Találatok a következő kifejezésre: Ha majd szeretnék (318 db)

Azt mondta a nőgyógyász hogy hátrahajló méhem van (17 éves vok). Nagyon megijedtem amikor közölte h nem sok esélyem van a babára ha majd szeretnék, mert folyamatosan elfogok majd vetélni! Ez tényleg igaz? Nagyon elkeserített

Legjobb válasz: Nekem 2 missed ab. után vették ezt észre,a hátrahajlás mértékétõl is függ.Nekem csak kicsit olyan.Ez inkább nehezebb teherbeesést von maga után.Ha majd babázni szeretnél elõtte is jó ha majd újra elmész dokihoz és egy esetleges poz. tesznél azonnal felkeresed.Ne keseredj el semmi nincs veszve:)

Nekem 2 missed ab. után vették ezt észre, a hátrahajlás mértékétõl is függ.Nekem csak kicsit olyan.Ez inkább nehezebb teherbeesést von maga után.Ha majd babázni szeretnél elõtte is jó ha majd újra elmész dokihoz és egy esetleges poz. tesznél azonnal felkeresed.Ne keseredj el semmi nincs veszve:)
szia! nekem is az van, 3 hónapos kicsi fiam a gyogyszermentes második hóban összejött, a kistesója aki még csak pocoklakó, elsõ közösülésre! szal ne aggodj emiatt!
Az én méhem is hátrahajló.3 gyerekem van és nem okozott gondot a teherbeesés.(persze nekem is mondta a doki)Sõt 2 hete rakattam fel a spirált is.Ne aggódj.Nem vagyunk egyformák.
Nem tudom miert szeretik az orvosok halalra remiteni a pacienseket. Annyit szoktak mondani a normális orvosok a hatrahajlo mehre, hogy a konnyebb teherbeeses erdekeben tegyel parnat a feneked ala, de anelkul is siman menni fog. nyugi. es ha tudsz, valts dokit
Ne aggódj, nekem is ez a "bajom", de a kisfiammal második próbálkozásra teherbe is estem. :-)
Hátrahajló méhemmel az elsõ "lövés" után teherbe estem. Ennyit a riogató dokikról! Minden Jót! 32 hetes kismami
17:17-es vagyok. Csak annyit tanácsolt a dokim, hogy a 10-12. hétig próbáljak hason aludni (ekkor még nem nyomod a babát, mert még picike), hogy a méh kiemelkedjen a kismedencébõl. A 12 heti UH-n már olyan volt a méhem, mint mindenki másnak. :)
Szia! Nekem hátrahajlik elég rendesen. Anno nehezen ment a teherbeesés, persze doki mondta, hogy nehezen is fog menni emiatt... De sikerült! 2szer is:) Most viszont, szülés utáni kontrollon azt mondta a doki, hogy hátrahajló méh miatt nem tehet fel spirált... Nem is akartam persze, õ csak megjegyezte. Szóval, nem reménytelen az eset! Majd ráérsz akkor foglalkozni a témával, ha babát szeretnél. Addig ne stresszeld magad :)
Erõsen hátrahajló méhem van. RÖGTÖN teherbe estem, mikor akartam, és egészséges babám van! Ne aggódj! :)
de azért sok nõ van akinek ilyen és teherbe esik és kishordja a babár egészségesen
Ez az orvos nem normális. Válts nõgyógyászt. Az esélyeid nem kevesebbek, mint másnak, és nem fogsz elvetélni sem!
szia nekem is hátrahajló méhem van, és az elsõ gyógyszermentes hónapban, megszakításos módszerrel lettem terhes.most itt szuszog mellettem a13hetes kisfiam. nem értem miért riogat a dokid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) valamennyire megnyugodtam, aranyosak vagytok!

Hamarabb teherbe eshetek ha majd szeretnék babát, kezelések nélkül is, mint az, akinek bogyókkal vagy anélkül is rendszertelen a menzije?

Pco s vagyok, a tsh m is magas, agyalapi mirigy daganatom is van, kezelnek mindegyikkel, de a menzim már rendszeres pár éve, hiába szedek fogamzásgátlót, azaz cypromixet, közbe is olyan érzésem van mintha lenne peteérésem, meg nem minden hónapba de fél évente egyszer kétszer a cisztáim is megnőnek, fájnak és kipukkadnak, a mellem viszont minden hónapban megnől, és a hőm is megemelkedik mintha nem is szednék bogyót lehet hogy pco mellett és bogyó mellett is van peteérésem ? :) vagy nálam nem jön ki a cypromix fogamzásgátló mellékhatása? akkor lehet eddig csak a ritka szex vagy a rossz időzítés miatt nem lettem terhes? mert lényegében mi még sosem próbálkoztunk a baba csinálással egy pco s nak mindenképp kell szedni valamit h teherbe essen majd?

Legjobb válasz: amúgy vékony vagyok, nincsenek pattanásaim, nincs zsíros bõr már, nincsenek hõhullámaim mint pár éve tizen évesen a szõrszálak a mellbimbóm körül eltüntethetõk vagy vékonyíthatók a lábamon? mer ha nem borotválom kicsit sötétebbek meg erõsebbek, böknek, de maugy nem feltünõ

A kérdező hozzászólása: amúgy vékony vagyok, nincsenek pattanásaim, nincs zsíros bõr már, nincsenek hõhullámaim mint pár éve tizen évesen a szõrszálak a mellbimbóm körül eltüntethetõk vagy vékonyíthatók a lábamon? mer ha nem borotválom kicsit sötétebbek meg erõsebbek, böknek, de maugy nem feltünõ
Tisztázzunk valamit: A Cypromix egy antiandrogén hatású szer, amit mellékesen kiegészítettek ösztrogénnel és progeszteronnal, így fogamzásgátló hatása van, de elsõsorban nem az. És ha rendesen szeded, nem csúszott közbe semmilyen olyan más gyógyzser, ami befolyásolhatná a hatását akkor nem eshetsz teherbe(az írásodból feltételezem szerenél) így azt javaslom regéld el az orvosodnak, hogy gyereket szeretnél. Már azért is fontos lenne, mert ennyi hormonális betegség mellett biztos, hogy állandó vizsgálatokra szorulsz majd a terhesség idején.
A kérdező hozzászólása: még nem szeretnék, nem próbálkozunk, de majd szeretnék igen, tudni szeretném hogy aki pco s az meddõ is, vagy nem feltétlenül? és ha nehezen esek teherbe akkor kell szednem hozzá bogyókat, vagy mûteni kell, de eshetek spontán is teherbe? tudom mi a cypromix, csak arra voltam kiváncsi hogy a hatóanyagaik nem ütköznek e, amugy belgyógyászhoz járok, meg olvastam az összetételüket is amúgyis érdekelt mindigis a biológia magamtól jöttem rá h beteg vagyok és be is igazolódott szal akkor cypromix lehet nem is véd totálisan a baba ellen? akkor lehet ezért érzem azt mindha bogyó mellett is lenne peteérésem, azaz duzzadnak a cisztáim a hasamban, fáj a mellem, magas a hõmérsékletem, .... lehet csak azért nem estem eddig teherbe mert ritkán szeretkezünk de lehet pco mellett vagy bogyó mellett peteérés?
A kérdező hozzászólása: pco tól ha összejön a terhesség, lehet emiatt vetélés, vagy az csak cukor miatt szokott lenni?
Annak iszonyatosan kicsi az esélye, hogy neked PCO-val, tabletta mellett legyen peteérésed. Alapból a tabletta gátolja a peteérést, elég ritka, hogy vkinek nem hat. Hát még PCOval... Ha tabletta nélkül van peteérésed, akkor spontán is teherbe eshetsz.
ha van peteérésed, akkor eshetsz teherbe spontán (ha biztos akarsz benne lenni, vegyél ovulációs tesztet, és az megmutatja, hogy van-e amúgy nem egy jó dolog Cypromix szedése mellett teherbe esni (elvileg nincs rossz hatással a babára, de hát jobb félni, mint megijedni), úgyhogy ha tényleg van peteérésed, akkor szerintem amíg nem akarsz aktívan gyereket, használjatok kiegészítõ védekezést ha meg baba mellett döntöttetek, akkor beszéld meg az orvosoddal, és akkor gondolom leállít majd a Cypromix-vel, és akkor ha kiürült lehet próbálkozni egyébként ha kezelik a PCOS-t, akkor a spontán teherbeesés esélye is jóval nagyobb, szóval ne aggódj, nem vagy feltétlen meddõ, csak azért mert PCOS-ed van

Ha nem szeretem a gyerekeket, attól még akarhatok majd egyszer sajátot? Most nem szeretnék, de a párom szeretett volna.

