Találatok a következő kifejezésre: Ha meg tudni (735 db)

Ha van egy tömegnövelő: Scitech Jumbo, ami már fél éve lejárt attól az még fogyasztható ha nem rossz az íze? Elvileg nincs baja, jó lenne ha még tudnám használni mert így sokkal olcsóbban tudom megvenni? Üdv!

Ismerőstől tudnám megvenni, aki 8,8 kilósat vett és abből elfogyasztott 1 kilót de később már nem használta és ott áll neki.

Legjobb válasz: kérjél tõle kóstolót,ott majd kiderül.

kérjél tõle kóstolót, ott majd kiderül.
A kérdező hozzászólása: persze, azt mindenképpen fogok, de így ha láthatatlanba megbecsülitek a dolgot akkor mire saccoltok?
nem lesz tõle bajod...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat :)
ha az van benne...
A kérdező hozzászólása: Természetesen az van benne, mivel olyantól veszem akiben megbízok.
Szerintem ha az íze még nem rossz akkor fogyaszd nyugodtan ...

Ki nevetned -e a baratodat ha meg tudnad, hogy meg szuz?

21F

Legjobb válasz: Dehogyis:) Nincs abban semmi gáz. 18/L

Dehogyis:) Nincs abban semmi gáz. 18/L
nem:)
NEM, NEM és NEM :) :)
ááá, dehogy, behívnám ide a szobába egy kis orgiára, szobatársak segítenének kezelésbe venni, aztán egybõl elmúlna ez a problémája 20/f -> elsõ szobatársa (õ sajnos nem szereti, amikor valaki bénázik a berakásnál)
Hogyne. Utána megdobálnám szarral.
Attól függ hány éves.
dehogyis nevetném...nekem is volt már 20 éves pasim, aki még szûz volt...én 17 éves vagyok...és velem volt elõször...sztem ezzel nincs semmi gond...
Az én barátom is szûz volt és velem vesztette el :) Én meg vele. Nagyon örültünk mindketten :) 17L, párom 19F
A kérdező hozzászólása: hat.. meg nem volt baratnom de.. nagyon orulnek ha olyat talanek akivel eszerre veszithenem el :p... de sajnos nincs ra irva egyikre sem :p
Nem dehogyis. Ebben nincs semmi gáz.
persze.meg is fulladnék a nevetésben
A kérdező hozzászólása: 21F vagyok nem 8 akkor most kinevetsz:p ?
dehogyis:)
Jaja....fõleg ha fiú az illetõ és 8 éves
Nem.
miért nevetném ki?:D:D:D
én értékeltem és szerettem is volna kipróbálni egy szûz fiúval.a barátommal 3, 5éve vagyok együtt, nagyon örültem mikor megtudtam, vele a legjobb eddig!! :) 21L

Syasztok! Szeretném meg tudni, hogy a 10-es kémiai feladatokat hogy kell kiszámolni? Pl:10g, H2, gáz. (stender)? Köb dm? Ha valaki lenne olyan szíves elmagyarázni nekem ezeket a műveleteket, hogy a későbbiekben önnálóan meg tudjam csinálni.

Legjobb válasz: Ez egyrészt kilencedikes. Másrészt Avogadro törvényét illenék ehhez például tudni. 1\,mol H_2 gáz 2\,g Sztenderd állapotban a gázok egy móljának térfogata 24,5\,dm^3 (illetve középiskolában elég ennyit tudni róla). Ebbõl már felírható: 2g H_2 24,5\,dm^3 10g H_2 x\,dm^3 x=\frac{10\cdot24,5}{2}=124,5\,dm^3

