Találatok a következő kifejezésre: Ha meg kérni a lányt a (16 db)

Ha egy fiú meg akarja kérni a lány kezét, akkor az hogy lenne "jobb"?

Azért "jobb", mert ez elég szubjektív. De a véleményeitekre vagyok kíváncsi. Tehát kettesben, benn a lakáson, vagy épületben, esetleg a lány családja el?tt, vagy a saját családja el?tt egy összejövetelen? Nyilvánosan, valami szép helyen, stb.? :) Írhattok példákat is, érdekel minden! :) Köszi^^

Legjobb válasz: Család, barátok, stb. elõtt SEMMIKÉPPEN!!! Egyébként meg olyan tekintetben lehet nyilvános, hogy vannak ott más emberek (pl. étterem), de ne legyen belõle "show" mások számára - ez csak 2 emberre tartozik. A fentieken túl én nagyon szeretném, ha valami különlegeset találna ki a párom, tehát ne szimplán csak bökje ki a kérdést egy éttermi vacsora közben (meg ne is rakjon gyûrût ételbe - italba, mert amilyen béna vagyok, tuti vagy lenyelem, vagy beletöröm a fogam). Szóval legyen intim, meghitt és különleges.

Család, barátok, stb. elõtt SEMMIKÉPPEN!!! Egyébként meg olyan tekintetben lehet nyilvános, hogy vannak ott más emberek (pl. étterem), de ne legyen belõle "show" mások számára - ez csak 2 emberre tartozik. A fentieken túl én nagyon szeretném, ha valami különlegeset találna ki a párom, tehát ne szimplán csak bökje ki a kérdést egy éttermi vacsora közben (meg ne is rakjon gyûrût ételbe - italba, mert amilyen béna vagyok, tuti vagy lenyelem, vagy beletöröm a fogam). Szóval legyen intim, meghitt és különleges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Mindenképpen csak 2en legyetek és valami olyan romantikus helyen amit mindketten szerettek. Fontos, ne legyen egyértelmû mire készülsz, annál nagyobb lesz az öröm! sok sikert!
Én kétszer tervezem 1. Négyszemközt. 2. utána meg a családjánál az apjától is kikérem:) És így lesz hivatalos..:)
A kérdező hozzászólása: De jók! :) Köszönöm a válaszokat, öröm õket olvasni! :)
Szerintem mindegy, hogy hol, csak az a lényeg, hogy a párbeszéd közted és a párod között legyen csak hallható. Tehát a család/barátok elõtt verziót kizárnám. Az én férjem egy szülinapi buliban kérte meg a kezem.. Vagyis ez túlzás, viccelõdtem vele az esküvõrõl, aztán õ közölte, hogy õ bizony elvenne, nem viccel :) Köpni-nyelni nem tudtam :) 1 óra eltelt, mire elhittem, hogy tényleg komolyan mondja :)
Az én kezem sok ember elõtt kérte meg a võlegényem, és nekem így volt tökéletes. Az évfordulónk napján egy kiállításon, ahol megismerkedtünk. Szerintem nagyon romantikus volt, és olyan jól esett, hogy annyi ember örült velünk, és nagyra becsülöm a võlegényem, hogy több száz ember elé ki mert állni, és feltenni a nagy kérdést. Úgyhogy én erre szavazok. Pedig nem vagyok egy extrovertált ember, nem szeretem a felhajtást, de ez mégis így volt jó.
én éteremre szavazok.
Kettesben.
Szerintem a legjobb négyszemközt megkérdezni a lányt, és ha akkor igent mond, csak akkor megkérni a szüleitõl szûk családi körben. Aztán, ha akarnak eljegyzési ünnepséget, akkor lehet kivinni a dolgot a nagy nyilvánosság elé...
nekem télen kérték meg a kezem, valami magas toronyba mentünk (be volt kötve a szemem) és mikor felértünk fel kapcsolták a torony reflektorait egy mezõ féleséget világított meg és a hóba volt írva, hogy hozzám jössz feleségül? ilyenrõl még senkitõl nem halottam ....ez különlges , meghitt de a volt párom ( azóta elváltunk:D) biztos sokat dolgozott vele :S
Feletjsd el, keress egy aranyos lámyt aki biztos viszont szeretne
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 15. Tudom nem túl sok de hát...
Én is ilyen helyzetben vagyok, azért kérdeztem. Lányként azt mondhatom, hogy ha még nem tetted, próbáld megnyerni magadnak, hátha kitartással sikerülhet, de nagy reményt ne fûzz hozzá, ha nem vonzódik hozzád, nem fog igent mondani.
Próbáld meg kerülni amennyire lehet.
barátok bárkivel lehettek de szerelem az nekem is kéne h a nõ szeresen es õ jöjön