Már nem vagyunk együtt, de míg jártunk, mondta, hogy szeretne gyereket stb. Én akkor nem is tudtam volna elképzelni, hogy lesz gyerekem, és ez nem sokat változott azóta. Félek, hogy sose fogok akarni, de a párom igen (ha lesz párom újra). Egyrészt azt hiszem azért nem szeretem ?ket, mert sok a bunkó gyerek, pl a munkahelyemen is, neveletlenek, hisztisek stb. A szüleik meg rájuk wem bagóznak kb, fusson keresztül-kasul a boltban, fogdosson mindent, rá van hagyva. Nagyon aranyos gyerekek is vannak, de azok ritkábbak. Lehet ez az oka annak, hogy elriadok a saját gyerek gondolatától. Na meg ha szerencsétlenségre az én jellememet öröklik (kemény fej, akaratosság, kitartás hiánya), ett?l is félek.

Legjobb válasz: Aki szülõ, az se az összes gyereket szereti, van egy olyan mondás, hogy a gyerek olyan, mint a fing: a sajátját mindenki jobban elviseli. Ha lesz sajátod, akkor az teljesen más. Van sok normális gyerek is, csak egy hisztisre jobban felfigyel az ember, mint öt másikra, aki csendben megy a szülei mellett. Amúgy hány éves vagy?

Aki szülõ, az se az összes gyereket szereti, van egy olyan mondás, hogy a gyerek olyan, mint a fing: a sajátját mindenki jobban elviseli. Ha lesz sajátod, akkor az teljesen más. Van sok normális gyerek is, csak egy hisztisre jobban felfigyel az ember, mint öt másikra, aki csendben megy a szülei mellett. Amúgy hány éves vagy?
Én is ilyen voltam, mint te. Aztán mégis szültem egy kislányt, és ma már el sem tudnám képzelni az életemet nélküle. Sosem gondoltam volna, hogy valakit ennyire lehet szeretni, mint õt! Szóval szerintem idõvel megérsz az anyaságra
Ez egy hülye kérdés! Honnan tudhatnánk, hogy egyszer majd fogsz-e akarni gyereket. Azt sem tudjuk, hány éves vagy, mert azért az sem mindegy, hogy hány évesen gondolkodsz így.
Te a sajátodat megneveled és nem lesz ilyen.
Igen, ne aggódj. :)
Nem biztos, hogy változik ez, én pl. 27 éves vagyok, és én sem szeretem õket, eszemben sincs, hogy gyereket akarnék. De persze az is lehet, hogy egyszer csak akarsz majd. Ezt nem lehet elõre tudni. Az biztos, hogy attól még, hogy más gyereke idegesít, nem feltétlenül lennék rossz szülõ - a saját az tényleg más. Nekem nincs sajátom, de van rokon kisgyerek, akiket például imádok. Pedig õk is hangosak, hisztiznek, koszosak tudnak lenni... De mivel õk "hozzánk tartoznak", már az is más. És pedig csak sokadik unokatesók... Szóval abban biztos vagyok, hogy a saját gyerek más - de én jelenleg akkor is azt gondolom, hogy sajátot nem szeretnék. 27/N
Engem azért pontoztatok le, mert azt írtam, hogy 27 éves vagyok, és nem akarok gyereket!? Szánalmasak vagytok!!
A pontozás nem mérvadó.. Néha olyan okos válaszokat írok, magam is csodálkozom...:) ..és lepontoznak. Nem vagyunk egyformák.Hálistennek. Ne törõdj vele! 12.voltam.
Bennem 29 évesen merült fel, hogy gyereket szeretnék. Nyugi. :)
Nyugi, a szülõk nagy része is utálja a mások gyerekét, pláne mostanában, amióta nem szokás nevelni õket.
2. jó a hasonlat. Még nem ismertem! Kérdezõ! Még nem vagy érett az anyaságra. Ennyi. Hogy érett leszel- e valaha, azt nem lehet tudni.Akkor sincs tragédia, ha úgy döntesz, nem kell gyerek. Társadalmi elvárások meg letojva. Egy nõ élete nem csak gyerektõl lesz teljes... Kérdésedre: Attól még szeretheted a gyerekedet, mert most a másokét nem szereted. Én is szeretem az enyémeket..Másokét már nem annyira...:) )
Na, hát én világ életemben utáltam a kölyköket. Szegény anyámat már a sírba tettem mert mindig mondtam neki, hogy azt felejtse el, hogy én szülök. Az akkori pasim akart volna, hát engem annyira rázott a hideg, hogy szakítottunk is. Aztán pár hónap múlva lett egy új pasim, és egyik reggel, de komolyan mondom egyik napról a másikra, arra keltem fel, hogy nekem gyerek kell. Az elsõ perctõl imádom, a szemem fénye, most már 12 éves. És azóta van másik is, azt is imádom.
Lehet hogy még változol, és késõbb akarsz majd, lehet hogy nem. Elõre nem lehet ezt tudni. Én sem akartam egész 28 évemig. Most sem mondom azt hogy nagyon szeretnék, mert sose szerettem a gyerekeket. Fõleg hogy minden nap látom és küzdök velük, mivel oviban dolgozok. De néha mostmár eszembe jut, hogy mi lenne ha mégis lenne... van egy rendes párom is. Néha elgondolkodok, hogy talán majd harmincas éveim közepén esetleg bevállalhatnék egyet. Végülis, annyira rémes csak nem lehet egy gyerek, ha ennyien vállalják és szeretik... többen mint akik nem.
Ja, meg ha nem akar pofont. :)
Az ember folyton változik, könnyen lehet, hogy te is majd másképp látod! Nem szabad erõltetni, ha nem akarsz gyereket, akkor legyél megértõ magaddal szemben! És a párodnak is meg kell ezt értenie. A gyerekvállalás nagyon komoly dolog, jól át kell gondolni, különben a gyerek is megszívja.
*lennél
Én nem tudom, hogy hogyan viszonyuljak mások gyerekéhez, nem sokszor találkozom gyerekekkel, de amelyekkel találkoztam szerintem nem problémásak olyanok, mint a gyerekek na, de valahogy nem tudom, h hogyan kéne foglalkozni velük. De sajátot nagyon szeretnék ettõl függetlenül. Aki bennem növekszik és én adok életet (párom elõzményes segítségével) teljesen más! Azt mi akarjuk, szeretnénk, mi látjuk meg elsõként, mi etetjük, látjuk minden mozzanatát, ég és föld a kettõ! Ne keverd össze! A sajátom velem él. Más gyerekét meg csak látom x idõre és annyi. 24/N

Ha anglisztikára szeretnék majd egyetmre menni, akkor ahhoz kell olyat választani, hogy : "angol-történelem szak" vagy "angol-magyar szak"? és ha ezt elvégzem, akkor a tolmácson kívül mi lehetek majd?

Kicsit értelmetlenre sikeredtek a kérdések, de remélem aki ezt olvassa, az megérti majd, és segítene nekem.

Legjobb válasz: Én a régi képzésben végeztem angolon. Ma már tényleg nincsenek szakpárok, viszont minort kell választanod. Az elvileg bármi lehet, de igazából semmire nem mész vele. Tanár se lehetsz MA nélkül. Specializálódhatsz szakfordítónak, de szerintem az se ér sokat. Persze elmehetsz tolmácsnak, de hivatalosan akkor lehetsz az, ha elvégzel egy képzést, vagy leteszed a szakvizsgát (szakfordító+tolmács), amit szerintem csak MA után lehet, fizetõs, és nehéz is. Ahogy a mostani BA-sokat elnézem, a többségük ne nagyon álmodjon tolmácskodásról. Amúgy tényleg akármi lehetsz. Amire felvesznek majd

Én a régi képzésben végeztem angolon. Ma már tényleg nincsenek szakpárok, viszont minort kell választanod. Az elvileg bármi lehet, de igazából semmire nem mész vele. Tanár se lehetsz MA nélkül. Specializálódhatsz szakfordítónak, de szerintem az se ér sokat. Persze elmehetsz tolmácsnak, de hivatalosan akkor lehetsz az, ha elvégzel egy képzést, vagy leteszed a szakvizsgát (szakfordító+tolmács), amit szerintem csak MA után lehet, fizetõs, és nehéz is. Ahogy a mostani BA-sokat elnézem, a többségük ne nagyon álmodjon tolmácskodásról. Amúgy tényleg akármi lehetsz. Amire felvesznek majd
Nincs ilyen, hogy angol-történelem szak, bolognai rendszer van. Angol szak, plusz felvehetsz mellé minor szakot (pl egy másik nyelv vagy a BTK-n bármi)És az lehetsz, aminek felvesznek. Titkárnõ nemzetközi cégnél, tanár, idegen vezetõ, nyithatsz nyelviskolát, az nagy üzlet mostanság, kimehetsz angliába eladónak, stb stb stb.
Tartanak az ELTÉ-n tolmács FSZK-t, meg tanár is lehetsz, ha elvégzed az angol MA-t vagy a tanári MA-t. Tény, hogy a tanárok szerint egyre gyengébb a BA-s eresztés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek! csak azt hallottam, hogy valami ilyesmi a rendszer a magyarral meg a törivel. Igen, igazából pont az ELTE-re szeretnék majd menni, csak részletesebb leírást nem nagyon találok sehol sem. Fordító/Tolmács sem szeretnék lenni, nem tudom miért. Igazából még pontos elképzelésem nincs a jövõmrõl, csak annyi, hogy az angol szerepel benne. Azt hallottam, hogy ott kemény az angol oktatás. Köszönöm mgegyszer mindenkinek!

