Találatok a következő kifejezésre: Ha meg tartani a (117 db)

Hány kalóriát ehetek meg egy nap ha szeretném tartani a súlyom?

Tavaly nyáron egész végig beteg voltam ezért kevesebbet ettem. Fogytam 11 kilót. Azóta 700-800 kalória között eszem. 159 cm magas vagyok és 52 kiló. 14L

Legjobb válasz: 1300-at minimum kellene.

1300-at minimum kellene.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Csak az a baj hogy összeszûkült a gyomrom :/
Akkor fokozatosan emeld a mennyiséget, ne hirtelen. De 1300-1400 biztos kellene. 100-200 kalóriákkal emeld, szépen lassan, amilyen idõközönként neked jól esik.
1600 is simán mehetne. Fejlõdõ szervezet, kell a kalória. http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

A kox-al elért formát meg lehet tartani ha abbahagyom ha még kb a max naturál forma alatt van amit amúgy is elérhettem volna?

Legjobb válasz: ami cuccal megy fel az le is jön vagy lassaban vagy gyorsabban de lejön,itt ne számít hogy milyen szinten vagy most,de értelmesebb akor ha már a naturál maximumodat feszegeted,így visszaesel egy alapjáraton teljesen jó szintre

ami cuccal megy fel az le is jön vagy lassaban vagy gyorsabban de lejön, itt ne számít hogy milyen szinten vagy most, de értelmesebb akor ha már a naturál maximumodat feszegeted, így visszaesel egy alapjáraton teljesen jó szintre
Hagymával igen, sok hagymával, és spenóttal.Az állítólag jó:) Nem lehet egyébként, le fog jönni rólad szépen, annak rendje és módja szerint.Ismerek pár figurát, akik koxoltak, hát van amelyikrõl már azt sem lehetne megmondani, hogy test épített valaha.

Ha elfolyik a magzatvíz utána mennyit ideig maradhat benn még a baba? Szóval, ha még nincs itt az idő de elfolyna a magzatvíz akkor vissza tudják még tartani a szülést vagy akkor szülünk?

Legjobb válasz: Ha nincs magzatvíz, akkor, hamarosan szülni fogsz. Változó kinek mennyi idõ után lesz meg a baba a magzatvíz után. Valakinek fél óra, de van akinek pár óra. Hányadik hétben vagy?

Ha nincs magzatvíz, akkor, hamarosan szülni fogsz. Változó kinek mennyi idõ után lesz meg a baba a magzatvíz után. Valakinek fél óra, de van akinek pár óra. Hányadik hétben vagy?
Volt olyan hogy eggyik nap elment a magzatviz de masnap muszalj volt megszulnie..de egy napnal tobbet nem maradhat bent viz nelkul, szerintem.
A magzatviz kell a babának, szóval max. pár óra és megszületik a magzatviz elfolyása után a baba! Elsõ válaszoló vagyok!
A kérdező hozzászólása: köszi, nincs ilyen gondom, csak sok minden eszébe jut már az embernek.34.hétben vagyok, és hallottam ilyenkor ha beindul a szülés, megpróbálják még visszatartani a babát, csak eszembe jutott, mi van akkor ha elfolyik a magzatvíz.
Ha a magzatvíz elmegy, max 24 órát várnak, és ki kell jönnie a babának, és ebben az esetben is kaptok antibiotikumot a fertõzések elkerülése végett. De ne idegeskedj ilyeneken, nem kell erre gondolni, nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Engem is koraszülésveszéllyel tartottak bent visszatratáson 29 hetesen, majd 32 és 36 hetesen, és már túlhordtam a picit, nem akar kijönni:-))
A babát védõ magzatburok a vajúdás folyamán bármikor megrepedhet. A nõk csupán 10%-ánál történik ez a korai szakaszban, úgyhogy nem kell ezt megvárni az orvos/kórház felhívása elõtt. Ha megtörténik, elfolyhat a magzatvíz egy erõs sugárban (mintha bepisilnél), vagy csordogálhat cseppenként. Ha elment a magzatvized, azonnal hívd az orvost/kórházat, ne ülj kádba és ne élj házaséletet, mivel ezek fertõzést juttathatnak a méhbe. Zuhanyozni szabad az orvos engedélyével. Az orvos azonnal be fog hívni a kórházba, mert a babát már nem védi a magzatburok a fertõzésektõl. A szülés ezután általában 12 órán belül megindul, vagy meg kell indítani.
Én úgy tudon max 24óra.ha nem indul be ezalatt, beindítják, mert veszélybe kerülhet a baba.
A MAGZATVIZET ÚJRA TERMELI A SZERVEZET. Elsõ szülésemnél hajnali 4-kor ment el a magzatvíz és csak másnap 11-kor szültem (kaptam infuziot az indításhoz mert nem volt fájásom és nem tágultam)csak de akkor is csak azért mert a szívhang nem volt megfelelõ így írány a mûtõ egy kör császárra..

