Találatok a következő kifejezésre: Ha meg 5-6. napm (32 db)

Szia! Bizony, az nagyon jó! Drukkolok, hogy tovább is ilyen jól menjen!

Iszom a cickafarkot meg a palástfüvet már 2. hónapja. Ha a peteérésben segített tuti segíteni fog a teherbeesésen is? Van még 5-6 napom a nem vártig.

Arra gondolok hogy nem volt pém még a clostytól sem , és a cicka , palást teától a második hónapban lett pém nem is akármilyen ha a pében segített akkor tuti segít abban is terhes legyek ebben a hónapban , mert a pém ebben a hónapban lett.

Legjobb válasz: Ha a pé-ben bármi segít, a teherbeesés mindenképpen rajtad áll, hogy eltaláld a megfelelõ idõpontot. Ehhez jobb ha veszel ovu-tesztet én nekem az bejött, mert jó volt az idõzítés és az 5 napi próbálkozásból az egyik sikerült! Ne add fel!

Ha a pé-ben bármi segít, a teherbeesés mindenképpen rajtad áll, hogy eltaláld a megfelelõ idõpontot. Ehhez jobb ha veszel ovu-tesztet én nekem az bejött, mert jó volt az idõzítés és az 5 napi próbálkozásból az egyik sikerült! Ne add fel!

Ovuláció után ha az ébredési hőmérsékletem 36, 9-37, 2 között van, de napközben és este leesik az alaphőmre (36, 3 körülre) akkor nincs esély beágyazódásra? Még 5-6 napom van a nemvártig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!

Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!
Szia! Nálam is állandóan ez a helyzet. Reggel felkelek, és a legmagasabb hõm 36.6-7 volt. Persze nem csinálok semmit, nem mászok ki az ágyból, kinyitom a szemem és nyúlok is a hõmérõért. Rászoktam arra, hogy nappal is mérem a hõmet kiváncsiságból, bár tudom, hogy nem mérvadó. De nekem is alacsonyabb a hõm nappal, mint ébredéskor. Felkelek, eltelik 2-3 óra, és már csak 36.5. Este lefekszek pihenni, tv-t nézni, nem csinálok semmit, csak döglök, akkor pedig már csak 36.3. Gondoltam már arra is, hogy elég rossz ébredõ vagyok, elkezdek ébredezni hajnal 4-kor és véglegesen 7 óra körül kelek fel, valószínû ezért magas akkor a hõm, valamint nagyon sokszor úgy kelek fel, hogy meg vagyok izzadva. Nem tudom, így hogy lehetne értelmesen hõmérõzni.... :(
Jaj, csajok! Nappal ne méregessétek a hõtöket! :) Tudom, hogy nehéz, sajnos én is csináltam, amikor totál rá voltam kattanva a témára. De ez olyan, mintha fogyókúra idején napközben is méred a súlyod mondjuk egy pohár víz vagy tea után. Ha magasabb az reggeli hõd, mint a hó elején az jó! A lényeg, hogy fenn is maradjon még jó pár hétig, mert akkor ott baba lakik. Sok sikert kívánok! A hozzászólás elsõ felét is abszolút jóindulatból írtam!!

Létezik, hogy vki még 5-6 nap után is érzi a pé-t? Ha 25én volt, akkor normális, hogy azóta is van fehér-krémes folyásom, görcsöl a hasam, igaz enyhébben, mindjárt megjön érzésem van, teljesen úgy érzem magam, mint amikor menstruálok, derekam is fáj?

De a mensiig még van 8 napom. Valakivel volt már ilyen? Ja meg hányingerem is van. Egyébként meg eddig még soha az életben nem vettem észre a pé-met. Nem volt semmi ilyen panaszom. Vagy normális, hogy pé és mensi között egyfolytában ezt érzi valaki?

Fejlődhet normálisan a baba, ha nem látszik petezsák még az ultrahangon a menstruáció kimaradása után 5-6 nappal?

Túl vagyok 4 nagyon halványan ( azóta sem er?söd?:( )pozitív teszten és több, mint egy hetes vérzéskimaradáson. Tünetem semmi nincsen és borzalmasan félek a következ? ultrahangtól.

Legjobb válasz: Ne aggódj! Az idegeskedés csak árt. Ilyenkor még nagyon picikék! Ha nem elég alapos a doki és nem jó az uh sem, akkor tuti nem fog látni semmit (persze nem vagyunk egyformák!). Én is kb 5-6 nappal voltam uh-n mert hasmenésem volt és lázam és megijedtem, és a SOTE II-n a doki legalább negyed órán át vizsgált uh-n, még pisilni is elküldött, és nagy nehezen talált egy 3mm-es pontot. De a nyálkahártyámból azt mondta valószínû a terhesség de hogy ebbõl még bármi lehet.(volt vagy 6 szép pozi tesztem) Tehát ne aggódj, ott lesz a baba a következõ uh-n!!! Ja, és kb 5 nap múlva tesztelj, akkor erõsebb lesz már. Gratulálok és vigyázz magatokra!