Szakálas agámát szeretnék tartani, de nem tom hogy milyen vitamint kel vennem és hogy mit kell vele csinálnom . Ha 2 szeretnék (hím, nőstény ) akkor azok fognak e majd pározni ha ivaréretek lesznek?

Legjobb válasz: Nem szabad együtt tartani a hímet a nõsténnyel, mert ha a a hím ivarérett lesz megállás nélkül fogja dugni a nõstényt.(ha akarja, ha nem) Hosszútávon a nõstény ebbe bele hal. Olvass utána mielõtt megvennéd! Az eleség állatot kell megforgatni jól a vitamin porba. MINDEN ETETÉSNÉL!

Nem szabad együtt tartani a hímet a nõsténnyel, mert ha a a hím ivarérett lesz megállás nélkül fogja dugni a nõstényt.(ha akarja, ha nem) Hosszútávon a nõstény ebbe bele hal. Olvass utána mielõtt megvennéd! Az eleség állatot kell megforgatni jól a vitamin porba. MINDEN ETETÉSNÉL!
Nyugodtan tarthatsz együtt két ilyen példányt.Ja és a vitami:sera reptimineral c.Nekem is ilyen van én ezt ajánlom.Kifejezetten húsevõ terráriumi hüllõk számára. Persze millióegyszáz féle vitamin ebbõl sok jó ennek a fajnak menj be egy álatkereskedésbe és kérdezd az eladót, hogy ott milyen vitamin fajta van, az a lényeg, hogy ragadozó hüllõk számára legyen.
Kalcium mindenek elõtt! (Mi pluszban Reptivite-t használunk.) Az elsõvel egyetértek abszolút. Hímet és nõstényt együtt nem!!! (Tapasztalatból mondom, a nõstény ebbe bele is halhat, ha a hím ivarérett lesz!) Ha külön tudod õket tartani, akkor késõbb ha teleltetted õket, és elmúltak 1-1, 5 évesek, akkor összerakod õket és egybõl "egymásnak esnek". Mi úgy vitaminozunk, hogy külön dobozba kiszedjük a napi adagot, rászórom a vitamint, és összerázom õket benne. Így rájuk tapad a por.
gõte27 minek írsz hülyeségeket? Talán egy kicsit te is olvasgathatnál, hogy ne irj hülyeségeket...-.- Esetleg MAX 1éves korukig lehet õket együtt tartani, ez után mindenféleképpen külön kell venni a hímet. Mikor a nõstény eléri a 1, 5 éves kort akkor be lehet hozzá tenni annyi idõre hogy bepározza és utána ismét külön kell venni õket.
én enm ajánlom a sera vitaminport. a repti zoo- nak van kalciumporja, ami mérföldekkel jobb mint a sera. amugy bemész egy kisállatkereskedésbe, megmondod mi a problémád és adnak neked egy jót, de azért nézd meg hogy van e rajta 1-2 hüllõ a dobozon és rá van írva hogy ca akkor nagyot hibázni nem tudsz.

Elvetemült ötlet ha igy szeretnék majd szülni? Császár és napi 24 órában látogatás.

Csak pár év múlva szeretnénk babát,még csak tervezgetek. Vékony vagyok nagyon,lenn meg sz?k. Ott baba nem fog kijönni,az tuti. Voltam már hasamon vágva,kibirom,tudom. Ha oda kerül a sor,császárt szeretnék. És mindezt olyan korházban,ahol az apa ott lehet szülés után amig haza nem engednek (vagy felváltva nagymamával,akárkivel). Akinek ezt még elmondtam,lehurrogott,hogy hülyeség,n? szüljön természetes úton,és szülés után elég 1 óra látogatás/nap,mit akarok én. Párom szerencsére támogat. Vélemény? És Magyarországon ez megoldható?Hol?

Legjobb válasz: Vannak olyan kórházak, ahol fizetõs szobában megoldható az ilyen jellegû látogatás, de hidd el, ha pl szoptatni is szeretnél, az elsõ napokban nem az apukával fogsz foglalkozni egész nap:) A másik kérdésed meg: majd ha terhes leszel, a doki eldönti, alkalmas vagy-e a természetes szülésre, vagy sem. Az, hogy vékony vagy meg szûk, hát sok nõ ilyen. (amúgy hogy gondoltad, hogy a többi nõ olyan tág, hogy alapban potyogtatja a gyerekeket?) A szülésnél a baba mérete és a csípõcsontok távolsága a mérvadó, nem az, hogy szûk vagy. Én ismertem egy csajt, olyan vékony volt, hogy két kézzel átérhette bárki a derekát, simán szült. Úgyhogy ha mindenképpen császárt akarsz, ne ezt hozd fel érvnek, mert tényleg átlátszó. Ha van elég pénzed, és a doki is hajlik rá, kérhetsz császárt, van, aki megcsinálja.