Titeket zavarna, ha a párotok még tartaná a kapcsolatot az exével?

Olyan a kapcsolatuk, mintha még mindig járnának, napi szinten beszélgetnek, néha találkoznak, csak épp nem szexelnek és nem csókolóznak.

Legjobb válasz: engem rohadtul zavarna, szakítóok lenne

engem rohadtul zavarna, szakítóok lenne
Ez egy érdekes kérdés, mert én pl napi kapcsolatban vagyok az exemmel, akivel 3 évig voltunk együtt, és amikor vele szakítottam bõ 7 évvel ezelõtt, akkor jöttem össze a - most már - férjemmel. Itthon is téma az illetõ, sokat segít nekünk ebben-abban, szerencsére a férjem egyáltalán nem féltékeny típus, úgy tûnik, õt nem zavarja. Engem viszont biztos nagyon zavarna, ha õ lenne így egy volt csajával, de gondolom ez nagyban múlik azon, hogy az embernek mennyire van önbizalma - nekem kb nulla, úgyhogy tuti meg lennék gyõzõdve róla, hogy újramelegítették a levest. Nekem mondjuk az összes exemmel jó a viszonyom, szerencsére mindegyikükkel baráti kapcsolatban maradtam, és ha beszélünk vagy váltunk pár e-mailt, nem gond elõvenni a régi szép emlékeket, közös élményeket.
Pont emiatt szakított velem a barátnõm két napja. Azt hiszem õt zavarta igen.
Ismerõs érzés. Szakítani nem érdemes e miatt, de az tuti, hogy meg kell beszélni. Én rávenném, hogy jó ideig ne lássák egymást és akkor talán könnyebb mindenkinek. Lehet utána eltávolodnak egymástól és köszönõviszony marad csak.
ZAVARNA!
de mennyire hogy zavarna..én azt mondanám neki hogy döntse el hogy mit akar. Vagy ha le is szól mond meg neki hogy rosszul esik neked hogy vele találkozgat és beszéljétek meg hogy mi legyen. 1 biztos ha téged ez zavar akkor nagyon gyorsan tegyél valamit ellene mert csak rosszabbodni fog a helyzet. ha viszont hidegen hagy lehet hogy már nem szereted
Nagyon zavarna, én sem csinálok ilyet, akkor velem se tegye már ezt. Aki nem fogja fel így, az menjen vissza sz exéhez, ne egy másik embert kínozzon
nemzavarna vagy ha mégis csak kicsit, ez embertõl függ, de szerintem nem nagy dolog ha ismered a barátnõdet/barátodat.. ha valakivel sokáig együttvagy utána az a sok idõ nemtûnik el és nem vagy vele rosszban.. persze nemaztmondom hogy egy takaró alatt kell hogy filmet nézzenek de az hogy találkoznak minden nap csakmert barátok és nem hanyagol el téged sem az nem gond
19 voltam, csak annyit hogy ha elhanyagol akkor tényleg gond lehet de ne kapkodd el és ne küld el a halálba mert bármi állhat a dolog mögött, a haveromnak hasonló eset miatt ment majdnem tönkre az egész pedig csak meglepetés bulit szerveztek neki.. na sok sikert beszéld meg vele:) 17fiú
Én is tartom az exemmel a kapcsolatot és találkozni is szoktunk. Van barátnõje akit mindennél jobban szeret. Mi elött össze jöttünk közel 10 évig legjobb barátok voltunk megpróbáltuk nem mûködött majd maradtunk barátok. Az mellékes hogy ha egyikünknek sincs senki e szexelünk is mert az azért nem semmi, de egyikünk sem csalná meg a párját! Ha ez téged zavar mond a párodnak. Szerintem nem minden esetben fogatható el mi 5 hónapig voltunk együtt, de 5 év már nem múlik úgy el akkor lehet én sem nézzném jó szemmel.
IGEEEEEEN és BAROMIRA IGEEEEEEN!!!!!!
mit vársz az emberektõl? bejelölik facebookon a zöldségest is, mert kretén az egész bolygó
Pfff :D Az exel sosem lesz barátság... :D Úgy tûnik, h itt egyik is és a másik is többet akar a másiktól... Nem is értem, h ezt a kérdést miért kellett feltenni, mikor egyértelmû!
Ebben a formában biztos szakítanék vele! Ez azért már túlzás.
Nem kell megölni a másikat, ha szembejön, tehát maradhat a jó viszony. És nem vagyok féltékeny típus, de a fenti dolgokra teljesen kiakadnék. Igen, zavarna.
Gondolom, ha szakítottak akkor azért mert nem mûködött, így nem érdekelne. Ha megértik egymást miért ne lehetnének barátok. Mondjuk ez szerintem csak érett gondolkodású embereknél mûködik. A tinik féltékenyek és hamarabb is megcsalják a párjukat.
Akkor lehet, hogy éretlen vagyok, de engem is rohadtul zavarna, ha ilyen szinten tartanák egymással a kapcsolatot. Beszélj vele errõl, de sürgõsen, mert ennek nem lesz jó vége.
5-ös vagyok. Akkor lehet, hogy én fogom fel túl komolyan a dolgot. Ha én lezárom valakivel az azt jelenti, hogy vége. De azt nem, hogy soha nem beszélek vele és elfordítom a fejem az utcán, ha szembe jön. Jó nem az 1-2 hetes kapcsolatról beszélek. Nem tudnám megtenni az exemmel, akivel 14 évig éltem együtt. Azt nem lehet egybõl lezárni. Vannak közös ismerõsök közös érdeklõdési körök.
Nem 25\F
Engem nagyon...17/l
Igen, zavarna. Ahogy a 2. mondta, az egyik fél többet akar.

