Találatok a következő kifejezésre: Ha majd szeretnék visszamenni dolgozni, (2 db)

Ha lejár a GYED-em és GYES alatt szeretnék visszamenni dolgozni, akkor ugye kiveszem majd a szabimat. A kérdésem, hogy erre a kivett szabikra mennyi pénzt fogok kapni?

Távolléti díjat, vagy a régi alapfizumat? Összegbe vmi ilyesmit?

Legjobb válasz: Szia! 1. Én úgy tudom, hogy kiveheted a szabidat amikor visszamész. Nekem is volt kolleganõm aki gyesrõl jött vissza és egybõl szabival kezdte. És szerintem a régi alapfizudta fogod kapni, ami a szabadságokért jár. 2.Jobb amit te ítál. Meg én úgy tudom, hogyha visszamész dolgozni a régi helyedre, akkor még egy hónapig nem rúghatnak ki. Ezalatt az idõ alatt pedig tudsz egy másik munkahelyet keresni ha akarsz. Én egy multicégnél dolgozom és nálunk ez így megy. Onnan tudom, hogy most én is itthon vagyok gyesen és elõre egkérdeztem mindent. 3. ha kiveszed a szabidat akkor nem hívhatnak be, legalábbis szerintem. De ezt munkahely válogatja. Ha nagyon zûrös bennt a helyzet és szükség lenne rád akkor behívhatnak. De ha nemet mondasz akkor sincs semmi. És az utlosó kérdésed: szerintem minden esetben úgy fizetik ki ahogy Te írtad ha letöltötted ha nem. tymy

Szia! 1. Én úgy tudom, hogy kiveheted a szabidat amikor visszamész. Nekem is volt kolleganõm aki gyesrõl jött vissza és egybõl szabival kezdte. És szerintem a régi alapfizudta fogod kapni, ami a szabadságokért jár. 2.Jobb amit te ítál. Meg én úgy tudom, hogyha visszamész dolgozni a régi helyedre, akkor még egy hónapig nem rúghatnak ki. Ezalatt az idõ alatt pedig tudsz egy másik munkahelyet keresni ha akarsz. Én egy multicégnél dolgozom és nálunk ez így megy. Onnan tudom, hogy most én is itthon vagyok gyesen és elõre egkérdeztem mindent. 3. ha kiveszed a szabidat akkor nem hívhatnak be, legalábbis szerintem. De ezt munkahely válogatja. Ha nagyon zûrös bennt a helyzet és szükség lenne rád akkor behívhatnak. De ha nemet mondasz akkor sincs semmi. És az utlosó kérdésed: szerintem minden esetben úgy fizetik ki ahogy Te írtad ha letöltötted ha nem. tymy

Ha majd már szeretnék visszamenni dolgozni, legyen jó munkám, felvegyenek munkahelyre, ehhez mit célszerű tenni most?

Amelyik munkakörben én dolgoztam, oda nem tudok visszamenni ...mármint nem tudom majd megoldani, hogy éjszakázzam, hétvgézzem, pirosbet?sözzem, túlórázzam a végtelenségig, muszáj lesz új munkát találnom, de félek, hogy ha megtudják, hogy kisgyerekes anyuka vagyok nemigen fognak örülni nekem.....Mi tegyek,hoyg versenyképessebb legyek, van ötletetek, Ti hogyan tudtok felkészülni azokra az id?kre, hogy könnyebb legyen es sikerüljön?

Legjobb válasz: Talán segít a tanulás,továbbképzés. Én egyfolytában tanulok,muszáj,különben elszalad mellettem a szakmám,amit választottam.Én erre esküszök.

Talán segít a tanulás, továbbképzés. Én egyfolytában tanulok, muszáj, különben elszalad mellettem a szakmám, amit választottam.Én erre esküszök.
Én az ismerõsökre inkább. Mindenhol terjeszd, hogy munkát keresel, és mindenki tudjon róla. És valami csak adódi elõbb utóbb. Ha már odáig jutsz, hogy konkrétan kell a meló, mindehova küldd el az önéletrajzod, még oda is, ahol nem hirdettek melót. Sokszor onnan is visszahívnak , ha van üresedés. Nem könnyû, én már 3 éve nem találtam fõállást, és én is félek kicsit, hogy mi lesz baba után. De adódott egy ismerõs, aki önkormányzatnál dologzott, bízom benne, hogy addigra a meglévõ diplomámmal sikerül valami arrafele...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!