Találatok a következő kifejezésre: Ha megérzem peteérésemet, (2 db)

Ha megérzem a peteérésemet, mert szurkál a petefészkem, akkor már késő akciózni, vagy az még jó?

Legjobb válasz: Szia! Ha megérzed a peteérésed, akkor onnantól számítva van 18, de maximum 24 órád az akcióra! Hajrá! Én mindig megérzem, ha peteérésem van. Egy kétgyermekes Anyuka!

Szia! Ha megérzed a peteérésed, akkor onnantól számítva van 18, de maximum 24 órád az akcióra! Hajrá! Én mindig megérzem, ha peteérésem van. Egy kétgyermekes Anyuka!

A peteérés után mennyi idővel érdemes együtt lennünk, ha babát szeretnénk? Úgy értem, én megérzem, ha jön a peteérésem, fáj a petefészkem, aznap vagy másnap érdemes együtt lennünk? Mi a tapasztalatotok?

Már van egy babánk, de akkor sajnos ezt nem figyeltem meg. Egyszer éppen nőgyógyásznál voltam, ultrahangon, amikor azt mondta az orvos, hogy érik a petém, hamarosan kilökődik. Nekem éppen aznap fájt a petefészkem. De nem tudom, hogy ilyenkor már aznap vagy másnap vagy kicsit még később vagyok-e igazából fogamzóképes? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: én ugy tudom h inkább másnap de ha van hozzá kedvetek akkor mind 2 nap együtt lehettek az a biztos :) sok sikert! :)

én ugy tudom h inkább másnap de ha van hozzá kedvetek akkor mind 2 nap együtt lehettek az a biztos :) sok sikert! :)
A spermium a nõi szervezetben 48 órával késõbb is meg tudja termékenyíteni a petesejtet. Miután hosszú utat tesz meg, így ha aznap amikor fáj akkor nagyobb az esély szerintem, logikusan gondolkodva. Mert ha másnap és a petesejt gyorsabban kilökõdött, mint odaért a megtermékenyítõ sejt akkor már késõ. De én nem tudnék így szeretkezni, hogy akkor gyerünk ma kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!