Ha meg nyerném a lottót itt Magyarországon abból tudnák venni egy Camarot (2007-2012) és fent is tudnám tartani és tankolni i tudnám annyi pénzből?

Legjobb válasz: Elsõnek. Nem tudnák hanem tudnék. De milyen lottót? És a fõnyereményt vagy a kettest? Mert azt gondolom hogy már kétszázmillióból sem lenne ilyen gondod nem hogy milliárdokból.

Elsõnek. Nem tudnák hanem tudnék. De milyen lottót? És a fõnyereményt vagy a kettest? Mert azt gondolom hogy már kétszázmillióból sem lenne ilyen gondod nem hogy milliárdokból.
Attól függ. Ha csak kettesed lenne, nem jutnál vele messzire. De ha bejönne az ötös, akkor hawai! Jutna Camarotra is!
a magyar szkander bajnoknak is egy amerikai izom autója van. 7200ccm és séta kocsikázva fogyaszt 25litert de ha normálisan nyomja akkor 30 föle megy de van hogy 40et is megeszik 100%on. nem mondom hogy mindenhová azzal megy de fent tudja tartani az és nem kõgazdag.
a %ot ne vedd figyelembe 100-on.

Milyen körülmények közt érdemes otthon tartani a lovat, és mi éri meg jobban, a bértartás vagy ha otthon tartjuk?

Legjobb válasz: Akkor szélszerû otthon tartani, ha van megfelelõ nagyságú területed, széna és trágyatárolód, és olyan helyen laksz, ahol a települési állattartási rendelet szerint megtehetõ. Emellé jön, hogy a lovat minimum 2x eteted egy nap (reggel-este), mindennap vagy másnap kialmolod, van napi 2-3 órád vele foglalkozni. Kellenek jó kapcsolatok, hogy beszerezd a zabot, szénát, szalmát. Nincsenek nyaralási terveid, vagy ha vannak akkor van kire bízni a lovat. Lehet egyedül is tartani, de mivel társas állat jobban érzi magát fajtárssal, viszont egy kecskével is tök jól el van. Bértartásnál nem neked kell reggel-este etetned és kialmolnod. Nincs gondod a kaja beszerzésére, tárolására, trágya problémák sincsenek. Akkor mész, amikor akarsz. Van lovaspálya, oktató, edzõ, nagy legelõ, fajtársak. Hátránynak talán azt tudom mondani, hogy ha ilyen mindenkit lovagoltató helyrõl van szó, akkor bármit bezabáltathatnak a lovaddal, ha épp nem figyelnek. Nem tudhatod biztosan, hogy mibõl mennyit kap kajának, nem-e ül rá más is (sajnos ilyen lovit is láttam már). Bértartás ára vidéken 30-60 ezer/hó + 6 hetente kovács+ állatorvos BP közelében 40-70 ezer/hó + kovács+ orvos Otthon tartva 20-35 ezer/hó -ra kihozható, de itt általában egyszerre van nagyobb kiadás pl nyáron megveszed az egész éves zab mennyiséget.