Nyáron anyósomékhoz megy 2 éves lányom most először egyedül. Meg szeretném kérni, hogy a két unokabátyja előtt ne pelusozza át a lányomat és ne fürdesse, ha lehet!?

Úgy hogy pölödö a fenekét mossa (miközben a srácok ott nézik), pelusozásnál nem szeretném, ha a nagy kakis/pisis fenekébe néznének bele a srácok.

Legjobb válasz: tényleg butaság, csak 4-5 éves kortól fog emlékeket megõrizni a kislányos. egyébként ettõl függetlenül simán megkérheted.

tényleg butaság, csak 4-5 éves kortól fog emlékeket megõrizni a kislányos. egyébként ettõl függetlenül simán megkérheted.
Mi rossz van abban, ha a 2 unokabátyja elõtt pelenkázza, vagy fürdeti a kislányod a nagymamája? Nincs ebben semmi rossz.
Ha nem ezért, akkor másért fogják piszkálni. Ha ilyenek lesznek vele, akkor találnak rá indokot. SZerintem nem ezen múlik. A te életed nem ismétlõdik meg az övében. Meglesznek a saját keresztjei, amiket cipelni fog, és ezektõl nem fogok tudni megóvni. saját lelked megnyugtatására, kérném anyóst, hogy legyen erre tekintettel.
Mondhat ilyet a fiúknak, hogy "fiúk, most hagyjatok minket, pelusozunk, fürdünk, ilyenkor a fiúk békén hagyják a lányokat". Vagy ilyesmi.
Jesszus, micsoda gondolatok! Egyáltalán mi a kérdésed?!
a csúfolódáshoz ezek a fiúk már most túl idõsek, nemhogy késõbb, amikor megértené a lányod
Nem hinnám, h rosszat tennének. Unokatesóim már kamaszok voltak, mikor a nagynénjük szült. Totál úgy fogadták el a lányt is, mint a fiút. Sõt, ami nekem felemelõ látvány volt, h úgy játszottak a két kicsivel, mintha még õk is egészen kisgyerekek lennének. Az pedig egy jókora tévhit, h csak 4-5 éves korából emlékszik a gyerek dolgokra. Én is sokáig így tudtam és nem értettem, h miért van emlékem arról, amikor egyszer anyukám pelenkázott és mondtam neki valamit (arra is emlékszem, h mit mondtam és arra is, h hol voltunk, pedig onnan eljöttünk még 4 éves korom elõtt). Késõbb egy gyermekpszichológus ismerõsöm mondta, h emlékezhetek a szitura és nem csak beképzelem. Egyébként abból az idõbõl más emlékem is van.
Szerintem is butaság ezen aggódni. Egy 8 és 12éves gyerek már tudja, h mi van a lányok lába között, nem hinném, h amiatt nézegetnék. Ha nézik, inkább a pelenkázás miatti kíváncsiságból szerintem. Egy 2évest meg még egyáltalán nem zavar ha nézik. Nekem 2 múlt a fiam, de sose zavarta még ha nézték közben.
Nyugi, a lányod nem fog emlékezni erre, a fiúk meg még "kicsik" h bármi rosszat bele tudnának ebbe vinni...és ahogy az e korú fiúkat ismerem inkább elmennek valamivel játszani, semmi fürdetés vagy ilyesmi -nem is érdekli õket.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném, ha esetleg késõbb amikor nagyobb lesz kicikiznék.. Hogy "kakásfenekû voltál" stb. Igaziból attól is bután érzem magam, ha megkérem, de ha nem akkor is, mert zavarna a tudat maga.
Nekem is 2 éves a kisebbik, igaz fiú. A nagyobbik 5 éves és lány. Kettõjük között ugye természetes a "meztelenkedés". De most hétvégén a 1, 5 éves unokahúgoméknál voltunk 2 napot. Volt ott kakás fenék mindkét részrõl és együtt fürdés is. Nagyon élvezték, fõleg a 1, 5 éves kiscsaj, mert õ még nem látott eddig "kukit". Nagyon rácsodálkozott a fiaméra. Volt ott egy 10 éves kislány is, õ is végignézte a pelusozást, de hidd el ilyen korban még nincs egymás elõtt szégyenkezés. A fiukról meg egyszerûen el sem tudom képzelni, hogy pelusozáskor (fõleg ha kaka is van) ne legyen jobb dolguk. szerintem a te rossz élményedet vetíted a lányodra, de nem kell, hogy túlzott szégyenlõsségre neveld. Szerintem ez rokonok között, ilyen korban megszokott dolog.
ezen aztán ne múljon egy fergeteges szex!!
ezt nem ertem es nemis akarom aszem
xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD
Igy vagy úgy, mindenki fizet, akkor nem mindegy.
semmit, én belemennék simán:D
Hát fizetni nem kell. :D De bírom a mindenféle játékokat :D

