Találatok a következő kifejezésre: Ha meg 5-6 (126 db)

Ha elmegyek 5-6 héten orvoshoz, baja lehet a babának? Kismama vagyok minden jel szerint már, de orvos nem bólintott még rá? ! Várjak még vagy jöhet a vizsgálat?

Legjobb válasz: A terhesség 6. hetében van már szívhangja a babának, akkor szokták biztonsággal kijelenteni az orvosok, hogy jön a baba, mivel ezáltal életjeleket mutat. Aki elõbb megy el, mint ahogy én is tettem, papír szerint 4-5 hetes terhes voltam, mikor teszt szerint terhes voltam, az orvos megállapította, hogy mekkora a petezsák, de 2 hét múlva hívott vissza, mivel akkor már volt szívhang és akkor kaptam meg a szükséges papírokat, hogy elkezdjek járni terhesgondozásra.

A terhesség 6. hetében van már szívhangja a babának, akkor szokták biztonsággal kijelenteni az orvosok, hogy jön a baba, mivel ezáltal életjeleket mutat. Aki elõbb megy el, mint ahogy én is tettem, papír szerint 4-5 hetes terhes voltam, mikor teszt szerint terhes voltam, az orvos megállapította, hogy mekkora a petezsák, de 2 hét múlva hívott vissza, mivel akkor már volt szívhang és akkor kaptam meg a szükséges papírokat, hogy elkezdjek járni terhesgondozásra.
A kérdező hozzászólása: Ahha értemm :) ) Hát majd akkor elmegyek hétfõn ha kapok idõpontot és kiderül mit mond :) Köszi!
Amúgy nagyon nehéz kivárni.:) Szorítok!:)
A kérdező hozzászólása: köszi :) ) voltam orvosnál, azt mondta minden rendben és 28án az az szerdán mehetejk ultrahangra, ott minden kiderül :) )) <3
Szia! Bizony, az nagyon jó! Drukkolok, hogy tovább is ilyen jól menjen!

Iszom a cickafarkot meg a palástfüvet már 2. hónapja. Ha a peteérésben segített tuti segíteni fog a teherbeesésen is? Van még 5-6 napom a nem vártig.

Arra gondolok hogy nem volt pém még a clostytól sem , és a cicka , palást teától a második hónapban lett pém nem is akármilyen ha a pében segített akkor tuti segít abban is terhes legyek ebben a hónapban , mert a pém ebben a hónapban lett.

Legjobb válasz: Ha a pé-ben bármi segít, a teherbeesés mindenképpen rajtad áll, hogy eltaláld a megfelelõ idõpontot. Ehhez jobb ha veszel ovu-tesztet én nekem az bejött, mert jó volt az idõzítés és az 5 napi próbálkozásból az egyik sikerült! Ne add fel!

Ha a pé-ben bármi segít, a teherbeesés mindenképpen rajtad áll, hogy eltaláld a megfelelõ idõpontot. Ehhez jobb ha veszel ovu-tesztet én nekem az bejött, mert jó volt az idõzítés és az 5 napi próbálkozásból az egyik sikerült! Ne add fel!


Kezd kihalni
A kérdező hozzászólása: mert megvette a nexon? vagy miért?

Mennyivel növeli meg havonta a villanyszámlát egy 3, 5 kw-os klíma, ha naponta 5-6 órát megy?

Legjobb válasz: kb. 30.000 forinttal, ha nincs rá valami kedvezményes áramdíj.

kb. 30.000 forinttal, ha nincs rá valami kedvezményes áramdíj.
Kedves második! 6*30*3, 5 = 630 !!!!
Jól számoltatok, de a 3.5kW-os klíma nem megy 5-6 órán keresztül teljes teljesítménnyel. Ha inverteres, akkor ennek tört részét fogyasztja, ha hagyományos, akkor viszont az 5-6 órából felét/harmadát fog menni. Ehhez tudni kellene a hûtött helyiség paramétereit, stb... Általában a klímát valamennyire felülméretezik. Sokat számít a hatásfok is ami a klíma energiaosztályától függ , ez az EER szám, ettõl függõen a fogyasztásban 50%-os különbség is lehetséges. Tehát a megadott adatokból nem lehet pontos számot mondani.
Szorozd meg az idõt (5-6 óra) a teljesítménnyel (3, 5 kW) és a kWh-nként fizetendõ díjjal!
Számold ki: 6*30*3, 5=63 kw/hó kb 2300-2500+áfa/hó
A 3.5Kw a szállított maximális hõteljesítményre vonatkozik, nem az elektromos hálózatból fölvett teljesítményre! A mûszaki leírásban nézd meg, hogy hány wattos a kompresszora, ehhez adj hozzá még kb. 50W-ot (a ventillátorok teljesítmény igénye. Mérd meg, hogy egy órában mennyi ideig mûködik a kompresszor, azt szorozd be az órák számával és azzal számold a fogysztást.
Igen, bocs egy tízessel valahogy elszámoltam :D bocsi (2.)
1kw=50 ft. Ha óránként 1kw-ot eszik, ezt megszorzod 6-tal és megvan az eredmény. Ez nem lenne sok, de ez a k*rva miniszterelnök25%-os áfát rakatott majdnem mindenre.

