Találatok a következő kifejezésre: Ha meg tudni még (765 db)

Ha van egy tömegnövelő: Scitech Jumbo, ami már fél éve lejárt attól az még fogyasztható ha nem rossz az íze? Elvileg nincs baja, jó lenne ha még tudnám használni mert így sokkal olcsóbban tudom megvenni? Üdv!

Ismerőstől tudnám megvenni, aki 8,8 kilósat vett és abből elfogyasztott 1 kilót de később már nem használta és ott áll neki.

Legjobb válasz: kérjél tõle kóstolót,ott majd kiderül.

kérjél tõle kóstolót, ott majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: persze, azt mindenképpen fogok, de így ha láthatatlanba megbecsülitek a dolgot akkor mire saccoltok?
nem lesz tõle bajod...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat :)
ha az van benne...
A kérdező hozzászólása: Természetesen az van benne, mivel olyantól veszem akiben megbízok.
Szerintem ha az íze még nem rossz akkor fogyaszd nyugodtan ...

Volt régen egy weboldal, ami a Hegylakó sorozattal foglalkozott. Talán hegylako.hu? Mi lett vele? Ha meg van még, meg tudná adni valaki a pontos címet?

Legjobb válasz: Mint ilyet a hegylako.atw.hu-t és a hegylako.comoj.com-ot találtam de mindkettõ (azaz egy és ugyanaz a kettõ) karbantartás üzemmódban van. Bár az atw-s címen egy pillanatra bejön a fõoldal, amíg a comoj.com-os címrõl meg nem hívja az oldal a maintanence módot. Van egy sanda gyanúm, hogy költöztetés utáni rossz adatbázis beállítás van a dolog mögött, akkor szokott ilyen furcsaság lenni.

Mint ilyet a hegylako.atw.hu-t és a hegylako.comoj.com-ot találtam de mindkettõ (azaz egy és ugyanaz a kettõ) karbantartás üzemmódban van. Bár az atw-s címen egy pillanatra bejön a fõoldal, amíg a comoj.com-os címrõl meg nem hívja az oldal a maintanence módot. Van egy sanda gyanúm, hogy költöztetés utáni rossz adatbázis beállítás van a dolog mögött, akkor szokott ilyen furcsaság lenni.

Mit tennél, ha most tudnád meg, hogy a párod levelezik egy ismeretlen csajjal? Srácokhoz: ha szeretitek a bnőtök, mi visz rá, hogy másoknak udvarolj?

ártatlan levelek, de a párom érezteti, hogy tetszik neki a csaj. a csaj nem viszonozza, mert látja, hogy van bn?je. de visszaír a semmir?l.

Legjobb válasz: Én tuti hazaköltöznék. Ha udvarol, akkor az már baj. Mert pl. az én emberem levelezett egy online játékon keresztül egy (14 éves) kiscsajjal, de õ csak tanácsokat adott neki, semmi udvarlás. Ha már több lett volna, akkor pápá lett volna.

Én tuti hazaköltöznék. Ha udvarol, akkor az már baj. Mert pl. az én emberem levelezett egy online játékon keresztül egy (14 éves) kiscsajjal, de õ csak tanácsokat adott neki, semmi udvarlás. Ha már több lett volna, akkor pápá lett volna.
erre hogyan jöttél rá? egyszer volt hasonló, párom egy styuárdesszel kezdett levelezgetni igen "szexin" egy útja után. Már régen volt, de ha visszaemlékezek, issszonyatosan rosszul esett. A csaj próbálta rávenni, hogy ha legközelebb erre jár, ami ekkor meg ekkor lesz, akkor vezesse körbe a városon, a pasim meg, hogy hááát nekem van jobb ötletem is annál. stb. Pfújj, gusztustalan, Namost 2 év után jól felidegesítettem magam! :)
A kérdező hozzászólása: a párom engedte, hogy felmenjek az iwiwjére persze miután törölt minden érdekes levelet csak most jött egy levél attól a csajtól, és abban benne volt, hogy a barátom mit írt neki. a barátom elég nyitottnak tûnik, de óvatosan fogalmaz, nem összejövõsen, a csaj hál' égnek nem veszi a lapot(még)
A kérdező hozzászólása: valaki tudja mit tenne?
Engem az unalom vinne rá erre. 24 F

Ki nevetned -e a baratodat ha meg tudnad, hogy meg szuz?