A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni. Miröl beszélgessek vagy hogy lépjek túl a lánnyal ha megakad a beszélgetés?

Tudja h bejön nekem. Suliba holnap majdnem minden szünetben vele leszek. Milyen témákat ajánlotok? Esetleg amiröl hosszabban is ellehet beszélgetni..

Legjobb válasz: egyszerû -család és barátok -hogy vagy -mit tennél ha lehetne 3kivánságod -zenérõl filmekrõl ...stb

egyszerû -család és barátok -hogy vagy -mit tennél ha lehetne 3kivánságod -zenérõl filmekrõl ...stb
Kérdezz róla, mert az emberek általában szeretnek beszélni magukról :) És így legalább még jobban megismerheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Az hogy jönne ki, ha lány létemre én kérném meg a kezét a páromnak?

És esetleg kaphatnék ötletet, hogy hogyan tegyem?

Legjobb válasz: ne kérd meg a kezét de hozd fel a témát. Kérdezd meg, hogy õ hogyan tervezi a jövõt, egyáltalán veled akarja-e leélni az életét. Így nem kéred meg a kezét de talán lépni fog vagy megkéri a kezed vagy elhagy.

ne kérd meg a kezét de hozd fel a témát. Kérdezd meg, hogy õ hogyan tervezi a jövõt, egyáltalán veled akarja-e leélni az életét. Így nem kéred meg a kezét de talán lépni fog vagy megkéri a kezed vagy elhagy.
Elég hülyén jönne ki. Általában a férfiak nagy többségének késõbb érik meg ilyen téren az elhatározása, tehát ezért is tökéletes, hogy a férfi kéri meg a nõ kezét. Jó esetben akkor, ha elhatározza magát. Könnyen kaphatsz nemet vagy erõltetett igent, párod részérõl pedig az esetleges megalázott érzésrõl nem is beszélve.
Szerintem ne tedd. Elveszed a lehetõséget tõle, és szerintem mintha a férfiasságától is megfosztanád. Nem véletlen leánykérés nem legénykérés. Szerintem hagyd ezt meg neki! Na meg nem esne jobban, ha õ tenné meg ezt a gesztust? Mi okod van ezt tenni?
Szerintem nagyon rossz ötlet. Egyrészt megfosztod magad egy gyönyörû pillanattól, másrészt ki is herélhetnéd ennyi erõvel a párodat, már ne is haragudj. Ha már beszéltetek róla, akkor gondolkodik rajta. Egyébként miért kell egy halom pénz az eljegyzéshez? Ha nincs pénzetek, akkor történjen ezüstgyûrûvel a dolog. De semmiképp ne kérd meg te a kezét. Utána meg majd azon fogsz nyafogni, hogy nem akarja szervezni az esküvõt, húzza-halasztja, kifogásokat keres stb. Én nõ vagyok, de szerintem szegény párod szégyenében elsüllyedne, ha el kellene mondani másoknak, hogy te kérted meg a kezét.
Hülyén.