Ovuláció után ha az ébredési hőmérsékletem 36, 9-37, 2 között van, de napközben és este leesik az alaphőmre (36, 3 körülre) akkor nincs esély beágyazódásra? Még 5-6 napom van a nemvártig. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!

Az ébredési hõ a mérvadó. Pé után normális, hogy magas. Vagy mensi elõtt, vagy mensikor esik le, ha nincs baba. Ha terhes vagy, akkor fennmarad, vagy 1-2 napra le is eshet. Egyébként érdekes, amit írsz, mert nappal általában magasabb szokott lenni a hõ, mint este. A lényeg, hogy még bõven van esély. HA nem jön meg, csinálj tesztet. :) Drukkolok!
Szia! Nálam is állandóan ez a helyzet. Reggel felkelek, és a legmagasabb hõm 36.6-7 volt. Persze nem csinálok semmit, nem mászok ki az ágyból, kinyitom a szemem és nyúlok is a hõmérõért. Rászoktam arra, hogy nappal is mérem a hõmet kiváncsiságból, bár tudom, hogy nem mérvadó. De nekem is alacsonyabb a hõm nappal, mint ébredéskor. Felkelek, eltelik 2-3 óra, és már csak 36.5. Este lefekszek pihenni, tv-t nézni, nem csinálok semmit, csak döglök, akkor pedig már csak 36.3. Gondoltam már arra is, hogy elég rossz ébredõ vagyok, elkezdek ébredezni hajnal 4-kor és véglegesen 7 óra körül kelek fel, valószínû ezért magas akkor a hõm, valamint nagyon sokszor úgy kelek fel, hogy meg vagyok izzadva. Nem tudom, így hogy lehetne értelmesen hõmérõzni.... :(
Jaj, csajok! Nappal ne méregessétek a hõtöket! :) Tudom, hogy nehéz, sajnos én is csináltam, amikor totál rá voltam kattanva a témára. De ez olyan, mintha fogyókúra idején napközben is méred a súlyod mondjuk egy pohár víz vagy tea után. Ha magasabb az reggeli hõd, mint a hó elején az jó! A lényeg, hogy fenn is maradjon még jó pár hétig, mert akkor ott baba lakik. Sok sikert kívánok! A hozzászólás elsõ felét is abszolút jóindulatból írtam!!

Ha csak 5-6 részt láttam eddig a South Parkból akkor a játék még szórakoztató?

Legjobb válasz: Te csak azért nézed a south parkot hogy a játék szórakoztató legyen?xD Am a játék szórakoztató ed nem baj ha ismered a south park világat,szeritám már szorakoztatóbb mint ha uyg kezdenéd el hogy nem ismered

Te csak azért nézed a south parkot hogy a játék szórakoztató legyen?xD Am a játék szórakoztató ed nem baj ha ismered a south park világat, szeritám már szorakoztatóbb mint ha uyg kezdenéd el hogy nem ismered
Nem lesz az, mert nem ismered az egészet. Nem ismered a karaktereket, a történetüket, a poénok felét nem is értenéd. Kell pár évad South Park, hogy rendesen élvezni tudd a játékot.
Ahhoz nem kell ismerni a sorozatot, hogy élvezetes legyen a játék. Jó persze abban igazatok van, hogy pl az Al Gore poén úgy az igazi ha ismered a sorozatot, de ha nem is ismeri valaki akkor is jót lehet röhögni rajta és ez a játék nagy részére igaz. Nyugodtan ess neki nyomd végig és ha már láttad a sorozat nagy részét akkor told le mégegyszer. :D
Szerintem csak az épp aktuális játéktrend miatt ne játsz Stick of Truth-t, ha nem láttál sok South park részt, teljesen felesleges.