Vannak olyan kórházak, ahol fizetõs szobában megoldható az ilyen jellegû látogatás, de hidd el, ha pl szoptatni is szeretnél, az elsõ napokban nem az apukával fogsz foglalkozni egész nap:) A másik kérdésed meg: majd ha terhes leszel, a doki eldönti, alkalmas vagy-e a természetes szülésre, vagy sem. Az, hogy vékony vagy meg szûk, hát sok nõ ilyen. (amúgy hogy gondoltad, hogy a többi nõ olyan tág, hogy alapban potyogtatja a gyerekeket?) A szülésnél a baba mérete és a csípõcsontok távolsága a mérvadó, nem az, hogy szûk vagy. Én ismertem egy csajt, olyan vékony volt, hogy két kézzel átérhette bárki a derekát, simán szült. Úgyhogy ha mindenképpen császárt akarsz, ne ezt hozd fel érvnek, mert tényleg átlátszó. Ha van elég pénzed, és a doki is hajlik rá, kérhetsz császárt, van, aki megcsinálja.
A császár nem úgy megy, hogy te mit szeretnél. És akár hiszed, akár nem, ott ki fog férni egy baba, még ha 4kg-os is, akkor is. Elhiszem, hogy kicsit félsz, nagyjából mindenki. Hány éves is vagy? Szerintem minden kórházban van olyan szoba, mint nálunk (Tatabánya), oda beköltözhet apuka is amíg bent vagytok. De csak egy ember, olyan nincs, hogy egyik nap apuka másik nap nagymama alszik ott. És akkor az a szoba csak a tiétek, neki is kell váltóruha, kap kaját stb. De ez nem két fillérbe kerül, majdnemhogy egy szállodai szoba árával vetekszik.
Attól, hogy szûk vagy a baba még kijöhet. Én is az voltam és majd 4 kilós gyereket szültem. Megcsászároznak simán csak nyisd ki a pénztárcád. Te döntésed, de sosem értettem miért választják nõk a lassabb gyógyulást és egy nagy hasi mûtétet, de nem ítélkezhetek (:
Azt is korháza válogatja hogy bent lehet e a párod. Nekem is császárom volt, privát szobával.Amikor még csak terveztük a babát én is igy gondoltam mint te, hogy én aztán nem akarok szülni, szedjék ki és kész. Aztán amikor terhes lettem már akartam szülni, de mégis császár lett a rossz szivhang miatt. Vannak pozitiv oldalai és vannak negativak is.A privát szoba császár után fõleg elsõ babánál egy megfizethetetlen nagy segitség. Elképzelni nem tudom mi lezz volna velem és a babámmal ha nincs ott a párom velünk végig a kórházban. Nem tudom mitõl de brutális fájdalmaim voltak egy hétig császár után, ehez képest az azt megelõzõ 10 óra vajudás meg a 2.ik császárom is kutyafüle volt. Nekünk olyan 60000 ft ba jott ki az én privi szobám meg apuka ott léte.
És a párod mindehhez az elképzelésedhez mit szól?
A kérdező hozzászólása: Állami korház, tb...de kifizetem a külön ellátást, kifizetem a dokit hogy úgy csinálja ahogy kérem ()persze olyan keretek között ami nem veszélyes se rám se a gyerekre) Fizetek annyi tb-t, hogy külön pénz nélkül is beleférne, de... Kolléganõd megvágott arca...simán beperelném a dokit, kártérités mellé fizethetné a plasztikát is...de ez ilyen erõvel sima szülésnél is megtöténhetett volna... az meg hogy ki mennyi látogatót igényel...nem egyszerre 20 rokont irtam, hanem a páromat, aki gyakorltilag befeküdni fog velem együtt arra a pár napra. A szeretet tényleg nem pénzen múlik...de a kényelem és az ellátás igen, had döntsem el, hogy mire költöm amit megkeresek. Irigykedj tovább õsanya...
"szedjék ki és kész." Ez gyönyörû. Engedd meg, hogy gratuláljak...
Elég vegyes érzelemmel olvastam a hozzászólásokat, a kérdezõét is. Tény hogy még nagyon gyerekes a felfogása, erre gyereket vállalni felesleges. Tudni kell felelõsen gondolkozni, tudni kell lemondani, tudni kell felvállalni azt hogy esetleg nem úgy alakul minden ahogy mi megálmodjuk. Hidd el igaz a mondás: elõször elveim voltak aztán gyerekem. Ha nem így teszel majd, csak magadnak nehezíted meg, de majd rájössz!
A kérdező hozzászólása: -17:02: megdolgozok én is és párom is a fizunkért, nem azért tanulok még most is meló mellett hogy minimálbérbõl tengõdjek. A dokinak úgyis ki kell fizetni nem kevés pénzt, a babaholmik rengetegbe kerülnek, akkor már nem az a 100ezres összeg fog számitani Az anyatejrõl annyit, én is és öcsém is tápszeren nõttünk fel, egyszer se kaptunk anyatejet, mégis itt vagyok egészségesen, és õ is...és rengeteg más is...nem fogok kétségbeesni ha tápszereznek kell -20:04: öcsém amikor született én 15 voltam.Anya eleinte beteg volt, utána rögtön visszament dolgozni.4 éves koráig én csináltam majdnem mindent, orvoshoz vittem, pelenkáztam, éjjel tápszereztem, amikor kruppos volt álltam vele kinn a hideg levegõn (anya éjjelesbe ment vissza melózni, igy oldottuk meg hogy suliidõben õ volt vele).Hidd el tudom mivel jár. És de tud mit kezdeni az apja is a gyerekkel, meg tudja fogni, elaltatni, megetetni, fürdetni, mindent amit én is. És nem kell hogy hozzámnõjön, nem fogom elrontani ezzel a házasságom, lesz nagyija nem is egy a gyereknek, pár hónapos kor után 1-1- délután megkaphatja. Túl sok olyat látok magam körül, ahol megszületik a baba és apukának annyi dolga van hogy pénzt keressen.Nem esem abba a hibába hogy elhanyagolom
A kérdező hozzászólása: Gyerekes felfogás az, amikor a nagy semmire apa nélkül válallják 17-20 évesen a gyereket, majd a nagyi segit, majd lesz valahogy alapon... Nem tartom gyerekesnek azt ha a kényelmem is szempont.Ha a babát nem veszélyezteti, akkor nem értem miért probléma? Jah, hogy azért mert megengedhetem majd magamnak/magunknak?
Nem akartam válaszolni, de megteszem(mint 2 gyerekes, hüvelyi úton szült anyuka).Szerintem is kicsit éretlen még a felfogásod, az elõadás módod-egy-két kommentedben-bicska nyitogató.Hidd el, nem azért nem értenek egyet veled, mert irigyek.Nekem mindkét szülésemnél volt fogadott dokim és szülésznõm is, ráadásul nem okozott volna gondot az egyágyas kórterem kifizetése sem(10000 ft/nap volt 2008-ban, amikor a kisebb született)...mégsem ez volt az elsõdleges szempont.Az pedig nem véletlen, hogy császárt nem végeznek az anyuka kérésére, ugyanis a kicsinek egyáltalán nem olyan jó, mivel nincs ideje felkészülni a kinti létre.Az számomra is visszatetszõ kijelentés volt, hogy "kapják ki, és kész".Mivel úgy is azt teszel amit akarsz, nem mindegy, hogy ki mit gondol?Kár volt feltenni a kérdést, hacsak nem a provokálás volt a célod.Különben ha akár több 100 ezer ft-os szánsz rá, menj a Telki kórházba.Ott minden kritériumodnak megfelelnek.
Itt vannak a Telki aktuális szülészeti árai: ÁRAK - Részletfizetési lehetõség Áraink tájékoztató jellegûek, a végsõ ár az orvosi konzultáció után konkretizálódik. Epidurális fájdalomcsillapítás 80.000 Ft Felkért szülésznõ, szülésvezetés 100.000 Ft Kékfény kezelés 1.000 Ft / óra Köldökzsinórvér és csonk megõrzés 330.000 - 540.000 Ft Szülésfelkészítés 25.000 Ft / 4 alkalom Szülés császármetszéssel 625.000 Ft Szülés természetes úton 535.000 Ft Újra nálunk szülõ nõk részére 10% kedvezmény!
A kérdező hozzászólása: valami hasonlót keresek, csak keletebbre, hatalmas pocakkal majd nem akarok 200km-t utazni Debrecen, nyiregy, miskolc...nincs valami hasonló? bár pár év alatt sokminden változik
Fizess béranyát, vagy fogadj örökbe.Más örülne, ha gyereke lehetne, nehogy itt kényeskedjen, mint te!Az anyasághoz fel kellene nõni tudod?1 anyának a gyereke az elsõ nem önmaga.22 éves anyuka
http://szuleszet.drrose.hu/elerhetosegeink Itt mindent lehet. Azon a környéken ne is gondolkozz ilyesmiben, mert az az ország legszegényebb része. Ha luxuskörnyezetben akarsz szülni, császármetszéssel, családi szobában, és lakosztállyal, menj ide. (Szerintem felesleges pénzkidobás...)
Egyébként az is baj veled, hogy így állsz az egészhez, mi lesz szülés után, mert a szülés az egésznek a nagyon pici része, jön a szoptatás, az legalább úgy fájt nekem mint a vajúdás, és nem órákig, hetekig tartott míg eljutottunk arra a szintre hogy nem láttam csillagokat minden egyes szopinál, ha ez lesz majd azt mondod - jaj ez fáj, akkor inkább nem szoptatok, inkább tápszer, jaj én nem kelek fel harmincadjára éjszaka, inkább majd a férjem, és még sorolhatnám. De ha ennyire körülményesen állsz hozzá a szüléshez is, ami az egésznek 0, 02%-a akkor nagyon megnehezíted magadnak az egész anyaságot! Ja és nem vagyok irigy, de nem látod át az egészet!