21F

Legjobb válasz: Dehogyis:) Nincs abban semmi gáz. 18/L

Dehogyis:) Nincs abban semmi gáz. 18/L
nem:)
NEM, NEM és NEM :) :)
ááá, dehogy, behívnám ide a szobába egy kis orgiára, szobatársak segítenének kezelésbe venni, aztán egybõl elmúlna ez a problémája 20/f -> elsõ szobatársa (õ sajnos nem szereti, amikor valaki bénázik a berakásnál)
Hogyne. Utána megdobálnám szarral.
Attól függ hány éves.
dehogyis nevetném...nekem is volt már 20 éves pasim, aki még szûz volt...én 17 éves vagyok...és velem volt elõször...sztem ezzel nincs semmi gond...
Az én barátom is szûz volt és velem vesztette el :) Én meg vele. Nagyon örültünk mindketten :) 17L, párom 19F
A kérdező hozzászólása: hat.. meg nem volt baratnom de.. nagyon orulnek ha olyat talanek akivel eszerre veszithenem el :p... de sajnos nincs ra irva egyikre sem :p
Nem dehogyis. Ebben nincs semmi gáz.
persze.meg is fulladnék a nevetésben
A kérdező hozzászólása: 21F vagyok nem 8 akkor most kinevetsz:p ?
dehogyis:)
Jaja....fõleg ha fiú az illetõ és 8 éves
Nem.
miért nevetném ki?:D:D:D
én értékeltem és szerettem is volna kipróbálni egy szûz fiúval.a barátommal 3, 5éve vagyok együtt, nagyon örültem mikor megtudtam, vele a legjobb eddig!! :) 21L

Mivel foglalkozik egy fogtechnikus? Ha valaki tudná, még annyit, hogy kb. mennyit keresnek?

Legjobb válasz: protkókat, hidakat, fogszabályzókat gyárt. A keresete attól függ milyen jó.

protkókat, hidakat, fogszabályzókat gyárt. A keresete attól függ milyen jó.
Mûfogakat készít. Tehát akár egy korona, akár több fog pótlása, akár teljes protézis, azeket mind a fogtechnikusok készítik. A fogorvos elõkészíti a páciens fogát, fogait, esetleg az ínyét, mintát vesz, és az alapján a fogtechnikus elkészíti a pótlást. Hát, nem keresnek rosszul, de összeget nem tudok írni, viszont nagyon jó kézügyesség kell hozzá.
voltakép egy szobrász vagy keramikus munkályához hasonlít, de precizitás, pontosság is kell és kézügyesség. Szerintem nagyon jó szakma, nem keresnek annyira rosszul sem, de akit én ismerek nem milliomos, pedig már oktatja is a szakmát.
Én úgy hallottam , hogy nagyon jól keresnek. Feltéve, ha jó helyen van rendelõd és vannak betegeid is.

Syasztok! Szeretném meg tudni, hogy a 10-es kémiai feladatokat hogy kell kiszámolni? Pl:10g, H2, gáz. (stender)? Köb dm? Ha valaki lenne olyan szíves elmagyarázni nekem ezeket a műveleteket, hogy a későbbiekben önnálóan meg tudjam csinálni.

Legjobb válasz: Ez egyrészt kilencedikes. Másrészt Avogadro törvényét illenék ehhez például tudni. 1\,mol H_2 gáz 2\,g Sztenderd állapotban a gázok egy móljának térfogata 24,5\,dm^3 (illetve középiskolában elég ennyit tudni róla). Ebbõl már felírható: 2g H_2 24,5\,dm^3 10g H_2 x\,dm^3 x=\frac{10\cdot24,5}{2}=124,5\,dm^3

Ez egyrészt kilencedikes. Másrészt Avogadro törvényét illenék ehhez például tudni. 1\, mol H_2 gáz 2\, g Sztenderd állapotban a gázok egy móljának térfogata 24, 5\, dm^3 (illetve középiskolában elég ennyit tudni róla). Ebbõl már felírható: 2g H_2 24, 5\, dm^3 10g H_2 x\, dm^3 x=\frac{10\cdot24, 5}{2}=124, 5\, dm^3
A stender gondolom standard akar lenni? A standard állapot a gáztörvény szerint az, hogy 1 mól gáz (bármilyen) 25°C-on 1bar nyomáson 0, 0245m^3 (=24, 5 dm^3) térfogatú. Kiszámolod hogy 10 gramm H2 gáz hány mol (a hidrogén atomtömegébõl nem nehéz kiszámolni), és annyiszor veszed a 24, 5 dm^3-t. Ennyi :)

Mit csinálnátok? A férjem nem akar orálisan kielégiteni, nem is zavarna ha nem tudnám, hogy rajtam kivül más nőket meg rendszeresen. Az ő magyamázata az, hogy azért nem mert ugy érzi ráakarom erőltetni.