Ha elmegyek egyetemre, akkor még 5-6 évig a szüleim nyakán laknék, de ezt nem akarom. Mit tegyek?

Most állok választás el?tt, hogy hova menjek. Orvosit néztem f?leg, de azon gondolkoztam, hogy elmegyek egyetemre, és akkor szüleimmel kell éljek még MINIMUM az egyetem végéig. Ezt annyira nem szeretném, mert 25 évesen még a szüleimmel élek? Azért kicsit fura, legalábbis nekem, mert akkor már ott lesznek (talán, bár magamból kiindulva nem biztos) kapcsolatok, függetlenség vágy, stb... Most mit tegyek, vagy ti hogy gondoljátok ezt?

Legjobb válasz: Attól, hogy egyetemre mégy, nem feltétlenül kell a szüleiddel élned. Ott a koli vagy albérlet is. Ha nem is rögtön, de néhány év után, ha majd már látod, hogy hogyan alakulnak az anyagiak, elköltözhetsz. Ha úgy érzed, lépes vagy végigcsinálni egy orvosit, akkor ne az tartson vissza, hogy a szüleiddel kell laknod emiatt.

Attól, hogy egyetemre mégy, nem feltétlenül kell a szüleiddel élned. Ott a koli vagy albérlet is. Ha nem is rögtön, de néhány év után, ha majd már látod, hogy hogyan alakulnak az anyagiak, elköltözhetsz. Ha úgy érzed, lépes vagy végigcsinálni egy orvosit, akkor ne az tartson vissza, hogy a szüleiddel kell laknod emiatt.
ha ez mindenkinek probléma lenne, akkor ma nem lennének egyetemisták... természetes, hogy a szüleid támogatnak egészen addig, amíg el nem végezted a tanulmányaidat. az érettségi nem azt jelenti, h ha továbbtanulsz, magadnak kell megoldanod az életedet. ráadásul az orvosi nem is láblógatós szak, tehát még dolgozni sem tudnál egyetem mellett. szerintem (remélem) a szüleidnek ez egyáltalán nem probléma, szerintem szívesebben támogatnak az orvosi alatt, mint néznék, hogy a te eszeddel és képességeiddel, amikkel egyetemet végezhetnék, elmenj érettségi után dolgozni havi alamizsnáért, csak hogy ne velük kelljen élned... hidd el, még örülnek is, hogy nem repülsz ki olyan hamar a fészekbõl :)
A kérdező hozzászólása: De hát ha albérletbe mennék, attól még a szüleim fizetnék, mert én az egyetem alatt nem keresnék pénzt...
Suli alatt is lehet pénzt keresni, ha nem is annyit amennyibõl megélsz. Ehhez jön amivel a szüleid támogatnak (ha tudnak és akarnak), ösztöndíj ha jól tanulsz, esetleg szociális támogatás is. Szóval vágj bele! Ja és lassan 25 vagyok, egyetemista de nem érzem azt h együtt kéne élnem valakivel, viszont nemsoká elköltözöm egy lakásba.
fura vagy sem, ha anyagilag nem tudjátok megengedni, akkor ez van. ha nagyon el akarsz menni, dolgozol iskola helyett vagy mellett, és albérletbe mész 09-22 22:17 ez a baj hogy ebbõl indulsz ki hogy nem keresnél. és ha a szüleid fizetik? hidd el, az is önállóság lesz neked, hogy magadra fõzöl mosol, mellette végezz olyan diákmunkát, amivel marad idõd a tanulásra(igen az orvsi kemény falat), és legalább egy részét törleszted annak, amit a szüleid fizetnek. talán egész életedben nem is lesz annyi pénzed, mint amennyit rád áldoztak a szüleid, de neked nem számukra kell visszafizetni, hanem a saját leendõ utódaidnak. el kell fogadnod, hogy egy határon túl nem tudsz, csak hálás lenni. ha jó szüleid vannak, nem is követelik rajtad a többiek válasza is hasonló, megértem hogy nem az a világ van, mint 20-50 éve, hogy aki dolgozott az keresett is, és önálló lakás. sajnos ez egy ilyen kor, örülj hogy egyetemre tudsz járni, és nem kell neked is dolgoznod a szüleid mellett, hogy legyen mit enni. lakásod is csak hitelbõl lesz, mert ma már nem lehet annyit keresni, fõleg ebben az országban, hogy lakást vegyen valaki. nagyon keveseknek adatik meg, õk általában cégek vezetõi, és talán nekik sem volt könnyû eljutni odáig, sõt, valószínûbb, hogy generációs örökségekrõl van szó.

