Találatok a következő kifejezésre: Ha megbukok vizsgán akkor (15 db)

Bkv felvételi tájékoztatóra már ott beszednek minden szükséges papírt ugye? Ha megbukok vizsgán akkor visszafizetem azt amit addig fizettek minimálbért és ennyi? Más kötelezettség?

Troli vezető tanfolyam indul nemsokára és gondolom ha már kérik akkor vinni kell egézségügyi alkalmasságit is. Továbbá ha bejutok , de megbukok vizsgán akkor szimplán visszaadom azt a pénzt amit rám áldoztak és kész?

Legjobb válasz: Van protekciód, BKV-s ismerõsöd? Mert, ha nincs, akkor felejtõs... Ez van. De azért próbáld meg nyugodtan.

Van protekciód, BKV-s ismerõsöd? Mert, ha nincs, akkor felejtõs... Ez van. De azért próbáld meg nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Van, de nem szóltam neki. Hallottam hogy felejtõs, mégis dolgoznak páran protekció nélkül.

Ha megbukok osztályozó vizsgán, akkor a javítóvizsgán szerzett jegy felülírja majd az osztályozó vizsgán szerzett jegyet vagy nem?

Az a helyzet, hogy jelentkeztem angol osztályozóra, de érzem nagyon nem menne, viszont szeretnék jó év év végi jegyet kapni, ezért bízom a javítóvizsgában.

Legjobb válasz: Persze, felülírja az elégtelent. És mitõl menne olyan jól a javítóvizsgán, ha az osztályozóvizsgán nem megy?

Persze, felülírja az elégtelent. És mitõl menne olyan jól a javítóvizsgán, ha az osztályozóvizsgán nem megy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos 1 hetet szántam csak tanulásra, közbe jött munka a nyáron, viszont érzem, hogy ha van még egy kis idõm, akkor megtudom tanulni 5-ösre.
Úúúristen...mikor lesz még május 31? Ennyi idõ alatt mások a komplett jogsit megcsinálják.
Mért nem kérdezed meg az oktatódat? Amúgy szerintem igen.
Igen.


Ha megbukok A jogosítvány KRESZ vizsgán, akkor elveszik a B-s jogosítványomat?

B kategóriám már évek óta van, most készülök az A-t letenni. Ha megbukok a KRESZ vizsgán ugrik a B-s? Köszönöm!

Legjobb válasz: Nyugi, nem veszik el... sajnos engem is buktattak motoros vizsgán és nem vették el a "B"-kat.

Nyugi, nem veszik el... sajnos engem is buktattak motoros vizsgán és nem vették el a "B"-kat.
Már miért vennék el? Most gondolj bele abba, amit írtál: a kettõ nagyban különbözhet. Akkor milyen jogon vennék el a különbözõ B-set?
Ha valakinek meg van a B kat.-os jogosítványa akkor nem kéne megbuknia A kat.-on. Nem sokban különbözik a kettõnek a kressze. /nem tudom miben pontosan de csak a szerkezettan meg a sebbeségkorlátozások fõleg / Van ismerõsöm akinek nem tudom hány éve meg van a b-je legalább 5 éve meg volt neki mikor ara készült. 1 hibával átment. Mert jóformán csak azokat vette át ami más...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy foglalkoztál-e már a motoros KRESZ-szel, de hidd el, nagyon nagy mértékben különbözik. Arról nem is beszélve, hogy szinte biztos vagyok benne (és az oktatóm is), hogy attól, hogy megvan a B-s jogosítványod, elmennél B-s KRESZ vizsgára úgy megbuksz, mint a huzat. (A kérdésem egyébként nem ez volt)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Én megbuktam a nagy A kressz vizsgáján 2 éve kb.Nos nem volt probléma, nem vették el a jogsit mert ezzel Te azt kiegészíted.Meg a motoros kressz más mint az autós.Nem tagadom Én azért buktam meg mert bsztam tanulni , mert minek már évek óta májer vagyok meg minden.Nos nem sok kétrdésen hasaltam el így is, de elhasaltam... :) Jó tanács:Érdemes felkészülnöd rá.Ami viszont majd könnyíti a dolgodat az a forgalmi vizsga!
# 1/6 ma 10:31 Te ezt rosszul gondolod!Még nézzük csak mi is voltak a kresszben 5éve?Már azóta is változtak a szabályok, és egy csomót nem is néz az ember, fõleg ha "vidéken. Én megcsináltam autóból is a vizsgát és nagymocira is és igen is tudom hogy különbözik a 2 vizsga és nem hiába.De bár ezt Te honnan tudhatnád hogy ha nem vettél rajta részt!!!

Ha megbukok Kresz vizsgán akkor bevonják az eddigi jogosítványaim?

A-s jogosítványom van és szeretném letenni B-re is, ha megbukok Kresz-en akkor annak van valami következménye?

Legjobb válasz: Annyi következménye van hogy vizsgát kell ismételned. Az A-s jogsid megtarthatod.