Legjobb válasz: Más nõket meg igen?? És te ezt tûröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...

Más nõket meg igen?? És te ezt tûröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...
rendszeresen kielégít más nõket, vagy kielégítETT? mert azse mindegy. de ha régen kielégített más nõket, akkor ezt nyugodtan mondd meg neki, hogy ha másoknak képes volt csinálni, akkor neked is megtehetné.
Elõre bocsájtom, hogy én férfi vagyok! Az ismeretségi körömben volt hasonló szitu. Ezért most konkrétan felteszem a kérdést. Borotválod a puncid, vagy teljesen természetes? Ha teljesen természetes nem lehet, hogy ez zavarja a férjed? Az én cimborámnak ez volt a baja. Ez elõzõ kapcsolataiban a barátnõi mind borotválták, vagy legalább fazonra igazították, de a felesége ráhagyta a természetre és ez neki nem tetszett. Próbált vele beszélni, de a felesége teljesen elzárkózott ellene. Nálatok nem lehet valami hasonló dolog a kiváltó ok? (Nem akartam bántó lenni!!!)
10:28-as vagyok ismét: A hetero férfiak 98%-a szereti orálisan kényeztetni a párját, mert ez neki is izgató és jó élmény. Ha valaki ezt nem szereti csinálni, annak oka van, de nem az, hogy kényszerítve érzi magát! Ha a nejem minden órában egyszer megkövetelné, hát én bizony nem mondanék nemet! :D
én nemtudom elképzelni hogy ne tetnék meg nekem ez alpvetõ dolog.bár nekem is van egy ismerõsöm jó barátnõm és õ is ettõl szenved hogy sosem nyalja ki az ura, egyszerûen azt mondja férj hogy õ képtelen lenne egyszer is azt csinálni undorítónak találja.szal vannak ilyen férfisk is ugyan úgy mint vannak olyan nõk akik nem teszik ezt meg a férjüknek.írtad hogy az elöted más nõknek megtette.szerintem csak ûlj levele beszélni hogy mit tegyél annak érdekében hogyezt neked is megtegye mit változtass met biztosan valmi nem tetszik neki .na ha erre sem lép semmit akor már bibi van akkor simán azért nem teszi meg mert ez már az érzelmi dolgokat teszi elõtérbe és az már nem megy neki.ha kezdetektõl fogva nem tette ezt meg neked minek mentél hozá ? a szexa legfontosabb egy kapcsolatban legalább is sok múlik rajta .mint ez a példa is mutatja.
hát ha magától nem csinálja, akk elég nehézlesz meggyõznöd.. éna helyedben nem csinálnék semmit... lehet hogy tényleg ugy érzi ahogy leíartad... ha nem hozod zóba és nem érezteted, lehet kedvet kap hozá.
A kérdező hozzászólása: Azexbarátnõire gondoltam, a multban.

Ha Magyarország meg tudna szállni egy független, kis szigetországot, akkor az mostantól magyar gyarmat lenne?

Legjobb válasz: Nem. Attól, hogy meg tudná szállni, még nem jelenti azt, hogy meg is szállná. Egyébként meg léteznek olyan kis szigetországok, miket még Magyarország is képes lenne megszállni, de minek tenné?

