Találatok a következő kifejezésre: Ha mar nagyon erzekeny a bimbom, (2 db)

Ha mar most nagyon erzekeny a bimbom, akkor ez szoptatasnal is ilyen marad?

5 eve megcsinaltattam a cicimet,es a jobb mellem bimboja annyira erzekeny,h sex kozben sem szeretem,ha a parom hozza er.Nagyon felek,h nem fogok tudni szoptatni emiatt,mer tha igy marad tuti,h megorulok,mert nem csak kellemetlen hanem szinte faj.

Legjobb válasz: Sajnos lehet ebbõl problémád, mert sok olyannak is van, akinek nem érzékenyebb alapból a mellbimbója, mégis kisebesedik és fáj a szoptatástól. Valószínûleg a bimbóvédõ segít majd valamit, de lehet, hogy így is keményen fájni fog. Azért mindenképp próbálkozz meg a szoptatással, a babádnak az a legjobb. De szerezz be elõtte jó minõségû bimbóvédõt is. Sok sikert és boldog babavárást!

Sajnos lehet ebbõl problémád, mert sok olyannak is van, akinek nem érzékenyebb alapból a mellbimbója, mégis kisebesedik és fáj a szoptatástól. Valószínûleg a bimbóvédõ segít majd valamit, de lehet, hogy így is keményen fájni fog. Azért mindenképp próbálkozz meg a szoptatással, a babádnak az a legjobb. De szerezz be elõtte jó minõségû bimbóvédõt is. Sok sikert és boldog babavárást!
A baba alapvetõen a bimbóudvart ingerli, vagyis ha jól kapja be, elvileg nem okoz fájdalmat, bár aze lsõ napoban mindenkinek érzékeny lehet, hiszen újfajta igénybevételrõl van szó :) Mindenképp kérd majd a csecsemõsök segítségét, hogy helyesen kapja be a mellbimbót, ha így is nagyon fáj majd, és pár nap után sem javul, próbáld ki a bimbóvédõt. Végsõ esetben pedig csak a balból szoptass majd, egy mell is tud elegendõ tejet termelni, lsd. ikrek ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat.Termeszetesen szeretnem szoptatni a babat hiszen O az elso, es az sem erdekel, h fajni fog, es biztos hozza lehet szokni az erzeshez, de akkor majd, h mashogy nem megy bimbovedovel probalkozom.

Már nagyon rég óta van alhasi fájdalmam, mint ha mindjárt megjönne. És most feszül a mellem és érzékeny a bimbóm egy két napja. Ez milyen tünet? Vagy egyáltalán tünet?

Legjobb válasz: Igen, ez mind terhességi tünet is lehet, de ugyanúgy álterhességi is. Sajnos épp ez a baj, hogy a szervezet már tévhitbe ringat sokunkat, és ha a teszt nem mutat semmit, akkor egy idõ után (mensi híján) csak az orvos tud biztosat mondani.

Igen, ez mind terhességi tünet is lehet, de ugyanúgy álterhességi is. Sajnos épp ez a baj, hogy a szervezet már tévhitbe ringat sokunkat, és ha a teszt nem mutat semmit, akkor egy idõ után (mensi híján) csak az orvos tud biztosat mondani.
szia. Én is hasonló tüneteket tapasztalok csak az én mellem nem feszül.:( Viszont alhasi fájdalmam az ovuláció után 10 napig volt, ami állítólag jó jel.:) Holnap tesztelek. Utána megírom, ha babát jelzett. Úgyhogy drukkolok neked és magamnak is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!