Szerintem is gáz. Lehet, hogy modern világot élünk, de azért néhány dolog hadd maradjon már a régiben. Így túlságosan nyomulósnak néz ki. A férfiak nagy része nehezebben megy az oltár elé ezért ha még nem kérte meg a kezed eddig annak oka van. Lehet csak annyi, hogy még nem kész rá. Egyébként beszélgettetek már a jövõtökrõl? Te ismered õt mennyire család centrikus és mennyi esélye van részérõl a házasságnak. De szerintem is hagyd meg neki a lehetõséget ez olyan nõietlen.
ne tedd. ez a férfi feladata. ráadásul távkapcsolatban éltek, ahogy látom. ez jó ok arra, h várjatok még vele. talán õ is így gondolja és ezért nem lépett még
Nem csak legénykéréssel lehet kimutatni, hogy úgy szereted õt mint régen, vannak erre más módszerek is.
Lepd meg valami kis ajándékkal amirõl tudod h örülne neki és sokat jelentene
A kérdező hozzászólása: Jól van na. Amúgy tudja jól mit gondolok és úgy gondoltam értené is, mért tettem. Ugyanis én meg azt tudom, hogy õ mitõl tart... Hogy nem szeretem úgy, mint régen. Megmondta. De akkor nem teszek semmit. Várom a sült galambot, azt annyi
Felhívtam a párom, és megkérdeztem tõle, hogy érezte volna magát/mit gondolt volna, ha én kérem meg az õ kezét. Azt mondta, hogy az biztos, hogy igent mondott volna, de elég töketlennek érezte volna magát. Amúgy a válaszolók többségével egyet értek, ne te kérd meg. Én 6 évig vártam a "sült galambot" ahogy te fogalmaztál, de megérte. Távkapcsolatban éltek, de azért gondolom idõnként találkoztok. Olyankor lepd meg egy (magad készítette?) vacsorával, romantikus gyertyafény stb., és valld be neki, hogy még most is mennyire imádod, meg köszönöd, hogy van neked . . . meg mindent ami eszedbe jut. Éreznie kell, hogy szereted. A "többi" az õ dolga. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) )
Én is szeretném, ha elvenne... Csak épp nincs értelme, mert még tanulok, nincs munkám, nem lakunk együtt... Õ már dolgozik, most gyûjtöget. Szóval szép lenne, jó lenne, nagyon örülnék neki, de nem tudnánk tõle elõrébb lépni. De diplomaosztó után hátha megkérdezi. Ez éltet, mikor tanulok! :D Én is azon a véleményen vagyok, hogy hagyd meg neki az eljegyzést, mert lehet, hogy már tervezgeti, hogy kéne, mint kéne, gyûjtöget a gyûrûre, stb. És biztos nagyon szomorú lenne, ha lelõnéd a tervét. Úgyhogy várj türelmesen! :)
23 vagyok, a méretet nem tudta, szerencsésen megoldotta :) ) Nálad hogy alakulnak a dolgok?
A kérdező hozzászólása: A biztalma -végtelen lett(mínusz!!) és kirakott. Vártam. Hát ide jutottam. :) megmondta, hogy szeret, de neki ez így nem jó. És nem kapott erre tõlem okot.