Akkor szélszerû otthon tartani, ha van megfelelõ nagyságú területed, széna és trágyatárolód, és olyan helyen laksz, ahol a települési állattartási rendelet szerint megtehetõ. Emellé jön, hogy a lovat minimum 2x eteted egy nap (reggel-este), mindennap vagy másnap kialmolod, van napi 2-3 órád vele foglalkozni. Kellenek jó kapcsolatok, hogy beszerezd a zabot, szénát, szalmát. Nincsenek nyaralási terveid, vagy ha vannak akkor van kire bízni a lovat. Lehet egyedül is tartani, de mivel társas állat jobban érzi magát fajtárssal, viszont egy kecskével is tök jól el van. Bértartásnál nem neked kell reggel-este etetned és kialmolnod. Nincs gondod a kaja beszerzésére, tárolására, trágya problémák sincsenek. Akkor mész, amikor akarsz. Van lovaspálya, oktató, edzõ, nagy legelõ, fajtársak. Hátránynak talán azt tudom mondani, hogy ha ilyen mindenkit lovagoltató helyrõl van szó, akkor bármit bezabáltathatnak a lovaddal, ha épp nem figyelnek. Nem tudhatod biztosan, hogy mibõl mennyit kap kajának, nem-e ül rá más is (sajnos ilyen lovit is láttam már). Bértartás ára vidéken 30-60 ezer/hó + 6 hetente kovács+ állatorvos BP közelében 40-70 ezer/hó + kovács+ orvos Otthon tartva 20-35 ezer/hó -ra kihozható, de itt általában egyszerre van nagyobb kiadás pl nyáron megveszed az egész éves zab mennyiséget.
Még hátránynak mondható az is ha nem megfelelõ lovakkal rakják össze a tiedet a bértartásban. Ismerõsnek a lovát összerakták valami "vadállatokkal", szegények úgy szétharapták a marját-hátát, hogy a gazdája már 3 hónapja nem tudott ráülni.
otthon akkor tartsd ha nem egy lovad van, hanem legalább kettõ. Egy lovat tartani állatkínzás. és ha tudsz 5-kor kelni és ellátni rendesen.
Még annyit hozzátennék, hogy nekem itthon olyan 10-15 ezerre jött ki a tartás, mert csak szénát kapott, télen kevés kukoricát. A bértartás 30ezer ridegtartásban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!:)
Szia Dia:D:D:D yNYah a két ló nem feltétlen kell lenni basszus egy shire-nek.. lehet a te választott lovat, meg egy 50.000 Ft os törpeló igen oylan is van!!! Egyrészt sokkalolcsóbb. Nem kell neki akkora húdenagy terület ha mozgatod rendesen, nem kell 5 kor kelni ez is hüyleség az enyémek pl 8 kor kapnak reggelit délben ebéd és 6-7 között a vsci és érdekle miylen jól elvannak. Az hogy menyni idõd van rá, hát ha otthon nyilvn sokkal többet tudsz vele lenni mintha bérbe lenne, azt nem is nézve, hogy akkor te tudod h miylen kaját kap mennyit mitõl van baja mitõl fáj ez vagy amaz. Sõt sok lovardában le is húznak pl gyógyszer árával. Otthon lovat tratani nem kis felelõsség de mikor reggel mész hulla fáradtan adod nekik a reggelit és az arcodba rhögk és megbökdös az isteni érzés:) :) Akik írtak ellene az fogadni mernék hogy havonta 50et költ bértartásra:D:D

Ha egy ember tartozni akar valakihez meg tudja tartani a saját személyiségét teljes mértékben?