Ez egyrészt kilencedikes. Másrészt Avogadro törvényét illenék ehhez például tudni. 1\, mol H_2 gáz 2\, g Sztenderd állapotban a gázok egy móljának térfogata 24, 5\, dm^3 (illetve középiskolában elég ennyit tudni róla). Ebbõl már felírható: 2g H_2 24, 5\, dm^3 10g H_2 x\, dm^3 x=\frac{10\cdot24, 5}{2}=124, 5\, dm^3
A stender gondolom standard akar lenni? A standard állapot a gáztörvény szerint az, hogy 1 mól gáz (bármilyen) 25°C-on 1bar nyomáson 0, 0245m^3 (=24, 5 dm^3) térfogatú. Kiszámolod hogy 10 gramm H2 gáz hány mol (a hidrogén atomtömegébõl nem nehéz kiszámolni), és annyiszor veszed a 24, 5 dm^3-t. Ennyi :)

Mit csinálnátok? A férjem nem akar orálisan kielégiteni, nem is zavarna ha nem tudnám, hogy rajtam kivül más nőket meg rendszeresen. Az ő magyamázata az, hogy azért nem mert ugy érzi ráakarom erőltetni.

Legjobb válasz: Más nõket meg igen?? És te ezt tûröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...

Más nõket meg igen?? És te ezt tûröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...
rendszeresen kielégít más nõket, vagy kielégítETT? mert azse mindegy. de ha régen kielégített más nõket, akkor ezt nyugodtan mondd meg neki, hogy ha másoknak képes volt csinálni, akkor neked is megtehetné.
Elõre bocsájtom, hogy én férfi vagyok! Az ismeretségi körömben volt hasonló szitu. Ezért most konkrétan felteszem a kérdést. Borotválod a puncid, vagy teljesen természetes? Ha teljesen természetes nem lehet, hogy ez zavarja a férjed? Az én cimborámnak ez volt a baja. Ez elõzõ kapcsolataiban a barátnõi mind borotválták, vagy legalább fazonra igazították, de a felesége ráhagyta a természetre és ez neki nem tetszett. Próbált vele beszélni, de a felesége teljesen elzárkózott ellene. Nálatok nem lehet valami hasonló dolog a kiváltó ok? (Nem akartam bántó lenni!!!)
10:28-as vagyok ismét: A hetero férfiak 98%-a szereti orálisan kényeztetni a párját, mert ez neki is izgató és jó élmény. Ha valaki ezt nem szereti csinálni, annak oka van, de nem az, hogy kényszerítve érzi magát! Ha a nejem minden órában egyszer megkövetelné, hát én bizony nem mondanék nemet! :D
én nemtudom elképzelni hogy ne tetnék meg nekem ez alpvetõ dolog.bár nekem is van egy ismerõsöm jó barátnõm és õ is ettõl szenved hogy sosem nyalja ki az ura, egyszerûen azt mondja férj hogy õ képtelen lenne egyszer is azt csinálni undorítónak találja.szal vannak ilyen férfisk is ugyan úgy mint vannak olyan nõk akik nem teszik ezt meg a férjüknek.írtad hogy az elöted más nõknek megtette.szerintem csak ûlj levele beszélni hogy mit tegyél annak érdekében hogyezt neked is megtegye mit változtass met biztosan valmi nem tetszik neki .na ha erre sem lép semmit akor már bibi van akkor simán azért nem teszi meg mert ez már az érzelmi dolgokat teszi elõtérbe és az már nem megy neki.ha kezdetektõl fogva nem tette ezt meg neked minek mentél hozá ? a szexa legfontosabb egy kapcsolatban legalább is sok múlik rajta .mint ez a példa is mutatja.
hát ha magától nem csinálja, akk elég nehézlesz meggyõznöd.. éna helyedben nem csinálnék semmit... lehet hogy tényleg ugy érzi ahogy leíartad... ha nem hozod zóba és nem érezteted, lehet kedvet kap hozá.
A kérdező hozzászólása: Azexbarátnõire gondoltam, a multban.

Ha Magyarország meg tudna szállni egy független, kis szigetországot, akkor az mostantól magyar gyarmat lenne?

Legjobb válasz: Nem. Attól, hogy meg tudná szállni, még nem jelenti azt, hogy meg is szállná. Egyébként meg léteznek olyan kis szigetországok, miket még Magyarország is képes lenne megszállni, de minek tenné?