Mi lesz Veled a szoptatásnál ? Ahogy az elõttem szóló írta, az akár még keményebb is lehet, hetekig, mint a vajúdás... Vagy majd tápszer ? Mondjuk az kényelmesebb, és ahogy látom, egyenlõre Nálad az az elsõdleges... Hátha változol még.
Ja és van egy nagyon idevágó idézet ami annyira de annyira igaz de majd meglátod! Jegyezd meg és emlékezz majd vissza erre! "Elõször elveim voltak aztán gyerekem."
Én császárral szültem az elsõt (nem így volt tervezve) és úgy gondoltam, hogy majd most a 2.-at is úgy fogom de már programozottan, hogy ne szenvedjek már. A dokim sajnos erre azt mondta, hogy ezt így elõre nem fogjuk lefixálni de majd a végén meglátjuk. Kicsit mindenképpen vajúdni kéne mert az az én és a gyermekem érdeke de nem fogja sokáig hagyni (az elsõvel 16 órát vajúdtam mert azt hittük meg tudom szülni). Mindegy én már ezzel is kiegyezek, nem keresek másik orvost mert az én érdekemet nézi. Pedig mennyivel egyszerûbb lenne neki is megmûteni amikor amúgy is ügyel a szülõszobán és kész. Így meg akármikor éjjel-nappal berángathatom, hogy jöjjön mert asszem beindult a szülésem. Én azt mondom le a kalappal elõtte és én meg nem fogok belehalni bár az elsõnél azt hittem bele fogok. :O Arra felhívnám a figyelmed, hogy tényleg nagyon el kell majd gondolkoznod ha babát akarsz, ne hamarkodd el mert nem az a baj, hogy félsz-e, hogy leejted meg nem tudom mi...hanem az, hogy onnantól sok mindennek vége lesz. Pl. nem lesztek úgy együtt kettesben soha mint most, nem fogsz ráérni apukával foglalkozni, én pl. nem is akartam, hogy sokat ott legyen a kórházban mert csak idegesített, h. téblábol hisz egy férfi nem tud segíteni ilyenkor semmiben csak útban van, ez az igazság. Mellesleg nekem 2, 5 éves a kislányom de amióta él azóta bátran állíthatom, hogy nem aludtam egy jót! 4 hónapos koráig 3 óránként kelt enni éjjel is, nappal is, utána már csak fisen 2x kelt fel éjjelente 14 hónapos koráig. A mai napig fel szokott kelni 1x éjjelente. :( Nappal meg 1000dolgom van, folyton pisit, kakit mosok mert most szokunk le a pelusról és még sorolhatnám mert mindig van valami, hogy ne ülhess a babérjaidon. És januárban jön a kis tesó.
Sokat fogsz még változni. Érjél még egy kicsit. Most még ne is szüljél, még gyerek vagy a gondolkodásod szerint.
A kérdező hozzászólása: A szûket mindenre értettem, medence vagyminek nevezik. Nem is én akarok apukával foglalkozni, foglalkozzon õ velem. Nagy korkülönbséggel született öcsém, látogatni alig lehetett, nem akarom ugyanezt.Normál korházi létnél is igényelném a 24 órás jelenlétet, szülésnél sem lesz másképp. 24 vagyok, 4-5 év múlva akarunk babát.
A kérdező hozzászólása: Azért inkább a császár, mert hasi mûtétem már volt, rossz, de kibirom, tudom. Lenn nem akarok szétszakadni, ha gátvédelem, akármi.Ott nem és kész. Addig neki se kezdek a gyerekprojektnek mig nincs meg hogy hol és hogy szülök. az meg hogy szállodai szoba árával vetekszik...nem érdekel, van pár éven összespórolni rá, max nem megyünk tényleges szállodába
A kérdező hozzászólása: Irtam hogy támogat. Neki az a lényeg hogy majd ha oda kerül a sor, a baba egészséges legyen, én jól érezzem magam. Ha ez párszázezerbe kerül, akkor abba, és ha napi 24 órában krülöttünk ugráljon, akkor abba. (ápoltam már én is õt sokszor, nekem természetes és neki is hogy visszafele is mûködjön)
A kérdező hozzászólása: Nem félek a fájdalomtól, tudom hogy a császár gyógyulása jobban fáj, de inkább a hasam csúnyuljon mint lenn ne legyen minden olyan mint most.Ott ne nyulkáljon senki feleslegesen. És nem akarok sokáig vajúdni sem, szedjék ki és kész. Elõtte körbe kell majd kérdezni, melyik orvos vehetõ rá és megbizható is. Találtam VIP szobás szülészetet, 20-30ezertõl kezdõdnek/éj é bennlehet a kispapa végig.Többre gondoltam. Havi fizum rámegy, de ennél többet is megér. A kényelmemért dolgozok. Plussz kérdés: Császárnál altatnak vagy gerincérzéstelenités? Ha utóbbi, akkor párom állhat a fejemnél? (látni ne lássa persze hogy mit csinálnak)
10:18-as vagyok. Ha érzéstelenítést kapsz, akkor ott lehet a párod, és a fejednél lesz, nem lát semmit, mert eltakarják a mûtétet. Ha sürgõsségi császár van és nincs idõ, akkor sokszor elõfordul, hogy altatnak, akkor meg mindegy, hogy ott van-e, a lényeg, hogy utána ott van.
A kérdező hozzászólása: Persze, sürgõsséginél ugyse az számit, csak legyen kinn. Én arra gondoltam amikor van idõ szépen elõkésziteni meg amit kell. De akkor ez esetben "csak" érzéstelenités van.
Ha még nincs itt az ideje, akkor felesleges ilyenen ennyire rágódnod. Tapasztalat. Én mindenkinek azt mondtam, hogy én 3 gyermeket szeretnék, de sosem akarok szülni. Aztán babás lettem és majd megvesztem azért, hogy kipróbálhassam a szülést. Sajnos nem adatott meg. Most a második babát várom és nagyon vágyom egy természetes szülésre. Viszont félek, hogy a hosszú évekig kimondott szavak most is vissza fognak ütni és nem szülhetem meg õt sem természetes úton. Pláne egy császár után már. Szóval még ráérsz ezen agyalni, mert aztán nehogy te is meggondold magad és csalódj.
A kérdező hozzászólása: 1 gyereket szeretnénk csak, szóval mind1 hogy utólag azt mondanám, hogy mégis hogy kellett volna...
Kíváncsi vagyok, hogy fogsz gondolkodni, ha majd terhes leszel, és ha már meglesz a gyereked. Lehet hogy akarsz majd még kettõt, ne legyél ilyen elvekkel teli, hogy már most kijelented, hogy mennyit szeretnél. Császárral és vékonyságoddal kapcsolatban annyi, hogy én úgy nézek ki mint egy giliszta, mégis két 3, 5-4 kilós gyereket szültem, az egyiket gátvédelemmel. Még egy tanács: csak akkor szülj gyereket, ha fel tudsz adni az elveidbõl, különben CSALÓDNI FOGSZ :S
A kérdező hozzászólása: Nem adom fel az elveimet.Nem sokhoz ragszkodom, de amihez igen, ahhoz nagyon. Nem hinném hogy csalódni fogok.Volt lehetõségem megtapasztalni egy picurral járó dolgokat bõven, nem félek. Nem minden nõ retteg hogy le fogja ejteni vagy nem fog eleget enni a gyerek és hasonlók. Fel már most fel tudnánk nevelni, de még ráér, legyen meg mindene mire érkezik. Nem csak anyagi részére gondolok, hanem az érettségünkre.Ahhoz még pár év kell. Tudom hogy 90%, hogy kiférne egy gyerek rajtam, de megpróbálni se akarom.Én testem, én döntésem. Páromnak van még beleszólása, de õ is támogat.
Egyben tenyleg igazad van. Hogy meg erned kell! Sok sikrt hozza!
Le lehet pontozni.Azt írod, hogy a babád a legfontosabb.Azt mondom, hogy ha a baba egészsége vagy az anya egészsége kívánja a császárt, vagy az anyuka nem tudja megszülni, azt mondom igen.De hogy téged ott ne piszkálgasson senki.Hát érdekes.Késõbb indul be a tej, sõt volt olyan anyuka akinek be sem indult.Nem a tejed lenne a babádnak a legfontosabb? 24 évesen lehetne komolyabb felfogásod.Ebbe mi a szülés?Az, hogy kiemelik?ITT TISZTELET A KIVÉTELNEK!(Akiket fent felsoroltam)Inkább azt a pénzt költenéd a gyerekedre.Nem vagyok rossz indulatú, mert nem vagyunk milliomosok, de ami kell az meg van.Nem tudod mi éhezni vagy nélkülözni.20000-30000 ft/éjszaka.Te tudod!Én a gyerekemre költeném vagy rászorulóknak segítenék.Mint most.
08:47 es vagyok. Telki, és egyéb magánklinikákhoz csak annyit, ha BÁRMI, a legapróbb komplikáció felmerül, elszállítják a babát egy állami kórházba, ahol megfelelõ felszereltséggel, megfelelõ osztállyal (PIC, koraszülött stb...) rendelkeznek. Baba ott, Te pl. Telkibe. Vagy majd a friss császáros sebeddel utazgathatsz utána. Ha még évekig nem akarsz babát járj ennek is utána. Egy magánkórházban nincs ilyen háttér, egyikben sem!!! Egy anyának a gyermeke egészsége a legfontosabb!!!
Általánosat ha nem kerget a tatár
Általánosat tudsz csak választani. A nyelvvizsga felkészítõ olyanoknak van, akiknek a tudása már megközelíti a nyelvvizsgához szükséges tudásszintet.
A kérdező hozzászólása: Rendben értem, köszi!