Egy dolog azért megfoszthatja, mégpedig, ha a szeretett nõ nem kezeli férfinak. A "fiúkérés" egy biztos jele annak, hogy még arra is töketlennek tartja, hogy el tudja dönteni, hogy mikor kíván nõsülni.
Fúú, soha nem mennék hozzá olyan "férfihoz", akinek abból áll a nagy férfiassága, hogy õ akar kezet kérni. Nem is férfi az ilyen, ha ennyitõl elveszti a férfiasság érzetét. Az igazi férfit SEMMI nem foszthatja meg a magabiztosságától, még a romantikus gesztusok sem.
A kérdező hozzászólása: Láthatná, hogy valóban szeretem a távolság ellenére, és hogy tényleg komolyan azt akarom, hogy együtt legyünk
A kérdező hozzászólása: Arra vár, hogy az ölébe hulljon egy halom pénz és majd akkor. Engem tekint a családjának és velem képzeli el, együtt a jövõjét.
A kérdező hozzászólása: Õ hozta fel a témát, és már 1 éve beszélünk róla.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok pénzigényes, úgyhogy nem tudom. De rendben, felfogtam.
Hiába az egyoldalú állásfoglalás a válaszolók között, én azt mondom ezek a válaszok ne befojásoljanak! A férfiak egy tipusa nem azért nem kéri mega kezed, mert nem akar veled élni, vagy mással akar, csak egyszerûen nem eza letérdelek, és rózsatengert csöpögök tipus...megjegyzem az elõzõ tipus sokkal megbízhatóbb, minden téren!! Szóval nyugodtan terelgesd a lánykérés felé, azt nem mondom, hogy te térdelj le, de bátran célozz, vagy mondd ki nyíltan, hogy te ezt szeretnéd! Én is megtettem:) És boldogan kérte meg utána a kezem, és elpottyant egy-egy könnye is a szertartáson:) :) tehát nem kicsit jött szívbõl, magától mégsem tette meg, 7 év után sem:) Most 4 éve vagyunk házasok, és 3 és fél éves a gyermekünk:) :) Úgyhogy HAJRÁ! Fõleg, ha õ hozta fel a témát. A te párod, te ismered, szerintem belefér nálatok is, ahogy nálunk!!!
ezamega, mindent egybeírtam, bocs a sok hibáért, fáradt vagyok...
Most írta h a srác szeretné csak pénzre vár h legyen. Sztem az eljegyzéssel szeretne közös életet is kezdeni, ahoz meg kell pénz. Am az én párom is így van h még azért nem kérte meg a kezem mert nincs annyi pénze a gyûrûre mint szeretné. Én hiába mondom h egy ezüst gyûrû cirkónia kõvel tökéletes. Neki ez nem elég. Azt mondta h az bóvli és nem olyannal akarja megkérni a kezem
Ne csináld. Mi alapján várod el, hogy "férfi legyen" hogyha egyszer te sem viselkedsz nõként?
Kötsögség azt mondani, hogy megmondtam... de érted....na! :(