Tehát ha elkezd szeretni olyan dolgokat, amiket eddig nem, de most, hogy megismerte a másikat igen, az 'szánalmas'? Ez nem azt jelenti, hogy hagyjuk, hogy a másik befolyásoljon, még ilyen pitiáner dolgokban is?

Legjobb válasz: Az a normális,ha megtudod tartani a személyiséged:)

Az a normális, ha megtudod tartani a személyiséged:)
Szerintem normális, hogy hat rád a másik, elkerülni nem igazán lehet, vagy ha igen, akkor a kapcsolat gyorsan egyoldalúvá válik, vagy véget ér. Meg kell találni az aranyközéputat. Abban szerintem egyáltalán semmi rossz nincs, ha összejössz egy pasival, és elõtte nem tudtad megenni a sülkrumplit, most meg mivel õ nagyon szereti, kezded megszeretni, vagy ugyanez a zenéknél, ruháknál. Ebben szerintem semmi rossz nincs, de ha az elveidet kell úgy mond feladni érte, na azt nem szabad hagyni, ahhoz ragaszkodni kell
Azt nem lehet elkerülni, hogy változz. Ha nem a párod miatt, akkor a baráti társaságod miatt, vagy a családod miatt, de mindenképpen változik, fejlõdik a személyiséged egész életedben. Attól még, hogy kompromisszumokat kötsz a pároddal, kipróbálsz új dolgokat, meghallgatsz másfajta zenéket, megnézel másfajta filmeket, és ezek tetszenek, akkor nem befolyásol, hanem megmutat neked valami újat. Az a nem normális, ha 10körömmel kapaszkodsz a "régi" személyiségedbe, és nem fejlõdsz.
Nem! és nem is kell! ha akarunk, ha nem, változunk. nem napról-napra, de mindenki változik. és egy kapcsolat pont hogy arról is szól, hogy jobbá tegyük a másikat ill. tanuljunk tõle!
nem még a szófordulatait is használni fogod, hamar észreveszed majd és nem tudsz ellene tenni
ideális esetben a partner gazdagítja a látásmódod, de persze az alap személyiséged megmarad.

Lányok! Meg tudtátok tartani a 18-20 éves kori alakotokat? Ha nem :Miért? (tabletta, terhesség, stb) ;Mennyi plusz van? Nem hiányzik a régi alakotok? Próbáltátok/próbáljátok leadni?

Legjobb válasz: Súlyban látszatra nincs különbség,de a combom vastagodott,és általánosságban kicsit "teltebb"vagyok,tehát tudatosodott,hogy míg akkor bármit megehettem,ma könnyebben ott marad.Ezek szerint Te meg tudtad tartani:)