Szeretnék fültágítót de ha majd egyszer nem kell akkor vissza forr a fülem kb5-15 mm-erest szeretnék?

Legjobb válasz: Mennyi idióta.... pláne: http://testmodositas.blog.hu/2010/06/23/ear_cropping

nem. össze kell varratnod ha meguntad.
A kérdező hozzászólása: de akkor majd le vágnak valamennyi darabot a fülembõl?
Szia:) ha 10 mm-ig tágitod vissza forr :) egy ismerosomnek 30 mm visszahuzodott 20-ra:)
Ha mûkörmözni akarsz és nem tudod ezeket, akkor menj egy tanfolyamra, ahol ezt tanítják.
A kérdező hozzászólása: Rendben.

Jól teszem, ha csak prostizni fogok járni, ha majd lesz végre állásom és pénzem? Ki lehet bírni szeretet, szerelem nélkül, pusztán prostizással egy életen át?

Hiszen a mai lányoknak úgyis csak jókép?, magas pasi kell, ez az alap, de nem árt, ha izmos is, de én meg nem vagyok az sem, genetika és betegségem is van, amir?l nem szeretnék beszélni, de eléggé megnehezíti az életemet. Arra is pénz kéne, nem is kevés, hogy rendbe legyek téve egészségileg.

Legjobb válasz: Nagyon tévedsz, van srác aki sovány és alacsonyként is kell a csajoknak az önbizalom hiány ami baromira lelohaszt.. Ezt csak te beszéled be magadnak hogy a csajoknak CSAK ilyen pasi kell persze jó lenne szép lenne de szerintem nagyon kevesen találnak rá egy ilyenre még kevesebben jönnek vele össze.. Amugy nekem per pill egy alacsony és sovány srác tetszik és szerintem az egyetlen gond az ilyen srácokkal az önbizalom hiány és a zárkozottság amugy nem nem tennéd jól ha csak prostiznál idõvel te is akarsz majd szeretetet családot..

