Találatok a következő kifejezésre: Ha megadom biztonsagot es (2 db)

Ha megadom a biztonsagot es tudni fogja h nem veszit el, egy ido utan megunja a biztonsagot es engem es otthagy?

A baratom sokszor erezte ugy h nem erdemel meg, s tul szep vagyok neki meg hasonlok. Mindig mondtam h mellette vagyok,. es sokan tanacsoltak is h ereztessem vele a szeretetet, s a biztonsagot.

Legjobb válasz: Az állandó küzdelembe is ugyanúgy belefáradhat. Egyébként szerintem nem túl szép ez az érzelmi sakkozgatás meg taktikázás, hogy mit tegyél vele, nem tûnik egy õszinte kapcsolatnak. De ha már mindenképpen ez kell, akkor azt javaslom, add meg neki a biztonságot és éreztesd vele, hogy milyen jó neked, hogy ezt a biztonságot megadhatod neki. Vagyis érezze az aktív jelenlétedet. A megunásnak ugyanis nem a biztonság az oka, hanem az ellaposodás, ellangyosodás, megszokás. Az nem ugyanaz.

Az állandó küzdelembe is ugyanúgy belefáradhat. Egyébként szerintem nem túl szép ez az érzelmi sakkozgatás meg taktikázás, hogy mit tegyél vele, nem tûnik egy õszinte kapcsolatnak. De ha már mindenképpen ez kell, akkor azt javaslom, add meg neki a biztonságot és éreztesd vele, hogy milyen jó neked, hogy ezt a biztonságot megadhatod neki. Vagyis érezze az aktív jelenlétedet. A megunásnak ugyanis nem a biztonság az oka, hanem az ellaposodás, ellangyosodás, megszokás. Az nem ugyanaz.
Add meg Cézárnak ami jár. Kaja meg legyen fõzve, csõ-csap-csempe-csillár-csillogjonvillogjon. Szex ezerrel, ahogy ahányszor és amikor csak akarja. Ha ezek után is elhagy, valszeg egyszerûen rusnya vagy.
A kérdező hozzászólása: nem taktikazas csak en ugy erreztem eddig minden fiummal..h ha tudjak biztosra h megkaphatnak, akkor megunnak hamar. Es ezt a baratom komolyan szeretem, es a vilagon semmiert nem szeretnem elvesziteni
Add meg neki a biztonságot és szeretetet. Ha úgy látod kezd megunni akkor tedd féltékennyé, érezze azt hogy akár másnak is lehet esélye és nem õ a Jani.
A kérdező hozzászólása: Model vagyok! ugyh a rusnyasag nem hiszem h belejon...kosz a sertegetest
Add meg neki a biztonságot, és a szeretetet. Ha megun, akkor sose volt a tiéd.. ha nem, akkor sokat javul a kapcsolat, és néha csináljatok valami izgalmasat egymással.. menjetek el ide-oda..piknikezni, ott is lehet hancúrozni ami növeli az egymás iránti hormonokat.

Internetes fizetéskor, ha megadom a mastercard kártyám kártya számát, és kártya biztonsági kódomat, átverhetnek?

szeretnék rendelni egy cipőt neten, nincs paypalom, ezért mastercard kártyával fizetnék euroban, kellene a kártya száma plusz kártya bizt kód. ha megadom visszaélhetnek a csalók ezekkel az adatokkal??? ill. azt hol találom, meg, hogy ez a tranzakció nekem mennyibe kerülne? mert oké hogy a cipő és szállítás x euro, de gondolom a bank is számít fel vmi költséget.. (kh zéró csomag egyébként és Euroban fizetnék)

Legjobb válasz: Hat gyakorlatilag meg kell adnod az osszes adatot, ami ahhoz szukseges, hogy penzt vegyenek le a kartyadrol, szal...

Hat gyakorlatilag meg kell adnod az osszes adatot, ami ahhoz szukseges, hogy penzt vegyenek le a kartyadrol, szal...
regelj egy paypal-t
Az eladónak semmiképp sem add meg. Amikor átdob fizetni banki oldalra, az rendben van, többnyire. A HUF->EUR váltást a saját bankod csinálja, általában egész jó árfolyamon. A vásárlás és a váltás ÁLTALÁBAN ingyen van. Az, hogy végül megérkezik-e a termék egy másik kérdés. Ha megbízható az oldal, ahonnan veszed, akkor igen. Paypal regisztráció viszont ingyenes. Igaz amikor fizetsz az egy kicsit drágább, mert nem a bank, hanem a PP vált át, elég magas árfolyamon. Viszont SOKKAL biztonságosabb, például ha e-bayen veszed és nem érkezik meg a termék, akkor visszakapod a pénzt. Ugyanezt kártyánál nem tudod eljátszani.
Kis pontosítás az átváltásról: Ha euróban fizetsz, nem a bank váltja át a pénzt, hanem a MasterCard. A mindenkori árfolyamot itt találod: https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/ Ha PayPallal fizetsz, akkor lehet választani, hogy forintban terheljék e meg a kártyát, vagy euróban. Elõbbi esetben a PayPal váltja át a pénzt, utóbbi esetben újfent a MasterCard. A MC árfolyama jellemzõen jobb, mint a PP. A fizetéssel kapcsolatban én is azt tudom mondani, hogy ha egy bank honlapján fizetsz ( vagy a PP honlapján (ha jól tudom, PP-on keresztül lehet fizetni fiók nélkül is), akkor a tranzakció biztonságos és valószínûleg nem fognak visszaélni az adataiddal ( értsd: én nyugodtan fizetnék úgy).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!