Találatok a következő kifejezésre: Ha meg kérni a (136 db)

Nem lenne gáz, ha meg kérném a barátom élvezzen az arcomra?

Kicsit felakarom dobni a dolgot mert mindig szájba megy el,szinte már természetes neki. Nem értem, ? nem vágyik kicsit másra?

Legjobb válasz: Nm, gáz, inkább folyadék :D Am, a pasik komálják az ilyesmit, szal no para ;)

Nm, gáz, inkább folyadék :D Am, a pasik komálják az ilyesmit, szal no para ;)
Ha csaj vagy, nem gáz... XD
:D ez érdekes.. De miért pont az arcodra?
Nem lenne az. Szerintem örülne is neki
Nem nem akarja akkor szólj nekem.
Szerintem se gáz, de hidd el a pasik szeretik ha belemegy a szádba. Azt nem lehet megunni, legalábbis én még nem tudtam az ilyet.
szájba jobb de ha engem megkérsz szépen spriccelhetek az arcodra!

S. O. S. Ha most kérném a SVÁJCI FRANK 180-ft modositását még most is van gyülytöszámla?

Elérkeztünk oda hogy nem tüdünk fizetni!Hét éve fizetünk most 200000 ft-ot .Acsaládbol egyikünk nyugdijba ment a másiknak már a munka is megszünt.Már ételre fütésre nem marad.

Legjobb válasz: Már több hónapja megszületett az új rendelet, hogy bármikor be lehet lépni az árfolyamgátba annak, aki arra jogosult.

Már több hónapja megszületett az új rendelet, hogy bármikor be lehet lépni az árfolyamgátba annak, aki arra jogosult.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm eszt tudtam de én eszt ugy szeretném tudni hogy valaki aszt mondta ha mostmár belépek a 180-ba nincs gyülytöszámla hogy 5-évmülva többet fizetek.Hanem marad 180-on....De szerintem erre még nincs rendelet.DE LEHETT HOGY ROSSZUL TUDOM?
Ilyen rendelet nincs és egyáltalán nem biztos, hogy lesz. Csak egy lehetséges alternatíva volt, az emberek találgatnak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Ha már egy jó ideje találkozgatok valakivel, de elméletben még nem vagyunk együtt, akkor számon lehet kérni a hűséget?

Legjobb válasz: Hát számon éppen nem kérném a srácot, ha olyat tenne, de lehet akkor vissza is táncolnék a dologból, hogyha már úgy érezném, hogy sínen vagyunk, és õ még mondjuk közben kitalálja, hogy kefél 1-2t valakivel. Azért egy idõ után, még ha "hivatalosan" nem is jártok, szerintem némi hûség jár a potenciális barátnak/barátnõnek így megelõlegezve. De ez az én véleményem. 22L

Minimálisan, inkább jelezni, hogy rosszul esik, ha másokkal is találkozgat. Én nem kérném számon, hiszen nem vagyunk egy pár.
Hát számon éppen nem kérném a srácot, ha olyat tenne, de lehet akkor vissza is táncolnék a dologból, hogyha már úgy érezném, hogy sínen vagyunk, és õ még mondjuk közben kitalálja, hogy kefél 1-2t valakivel. Azért egy idõ után, még ha "hivatalosan" nem is jártok, szerintem némi hûség jár a potenciális barátnak/barátnõnek így megelõlegezve. De ez az én véleményem. 22L
nem.
A kérdező hozzászólása: Õ megy gólyatáborba, nem én :) Az érdekelt, hogy ha esetleg történne valami, jogosan akadhatnék-e ki. De a válaszokból azt szûröm le, hogy nem.
Semmikor sem lehet számonkérni a hûséget!!!!!! Azért csak tenni lehet. Úgyhogy ne legyem lelkiismeretfurdalásod.
nem, de kapcsolatot sem kezdenék vele
A kérdező hozzászólása: Van szex is rendszeresen, csak eddig nem éreztük szükségesnek, hogy megbeszéljük, mit is akarunk kihozni ebbõl. Viszont holnap megy gólyatáborba, és nem tudom, mire számítsak...
Mi történt eddig köztetek? Amúgy szerintem nem nagyon lehet így számon kérni :S
Kábé három hónapig találkozgattunk a csajjal, nagyon bírtam, de nem akarta engedni a szexet, sõt igazából teljes bizonytalanságban tartott, hogy komollyá válik-e a dolog. Muszáj volt közben a szükségleteimet máshol kielégítenem, és nem volt lelkiismeret furdalásom miatta. Igaz, nem is meséltem ezt el neki. Aztán szorosabbá vált a viszonyunk, és akkor már nem kellett emiatt eljárnom sehova...
Nem. Maximum lelépsz, ha valami nem tetszik. szerintem nagyjából lehet tudni, kinek hol a határ. Így ha elég komolynak érzi a dolgot, nem kavar mással
ha nem a párod, akkor legfeljebb barát, vagy ismerõs... szóval ilyen mélységig lehet a hûséget számon kérni... nem azt, hogy kivel fekszik le, de ha megígéri, hogy találkoztok, és nem tartja be, mert valaki mással találkozik, akkor azért ugyanúgy kioszthatod... elvégre hülyére vett, és ezt egy barát nem teheti meg... ha akarod, ezt nevezheted hûségnek.
Szerintem, ha valaki komolyan gondolná a dolgok valakivel, akkor nem is érez indíttatást arra, hogy mással legyen. Ha mégis, akkor annyira nem lehet érdekes az illetõ, hogy amiatt fent maradjon a szoknya, vagy ne legyen rúzsfoltos az ing... Legalább is ez az én véleményem.