Nagyon tévedsz, van srác aki sovány és alacsonyként is kell a csajoknak az önbizalom hiány ami baromira lelohaszt.. Ezt csak te beszéled be magadnak hogy a csajoknak CSAK ilyen pasi kell persze jó lenne szép lenne de szerintem nagyon kevesen találnak rá egy ilyenre még kevesebben jönnek vele össze.. Amugy nekem per pill egy alacsony és sovány srác tetszik és szerintem az egyetlen gond az ilyen srácokkal az önbizalom hiány és a zárkozottság amugy nem nem tennéd jól ha csak prostiznál idõvel te is akarsz majd szeretetet családot..
én prostiztam, egy idõben. nem azért mert nem tetszem a lányoknak, hanem mert kényelmes volt. néha kiválasztottam egy egy jó nõt, de tényleg csak a legjobban kinézõket. lepippantott, meg megb..tam, gumival, jó volt, de mindig hiányérzetem volt utána. nem is izgat fel akármilyen jól néz ki, tényleg vannak olyanok, akik szebbek mint egy modell, persze sokba is kerülnek, de csajozni sem olcsó. szóval a hiányérzet. lehet az sokkal csúnyább mint a legszebb prostik, akkor is ezerszer jobb, valaki olyannal, akirõl tudod hogy élvezi veled, aki szeret, és kíván, és utána is ott van veled, és hozzád bújik. ezen a szinten nem azt nézed hogy milyen barna, meg milyen kerek a fenek, hanem azt, hogy te fontos vagy neki. hidd el ég és föld. próbálj fel néhány ribit, olyat aki lakásban fogad, tényleg válaszd ki a legszebbeket, ha már fizetsz érte, de ne mondj le az igazi párkapcsolatról. azt semennyi prosti nem pótolja
Rövid távon mûködhet, de hosszabb idõn keresztül már nem.
Ez borzasztó...
Már mióta azt hangoztatom, hogy selejt vagyok? Tudok róla, elfogadtam, nekem már annyi. A gyári hibás dolgokat házilag javítani nem nagyon lehet, engem meg max. Istennek lehetne visszavinni, de õ szerintem direkt teremtett ilyennek, hogy tudjon kin röhögni. :)
Ha így fogod fel elveszett ember vagy! Már megint jössz a hülyességgel a bebeszélt eszetlenséggel. Jó mondják a te életedet te irányítod! Olyanak látnak mások amilyennek mutatod magad! Csak az a baj hogy te sajnáltatod magad! Nem megköszöni kell a jó tanácsot, hanem meghallgatni, felfogni, és használni! Ha erre képtelen vagy akkor benned van a hiba és nem az anyukád egyszer-vagy többször kimondott negatív véleményében, nem az általad hazug nõkben akik titkolják hogy nekik a külsõ nem számít, és nem a sorsban aki nem szépnek teremtett. Esze legyen egy embernek magához való esze!
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Kiskegyed egy bulvárlap, ami bõven idealizált valóságot tár az olvasók elé. Attól, mert ott azt írják, az a lány boldog, még korántsem biztos, hogy valóban az is. Azt, hogy mi játszódik le a lelkében, csak õ tudja.
De van jövõ! A napokban a Kiskegyedben olvastam egy cikket egy autista lányról aki egy ideig nyaldosta sebeit, és bezárkozott aztán kilépett ebbõl a helyzetbõl. Mára túltett a sors adta "fogyatékosságán" és vállalkozó, és boldog párkapcsolatban él. Senki nem mondja hogy könnyû elindulni, valakinek könnyen megy valakinek döcögve. De el kell indulni! ki a mélybõl és ki a sötét alagútból! menj ki a természetbe és nézd meg milyen szép az ég a fû illata a madarak hangja és minden. Örülj hogy élsz és használd ki. Én egyedül vagyok de soha nem adom fel az életem és ha nagyon elkeseredek (mert a magánnyal nem könnyû megbírkózni) akkor kimegyek és rácsodálkozok a tök egyszerû dolgokra ( a felhõ különbözõségén, a napkeltén a napnyugtán, a gyerekek mosolyán)Nem szabad hátra nézni a múltba merengni mert elesel és nem biztos hogy fel tudol állni fõleg ha egyedül vagy. Úgyhogy hajrá! Kelj fel és járj! A kisbabáknak is sikerül, sõt te is megtanultál már egyszer járni úgyhogy gyerünk!!!
Sokszor kaptam már effajta tanácsot, és meg is köszöntem mindet, ahogy köszönöm most is. De egy jóképû, vagy akár csak átlagos ember sosem fogja megérteni, milyen az, ha undorodik minden tükörtõl, mert tudja, hogy rosszul lesz, ha belenéz. Tehát, konklúzió: pofátlan hazugság azt állítani, hogy a nõk számára nem olyan lényeges a külsõ, hiába próbálják titkolni egyesek. Egyébként nem is értem, miért, szerintem tökéletesen érthetõ, ha valaki a jót választja a hulladék helyett, ha megtehetném, én sem lennék különb. Mert ez ugyanúgy igaz a férfiakra is.
"mivel még a saját anyám is a szemembe mondta, hogy bár meg se születtem volna" Szomoru, ha egy anya ilyet mond a sajat gyerekenek, de ismetlem: minden dontes kerdese. Mert erre reagalhatsz ugy, hogy "igen, igaza van, nem erek en semmit es feladom", de reagalhatsz ugy is, hogy "na, akkor csakazert is megmutatom, hogy en is erek valamit" es mesz elore, kuzdesz, kezedbe veszed a sorsodat, nem hagyod lenyomni magad sem masok altal, sem a sajat negativ gondolataid altal. Ez a dontes csak rajtad mulik.
Valóban. xD Most viszont én megyek aludni, köszönöm a beszélgetést, örvendtem a szerencsének, jó éjt mindenkinek!
Igen ez borzasztó, szánalmas hogy valaki ennyire leragad egyhelyen és mennyien próbáltuk pozítiv dolgokat írni de õ még mindig fúja a maga zagyvaságát.Hálát kéne adni inkább hogy élsz és az a legnagyobb problémád hogy kicsi vagy vagy bármi. Más meg egész életében nyomorék. Tudod mit csinálj menj el egy beteg gyermekek intézetébe, vagy nézd meg a paraolimpiát most adják! Csonkolt végtaggal gyõznek, mosolyognak küzdenek! és tudod mit olvasd végig minden üzenetet lefekvés elõtt és gondold át. Akkor hálát kellene adni hogy mennyien próbáltak neked jót írni. De ha te Istenre hivatkozol akkor én megengedem magamnak hogy a Biblia szavaival éljek zárszóként: " Akinek füle van hallja meg akinek szeme van lássa meg!"
32es le a kalappal!!!!!!
Szerintem különben nõk nélkül is lehet élni. Nem muszáj, hogy az egész élet értelme a párkapcsolat vagy a szex legyen.
A 32-es egy agresszív baro*marcú, telegyûlölködte ezt a kérdést, most meg a Bibliát idézi - nem kéne dicsérgetni. Sok más hasonló kérdéssel ellentétben itt egy nõgyûlölõ megjegyzés sem hangzott el. A 84%-os is saját magában keresi a hibát, és nyilván igaza is van, mert biztosan õbenne van a hiba, nem a világban. Egy rossz szót nem szólt senkire, csak épp leírta, hogy alacsony az önértékelése. Erre rárontani és elmondani minden szemétnek, no, az már tényleg alja dolog.
végülis ha a western filmekbõl indulunk ki, a szereplõk ott is ha nõhöz jutnak, az prosti. vagy a trónok harcából a törpe, ha teheti egész nap prostikat dug, van hogy többet egyszerre. vagy rocco siffredi, õ is évtizedek óta kúrja a pornószínésznõket, akik prostik, és teljesen jó elvan. mondjuk van felesége is, de ez neki nem akadály. szóval simán el lehet lenni prostikkal ha telik rá, és nem vagy egy érzelgõsebb típus. mert ha te nem élvezkedni mész el hozzájuk, hanem igazából mást keresel legbelül, akkor persze csalódni fogsz.
Már írták elõttem hozzászólók, egy fantasztikusan szép arcú, bombajó alakú prostival sincs olyan jó az ágyban, mint mondjuk egy átlagos barátnõvel.Megtapasztaltam.Bár ha csak prostival fogsz dugni, és barátnõd még nem volt, hogy érezzd a különbséget, akkor ez is megoldás lehet.
Doktorrossz! Nem vagyok ..arcú és nem az volt a célom hogy leírjam a kérdezõt. Elsõnek is a 37 válaszból 7 az enyém- mert segíteni akartam (5, 6, 13, 20, 26, 28, 32) Elég sokáig fent voltam és figyeltem az "eseményeket" Titkon reméltem hogy a sok pozítiv segítõ hatására megváltozik az önbizalomhiányos ember véleménye. Másrészt lehet durván hangzott amit mondtam elismerem és bocsánatot kérek a kérdezõtõl, de úgy gondolom hogy õ is sértõ volt amikor a dagadt lányokról beszélt. Én most is úgy gondolom hogy nem a külsõ számít és ha õ elítél valakit külsõleg nevezetesen hogy dagadt akkor hogy várja el hogy õt különbözõ általa negatívnak vélt, vagy mondott tulajdonságait valaki elfogadja. Az is fárasztó már hogy sok férfi állítja hogy a nõk ilyenek meg olyanok és csak az izmos meg a jóképû pénzes fiúk tetszenek a mai nõknek Én semmi másra nem vágyok csakis megértésre, és szeretetre. Ez lehet sok! Nekem a minimum és a maximum. Aztán az hogy valaki feladná az életet az hab volt a tortán mert ez a halálom ( bátyám öngyilkos lett) De folytatom annyira nem vagyok olyan arcú, és agresszív, hogy egy évig próbáltam segíteni egy hasonló önbizalomhiányos férfinak akit nem néztem le, akinek munkahelyet próbáltam szerezni, akit bátorítottam estérõl - estére - miközben õ folyamatosan csak fújta a saját álláspontját mintahogy a kérdezõ is tette. Tettem ezt úgy hogy reggel várt a munka és én volt hogy 3-4 órát is beszéltem vele. A kérdezõnek itt bármi jót írtunk hogy ne foglalkozon vele mert van akinek nem ez a fontos neki mi volt a reagálása hogy ez nem így van. Makacs ember és hasonlít arra aki nem fogadta el a segítõkezet amelyet nyújtottam felé. Annyira nem vagyok negatív személyiség mert legyen az gyerek, öreg, magyar vagy nem magyar én mindenkit embernek nézek és ha tudok segítek. Mint ahogy tegnap este is több órát ültem és válaszoltam. Nem várok köszönetet nehogy most ezzel jöjjön valaki. Tudod én is önbizalomhiányos voltam tele gátlással. Tudom milyen érzés még ma se igazán fogadom el magam sokszor. Épp ezért értem meg a hasonló gondokkal küzdöket és ezért akarok segíteni. De egyet tudok hogy el kell fogadnia úgy magát az embernek ahogy van. Meggyõzõdésem hogy ez a helyes út. Nekem se sikerül mindig pozítiv energiát magamba sugározni de meg kell próbálni elõre nézni és tényleg meglátni az életben a szép dolgokat. A harag, a makacsság, a zárkozottság rossz tanácsadó! Az egy év amíg cseteltem és lelket próbáltam önteni a srácba kicsit lelkileg megviselt. Nem azért mert tett rám megjegyzést hanem azért mert bántott hogy minden pozítiv, minden elõremutató, támogató kezdeményezést elutasít és mindig meg volt a saját maga által kitalált válasz. Ezt a tulajdonságot véltem felfedezni a kérdezõbe. De nem a kérdezõn akartam bosszút állni vagy ilyesmi a srác végett nehogy ezt is félre értse bárki is. Nyilván nem vagyunk egyformák de ha nekem valaki (k) anno tinédzser koromban segíteni próbálnak akkor örültem volna neki. De sokszor magamba zártam és nem voltak ilyen oldalak ahol tanácsot kaptam volna.