Intel celeron 2.40-es proci 512-es ram-om van, de eléggé akadozik a net. Néha meg 5-6 perc allat sem hoz be dolgokat. Mit álitsak be hogy ez normálissan fusson minden ha a netet megnyitom?

756-os korlátlan netünk van.Teszteltem a gerincet,ip cimet.Net folyamatossan van.Köszönöm!

Legjobb válasz: A géped bõven elég,szerintem a szolgáltató felõl van a hiba. Egyébként tegnap nekem is rosszalkodott egész nap.

A géped bõven elég, szerintem a szolgáltató felõl van a hiba. Egyébként tegnap nekem is rosszalkodott egész nap.
A kérdező hozzászólása: A szolgáltató szerint a memória kevés.Kb egy hónapja áll fennt ez a helyzet mióta 512-röl 756-ra váltottunk!
Nekem 15 megás van és nem mindig megy úgy, mint a villám.Az tény, hogy a több memória gyorsítja a gépet, de ez ócska kifogás volt a szolgáltatótól.Egyébként is inkább a processzort veszi igénybe a lapozgatás.Nekem is volt ilyen cuccom régen és nem kellett várni heteket az oldal betöltésére.Egyébként remélem nem rádiós neted van, hanem kábeles, mert akkor más a helyzet.
ccleanert futtasd le hogy törölje az elõzményeket hátha segít rajta alamit
Csinálj egy modem újraindítást, és töröld cash-t a böngészõdben!
A kérdező hozzászólása: A cclear-t naponta futattjuk! A cash az micsoda?Merre találom? Eseteleg lehet hogy a böngészövel van gond?Operát használunk.De már azt is újra telepitettem.
Bocs gyorsan írtam, helyesen: cache. D Erre keress! Operát nem használom.

Miért keres meg 5-6 naponta és miért hív talizni ha nem jövök be neki?

19 éves lány vagyok, ? 22. Már az els? randin lejött, hogy nem jövök be neki. Nem mondta, de érzem abból, ahogy viszonyul hozzám. Ha tetszenék neki, nem ilyen lenne. Msn-en ismerkedtünk meg. Egy bókot nem kaptam még t?le, általános, személytelen dolgokról beszélgettünk személyesen. Már 2szer találkoztunk, a 3. taliról is szó esett már.

Legjobb válasz: valaki megalázta a gyereket,sajnos te vagy akin levezetheti(visszaadhatja) hagyd ott a pitsába ez nem jó neked te is érzed!!!

valaki megalázta a gyereket, sajnos te vagy akin levezetheti(visszaadhatja) hagyd ott a pitsába ez nem jó neked te is érzed!!!
Talán azért teszi, mert így fejezi ki "mostani fiatalok többsége", hogy tetszel neki. De az is lehet feszegeti nálad a határokat, hogy mikor gurulsz be és mondod meg neki a magadét vagy kezdeményezel. Ha úgy érzed ebbõl nem lesz semmi egy ideig ne találkozz vele ha õ akarja. Vagy kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Huhh ezt kifejtenéd? Hogy érted, hogy valaki lealázta? Gondolod hogy vele is ezt csinálták?
Meg akar fektetni.
elsõ vagyok persze, tök egyértelmû a felgyülemlett megaláztatottságot adja ki magából annak aki vevõ erre, ne te legyél az.
Ne feledd, egy párkapcsoaltban egyenlõek a felek. Ha az egyik igénytelen, a másik is az (lényegtelen, mennyiszer mosakodik, milyen drágaságokat ken magára). Ha az egyik hülye, a másik is az. Hagyd ott. De ezt mond meg neki. És ne a legyünk barátok féle sablonszöveggel. Egy idegen (láne ekkora ökör) ne legyen a barátod.
Ja és ez a te hibád is. Ne a neten lévõ beszélgetésekre alapozz. Az 1-2%-ban valós csak.
Nem is értem akkor minek beszélsz egyáltalán még vele. Simán le kell rázni, hogy ne haragudj, úgy érzem nem egymást keressük, sok sikert neked. És hagyd a fenébe. Vagy te akarsz tõle valamit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!