A gyantázás 2. alkalomkor már kevésbé fáj? Ha nagyon nem bírom, meg lehet kérni a kozmetikust, hogy pihenjünk?

Legjobb válasz: Persze, meg lehet kérni. De szépen fokozatosan hozzá lehet valamennyire szokni. Biztos emlékszel, mikor elsõnek próbáltad kiszedni a szemöldököd csipesszel mennyire fájt egyetlen szál kitépése is. Aztán mennyire bele lehet jönni. A gyantázással is így van ez.

Persze, meg lehet kérni. De szépen fokozatosan hozzá lehet valamennyire szokni. Biztos emlékszel, mikor elsõnek próbáltad kiszedni a szemöldököd csipesszel mennyire fájt egyetlen szál kitépése is. Aztán mennyire bele lehet jönni. A gyantázással is így van ez.
A kérdező hozzászólása: Milyen igaz! :) Tényleg így volt a szemöldök csipeszeléssel. Azért mással csináltatom, mert nem merem magamnak letépni, próbáltam, de nem megy, csak szép óvatosan lehúztam végül a papírt. Ha le is tépném egyszer, tuti azonnal abbahagynám, sosem tudnám befejezni. Egyébként én úgy tudom, hogy minél határozottabban és gyorsabban tépik, annál kevésbé fáj, vagy nem így van? Köszönöm a válaszokat!
Nekem nem fájt kevésbé a 10. alkalommal sem. Viszont azt nem értem ha te nem bírod a fájdalmat akkor miért mással csináltatod, miért nem magadnak? Mert magadnak érzed, ha magad csinálod sokkal jobb, nem fáj annyira, megtanulod hogy jobb, ha lassan téped vagy ha gyorsan, ha ferdén ha így-úgy...stb. A kozmetikus csak minél gyorsabban végezni akar, nem vacakol hogy neked hogy jó.
Hát a 2. alkalom még legalább ugyanolyan lesz, mivel a szõrnövekedés ciklusos folymat, és most nagyobb részt nem ugyanazokat a szõröket fogják kitépni. :D Szorítsd össze a fogad, pár alkalom, és jobb lesz. Megkérni meg lehet, legfeljebb nemet mond, ha nagyon szoros neki a határidõ, és már 3 kuncsaft várakozik pl. De ha meg se próbálod, akkor sose tudod meg. :D Fáj, fáj, de azért túl lehet élni amúgy, nem? ;) Ha meg ennyire fáj, otthon inkább ne próbálkozz, mert úgyse jutsz a végére. :D Lassan meg végképp nem szabad tépni, mert nagyon csúnyán be tud gyulladni és tovább is szenvedsz vele. :S
Persze, hogy meglehet. Mikor elõször voltam, kb.13 évesen, még a könnyem is kicsordult, annyira fáj.Be is durrant az összes szõrtüszõ. Mára már nem fáj.Nem mondom, hogy jó érzés, mert kellemetlen, de nem fájdalmas. Nekem nagyon sokat ritkult a szõr, és sokkal puhább lett, nem olyan drótkefe szerû :D
A kérdező hozzászólása: Persze, túl lehet élni, csak nagyon-nagyon rossz. Köszönöm az õszinte választ! :)
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök, akkor reménykedem, hogy egyre jobb lesz. :) Én is majdnem sírtam legelõször. :( Ha esetleg megkönnyezem a gyantázást, az nagyon gáz? Mit gondolna a kozmetikus? Köszönöm a választ! :)
A vevõ is ki tudja kérni, majd az adásvételinél kifizeted neki az árát.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
6000Ft-ért kiadják a tulajdoni lapot. az ügyvédnek is kiadják. (elvileg az ügyvédnek a kifizetett pénz az azért van, hogy õ mindent elintézzen).