Súlyban látszatra nincs különbség, de a combom vastagodott, és általánosságban kicsit "teltebb"vagyok, tehát tudatosodott, hogy míg akkor bármit megehettem, ma könnyebben ott marad.Ezek szerint Te meg tudtad tartani:)
Szerintem egy nõnek nem kell, ill. nem szabad úgy kinézni, mint egy anorexiás tinédzsernek. Ez nagyban megnehezítené a gyerekvállalást is. Normális, ha egy nõ nõiesedik, gömbölyödik. Természetesen nem azt mondom, hogy dagadtra kell hízni, az igénytelenség. Viszont ha nem tud valaki megbírkózni azzal (lélekben), hogy nem lehet 18-as a testömegindexe, hanem mondjuk a 24-25 is normális és egészséges, az komoly lelki problémákhoz és személyiségzavarhoz vezethet, rámehetnek kapcsolatok, házasságok, nem biztos, hogy összejön a gyerek stb. Ez egy természetes folyamat, ahogy az öregedés is, el kell fogadni, a helyén kell kezelni. Ismétlem, nem arról van szó, hogy kövérre zabáljuk magunkat, ill. nem sportolunk, mert ez inkább igénytelenség lenne.
szerencsére nem :) 18 évesen nem mozogtam semmit 17 kilóval több voltam. most 30 évesen 48 kilósan ezerszer jobban nézek ki mint akkor. régi ismerõsök meg is jegyzik, hogy míg a vékony csajok az osztályból szépen elhíztak az évek során én meg pont szépen lefogytam. :)
ugyanígy vagyok, mint az elõttem szóló. 30 éves koromig mindig volt rajtam (max 10 kg) felesleg. lefogytam, gyermeket szültem, és most ugyannnyi vagyok, mint szülés elõtt, de kevesebb, mint 18 évesen :) . és miért voltam anno annyi? mert szeretek enni, de akkoriban nem válogattam meg, h mit (és mennyit).
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam sajnos megtartani:) + 4 kilóval mutat többet a mérleg.Most 6 kilóval vagyok több mint 13-14 évesen(akkor nagyon vékony voltam), nem panaszkodhatom.Nem annyira vészes tudom, de a régi fényképek nézegetése közben rám jött a 'de jó lenne megint ilyennek lenni' érzés(ami érdekes, mert elégedetlen voltan magammal akkoriban:)
Ez csak tõletek függ..
Nemsokáig szerintem ez elég beteges már.....
en imadnam ha egy ilyen idos csajszim lenne ne aggodj
31 éves egészséges gondolkodású nõnek, kétlem, hogy egy 19 éves fiú a jó (de talán, mivel nem élte ki magát, még csak nem is jó) szexen kívül? Vagy te magad sem vagy abban biztos, hogy mit akarsz? Mindenesetre gratulálok ahhoz, hogy egyáltalán ilyesmi megfordult a fejedben.
Uccsó vok.Szal az a lényeg, hogy legyél kívánatos mindig, és igényes, és ha megkap tõled mindent akkor miér keresne mást.A mai korombeli csajok nem igazán csajosak, ráadásul el vannak hízva és bunkók is. Ez nem jelent neked veszélyt
Ne aggódj, én is az idõsebb csajokért vagyok oda, ha találok egy nagyon csinos, szép 30-as 40-es nõt tuti maradnék mellette amíg jól érezzük magunkat 22F
Ne feledd hogy a húsz évesek nem élték ki magukat és csak a sexen, pián és a minden napos bulizáson jár az eszük. Bár vannak ilyenek 30 felett is de azokon meg is látszik hogy ott is ragadtak mert tízen éves lányokat kúrogatnak
"Még nem élte ki magát"Látod a lényeget :) A mindennapi meggyõzésed a szerelmérõl a szex?Ha igen, hát én téged nagyon sajnállak :(
19 éves..ne reménykedj sok jóban.Egy ennyi idõs fiú még gyerek, szellemileg és érzelmileg is.Ne építs rá, ha nem akarsz nagyot csalódni.
Én nem kételkednék benne a helyedben ha biztosit róla hogy szeret felesleges azzal agyonütni az együtt töltött idöt hogy ezen agyalsz, Bizz benne.De felnött emberhez méltóan tudnod kell hogy elöbb-utóbb felbukkannak a problémák amik a korkülnbség miatt adódnak majd.Lesznek hidd el!gyerek, szülök, társadalom, korabeli fiatal lányok..A kapcsolatotok nem fogja tul élni ezt csak akkor ha mindketten elhatározzátok hogy nem hagyjátok.Beszéljetek minden problémáról és közösen próbáljátok megoldani.Standard esetben max 1-2 évet jósolok
Igyekezz minnél tovább kívánatos maradni, de ezzel együtt sok jóra ne számíts, persze ha nem akarsz gyereket, családot, csak hogy legyen melletted vki, akkor egy darabig õ is megteszi, ellenkezõ esetben ne vesztegesd a drága idõdet, fiatal fiúkákra.

Ha valaki fogamzásgátló szedése közben lesz terhes, mi a teendő? Meg lehet tartani a babát?

Legjobb válasz: Igen meg lehet tartani a babát, semmi baja nem lesz. az orvos ne árt, de szerintem nem annyira sürgõs... mondjuk az újabb adag fogamzásgátlót ne kezdd el szedni egy poz. teszt után.

Igen meg lehet tartani a babát, semmi baja nem lesz. az orvos ne árt, de szerintem nem annyira sürgõs... mondjuk az újabb adag fogamzásgátlót ne kezdd el szedni egy poz. teszt után.
Azonnal orvoshoz kell menned mert nem biztos hogy az vagy, ha mégis bármi lehet.
Persze hogy meglehet tartani.
A kérdező hozzászólása: Egészséges lesz a baba? Késõbbiekben nem alakul ki ezért vmi betegség?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!