Találatok a következő kifejezésre: Ha megbukok vizsgán (23 db)

Bkv felvételi tájékoztatóra már ott beszednek minden szükséges papírt ugye? Ha megbukok vizsgán akkor visszafizetem azt amit addig fizettek minimálbért és ennyi? Más kötelezettség?

Troli vezető tanfolyam indul nemsokára és gondolom ha már kérik akkor vinni kell egézségügyi alkalmasságit is. Továbbá ha bejutok , de megbukok vizsgán akkor szimplán visszaadom azt a pénzt amit rám áldoztak és kész?

Legjobb válasz: Van protekciód, BKV-s ismerõsöd? Mert, ha nincs, akkor felejtõs... Ez van. De azért próbáld meg nyugodtan.

Van protekciód, BKV-s ismerõsöd? Mert, ha nincs, akkor felejtõs... Ez van. De azért próbáld meg nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Van, de nem szóltam neki. Hallottam hogy felejtõs, mégis dolgoznak páran protekció nélkül.

Tul stresszelem a forgalmi vizsgat . Most megyek negyedjere, mindig kudarckent elem meg, ha megbukok. Tippek? Nektek hanyadjara sikerult a forgalmi vizsga?

Legjobb válasz: Elsõre sikerül. Nagyon stresszeltem én is, egyébként is izgulós típus vagyok, rosszul voltam elõtte, de úgy álltam hozzá, hogy biztos leszek magamban és nem mutatom ki a lelki gyengeségem a vizsgán. Fejben dõl el az egész, akaraterõ, önbizalom, és hogy eldöntöd, hogy sikerülni fog.

Elsõre sikerül. Nagyon stresszeltem én is, egyébként is izgulós típus vagyok, rosszul voltam elõtte, de úgy álltam hozzá, hogy biztos leszek magamban és nem mutatom ki a lelki gyengeségem a vizsgán. Fejben dõl el az egész, akaraterõ, önbizalom, és hogy eldöntöd, hogy sikerülni fog.
Elsõre, de baromira izgultam. Az sem mindegy , hol vizsgázol... Egyébként tényleg fejben dõl el. Ha elhatározod, hogy megoldod, akkor nyugodtabban fogod végigvinni.
Elsõre sikerült. Miskolcon vizsgáztam és nem igazán izgultam. Hihetetlenül hangzik, de én a vizsga elõtt 2 héttel szabályosan rosszul voltam a vizsga gondolatától és ahogy teltek a napok egyre lazábban fogtam fel és mire oda kerültem elmúlt az izgulás. :D Furcsa, de igaz.
Én is iszonyatosan rá tudok stresszelni a dolgokra. Forgalmi vizsga elõtt reggel mé hánytam is. Vizsga elõtt kimentünk még egy körre az oktatóval és olyan rosszul még soha nem vezettem, még a forgalommal szemben is mentem. :D Az oktató meg félreállított és ordibált velem. A vizsgának úgy kezdtem neki, hogy úgy is bukni fogok, és így halál nyugodt voltam. És elsõre átmentem. Igaz szerintem bukó lett volna, de rendes volt a vizsgbiztos, letudta annyival hogy kicsit még bizonytalan és eleinte még üljjön mellém valaki akinek van jogsija. Tanácsként azt tudnám mondtani, hogy vizsga elõtt menjetek ti is egy kört, az megnyugtat.
Én elsõre átmentem.Amikor megtudtam mikor vizsgázok nagyon stresszes voltam....Aztán ahogy teltek a napok éreztem h nem lesz semmi baj...Fejbe eldöntöttem hogy nekem sikerülni fog! Reggel mentem elõször és láttam hogy jön a vizsgabiztos..aki eddig minden nõ ismerõsömet megbuktatott elsõre!Nem látta rajtam hogy ideges vagyok.Mert akkor jött volna az a duma hogy "forgalomban ideges stb"ezek a jó kis dumák...Vissza vezettem és átmentem...Rengeteg olyan hibát sorolt fel ami nem az én hibám volt..."De ez a dolga " Szerintem az a lényeg h lássa rajtad hogy nyugodt vagy..nem érdekel hogy ott van a hátad mögött..Nekem bevált:) Sok szerencsét! :)
Én ma vizsgáztam elsõre sikerült bár csúszott a vizsgám 3 hetet mert énis olyan rosszul voltam, vizsga elõtt hogy hányingerem volt hánytam is elõtte ugy hogy emiatt sajnos nem is tudtam emiatt vizsgázni 3 hétig nem is vezettem semmit most szombaton voltam egy órát(ami nem ment túl jól) de már ma úgy voltam, hogy nem izgulok ha megbukok megbukok legalább következõre nem fogok izgulni mert már tudom , hogy milyen.Meg arra gondoltam elõtte, hogy mitõl izgulok semmi mást nem kell csinálni csak vezetni a városba ahogy órán. Úgy hogy szerencsére elsõre sikerült (2 vizsgabiztossal) kis szidást kaptam a végén h ne vegyem annyira félvárról mert csak mosolyogtam ha elrontottam valamit. úgy hogy sok sikert és ne izgulj
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a kommenteket es a tanacsokat halistenned sikerult:)
4