Annyi következménye van hogy vizsgát kell ismételned. Az A-s jogsid megtarthatod.
A jogsidat nem vehetik el, de elég nagy gáz, ha közlekedsz (elvileg a kresznek megfelelõen), és nem vagy tisztában a kreszel!
el kell keserítselek.. elvehetik..
én úgy tudom több pótvizsga után elvehetik mindet! pontosan nem tudom hány kell hozzá!
2.-nak üzenem, hogy a közlekedõk 95%-a megbukna egy kresz vizsgán. Az ok baromi egyszerû: A KRESZnek iszonyat kevés köze van a való élethez. A vizsga meg csak lehúzás, csupa olyat kérdeznek, hogy jobbról platós ifán utazó kecske, balról kékvillógós tolószékes nagymama, szembõl meg babakocsit toló szatír, kinek van elsõbbsége...
Szerintem nem vehetik el. De érdekes, én is így voltam, a-s jogsim volt és 73 ponttal átmentem b-s KRESZ-en.
igen, akkor évet kell ismételned :/
Pedig itt volt az egész nyár... Késõ bánat. Évismétlés.
hanyadik évfolyam melyk könyvbõl tanultatok? lehet tudok neked küldeni rövidttt összefoglalót, egy kettesre meglesz
könyörgöm! még csak szerda van! van, nekem volt oylan o.társam aki pár nappal az érettségi elõtt kezdett tanuni és meglett a 2-ese....kapcsold ki a gépet és menjél tanulni, én nem égetném így le magamat, hogy évet ismétlek....hány tételed van?
A kérdező hozzászólása: nem mondtam h nem tanulom meg, csak nem akarlak ezzel terhelni.De ha leirod akk biztos megtanulom, mivel nem akarok megbukni.
Édesem, ha így állsz hozzá akkor nem gépelem be, mert ez számomra annyit jelent, hogy nem fogsz hozzányúlni, ilyen minden mindegy alapon. Sajnálom, hogy évet fogsz ismételni.:o( Szia
A kérdező hozzászólása: nem lesz ez egy kicsit hosszu ha leirod ? meg tennéd egy ismeretlenért?:) ha ráérsz és nem nagy gond, akk ird le légyszives :) de ha nem érsz rá akk nem kell :)
Oké, akkor a 9-es földrajz tételsor kell 20 van. Van értelme begépelnem ide megtanulod? Mert ha nem akkor nem veszõdök vele. Van hozzá összefoglaló anyagom is.
Már ha egyszer elolvasod és van némi eszed, akkor is meglesz a kettes. Ne görcsölj rá, de ne lustálkodj! =/
A kérdező hozzászólása: épp ez az h semmi tételem nincs...neten nézegettem h mit kell tanulni, vagyis h miket kérdezhetnek..hát nem tudom milesz...megprobálok mindent hogy ne bukjak meg :)
A kérdező hozzászólása: 4.es lennék. De elsõs anyokból kell készölnöm, mert 3.ban faktnak vettem fel, és elsõs könyvet használtunk ( mozaikos, zöld ) Betegség miatt nem tudtam órákon lenni :/ a nyaram is ezzel ment el, ezért nem tudtam tanulni:(
Netezés helyett húzz bele! Intenzív tanulással még sikerülhet!
Matekot még megérteném.. de földrajzból? HOGY lehet megbukni? Földrajzra alap mûveltséggel 4es-5s vagy középiskolában, ne hogy már ne tudj már írni év végi vizsgánál a Földrajzi övezetességekrõl vagy egyes országok gazdaságáról -.- + egész nyáron lett volna rá idõd minden nap elõvetted volna 10percre mindent tudnál
szerintem automatikus évismétlés
szerintem nem tudom
pótvizsgára mehetsz
Nem..
Biztosan nem, nem függ össze, plusz más a motoros KRESZ.
November 30 és március 1 között szünetel a motoros gyakorlati oktatás, ezért kérdezte a kolléga.
mert miért nem lehetne most elkezdeni?
Érdemes, a KRESZ-t meg az EÜ-t (ha kell) tudod csinálni lazán a télen, aztán márciusban kezdhetsz is, és legkésõbb május elejére a kezedben van a jogsi, nem nyár közepére kapod meg.
Természetesen nem veszik el, más kérdések vannak. Amúgy érdemes még az idén elkezdeni? Én is szerettem volna, de tartok tõle, hogy nem tudom befejezni, aztán utána csak márciusban tudnám folytani...
megszerzed a gyakorló programot amit vizsgán is használnak, megszerzed a neked kellõ kategória kérdéseit, majd megcsinálod a tesztet mondjuk úgy 100-150 szer, és kb el sem kell ovlasnod a kérdést, a legtöbbre 5 sec alatt tudni fogod a választ. nekem anno hibátlan lett :D:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm, tanulok persze, meg autón is elsõre átmentem csak azért bennem van a kis félelem :D
Nem valószínû, hiszen nem a meglévõ jogosítványok ellenõrzõ vizsgájára mész. De azért jobb, ha tanulsz.
óó, errõl nem tudtam, köszönöm az információt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!