Nem. Attól, hogy meg tudná szállni, még nem jelenti azt, hogy meg is szállná. Egyébként meg léteznek olyan kis szigetországok, miket még Magyarország is képes lenne megszállni, de minek tenné?
A mai világban sem "csak úgy" megszállás, sem gyarmatok nem léteznek, úgyhogy a kérdésre elméletben sem lehet válaszolni.
Nem, az agresszió lenne, és aki vezetné a sereget, menne Hágába, de nem üdülni :)
Egy hadjáratot mindig meg lehet indokolni, nézzük csak az USÁ-t. De mindek kellene nekünk még plusz nyûg? Ott ugyanis fenn kellene tartani akkor a hatalmat... Nekem elég lenne az is, ha a Kárpát-medencét visszafoglalnánk, hiszen az jog szerint is magyar föld!
mert miért ne?
Anglia? Elég független!
Anglia:Djah jól szét is vernének minket
Igen. Körülbelül két percre, amíg meg nem érkeznének a kis szigetország szövetségesei, és a nagyobb hatalmak, akik szépen megvernének bennünket. Tudod, ha a boldogságot keresed az életben, nem úgy kellene gondolkodnod, hogy én magyar vagyok, õ meg kis szigetországi, ezért az a jó, ha minél nagyobb területet szerzünk, hanem úgy, hogy én ember vagyok, és a kis szigetországi is ember = emberek vagyunk elsõsorban, nem valamilyen ország lakosai.
Kifejezés szempontjából: ezek szerint nem Gyakorlati szempontból: igen Annál a pont, aki azt mondta, hogy "nem, mert attól, hogy megtehetné", még nem biztos, hogy megtenné. :D "hiszen az jog szerint is magyar föld" - egy fehér lóért cserébe vettük. 1000 (1500) évig elég volt ez a furfang, most már valami újat kéne bevetni, mert szemmel láthatóan meghaladták.
Igen, akkor magyar gyarmat lenne. :)
A kérdező hozzászólása: "emberek vagyunk elsõsorban, nem valamilyen ország lakosai." Liberális szagot érzek...
Hehe :) Nem liberális vagyok, egyszerûen csak szeretem az embereket. Mert te vagy én sem vagyunk többek azoknál, akik abban a kis szigetországban élnek. A szeretet a lényeg. Miért okoznál kárt ás fájdalmat másnak?
"Liberális szagot érzek..." Ááá, ezek után már értem a kérdést. ;)
Minek nekünk szigetek? Hacsak nem azokat akarod odaköltöztetni akiket én is, de erre a célra inkább venni kéne pár lakatlan szigetet agresszió nélkül.

Lányok, ha még sosem volt hüvelyi orgazmusotok és új kapcsolatba kezdtek, akkor ezt előre megmondjátok a pasinak? És fiúk, ti erről tudni szeretnétek, mielőtt szexeltek egy lánnyal, vagy az inkább frusztráló?

Persze azért kérdezem, mert nekem még nem volt hüvelyi orgazmusom az el?z? két barátommal és alakul egy kapcsolat egy "új" sráccal és szeretnék helyesen cselekedni. 21/L

Legjobb válasz: Az én egyéni véleményem, az hogy jó lenne tudni róla, DE csak akkor ha épp ilyen téma van szóban. Azt nem akarnám, hogy a csaj szimplán közölje velem, hogy még sosem volt orgazmusa... Ez megfelelési kényszert válthat ki. Ami rontja a teljesítményt...