Lányok, Ti meg ujjaznátok a pasitokat ( popsi lyuk) ha ő kérné?

Legjobb válasz: Milyen "pasi" az,aki erre kéri a barátnõjét?

Milyen "pasi" az, aki erre kéri a barátnõjét?
A lányok az itt most átvitt értelemben van?:D
fiú vagyok: barátnõmtõl nem kérnék ilyet, de én neki szívesen csinálnám...ha engedné, de sajna nem :( -am magamnak szoktam csinálni néha kádban, amolyan instant f4szverésnek mondanám, mert pl. zuhanyozás közben ha eszembe jut - lankadt állapottól számítva 1-1, 5 percen belül el tudok menni
nincs az az isten. még ha élvezné is (bár már megbeszéltük, hogy az ilyesmit meghagyjuk a melegeknek inkább pl :D), én nem, onnantól meg értelmetlen az egész. mindkét fél élvezze már, amit csinál.
Csak az értelmileg visszamaradottak pontoznának le téged ezért. :) Mindenkinek megvan ki mit élvez és ebbe senkinek semmi beleszólása nincs.
jóóólvan, lehet nyugodtan lepontozni, nem érdekeltek. mi kipróbáltuk egyszer, nem kérte, odatolta a kezem, én meg bekentem sikosítóval és csináltam. és csak úgy közlöm, imádja, hatalmasakat tud tõle élvezni. nem csináljuk folyton de havonta egyszer biztosan. lehet lepontozni :)
Nem valószínû. Én se kérném tõle, hogy a seggemben turkáljon.
Tutira nem.
Aki ilyet kér arról meg van a saját véleményem! Köhmmm... Õ nem lány hanem fiú, vagy lehet tévedek, hát istenem! :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :)
Én igen, de biztos nem fogja kérni.
A kérdező hozzászólása: hmm értem :)
A kérdező hozzászólása: Nem átvitt értelemben.. hát pasi.. már olvastam róla sok helyen de gondoltam itt is meg kérdezem!!
Egyre többen vannak, akik felvállalják h szeretik.. Kérdésre válaszolva szerintem megtenném. Szeretem õt, és ha neki ez esik jól... De nem tartom esélyesnek h ilyenre kérne :D
A kérdésre válaszolva... Nem. valahogy kihagynám azt a kört! :D
Miért lenne átvitt értelemben?
A szexben nincs tabu, mindenki azt-, és olyan módon csinálja ahogy az örömet szerez neki.

Lányok! Mit tennétek, ha tudnátok hogy a párotok meg fogja kérni a kezeteket, és azt is, hogy melyik nap?

Apró elszólásaiból jöttem rá, meg az egyik barátja elszólásából. Én meglepetést szerettem volna, hogy váratlanul érjen, de így, hogy tudom, hogy megkér, nem tudom mit reagáljak. Nem akarom elmondani neki, hogy tudok róla... Attól félek, hogy nagyon látszani fog, hogy számítottam rá, vagy ilyesmi és ezzel rosszat teszek,elrontom a pillanatot. Nem tudok jól hazudni, tehát az arcom elárulja majd, hogy nem lep?dtem meg eléggé, megjátszani meg nem akarom. Igazság szerint szeretném, ha aznap kérne meg, amikor számítok rá, meg nem is! Lassan itt az ideje, és egyre inkább izgulok! 22/ L

Legjobb válasz: Lehet rászervezett, el ne rontsd azzal, hogy kitalálsz aznapra valami mást!!!! Mi már az esküvõnket szervezzük 4 hónapja, de tegnap kérte meg a párom a kezemet a nemrég elkészült karikagyûrûnkkel. Tudtam én is, mert 1.5 éve együtt élünk és ismerem, mint a tenyerem. :) Tudtam miért megyünk az étterembe, ahol elõször randiztunk. Be kellett csuknom a szemem, bevezetett egy mécsesekbõl kirakott szív közepére, letérdelt, és egy szál rózsával megkérte a kezem és az ujjamra húzta a gyûrût. Csak azért írtam le, mert ez akkora feeling, akkora pillanat volt, hogy hiába tudtam teljesen elaléltam. :) És amúgy sem az eljegyzés számít...sem az esküvõ...hanem a házasság. :) 24N