Nem. Attól, hogy meg tudná szállni, még nem jelenti azt, hogy meg is szállná. Egyébként meg léteznek olyan kis szigetországok, miket még Magyarország is képes lenne megszállni, de minek tenné?
A mai világban sem "csak úgy" megszállás, sem gyarmatok nem léteznek, úgyhogy a kérdésre elméletben sem lehet válaszolni.
Nem, az agresszió lenne, és aki vezetné a sereget, menne Hágába, de nem üdülni :)
Egy hadjáratot mindig meg lehet indokolni, nézzük csak az USÁ-t. De mindek kellene nekünk még plusz nyûg? Ott ugyanis fenn kellene tartani akkor a hatalmat... Nekem elég lenne az is, ha a Kárpát-medencét visszafoglalnánk, hiszen az jog szerint is magyar föld!
mert miért ne?
Anglia? Elég független!
Anglia:Djah jól szét is vernének minket
Igen. Körülbelül két percre, amíg meg nem érkeznének a kis szigetország szövetségesei, és a nagyobb hatalmak, akik szépen megvernének bennünket. Tudod, ha a boldogságot keresed az életben, nem úgy kellene gondolkodnod, hogy én magyar vagyok, õ meg kis szigetországi, ezért az a jó, ha minél nagyobb területet szerzünk, hanem úgy, hogy én ember vagyok, és a kis szigetországi is ember = emberek vagyunk elsõsorban, nem valamilyen ország lakosai.
Kifejezés szempontjából: ezek szerint nem Gyakorlati szempontból: igen Annál a pont, aki azt mondta, hogy "nem, mert attól, hogy megtehetné", még nem biztos, hogy megtenné. :D "hiszen az jog szerint is magyar föld" - egy fehér lóért cserébe vettük. 1000 (1500) évig elég volt ez a furfang, most már valami újat kéne bevetni, mert szemmel láthatóan meghaladták.
Igen, akkor magyar gyarmat lenne. :)
A kérdező hozzászólása: "emberek vagyunk elsõsorban, nem valamilyen ország lakosai." Liberális szagot érzek...
Hehe :) Nem liberális vagyok, egyszerûen csak szeretem az embereket. Mert te vagy én sem vagyunk többek azoknál, akik abban a kis szigetországban élnek. A szeretet a lényeg. Miért okoznál kárt ás fájdalmat másnak?
"Liberális szagot érzek..." Ááá, ezek után már értem a kérdést. ;)
Minek nekünk szigetek? Hacsak nem azokat akarod odaköltöztetni akiket én is, de erre a célra inkább venni kéne pár lakatlan szigetet agresszió nélkül.

Lányok, ha még sosem volt hüvelyi orgazmusotok és új kapcsolatba kezdtek, akkor ezt előre megmondjátok a pasinak? És fiúk, ti erről tudni szeretnétek, mielőtt szexeltek egy lánnyal, vagy az inkább frusztráló?

Persze azért kérdezem, mert nekem még nem volt hüvelyi orgazmusom az el?z? két barátommal és alakul egy kapcsolat egy "új" sráccal és szeretnék helyesen cselekedni. 21/L

Legjobb válasz: Az én egyéni véleményem, az hogy jó lenne tudni róla, DE csak akkor ha épp ilyen téma van szóban. Azt nem akarnám, hogy a csaj szimplán közölje velem, hogy még sosem volt orgazmusa... Ez megfelelési kényszert válthat ki. Ami rontja a teljesítményt...

Az én egyéni véleményem, az hogy jó lenne tudni róla, DE csak akkor ha épp ilyen téma van szóban. Azt nem akarnám, hogy a csaj szimplán közölje velem, hogy még sosem volt orgazmusa... Ez megfelelési kényszert válthat ki. Ami rontja a teljesítményt...
én nem mondanám el. legalább is, ha valóban nem kerül szóba, akkor minek mondjam. Esetleg ha a fiúval lesz, akkor utána megemlíteném, hogy neked sikerült. És hát ez igencsak felvillanyozná a fiúcskát :)
A kérdező hozzászólása: Igen, de ha vele sem lesz (ami elég valószínû, az eddigiek után), akkor esetleg úgy érezheti, hogy szar az ágyban, mert nem tud kielégíteni és azt gondolhatja, hogy másnak biztos sikerült.
Igazából nekem mindegy lenne, hogy elmondja-e, vagy sem. De ha már választani kell, akkor azt mondom, talán mégis jobban örülnék, ha elmondaná a csaj, mert úgy lenne az egészben valami kihivás-érzés pluszban :D
Felesleges elmondanod. A kapcsolatok elején úgy is egymásra kell hangolódniuk a feleknek, ez pedig kialakulhat, a megfelelõ pasival ki is fog...
Állítólag 12 ember halt meg!
A kérdező hozzászólása: 12? Ezt meg hol olvastad?
Facebookon van egy oldal, szombatitragedia a neve. Volt, aki pl ablakon ugrott ki.
kurucon rajta van...
A kérdező hozzászólása: három ember halt meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!