Az én egyéni véleményem, az hogy jó lenne tudni róla, DE csak akkor ha épp ilyen téma van szóban. Azt nem akarnám, hogy a csaj szimplán közölje velem, hogy még sosem volt orgazmusa... Ez megfelelési kényszert válthat ki. Ami rontja a teljesítményt...
én nem mondanám el. legalább is, ha valóban nem kerül szóba, akkor minek mondjam. Esetleg ha a fiúval lesz, akkor utána megemlíteném, hogy neked sikerült. És hát ez igencsak felvillanyozná a fiúcskát :)
A kérdező hozzászólása: Igen, de ha vele sem lesz (ami elég valószínû, az eddigiek után), akkor esetleg úgy érezheti, hogy szar az ágyban, mert nem tud kielégíteni és azt gondolhatja, hogy másnak biztos sikerült.
Igazából nekem mindegy lenne, hogy elmondja-e, vagy sem. De ha már választani kell, akkor azt mondom, talán mégis jobban örülnék, ha elmondaná a csaj, mert úgy lenne az egészben valami kihivás-érzés pluszban :D
Felesleges elmondanod. A kapcsolatok elején úgy is egymásra kell hangolódniuk a feleknek, ez pedig kialakulhat, a megfelelõ pasival ki is fog...
Állítólag 12 ember halt meg!
A kérdező hozzászólása: 12? Ezt meg hol olvastad?
Facebookon van egy oldal, szombatitragedia a neve. Volt, aki pl ablakon ugrott ki.
kurucon rajta van...
A kérdező hozzászólása: három ember halt meg...

Ha az oroszok gondolnának egy nagyot, és lerohannák Európát, persze konvencionális módszerekkel, atomfegyver nélkül, mi történne? Meg tudná állítani õket bárki is?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Azért ez még nekik is nagy falat lenne. A brit, francia sereg azért nem rossz, megtudnák magukat védeni egy darabig. A német haderõ viszont nem nagyon van már, Németország önmagát nem tudná megvédeni.