Ha megbukok osztályozó vizsgán, akkor a javítóvizsgán szerzett jegy felülírja majd az osztályozó vizsgán szerzett jegyet vagy nem?

Az a helyzet, hogy jelentkeztem angol osztályozóra, de érzem nagyon nem menne, viszont szeretnék jó év év végi jegyet kapni, ezért bízom a javítóvizsgában.

Legjobb válasz: Persze, felülírja az elégtelent. És mitõl menne olyan jól a javítóvizsgán, ha az osztályozóvizsgán nem megy?

Persze, felülírja az elégtelent. És mitõl menne olyan jól a javítóvizsgán, ha az osztályozóvizsgán nem megy?
A kérdező hozzászólása: Sajnos 1 hetet szántam csak tanulásra, közbe jött munka a nyáron, viszont érzem, hogy ha van még egy kis idõm, akkor megtudom tanulni 5-ösre.


Ha megbukok A jogosítvány KRESZ vizsgán, akkor elveszik a B-s jogosítványomat?

B kategóriám már évek óta van, most készülök az A-t letenni. Ha megbukok a KRESZ vizsgán ugrik a B-s? Köszönöm!

Legjobb válasz: Nyugi, nem veszik el... sajnos engem is buktattak motoros vizsgán és nem vették el a "B"-kat.

Nyugi, nem veszik el... sajnos engem is buktattak motoros vizsgán és nem vették el a "B"-kat.
Már miért vennék el? Most gondolj bele abba, amit írtál: a kettõ nagyban különbözhet. Akkor milyen jogon vennék el a különbözõ B-set?
Ha valakinek meg van a B kat.-os jogosítványa akkor nem kéne megbuknia A kat.-on. Nem sokban különbözik a kettõnek a kressze. /nem tudom miben pontosan de csak a szerkezettan meg a sebbeségkorlátozások fõleg / Van ismerõsöm akinek nem tudom hány éve meg van a b-je legalább 5 éve meg volt neki mikor ara készült. 1 hibával átment. Mert jóformán csak azokat vette át ami más...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy foglalkoztál-e már a motoros KRESZ-szel, de hidd el, nagyon nagy mértékben különbözik. Arról nem is beszélve, hogy szinte biztos vagyok benne (és az oktatóm is), hogy attól, hogy megvan a B-s jogosítványod, elmennél B-s KRESZ vizsgára úgy megbuksz, mint a huzat. (A kérdésem egyébként nem ez volt)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Én megbuktam a nagy A kressz vizsgáján 2 éve kb.Nos nem volt probléma, nem vették el a jogsit mert ezzel Te azt kiegészíted.Meg a motoros kressz más mint az autós.Nem tagadom Én azért buktam meg mert bsztam tanulni , mert minek már évek óta májer vagyok meg minden.Nos nem sok kétrdésen hasaltam el így is, de elhasaltam... :) Jó tanács:Érdemes felkészülnöd rá.Ami viszont majd könnyíti a dolgodat az a forgalmi vizsga!
# 1/6 ma 10:31 Te ezt rosszul gondolod!Még nézzük csak mi is voltak a kresszben 5éve?Már azóta is változtak a szabályok, és egy csomót nem is néz az ember, fõleg ha "vidéken. Én megcsináltam autóból is a vizsgát és nagymocira is és igen is tudom hogy különbözik a 2 vizsga és nem hiába.De bár ezt Te honnan tudhatnád hogy ha nem vettél rajta részt!!!

Ha megbukok egy vizsgán, az UV még lehet 5-ös, vagy ott már csak a 2-esért játszunk?

És ha megbukok mondjuk 3 tárgyból, de mindhármat 5-re javítom az UV-n, akkor az átlagba a 3 ötös fog csak beleszámítani, vagy figyelembe veszik, hogy ez már UV volt?