Párom se tudta titokban tartani, pedig próbálta nagyon, de ismerem mint a tenyerem. Mit tettem? Nem szerveztem rá semmit, csinin öltöztem fel, (de nem direktbe kirivóan), és ennyi. Többi magától jött, megjátszás nélkül se jött rá, hogy tudtam.
Az 1es 2es csak rafináltság és egy kapcsolat nem errõl kéne szóljon. Az 1es az megjátszás. A 2es meg mindkét fél becsapása, mert neki se lenne ettõl meglepetés. Nehogy már a nõ "írjon forgatókönyvet" errõl. :) és azt is magának?? :) Úgy is örülni fogsz neki.
Lehet rászervezett, el ne rontsd azzal, hogy kitalálsz aznapra valami mást!!!! Mi már az esküvõnket szervezzük 4 hónapja, de tegnap kérte meg a párom a kezemet a nemrég elkészült karikagyûrûnkkel. Tudtam én is, mert 1.5 éve együtt élünk és ismerem, mint a tenyerem. :) Tudtam miért megyünk az étterembe, ahol elõször randiztunk. Be kellett csuknom a szemem, bevezetett egy mécsesekbõl kirakott szív közepére, letérdelt, és egy szál rózsával megkérte a kezem és az ujjamra húzta a gyûrût. Csak azért írtam le, mert ez akkora feeling, akkora pillanat volt, hogy hiába tudtam teljesen elaléltam. :) És amúgy sem az eljegyzés számít...sem az esküvõ...hanem a házasság. :) 24N
A hogyan?-t még nem tudod!Nem kell megjátszanod magad.Karácsonykor is tudjuk, hogy ajándékot fogunk kapni, ennek ellenére az mindig egy szép pillanat, mikor átadják és kibontja az ember.Az eljegyzés is ilyen, csak ezerszer jobb érzés, mivel ilyen egyszer van egy életben.A hangulat magával fog ragadni és más elképzelni és más átélni.Ne parázd túl, ez felejthetetlen lesz így is!
Én is tudtam. De hidd el, az akkora pillanat lesz, hogy nem kell megjátszanod a meglepettségedet. :)
Nem kell túljátszani a dolgot. Épp elég ideges leszel már addigra ! :) Egy elrontott meglepetés életszerûbb, romantikusabb, mint egy sokkoló :) szerintem aranyos és romantikus a hiba is :) Sok boldogságot!
Egyszerû, tény úgy, mintha nem tudnál semmirõl és majd a jeles pillanatban lepõdj meg :)
csinálj aznapra valami halaszthatatlan programot, hogy ne legyen rá alkalma, után már meglepi lesz neked is, hogy mikorra teszi a jeles napot.
Bepisilnék az örömtõl.
Pont ez jutott eszembe nekem is! Mondd mondjuk azt, hogy az egyik barátnõdhöz kell átmenj, mert segítened kell valamiben (mit tudom én, szakítottak vele, megsértette az anyósa és rossz a kedve vagy valami) és így halasszátok el a programot :) aztán majd neked is meglepi lesz, hogy mikor és hol kéri meg a kezed :)
kedves 1. ne bántódj meg, de ez igazán hasznos tanács volt annak ismeretében, hogy a kérdezõ elmondta, hogy nem tud jól hazudni. :D Én is így voltam, mint Te :) rájöttem célozgatásokból :) Én is attól féltem, hogy nem leszek jól meglepõdve :) de úgy sírtam, mint egy gyerek :) pedig számítottam rá, de mégis elsírtam magam :) ne félj ettõl :)
én nem is akarnék meglepõdni, szóval ideális lenne...
Persze. Attól még hogy valamibõl rájött még örülni fog. Ez nem csak meglepetésként okoz örömöt.
*rájöttél *fogsz :)
Nem kell mindenbõl "ügyet" csinálni. Egy jó kapcsolatban ez amúgy is egy idõ után már várható. Az étterem vagy hely is "árulkodó" tud lenni. Egy karácsonyi ajándékot néha felfedez valaki, ha belelát a hazaérkezõ táskájába vagy véletlenül megtalálja otthon "eldugva". Ez is benne van a pakliban. Biztos jólesõ ha meglepetés de az se tragédia ha mégsem. Annak is meg van a maga bája hogy tudod és minden nap átmelenget. :) Utána meg úgy is elmondod neki hogy rájöttél és úgy vártad. :)
Igent mondanék. Most nehogy már az tegye tönkre ezt az egészet, hogy sejted melyik nap lesz... Anyám, mekkora egy gyerek vagy...