Azért ez még nekik is nagy falat lenne. A brit, francia sereg azért nem rossz, megtudnák magukat védeni egy darabig. A német haderõ viszont nem nagyon van már, Németország önmagát nem tudná megvédeni.
Nyugodtan kulturált hangnemben írja le mindenki a véleményét vagy különben megszállom a gyakorikérdések.hu-t. Nem félek trollokat használni, szóval ne provokáljatok, mert azt egyértelmû támadásnak veszem.
A kérdező hozzászólása: Marhavicces. :)
Örülök, ha tetszett. -.-" Szóval mindenki nyugodtan vagy sehogy.
nem hiszem, hogy az egész eu-t legyûrnék. annektálás meg teljesen kizárt szerintem+az orosz sereg sem a legfejlettebb
Egy össz-Eu sereggel szemben semmi esélyük nem lenne az oroszoknak.
Nem hát, csak a kérdezõ nem akarja megérteni.
A kérdező hozzászólása: Vegyük sorra: A britek szigeten vannak, szárazföldi haderejük emiatt alig van. A franciák egy fejlett, modern hadsereggel rendelkeznek, de kevesen vannak. A németek igencsak a béka feneke alatt vannak haderõ szempontjából, ezen kívül a sorkötelezettség egyik államban sem mûködik jelenleg. A többi EU-ország haderõ tekintetében ennél a háromnál nagyságrendekkel gyengébb. Ezzel szemben az orosz hadsereg ez: [link]
Ez mind nagyon szép, de egy össz-európai hadsereggel szembe nézve és a terület nagyságát figyelembe véve rájöhetsz: ehhez Oroszország önmagában kevés. Kínával kiegészülve már esetleg. Különben pedig nagyon leírod a németeket. Tény, hogy sehol sincs a haderejük Oroszországhoz képest, de nem olyan elesettek õk mint hiszed.
A kérdező hozzászólása: "Ez mind nagyon szép, de egy össz-európai hadsereggel szembe nézve és a terület nagyságát figyelembe véve rájöhetsz: ehhez Oroszország önmagában kevés. Kínával kiegészülve már esetleg. " Szerinted. Egyébként Kína hadereje még az orosznál is nagyobb, és én erõsen kétlem, hogy Kína meg Oroszország valaha is szövetségre lépnének. Oroszország szerintem azért nem fog totális háborút indítani kb. soha Európa ellen, mert India, vagy Kína "hátbatámadná". Nem azért, mert nem lenne képes rá, hogy letörölje a földgömbrõl az említett EU-országokat.
Hát az elõfordulhat, hogy hátulról megtámogatná. Simán lehetséges. De Oroszország, akkor se lenne képes egyedül leigázni Európát, ha tetszik, ha nem. :)
Ázért azt elfelejtitek, hogy egy modern hadsereg esetében nem az számít, hogy mekkora méretû a hadsereg, hanem, hogy milyen fejlett technológiákat alkalmaz. A német haderõ pedig a világon az egyik legfejlettebb, szerintem egymaguk elbánnának az oroszokkal, fõleg hazai terepen + vegyük figyelembe hogy ha a német ipar átáll haditermelésre...
Á, az 2. világháborúban mûködött és évek kellettek hozzá, ma már nem menne nekik. De azért nem olyan gagyik, mint ahogy a kérdezõ beállítja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek. Jó volt eszmét cserélni.
nem fog sorkerülni fegyveres konfliktusra, ha igen a ruszkik elàshatjàk magukat, az EU de megkockàztatom mèg Izrael is megtàmadnà õket
A mai modern hadviselès szempontjàbòl nem jelentõsen befolyàsolò a hadsereg mèrete lètszàma, a fejlettsèg ès a technològia szàmìt, Az USA Apach helikopterei kb 100-200 db harckèptelennè tennè az összes orosz pàncèlozott jàrmûvet.
A kérdező hozzászólása: "USA Apach helikopterei kb 100-200 db harckèptelennè tennè az összes orosz pàncèlozott jàrmûvet." Te valami ilyen "szintetikus" megállapítást tettél most, hogy a "harckocsik ellen jó a harci helikopter". Ami igaz. A légvédelem meg a harci helikopter ellen jó, és én kizártnak tartom, hogy ahova a ruszki tankokat vezényel, azok között a tankok között ne legyen elszórva egypár Kug, Tunguska, Kub, vagy Gainful...... akkor viszont az Apacsok halnak meg. A szám is téves, amit megadtál, 1150 körül építettek, amibõl olyan 650 a bevethetõ perpillanat a wikipedia szerint.
35-ös ezt most úgy mondod, mintha az oroszoknak nem lenne légvédelme vagy Mi–28 helikopterük.
A kérdező hozzászólása: ma 17:50 Lövöldözz akkor :) Meglátjuk, mi változik tõle a világban.... 17:47"Az elõbb még arról volt szó, hogy lerohanják Európát. Akkor most mi legyen?" A kérdés az én hipotézisem, Krím pedig valóság, jelenleg oroszok szállják meg (amúgy többségében oroszlakta terület), ez zajlik. Mondd, te kötekedni jársz ide? plusz ez: "Lehet, hogy nem a kurucinfóról és az MNA baromságaiból kéne tájékozódnod a világpolitikai erõegyensúlyt illetõen, nem?" A HVG.hu-t olvasgatom, az aztán baromira szélsõjobbos hírforrás. Légy szíves "te istenáldása" ne sértegess, mert bejelentelek a modiknak. A személyeskedés az oldal szabályzata szerint végleges tiltást vonhat maga után.
15-s (kérdezõ): Nem érted..... Mégis ki mondja ki, hogy meg KELL támadni azt a valakit? De most komolyan? Lelövik azt a 10 embert aki ezeket a támadásokat akarja, aztán vége...nincs indok meg parancs támadni. Majd szerinted azt a sok orosz katonát érdekli, hogy mi folyik az ország határain kívül? Csakis akkor ha megmossák az agyukat a vezetõk. De ha nem, akkor inkább hazamennek vodkázni.
Európai országok nato tagok tehát ott lenne amerika is akkor.
