Találatok a következő kifejezésre: Ha majd szeretnék visszamenni dolgozni, legyen (1 db)

Ha majd már szeretnék visszamenni dolgozni, legyen jó munkám, felvegyenek munkahelyre, ehhez mit célszerű tenni most?

Amelyik munkakörben én dolgoztam, oda nem tudok visszamenni ...mármint nem tudom majd megoldani, hogy éjszakázzam, hétvgézzem, pirosbet?sözzem, túlórázzam a végtelenségig, muszáj lesz új munkát találnom, de félek, hogy ha megtudják, hogy kisgyerekes anyuka vagyok nemigen fognak örülni nekem.....Mi tegyek,hoyg versenyképessebb legyek, van ötletetek, Ti hogyan tudtok felkészülni azokra az id?kre, hogy könnyebb legyen es sikerüljön?

Legjobb válasz: Talán segít a tanulás,továbbképzés. Én egyfolytában tanulok,muszáj,különben elszalad mellettem a szakmám,amit választottam.Én erre esküszök.

Talán segít a tanulás, továbbképzés. Én egyfolytában tanulok, muszáj, különben elszalad mellettem a szakmám, amit választottam.Én erre esküszök.
Én az ismerõsökre inkább. Mindenhol terjeszd, hogy munkát keresel, és mindenki tudjon róla. És valami csak adódi elõbb utóbb. Ha már odáig jutsz, hogy konkrétan kell a meló, mindehova küldd el az önéletrajzod, még oda is, ahol nem hirdettek melót. Sokszor onnan is visszahívnak , ha van üresedés. Nem könnyû, én már 3 éve nem találtam fõállást, és én is félek kicsit, hogy mi lesz baba után. De adódott egy ismerõs, aki önkormányzatnál dologzott, bízom benne, hogy addigra a meglévõ diplomámmal sikerül valami arrafele...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki tud információt a Marcipán Cica bábelőadásról, hogy mennyiért vállalnak kihelyezett előadást?

A videakid-en találtunk rá és imádják a gyerekeim. A múlt szombaton megnéztük az 5éves lányommal Pesten Budapest bábszínházban és mi elég messze lakunk Budapesttől 250km-re vidéken, de szeretnénk megszervezni, hogy elhívjuk őket a városi Rendezvénycsarnokba.
Tudom, hogy Pesten is járnak óvodákba megtartani az előadást, valyon vidékre eljönnének? Aki tud árakat, mert már az ovijukban voltak, tudna segíteni? mennyiért vállalják?

1

Miért késhet ennyit?

Abbahagytama fogamzásgátló szedését,és 10nappal előbb jöttmeg a menstruációm.Azután a következő menstruációmpedig már 2 hetet késik.csináltam terhességi tesztet is,de az negatívat mutatott.de a multhéten azt vettem észre,hogy fehérfolyásom is van..mitől lehet ez?

5

Lolita név tetszik?

19

Rita vagy Zita név? Melyik tetszik?

13

Ilyen jellegu babat vennel a kislanyodnak?

http://aledibaba.blogspot.hu/2011_01_01_archive.html
Szeretnek ilyennel jatszani a lanyok?

4

Tudnátok szép fiú neveket mondani? Nem muszáj magyarnak lenni, de ne legyen ilyen szappanopera sorozat szereplős köztük : )

10

Melyik a legszebb név?

Szerintetek melyik a legszebb név ezek közül?

Aliz, Barbara, Tamara, Kinga, Csenge, Luca, Bianka, Blanka

14

Üzenetet írtam, az elég?

Apródon kinéztem egy eladó gyerekholmit. Ott van, hogy írj üzenetet az eladónak. A megadott emailemre fog válaszolni? Kap értesítést emailra, hogy üzenete jött, vagy csak akkor látja, ha belép az apródos fiókjába? Vagy nekem is regiszrálni kell (erről nem írtak semmit)
Sürgős, lécci, segítsen, aki ért hozzá! köszi

4

Ez mitől lehet 3 éves kisfiamnak? (fütyikérdés)

Ha hátrahúzom a fitymáját akkor a makk színe sötétlila.

4

40 éves gyermektelen nőismerőseink miért válaszolják azt arra kérdésre, terveznek-e babát, hogy "erre a világra"?

Már tényleg több 40 körüli (kedves, gyermekszerető és aranyos) nőtől hallottam ugyanezt.. Gondolom ez egy olyan lerázós kérdés lehet, hogy kinek mi köze hozzá, de van aki tényleg így gondolja?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!