Ne aggódj! Az idegeskedés csak árt. Ilyenkor még nagyon picikék! Ha nem elég alapos a doki és nem jó az uh sem, akkor tuti nem fog látni semmit (persze nem vagyunk egyformák!). Én is kb 5-6 nappal voltam uh-n mert hasmenésem volt és lázam és megijedtem, és a SOTE II-n a doki legalább negyed órán át vizsgált uh-n, még pisilni is elküldött, és nagy nehezen talált egy 3mm-es pontot. De a nyálkahártyámból azt mondta valószínû a terhesség de hogy ebbõl még bármi lehet.(volt vagy 6 szép pozi tesztem) Tehát ne aggódj, ott lesz a baba a következõ uh-n!!! Ja, és kb 5 nap múlva tesztelj, akkor erõsebb lesz már. Gratulálok és vigyázz magatokra!
Szia, Még nagyon picike a terhességed. Nyugodj meg. A következõn ott lesz az a pontocska.
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnap én is megnyugodtam egy kicsit a válaszoktól úgyhogy az estém már sokkal kellemesebb volt, mint a hétvége. Pénteken délelõtt kell mennem ultrahangra, addig csak eltelik az idõ valahogyan. Köszönöm a drukkot, szorítok én is Neked!
Köszönöm. A higgadtság és a türelem nekem is csak pár napja jelentkezett. Amióta tudom, hogy újra babát várok, minden nap rettegtem, görcsben állt a gyomrom, még tettem is fel errõl itt egy kérdést. Viszont tényleg csak 2-3 napja megszállt a nyugalom. Nem tudom, hogy vihar elõtti csend-e ez vagy pedig a tudatalatti bizonyosság, megérzés, hogy minden rendben. Lehet, hogy az elfogadás, bármi is történjen. Szerintem te is túl fogsz jutni egy holtponton, amikor már jobb lesz. Még múlt héten én sem gondoltam volna, hogy eljön ez a pillanat. Mikor mész legközelebb uh-ra? Írd meg, hogy mi volt! Szorítani fogok! utolsó v.
A kérdező hozzászólása: Csodálom a türelmedet és a higgadtságodat, próbálok tanulni belõle. Tudom én is, hogy ahány terhesség annyi féle és az elkerülhetetlen ellen sem tehetek semmit, de mégis ott motoszkál folyamatosan, hogy baj lehet és nem tudok lazítani a görcsön:( Az elõzõ terhességnél soha eszembe sem jutott, hogy valami nem OK. Kívánok Neked nagyon szép babavárást és köszönöm a válaszodat!
Én is túl vagyok egy vetélésen, tavaly õsszel történt, 9 hetes pocilakóm volt. Most ismét babát várok, a 7. hétben járok. Én is nagyon aggódom, nagyon félek, direkt az elõzmények miatt, csak egy hét múlva megyek dokihoz, hogy nehogy túl hamar legyen az uh, mert akkor tudom rettegni fogok, hogy nincs szívhang. Én eddig csak egy db tesztet csináltam, a nem várt utáni 3. napon. A sok tesztelgetéssel csak bestresszeled magad. Bárhogy hozza most az élet, ellene és mellette tenni úgysem tudsz, ez egy türelemjáték egészen a szülésig. Hagyd a teszteket és magad figyelgetését. Nekem a rosszullétek, hányinger csak a 6. hét betöltése után kezdõdött. Nagyon korán voltál dokinál és az igazi tünetek is csak ezután fognak jönni! Az elõzõ terhességedhez pedig ne viszonyítsál, ahány terhesség annyi féle tapasztalat. Tudom mirõl beszélek, ez a 4. terhességem!
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon remélem én is, hogy így lesz, csak aggaszt, hogy nem erõsödik a csík azon a fránya teszten és nem érzek semmit, ami terhességre utalna. Talán néhány napig fájt egy ici picit a mellem, de már ennyi sem. Fura, hogy elmúlt ez a tünet is.Tavaly elvesztettem a 12. héten a babámat és most talán túl is pörgöm néha a témát sajnos. Szörnyû volt a múlt heti "eredménytelen" uh, még akkor is, ha sejtem, hogy korai volt. Köszönöm a megnyugatást!
Szia! Ne aggódj én is elõször 4+5 hetesen voltam és a doki semmit sem látott. A következõ 6+1 hetesen volt és akkor már ott volt a petezsák, de még szívmûködés semmi.
Szerintem is nagyon korán voltál uh-on!Én két hét késés után mentem és akkor már szépen látszott a baba is és a szívmûködése is!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltam uh-n és 5mm-es petezsákot látott az orvos:) Azt mondta minden rendben 2 hét múlva kell mennem újra. Köszönöm a bíztatást, nagyon sokat jelentett! Mindenkinek szép babavárást/ babázást kívánok!