Elképzelhetetlen, hogy a 3. világháború tömegpusztító fegyverek bevetése nélkül zajlódjon le. Nem kell feltétlenül nukleáris fegyverekre gondolni. De még ha arra is sor kerül, hatalmas lenne a zûrzavar. Fejetlenség, káosz, egy-egy nagy város eltûnik és mindenki csak találgat. Közben a világot felemészti az anarchia és a félelem. Az oroszok nagyon gyorsak voltak. De ha klasszikus harcászati eszközökrõl beszélünk, akkor az USA is földrajzi elhelyezkedés szempontjából bármelyik ország ellen képes földi, levegõ és vízi úton inváziót indítani 3 napon belül, ezt már bebizonyították.
szerintem õket csak ukrajna érdekli...
A kérdező hozzászólása: "akkor az USA is földrajzi elhelyezkedés szempontjából bármelyik ország ellen képes földi, levegõ és vízi úton inváziót indítani 3 napon belül, " Vízen az életben nem érnek oda, légi fölény jó ha van, de területet megtartani vele nem lehet, marad a szárazföld. Az USA-t pedig éppen egy óceán választja el európától, nem nagyon fognak átgyalogolni rajta. Amíg tisztán konvencionális fegyverekrõl beszélünk, az oroszok elõnyben vannak amerikával szemben, hiszen mérhetetlenül sok szárazföldi haderõt mozgósíthatnak az eurázsiai kontinens kiterjedésben.
ma 16:50 Hazarendelik a nagykövetet Az orosz törvényhozás felsõháza szerint Barack Obama amerikai elnök megfenyegette és ezzel megsértette Oroszországot, ezért haza kell rendelni az Egyesült Államokból az orosz nagykövetet.
Oroszország a NATO-hoz képest sehol sincs, mellesleg nem mernek megkockáztatni egy atomháborút. Aztán az orosz gazdaságot nagyrészt olyan cégek tartják életben, amik nyugati székhelyûek, szóval pacsi lenne nekik is.
"Az USA-t pedig éppen egy óceán választja el európától, nem nagyon fognak átgyalogolni rajta. " Még jó. :) De a szövetségesei pont elég ideig fel tudnák tartani õket amíg megérkeznek. Egész Európa túlságosan nagy falat lenne az oroszoknak. Túl hosszúra nyúlnának az utánpótlási útvonalak és a gerilla akciók is igen gyengítené az elõrenyomulást. De mint mondtam egy ilyen háború szinte elképzelhetetlen, mert elõbb bevetné valamelyik fél a tömegpusztító fegyverét.
Egyetek, igyatok, dugjatok, itt a világháború :) )
"Amíg tisztán konvencionális fegyverekrõl beszélünk, az oroszok elõnyben vannak amerikával szemben, hiszen mérhetetlenül sok szárazföldi haderõt mozgósíthatnak az eurázsiai kontinens kiterjedésben." Oroszország lakossága 150 millió sincs már, miközben az USA, EU lakossága együtt olyan 850 millió, plusz a nem EU-s európai országokkal, akik szintén fellépnének az orosz invázió ellen, az már van 1 milliárd is. Szóval mirõl is beszélünk?
A kérdező hozzászólása: "Oroszország a NATO-hoz képest sehol sincs, " Viszont Európát egymagában leradírozná a térképrõl... Engem nem igazán nyugtatna meg, hogy az USA biztonságban van. Az a gond, hogy mi nem.....
Egyébként sose értettem ezt az óvodás felfogást a nagy "vezéreknél". Mintha istenek lennének....egy .50-es golyó ugyanúgy átmegy a fejükön két páncélozott jármûbe szállás között, mint egy koldusnak.. aztán mi lesz? Ebbe nem gondolnak bele? Putyin meg Obama is veri a nyálát, aztán elég csak, hogy egy öngyilkos jelöltet felbéreljenek aki tud lõni, aztán gatya az ilyen "isteneknek".
Már hogy radírozná le? Lehet, hogy nem a kurucinfóról és az MNA baromságaiból kéne tájékozódnod a világpolitikai erõegyensúlyt illetõen, nem?
12-es, így van, de tudod mi a legszánalmasabb? Hogy engedelmeskedik egy többszázezres hadsereg az ilyen majmoknak. Ha mindenki azt mondaná a parancsra, hogy "szarunk bele, mi nem megyünk kinyíratni magunkat a hülyeséged miatt" akkor soha nem lenne háború a Földön.
A kérdező hozzászólása: USA mûködõképes elnök nélkül is, Oroszország dettó a miniszterelnök nélkül. A terveik sem nagyon változnának, gyanítom, ha holnap meghalna Putin szívrohamban, akkor is kitartanának a Krím visszacsatolása mellett. Kicsinyes bosszúból meg lehetne õket öletni, de azt remélni, hogy ettõl egy percre is megbénul az országuk, háááttt.... erõs dilettantizmus lenne.
Mint mondtam Oroszország egymagában kevés lenne leigázni Európát. Ez csak akkor lehetséges, ha több ország mellé áll és átengedi máskülönben lehetetlen. Az egyesült brit, francia hadsereg könnyen megoldaná az utánpótlást míg Oroszország nem.
14-es: Ott az igazság. Eltalálja 4 parancsnok meg istenbarma, hogy háború van, aztán a katonák benyögnék: "Mi? Háború? Miért? Mert a te érdekeidet sérti? Na gyere, most pofázzá nekem, meg a többi 500 ezer katonatársamnak..." Only human
"A terveik sem nagyon változnának, gyanítom, ha holnap meghalna Putin szívrohamban, akkor is kitartanának a Krím visszacsatolása mellett." Az elõbb még arról volt szó, hogy lerohanják Európát. Akkor most mi legyen?
Mindenesetre abban egyetérthetünk hogy egyikünk sem harcászati szakértõ szóval kár ilyen dolgokon vitatkozni. Visszatérve a témára azt azért megjegyezném, hogy az EU részesedése a világ GDP-jébõl kb. 23% és az USA-nak is közel ennyi, tehát összesen olyan 46%. Ezzel szemben az oroszoknak ez az arány 2, 8%. Szóval az erõviszonyok már itt eldõltek.