Ha vkinek meghal a kisbaba a hasában v kiderül vmi rendellenesség a 12. hét után, ott meg kell szülni a babát rendesen, v van lehetőség császárt kérni ilyenkor?

érdekelne h átélt e már vki ilyet..mert gondolom nagyon nehéz ezt feldolgozni..és ha még meg is kell szülni..

Legjobb válasz: ált megszülik a nõk 99%-ban mert az a "gyorsabb" kevésbé megterhelõ a szervezete számára és gyorsabban felépülnek belõle hamarabb lehet újra próbálkozni fizikailag kérni császárt nem lehet ilyen esetben max elrendelik ha már a anya élete is veszélyben van a lelki része már más dolog az a rosszabb :-(

ált megszülik a nõk 99%-ban mert az a "gyorsabb" kevésbé megterhelõ a szervezete számára és gyorsabban felépülnek belõle hamarabb lehet újra próbálkozni fizikailag kérni császárt nem lehet ilyen esetben max elrendelik ha már a anya élete is veszélyben van a lelki része már más dolog az a rosszabb :-(
elsõ vagyok. Már nem emlékszem hogy mi fájt jobban. A szülés ami göcsökkel járt vagy a tudat hogy bár szülök, de én sosem viszem haza, még nevet sem adhatok neki. (bár nem is akartam nevet adni, mert akkor erõsen kötõdtem volna hozzá) Azt viszont tudom, hogy nem vajúdtam órákat mint mások. Amint megkaptam az infúziót már szültem is. Viszonylag gyorsan ment. Még gátvágás sem volt, mert elég pici volt.. Mielõtt még megkérdeznéd. Nem láttam (nem is mutatták meg) és kérésemre nem mondták meg a nemét. Így könnyebb volt elviselnem.
6.5 hónapos voltam amikor kiderült hogy egy rendellenesség miatt a baba meghalt. Mivel nem hallottak szívhangot, és nem volt mozgás így rendesen meg kellett szülnöm. Már nem emlékszem mit, de kaptam egy olyan infúziót amivel tolófájásaim lettek, és simán megszültem. Az eset lassan 5 éve volt. Gondolom azóta változott a helyzet.
A kérdező hozzászólása: nagyon sajnálom és nagyon köszi a választ! remélem jól vagy azóta! ilyenkor nagyon fáj a szülés ugye? jobban mint az élõnél gondolom mert itt nem "segít" a baba.
a fájdalom szerintem függ attól is h mekkora az elhalt baba és az anya fájdalom küszöbétõl is
a barátnõmnek is meg kellett szülnie a 21. héten. :, (

Ha mindig meg kell kérnem a barátom, hogy írjon ha otthon van és nem tudunk találkozni, akkor nem is hiányzom neki?

Ha nem talizunk is beszélünk minden este, de nekem ez kevés, én mindig írok neki ha tudok és válaszol is, de magától sosem ír. Akkor nem hiányzom? Vagy ő csak jobban el tudja foglalni magát nélkülem is?

Legjobb válasz: miért fáj az, ha te írsz neki? -.-

miért fáj az, ha te írsz neki? -.-
Jah már.Eltudja magát foglalni.Fogadd el vagy szakíts.A hisztink nincs értelme.
Huh hogy visel el a barátod?
A kérdező hozzászólása: nem fáj ha én írok, csak jólesne ha õ is keresne.
nem egy írogató típus!
Vannak ilyen emberek, akik nem kezdeményeznek a másik felé, hanem elvárják, hogy az a ember keresse õt. De attól függetlenül még hiányzol neki.
Én is ilyen vagyok, hogy nem igazán én szoktam keresni, hanem többször õ engem, mégis várom, és hiányzik, ha nem ír.