Ha március 5. -én volt az aktus, és sikerül a baba akkor mikor mutatja ki legkorábban a terhességi teszt? Mensesemnek már meg kellett volna jönni, de nem ciklus közepén volt ovum, hanem menses előtt 5-6 nappal.

Legjobb válasz: Ha menstruáció elõtt 5-6 nappal volt ovud, abból nem lesz terhesség, sajnos :( Biztos vagy ebben? Ha késik akkor már tesztelhetsz egy érzékeny teszttel :):) Ne add fel :) Szurkolok :)

Ha menstruáció elõtt 5-6 nappal volt ovud, abból nem lesz terhesség, sajnos :( Biztos vagy ebben? Ha késik akkor már tesztelhetsz egy érzékeny teszttel :) :) Ne add fel :) Szurkolok :)
Szia!Nálunk márc.7-én volt az aktus amibõl esetleg baba lehetne tegnap kellett volna megjönnie de még semmi.Holnap reggel fogok tesztelni ha addig semmi sem változik.Folyamatosan úgy érzem hogy meg fog jönni de mégsem.Remélem baba lesz.Neked mióta nem jött meg?Talán te is tesztelhetsz már.De ha menses elõtt volt az ovud akkor azt még nem mutatná ki.Ovu tesztet használtál?
Szia! Nekünk is márc.07-én volt akciónk, menszi elõtt 3nappal (35napos ciklus)a 11.napon márc. 18-án reggel már pozitívat mutatott a teszt, elõtte még semmit (spontán peteérés:-). Tegnap a doki megvizsgálva természetesen /4hetes körüli/még csak megvastagodott méh nyálkahártyát és egy árnyékszerû petezsákot látott. Két hét múlva megyek vissza. Szóval minden lehetséges:-)neked már bõven mutathat pozitívat a teszt. Tesztelj! várom a fejleményeket:-)

Ha valaki influenzás lesz, kihatással lehet a menzeszre? Késhet attól? Durván 5 napja áll fent ez! De. Előző honapban pedig 5-6 nappal előbb jött meg!

Legjobb válasz: igen a betegségek mindig lehetnek rá hatással de ha terhes lehetsz,akkor jövõ héten csinálj tesztet,ha addig se jön meg.

igen a betegségek mindig lehetnek rá hatással de ha terhes lehetsz, akkor jövõ héten csinálj tesztet, ha addig se jön meg.
Megzavarhatja.Az is lehet, hogy még nem állt be rendesen.Ha pár nappal elõbb jön meg, mint elõzõ hónapban, az a természetes.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: beállt már nekem, volt volt rá 17 éve!!!! most csak az influenza miatt gondolom hogy nem jött meg, nem szokott ilyen lenni!!! igaz félidõben voltunk együtt a párommal minden véd nélkül!!! de az csak egy vagy két alkalom volt. és nekem amugy is bonyolult teherbe esni!
Kezd kihalni
A kérdező hozzászólása: mert megvette a nexon? vagy miért?

Ha, a barátnőm, bogyózik meg még óvszerezünk is és neki már 5-6 napja nem jött meg, akkor baba probléma van, vagy csak a teste "viccelődik" vele?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedte és az óvszer sem szakadt ki, akkor "viccelõdik" a teste. Nõgyógyászhoz menjen el, mert nem olyan vicces az. Azért errõl a bogyózásról nekem elsõre a nyuszikaki jutott eszembe, bocs =))

Ha rendesen szedte és az óvszer sem szakadt ki, akkor "viccelõdik" a teste. Nõgyógyászhoz menjen el, mert nem olyan vicces az. Azért errõl a bogyózásról nekem elsõre a nyuszikaki jutott eszembe, bocs =))
Ez õrület, mi az ördögnek szed gyógyszert, ha gumival is védekeztek?! És mégis hogyan lenne terhes, hiszen mindkettõ majdnem 100% védelmet nyújt. Külön-külön is.
A kérdező hozzászólása: nem azért szedi mert h fogamzásgátló hanem valami másra kapja és még ezt is csinálja...
Csináljon egy tesztet és megnyugszik mindenki. De kötve hinném, h terhes. Nem tudom mióta szedi, de nekem is volt hasonló gondom a kezdeti idõkben, én a bõröm miatt szedtem a Diane-t. Kicsit összezavarta a hormonjaim, mást kaptam helyette. Na, szóval irány a doki :)
Kizárt. A teszt csak 2 hét múlva.
Aktustól számítva 2 hét.
Na jó, de attól, hogy másra szedi, még fogamzásgátló...
Nem feltétlenül! Nekem is ugyan ez van, hol elmúlik hol vissza jön!:) Türelem és kiderül!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A hasgörcsöket sok minden okozhatja, szerintem nincs feltételnül összefüggés. Pláne, ha babát szeretnétek, akkor az ember(lánya) hajlamos mindent terhességi tünetnek vélni.
A kérdező hozzászólása: Nálam itt inkább, most arra voltam kíváncsi, hogy hamarabb megfog e vajon jönni. Én még annak is örülök, hogy volt peteérésem.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!