Hogy csináljak olyan hajat mint Acacia Clark-nak van? Ha elmennék fodrászhoz ő meg tudná csinálni? Azt meg tudná csinálni véglegesre? Vagy mindig kéne járni, hogy csinálja újra?

Kicsit begöndörítettem ahogy neki van!Van egy kis fufrum oldalra vágva!Átfésültem a másik oldalra ahogy neki van!De nem sikerül!

Legjobb válasz: Kér a fodrász segítségét. Bár én nem értem minek kell ilyen haj. Megkérdezhetem milyen indíttatásból szeretnéd?

Kér a fodrász segítségét. Bár én nem értem minek kell ilyen haj. Megkérdezhetem milyen indíttatásból szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: persze, hogy megkérdeszheted! :) AZÉRT MERT TETSZIK :P
Ha nem fokozatosra van levágva a hajad, nem fog sikerülni.Kell hozzá egy tupírfésû és rengeteg sok hajlakk, másképp nem áll meg.Itt egy vidi, nem tudom, hogy erre gondoltál-e: http://www.youtube.com/watch?v=WzMSo2mYHhQ

Meg tudná valaki írni nekem lépésről lépésre, hogy hogyan lehet a Quake2-höz letöltött missionpackokat elindítani abban az esetben ha csak egy bsp fájlunk van?

Legjobb válasz: sajnos nem tudok segíteni ezért elnézésedet is kérem meg nem is szabad új temába bonyolódni de senki nem tud segíteni abban hogyan tudnék q2 multiba give addbot ot elfogadtatni reméltem h te majd fogsz tudni segíteni

sajnos nem tudok segíteni ezért elnézésedet is kérem meg nem is szabad új temába bonyolódni de senki nem tud segíteni abban hogyan tudnék q2 multiba give addbot ot elfogadtatni reméltem h te majd fogsz tudni segíteni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!