Fiuk! Ha meg akarnátok kérni a barátnőtök kezét, aki még tanul, megtennétek, vagy várnátok?

Várnátok inkább amig elvégzi? Vagy mikor jön el az a pillanat, hogy végre ezen gondolkodjatok? Az iskolát úgy értem, hogy a lány érettségizett, csak még 2 évig szakmát tanul. A kapcsolat 2 éves már.

Legjobb válasz: házasodjon aki 4 anyától van.

házasodjon aki 4 anyától van.
Te vagy az Géza?! Végre! Már azt hittem sosem kérdezed meg, hogy lennék-e a nejed ^^ IGEEEN... :) )) (csak legközelebb személyesen, ha lehetne..)
az elkövetkezendõ 10-15 évben garantáltan nem fogom megkérni senki kezét! már nem vagyok ennyire kis hülye... ennyi idõsen még nem kell házasodni, meg amúgy se...
milyen eljegyzés ?:D ilyen gyûrût hordok 20évesen mert nekem van valakim marhaság? olcsóbb mint egy esküvõ az igaz + szakítás is könnyebb.
de ha nagyon szereted, akkor miért ne lehetne eljegyezni. az nem jár semmi pénzköltéssel, csak a gyûrû. az eljegyzés egy pár perces mutatvány, attól nem fog lemaradni a tanulásban.
Én megvárnám. Ugye ez csak összeköltözéssel jöhet szóba. Az meg eélg hülyén jönne ki ha nálam lakik a szülei pedig pénzelik
Attól függ, ha sokat tanul, és alig van ideje, akkor nem mivel ez még jobban leterhelné..akkor várnék még 2 évet vele. Amúgy meg fiútól is függ hogy milyen, mire gondol, türelmes-e..
A kérdező hozzászólása: Még nem házasságról beszélek, csak egy sima eljegyzésrõl.
Tudod mennyibe kerül manapság egy lakodalom? Az alsó kategória is 1 millió felett van.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem házasságról beszéleg csak egy sima eljegyzésrõl.

Szerintetek gáz, hogy 20 évesen szűz vagyok még fiú létemre? Illetve, hogy az, hogy ha másképp nem jönne össze, akkor egy örömlány "segítségét" kérnem a témában?

Legjobb válasz: Én is 20 voltam az elsõ lánnyal, meg jónéhány haverom is a körül volt elõször nõvel. De nem lett volna jó, ha az elsõ egy k lett volna. Van olyan haverom, aki elõször 20 évesen volt nõvel, azóta meg egyfolytában napi programja az újabb numerák felkutatása, már 30 fölött van. Szóval semmirõl nem vagy lemaradva.

