Találatok a következő kifejezésre: Ha meg 5-6. napm a menzeszig (3 db)

Ha meg van 5-6. napm a menzeszig? Menzesz elott mikor csinalhatok tesztet?

Legjobb válasz: Van,aki csinál mensi elõtt,de szerintem tök hülyeség elõtte csinálni.Sõõt,én akkor csináltam amikor már több mint egy hete késett.

Van, aki csinál mensi elõtt, de szerintem tök hülyeség elõtte csinálni.Sõõt, én akkor csináltam amikor már több mint egy hete késett.
A Clearblue elvileg már a mensi elõtt 4nappal kimutathatja.
Én szintén clearblueval mensi elõtt 2 nappal teszteltem pozitívat:-))
Én a nem várt mensi napján csináltam Gabrielt, és +lett már!!
A lényeg, hogy ne használj Gravi HCG-t, nagy csalódás. Ha csak azt tud adni a gyógyszerész, inkább lépj tovább egy másik gyógyszertárba. Én is a Gabrielben bízom. Drukkolok Neked, hogy pozitív legyen!

Ha valaki influenzás lesz, kihatással lehet a menzeszre? Késhet attól? Durván 5 napja áll fent ez! De. Előző honapban pedig 5-6 nappal előbb jött meg!

Legjobb válasz: igen a betegségek mindig lehetnek rá hatással de ha terhes lehetsz,akkor jövõ héten csinálj tesztet,ha addig se jön meg.

igen a betegségek mindig lehetnek rá hatással de ha terhes lehetsz, akkor jövõ héten csinálj tesztet, ha addig se jön meg.
Megzavarhatja.Az is lehet, hogy még nem állt be rendesen.Ha pár nappal elõbb jön meg, mint elõzõ hónapban, az a természetes.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: beállt már nekem, volt volt rá 17 éve!!!! most csak az influenza miatt gondolom hogy nem jött meg, nem szokott ilyen lenni!!! igaz félidõben voltunk együtt a párommal minden véd nélkül!!! de az csak egy vagy két alkalom volt. és nekem amugy is bonyolult teherbe esni!

A tablettaszedés 7 napos szünetének 5-6. ik napján jön meg a menzeszem. HA a 4. napon lefekszem a barátommal akkor is védett vagyok?

Szerdán veszem be az utolsó szemet és vasárnap-hétf? környékén jön meg. Ha péntek és szombaton szeretkeztem a barátommal akkor is védett maradtam? mert ma már vasárnap van és egyáltalán nem érzem,hogy meg kellene jönnie. Nem görcsöl a hasam,nem fáj a fejem. Csak sokat ettem. Lehet gond?

Legjobb válasz: a tabinak elméletileg a szünet alatt is védeni-e kell! nekem még sosem volt problémám vele. A menstruációra(tabi szedése esetén megszakításos vérzés) pedig sok minden hatással lehet, nálam az idegesség tudja bezavarni úgy h csúszásaim legyenek.

a tabinak elméletileg a szünet alatt is védeni-e kell! nekem még sosem volt problémám vele. A menstruációra(tabi szedése esetén megszakításos vérzés) pedig sok minden hatással lehet, nálam az idegesség tudja bezavarni úgy h csúszásaim legyenek.
igenigenigen védett vagy, minden nap megkérdezi valaki, azoknak a válaszoknak miért nem hiszel, amiket azokra a kérdésekre adnak amiket feldob neked a gép amikor ki akarod rakni ezt? mibõl gondolod h neked mást fognak válaszolni rá az emberek???
A kérdező hozzászólása: siettem, nem néztem utána, hogy voltak-e ilyen kérdések, elnézést. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!