Ha meg akarjuk kérni a lányt a szüleitől, akkor ez hogyan történjen, hogy eléggé intelligens legyen? Kell-e vinni ebben az esetben virágot a leendő anyósnak?

Legjobb válasz: Õszintén, egyszerûen, normálisan, a tiszteletet megadva, de mindenféle pózolás nélkül. Mondjuk annyi extra lehet, hogy vegyél fel öltönyt v. valami ünnepélyesebb ruhát. Én így tettem, ill. igen, vittem virágot az anyósomnak (akkor még leendõ anyós) és tök jól sikerült! Bátorság, menni fog. Te voltál az, aki arról beszélt egy másik kérdésnél, hogy sokat agyal a nõsülésen?

Õszintén, egyszerûen, normálisan, a tiszteletet megadva, de mindenféle pózolás nélkül. Mondjuk annyi extra lehet, hogy vegyél fel öltönyt v. valami ünnepélyesebb ruhát. Én így tettem, ill. igen, vittem virágot az anyósomnak (akkor még leendõ anyós) és tök jól sikerült! Bátorság, menni fog. Te voltál az, aki arról beszélt egy másik kérdésnél, hogy sokat agyal a nõsülésen?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és nem én voltam.
Szívesen. Ha lehet, írd meg, hogy hogyan sikerült.
1 virágot vigyél a leendõ anyósnak (esetleg a párodnak is) és az apósjelöltnek meg talán egy bort
Nálunk nem kért el a párom az anyukámtól :(
21.-edik század ember! Nem szükséges elkérned. Ez a 20. század elején volt még a félfeudális Magyarországon. Amikor még egy lány az apja meg anyja tulajdona volt. Szerintem csapj egy bulit , mondj egy tósztot és engedd hogy spejzoljanak a nyugdijasok :D :D :D :D

Lányok, ti kényeztetnétek a barátotok fenekét egy felcsatolható műpénisszel? Mit tennétek, ha a párotok kérne meg, hogy tegyétek meg érte?

Legjobb válasz: nem vágyam az ilyesmi, mivel én semmit nem éreznék belõle, és a barátom a puncit szereti:D de ha esetleg erre kérne belemennék, én elég nyitott ember vagyok a szexben:D de ha annyira fenékkényeztetésre vágyna, inkább kapna egy jó kis prosztatamasszázst, ami hatalmas élvezetet nyújt a férfiaknak.

nem vágyam az ilyesmi, mivel én semmit nem éreznék belõle, és a barátom a puncit szereti:D de ha esetleg erre kérne belemennék, én elég nyitott ember vagyok a szexben:D de ha annyira fenékkényeztetésre vágyna, inkább kapna egy jó kis prosztatamasszázst, ami hatalmas élvezetet nyújt a férfiaknak.
Mivel nincs barátom most, ezért nekem ez eléggé elképzelhetetlen, de ha nagyon oda lennék a pasiért, nagyon szeretném, akkor lehet, hogy benne lennék az ilyen bizarr dolgokban is.
elsõ vagyok, én sz*rrá röhögném magam közben :DD
undorító.....
Ekkora baromságban biztos nem lennék benne, és nem is vágyom rá. ha ilyesmit kérne a barátom, azt hinném, hogy elmentek neki otthonról.
Hát... Õszinté szólva nagyon elkezdenék aggódni, hogy homokos hajlamai vannak, és valszeg nem mennék bele. Meg a férfi legyen férfi az ágyban is :S Milyen lenne már, hogy én dugom õt? Broáf... Ha mondjuk ujjas izgatást kérne arra még azt mondanám h oké nade ez..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!