Én is 20 voltam az elsõ lánnyal, meg jónéhány haverom is a körül volt elõször nõvel. De nem lett volna jó, ha az elsõ egy k lett volna. Van olyan haverom, aki elõször 20 évesen volt nõvel, azóta meg egyfolytában napi programja az újabb numerák felkutatása, már 30 fölött van. Szóval semmirõl nem vagy lemaradva.
miért lenne gáz? mindenkinek a saját élete mikor veszti el. én inkább egy szüzet választanék mint egy dugógépet aki füvel fával....persze ha mimoza vagy és ezért nem jött össze a dolog akkor az komolyabb ügy mert eltarthat jo sokáig...de ha csak nem találtál megfelelö lányt akkor várd ki nyugodtan az idöt. én nem dijaznám ha k.rvához mennél az tuti.mi változna? megéreznéd milyen az és? utána élnél további pár évet megint lányok nélkül.
hát drágaságom ez legyen a legkevesebb. ha zavar tegyél ellene:) és máris visszatér az önbizalmad.ne legyél lusta. könnyü sirni kezedben a csokival meg a szaftos pörkölttel a tv elött XDD jo nyilván ezt eltulozva mondtam:)
20 éves vagyok és szûz. Egyáltalán nem tartom gáznak a dolgot, de már annyira túl akarok esni ezen a dolgon, hogy szinte mindennap gondolok rá, hogy milyen jó lenne már elveszíteni. Éppen ezért fogok örömlányhoz menni. Nagy elhatározás de nem látok más kiutat a szerencsétlenségembõl. Mindenhonnan csak visszautasításokat kaptam. Aktívan 5 éve próbálok ismerkedni lányokkal. De ajánlom, hogy vegyél figyelembe sok mindent, például ha ne adj isten kiderül a család, barátok vagy késõbbi barátnõ elõtt akkor mi lesz? Ezenkívül olyan örömlányt válassz aki elfog, mert az örömlányok többsége tart a szûz pasiktól olyan értelemben, hogy lehet beleszeretnek vagy nem fizetnek, elfelejtik magukkal vinni az óvszert stb. Szép keress fel egyet és tisztán közöld a szándékaidat. Fel a fejjel, ezen is túl kell egyszer esni. Utána meg nem fogod érteni, hogy miért problémáztál rajta ennyit! :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Mimóza talán nem vagyok, csak az önbizalmam csappant meg mostanában a felszaladt kilók miatt...
Nyugi én 24 vagyok és szûz. És sajnos már belehülyültem a sok aszság miatt. Te ne csináld, mert csak fájni fog a fejed. Ha már annyian mondják gondolom nem az, nálam kiderült egy társaságban, nem volt nagy dolog belõle. Szóval pf ennyi.
barátom 21 évesen vesztette el a szüzességét... velem :P Szóval szerintem nem gáz, én se csináltam belõle ügyet.
Az akkori barátom 21 volt, én meg 16, amikor elvesztettük. Õ is, és én is szüzek voltunk. Nagyon vártuk, nagyon készültünk rá, sokat beszélgettünk róla elõtte. És mondhatom, hogy nagyon jó volt, még ha fájt is egy picit mind a kettõnknek (mert a fiúknak is fáj ám..). Csodálatos élmény volt, sosem fogom elfelejteni! Végig figyelmes volt, és rendkívûl óvatos. Szóval egy szûz fiú is lehet nagyon jó az ágyban elsõre is! Ne parázzatok, és ne menjetek prostihoz, mert az tök személytelen. A prostit csak a pénz érdekli, nem pedig a ti érzéseitek, márpedig nektek van ezzel kapcsolatosan bõven érzésetek, mivel régóta rágódtok ezen a témán! Ja, és még valami!!! Pont azért mertem elkezdeni azzal a fiúval járni, mert megmondták a barátai, hogy szûz, és így nem aggódtam amiatt, hogy majd rögtön szexet akar, meg csak kihasználna..stb, hisz csak 16 éves voltam. 1, 5 évet jártunk! :)
A válasz megírásának idõpontja: 10-23 14:48 honnan tudod ha még nem voltál szolgáltatónál..azért pontosítok: "De ajánlom, hogy vegyél figyelembe sok mindent, például ha ne adj isten kiderül a család, barátok vagy késõbbi barátnõ elõtt akkor mi lesz?" ha te nem mondod el hogyan derülne ki? Meg egyáltalán miért kellene ezért bárkinek is magyarázkodni? Kb. mintha a barátnõ exeirõl faggatnám meg a múltján rágódnék...család-barát meg mit szólna? Ha megértik a helyzeted semmit. "mert az örömlányok többsége tart a szûz pasiktól olyan értelemben, hogy lehet beleszeretnek vagy nem fizetnek, elfelejtik magukkal vinni az óvszert stb." na ez nem így van, egyáltalán nem tartanak tõlük, épp ellenkezõleg. + ha még azt is hozzávesszük hogy feltehetõleg fiatal pasassal is vannak (míg õk idõsebbek, mert szüzesség elvesztésére szvsz az idõsebb nõk ajánlottak, akik amellettek hogy sokkalta tapasztaltabbak tán megértõbbek is) így õk nem valami öreg fószerral hancúroznak akivel undorral csinálnák. Ráadásul a fiatalt õk irányítják...szóval épp ellenkezõleg beleszeretnek? nekik lenne jó ha találnának olyan lúzert aki beléjükszeretne és állandó vendégük lenne. De talán 1000-bõl ha 1 ilyen van. Már alapból az hogy prostihoz megy valaki kizárja a nagy érzelmeket. Hiszen nem ismered, neten láttad csak a képeit, meg azért azt is tudod hogy sokadik partnere vagy egy a sok közül, sõt aznap lehet a 4.-5. Fizetni meg ált. aktus elõtt szokás (zuhanyzás elõtt-után) Gumit meg elfelejt? Nem is kell, mert minden valamirevaló prostinál van nem 1 gumi. Ugyanúgy ügyelnek õk is a védelemre...nincs olyan akinél ne lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!