Legjobb válasz: Lehet 5-ös is az UV-d, és nem, nem veszik figyelembe, hogy a rendes vizsgán esetleg megrántottak.

Lehet 5-ös is az UV-d, és nem, nem veszik figyelembe, hogy a rendes vizsgán esetleg megrántottak.
Nem veszik figyelembe csak a javított jegyet vagyis a három ötösöd!
Elvileg CSAK az utolsó vizsgán szerzett jegy számít (ahogy az elõzõ válaszolók írták). De ha szóbeli a vizsga, akkor számíthatsz rá, hogy belelapoz a vizsgáztató az indexbe, és ha látja, hogy már 2x elhúztak, akkor valószínû, hogy 3astól jobbat nem fog adni...
sajna írásbelin is elõfordul néha, h.nem lesz sokkal jobb az UV jegyed..tanárfüggõ is

Ha megbukok Kresz vizsgán akkor bevonják az eddigi jogosítványaim?

A-s jogosítványom van és szeretném letenni B-re is, ha megbukok Kresz-en akkor annak van valami következménye?

Legjobb válasz: Annyi következménye van hogy vizsgát kell ismételned. Az A-s jogsid megtarthatod.

Annyi következménye van hogy vizsgát kell ismételned. Az A-s jogsid megtarthatod.
A jogsidat nem vehetik el, de elég nagy gáz, ha közlekedsz (elvileg a kresznek megfelelõen), és nem vagy tisztában a kreszel!
el kell keserítselek.. elvehetik..
én úgy tudom több pótvizsga után elvehetik mindet! pontosan nem tudom hány kell hozzá!
2.-nak üzenem, hogy a közlekedõk 95%-a megbukna egy kresz vizsgán. Az ok baromi egyszerû: A KRESZnek iszonyat kevés köze van a való élethez. A vizsga meg csak lehúzás, csupa olyat kérdeznek, hogy jobbról platós ifán utazó kecske, balról kékvillógós tolószékes nagymama, szembõl meg babakocsit toló szatír, kinek van elsõbbsége...
Szerintem nem vehetik el. De érdekes, én is így voltam, a-s jogsim volt és 73 ponttal átmentem b-s KRESZ-en.

Ha forgalmi vizsgán a parkolás nem sikerül megbukok?

Pl.: nem 30 cm a hely a járda szegélyétől, hanem több vagy az ajtónyitási távolság nem lett meg.

Legjobb válasz: Ha nem pont 30 cm azért még nem húznak meg. A vizsgabiztos nem fog kiszállni centivel és megmérni:) Ajtónyitást sem ellenörzi,csak kipillant oldalra,hogy nagyjából be tudtál-e állni a két kocsi közé. Azért ne fél méter legyen,meg ne ferdén állj be.

Ha nem pont 30 cm azért még nem húznak meg. A vizsgabiztos nem fog kiszállni centivel és megmérni:) Ajtónyitást sem ellenörzi, csak kipillant oldalra, hogy nagyjából be tudtál-e állni a két kocsi közé. Azért ne fél méter legyen, meg ne ferdén állj be.
szerintem automatikus évismétlés
szerintem nem tudom
pótvizsgára mehetsz
Nem..
Biztosan nem, nem függ össze, plusz más a motoros KRESZ.
November 30 és március 1 között szünetel a motoros gyakorlati oktatás, ezért kérdezte a kolléga.
mert miért nem lehetne most elkezdeni?
Érdemes, a KRESZ-t meg az EÜ-t (ha kell) tudod csinálni lazán a télen, aztán márciusban kezdhetsz is, és legkésõbb május elejére a kezedben van a jogsi, nem nyár közepére kapod meg.
Természetesen nem veszik el, más kérdések vannak. Amúgy érdemes még az idén elkezdeni? Én is szerettem volna, de tartok tõle, hogy nem tudom befejezni, aztán utána csak márciusban tudnám folytani...
megszerzed a gyakorló programot amit vizsgán is használnak, megszerzed a neked kellõ kategória kérdéseit, majd megcsinálod a tesztet mondjuk úgy 100-150 szer, és kb el sem kell ovlasnod a kérdést, a legtöbbre 5 sec alatt tudni fogod a választ. nekem anno hibátlan lett :D:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm, tanulok persze, meg autón is elsõre átmentem csak azért bennem van a kis félelem :D
Nem valószínû, hiszen nem a meglévõ jogosítványok ellenõrzõ vizsgájára mész. De azért jobb, ha tanulsz.
óó, errõl nem tudtam, köszönöm az információt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!