Én és a kérdezõ nem ugyanazon személy vagyunk, én nem írtam semmit a kövér lányokról. :) Egyébként meg szerintem ilyen helyzetben segíteni senki nem tud, mert senkiben sincs annyi empátia, hogy megértse valaki olyannak a helyzetét, akivel kib*szott az élet. Minden szó felesleges, mert ha valakibe száz oldalról sulykolják, hogy értéktelen, az az egy kedves és bátorító mondat a legkevésbé sem számít, illetve lehet, hogy bárki, aki most helyteleníti a hozzáállásomat, lehet, hogy hasonló helyzetben már feladta volna. Van, akinek már minden mindegy. Ettõl függetlenül ismét csak köszönetet kell mondjak már a próbálkozásért is, emellett az, hogy idehánytam a bajaimat (még ha belegondolva borzasztó szánalmas is, bármennyire is névtelenül vagyok itt), valamivel nyugodtabbá tette az estémet. További jó éjszakát mindenkinek! :)
Férjem kb 7 centivel alacsonyabb nálam. (pedig nem vagyok extra magas, 175 vagyok) Na és? Szeretem, és õ viszont szeret. Magabiztos, talpraesett férfi. Kell-e ennél több? Nem. Úgyhogy nem sajnáltatni kell magatokat Kedves Alacsony Férfiak, hanem egy kicsit élni, és élvezni az életet, tapasztalni... Valóban, egy kitartóan szerelmes férfi elõbb-utóbb le tudja venni a lábáról a szeretett nõt. Nem magasság-függõ. Ha meg nem tud eljutni 20 év alatt addig, akkor valami gond van... jobb, ha nem szaporodik.
Káosz bizony, tekintve, hogy a fél életem megalázásból állt, mivel még a saját anyám is a szemembe mondta, hogy bár meg se születtem volna. Persze, nem mondom, hogy egy lány nem választhat egy valamilyen szinten testi hibás fiút, ahogy azt sem, hogy minden lány egyforma, hisz ismerek én rendkívül intelligens, sõt mi több, erkölcsös hölgyeket is, ami manapság azért ritka, és én meg is becsülöm. De tudod ha egy emberben, vagy legalábbis olyan emberszerûségben, mint én, több rossz is összegyûlik, és hiába próbálok kedves, barátságos és vicces lenni, élõben egyszerûen senki nem kér belõle, még ha arctalanul megy is. Ilyen helyzetben pedig szerintem nem csoda, hogy mondhatni megtörtem, és úgy vagyok vele, hogy nekem már minden mindegy, mert nincs jövõm.
"Akit viszont nem így neveltek, és olyan élmények érték egész gyerekkorában, amelyek ahelyett, hogy felemelték volna, inkább lenyomták, az még akkor is nehéz helyzetben lesz felnõttként, ha a külseje egyébként vonzó." Ez abszolut igy van, teny, hogy az emberek nem egyenlo eselyekkel indulnak. Csakhogy mindenki szamara adottak a lehetosegek, hogy az esetleges hatranyaikat ledolgozzak, felulemelkedjenek a serelmeken, a jelenre es a pozitiv jovokepre koncentralva elkezdjenek dolgozni magukon es valtoztassanak a siker erdekeben. A hozzaallas, a szemelyiseg, a gondolkodasmod csiszolhato, az onkepunk fejlesztheto es elmozdithato pozitiv iranyba. Mindenkinek megvan a lehetosege, hogy jobba tegye az eletet es megvan a lehetosege, hogy pokolla tegye azt. Dontes kerdese. Itt dol el az, hogy az adott ember benne ragad-e kicsit a gyerekkoraban, a sebeit nyalogatja es a regi serelmeken kesereg, vagy inkabb atlep a felnottkorba es a kezebe veszi a sajat sorsat, megprobalja a leheto legtobb eszkozt es lehetoseget igenybe venni, hogy jobba tegye az eletet.
Ugyanmár fiúk, én elég sok fiúval taliztam higyjétek el volt köztük nem egy aki külsõre szép volt, aztán végül mégis csak egyszeri alkalom maradt mert egyszerüen nem tudtam velük eldumálni ami nekem fontos. Már én is kezdem feladni és akkor taliztam valakivel akivel elsõ nap olyan jól elbeszélgettem mintha mindig is ismertem volna...azóta is egyutt vagyunk és soha ilyen boldog nem voltam mint vele. Elötte senki nem tudott igy levenni a lábamrol kolyan kezdtem azt hinni, hogy egyedül maradok. Ne adja fel senki. Nem szabad. Csak tartsd magad valakinek.
ne így állj hozzá!! nálam például a külsõ nem számít azon kívül, hogy ápolt, tiszta legyen. velem együtt sokan gondolkoznak így! egyébként az ember társas lény, tehát szeretet, szerelem nélkül nem igazán...
ha te ezt így gondolod akkor szánalmas vagy! Nem az a lényeg hogy a férfi izmos, magas meg helyes legyen. Sok nõ van aki nem így gondolkodik ez férfi beszéd. Nézz szét a világba mennyi kicsi, nem casanova, esetleg végtaghiányos ember van és mégis párban, boldogan. Amúgy azt hogy egy dagadt csajt nem bírsz elképzelni az a te bajod. De ha te így állsz hozzá a nõkhöz akkor mit vársz a másik nemtõl. Egy molett vagy dagadt lány sok esetben értékesebb mint egy pláza cica. Az hogy lehet megölöd magad .... hát ha ennyi eszed van....Az élet túl szép ahhoz hogy csak úgy eldobja az ember ilyen hülyességért. Sok rákos gyermek, vagy felnõtt küzd az életéért te meg eldobnád! Veled is baj van nemcsak a nõkben.
5 vagyok. 4 te nagyon jól leírtad azt ami a dolog lényege! És ha még valaki prostinál is volt az megbocsájtható ha utána úgy fogja fel mint te. Értékeled az igazi érzést, a hozzád ragaszkodóban értelmet és jövõt látsz mégha nem is tökéletes. Ez nagyon pozítiv, és értékelendõ!Tényleg csak az igazi boldogság és ha ez valaki felfogja, megérti és vágyik rá az nagyon jó.
#4 vagyok a magasságon nem értem mit kell mérgelõdni, vannak alacsony lányok. a soványságon meg lehet segíteni, sportolj. és járj nyitott szemmel. az ilyen kérdéseken mindig elgondolkodom, amikor jön egy magát csúnyának tartó fiú, és arról panaszkodik, hogy nincs senkije. gondolom otthon ülnek, elmennek dolgozni, és haza mennek, és otthon ülnek. azt gondolják, hogy akinek van párja, ahhoz egyszer csak bekopogott az igazi? jó, tudom, hogy nem könnyû manapság ismerkedni, de pl munkahelyen, áruházban simán lehet. csak nyitott szemmel kell járni, és ha valakinek szimpi vagy, menj hozzá oda, és valamirõl beszélj vele.
jah engem multkor a munkatársam mondta mit akarsz te kis seggdugasz most ere mit válaszoljak?
Az ilyen kerdeseknel en mindig azon gondolkozom, hogy ha a kerdezo meggyozodese, hogy a lanyoknak csak izmos, magas, helyes fiuk kellenek, akkor mivel magyarazza, hogy rengeteg nem eppen klasszikus ferfiszepsegnek nevezheto sracnak is van baratnoje, sot, adott esetben akar igazi csajozogep is lehet. Mert azt kar lenne tagadni, hogy vannak ilyenek... csak korul kell nezni az utcan. Szoval vagy az lehet, hogy a kerdezo sosem talalkozik emberekkel, esetleg kizarolag csukott szemmel jar az utcan, vagy nem erzekeli a kulvilagot, vagy megis inkabb az o fejeben lehet a hiba es hamis elmeleteket gyart maganak sulyosan megnehezitve igy a sajat eletet.
ne egy fejjel magasabb munkatársaddal kezdj ki. mit érdekel mit gondol. ez legyen az õ baja. majd a következõ nem ezt mondja, vagy a tizedik. ha több százan vagytok, akkor könnyebb ez, de ha csak négy fõs cég, akkor inkább máshol próbáld, szupermarketben pl. a jegygyûrûkre azért figyelj oda
ne az olyan emberek véleményére adjatok már akik lenézik a másikat. Nem kell reagálni mindig minden esetben egyszerûen mosolyog rá. Nem könnyû de ha látja hogy te ezen nem bosszantod fel magad akkor már te vagy a nyerõ. Mennyi kicsi ember van és híres ( na nem celebre gondolok)értelmes, és értékes ember. Pl Antal Imre õ se volt egy nõ ideál mégis sok embernek örömet okozott. A rosszindulatú emberekkel soha nem szabad foglalkozni. A szépség elmúlik, a lélek állandó az az igazán lényeges.
Hoppa, kozben erkezette meg valasz, ugyhogy igy szinte ugyanazt ismeteltem meg, amit korabban is leirtak mar. Elnezest erte. Viszont ha mar tobben is hasonloan latjuk a helyzetet, akkor tenyleg erdekes lenne olvasni a kerdezo magyarazatat arra, hogy mas nem magas es esetleg nem is annyira izmos fiuk hogyan talalnak megis baratnot. Habar gyanitom, hogy biztosan erre is van valami szuperlogikusnak tuno magyarazata, amit mar jo melyen bebeszelt maganak, csak eppen az a magyarazat nagy valoszinuseg szerint teves.
A magassággal és az izommal abszolút semmi gond nincs, láttam én már 150 centis vézna srácot modellalkatú lánnyal. Viszont nálam is van hasonló gond pedig én errefelé átlagos magasságúnak számítok, és a kondi miatt izomra is tettem szer. Mert bár hiába állítják sokan, hogy itt a lányoknak nem a külsõ a legfontosabb, mert bizony de, felszínesek egytõl egyig, és éppen lesz*rják, milyen a jellemed, ha ronda vagy. Már pedig én hihetetlenül ronda és szerencsétlen vagyok, ezzel átkozott meg az isten, gyûlölöm is az életemet rendesen. Csak szerezzek pénz valahonnan, szétdrogozom magam, mint állat. Nekem már olyan mindegy. Az lett volna a legjobb, ha születésemkor ledobnak a Taigetoszról. Ha legalább gazdag lennék minden más lenne, de még az se.
13-as te elmebeteg vagy! Mi az hogy egytõl egyig mind. Igenis nagyon sok nõ nevében beszélhetek hogy a külsõ az csak egy másodlagos vagy sokadlagos. Én egy évig cseteltem egy olyan sráccal aki átlagos és sajnos nagyon forever típus. De mivel a szemébe és a beszélgetések során láttam pozítivumokat is ezért mindig küzdöttem hátha meg tudom változtatni. Akinek a külsõ számít az már az elsõ kép után dobta volna nemhogy ha megismeri az önbizalomhiányos, zárkozott természetét. Nekem eddig se a menõ pasik jöttek be és a jövõben sem! ( persze én magamat se a menõ csajokhoz sorolom és nem is vagyok az , de nem ez számít)A saját kudarcotokat az elmétekbe bemagyarázott idiótaságot ne hárítsátok a nõkre, meg ne említsetek minden nõt egy lapon. Fõképp ne ribbancnak.
"Viszont ha mar tobben is hasonloan latjuk a helyzetet, akkor tenyleg erdekes lenne olvasni a kerdezo magyarazatat arra, hogy mas nem magas es esetleg nem is annyira izmos fiuk hogyan talalnak megis baratnot." Valószínûleg olyan nevelést kaptak a szüleiktõl, és úgy telt el az egész életük a gyerekkortól fogva, hogy felnõtt korukra az a meggyõzõdés alakult ki bennük, hogy õk értékes, szeretnivaló emberek. Emiatt természetesen társaságkedvelõ, jó fej ember lett belõlük. Ez a pozitív szemlélet és vonzó személyiség, ha a külsejük nem kifejezetten taszító, már elég lehet a nagyüzemi csajozáshoz. Akit viszont nem így neveltek, és olyan élmények érték egész gyerekkorában, amelyek ahelyett, hogy felemelték volna, inkább lenyomták, az még akkor is nehéz helyzetben lesz felnõttként, ha a külseje egyébként vonzó. Nem vonzó külsõvel és megnyomorított belsõvel pedig éppenséggel rohadtul nem úgy mûködnek a dolgok, hogy simán odamész egy csajhoz, és ledumálod a lábáról.
14 -es vagyok. még valami 13-as: értékeld azt hogy van két kezed lábad hogy van szemed, füled. kicsi banális dolognak tûnnek ezek de a legértékesebbek. belegondoltál már abba hogy mi lenne ha nem látthatnád az eget, a virágokat, a márkás autókat, vagy egy foci meccset, de bármit, vagy nem hallanál meg egy jó zenét? Vagy veleszületett beteg lennél? Jobb lenne ha síránkozás helyet értékelnéd az életed!
Mondani bárki tud bármit, de ha esetlegesen leszólítana egy olyan srác, akinek olyan feje van, mint egy rojtosra rugdosott focilabda, elállnak a fülei, mint valami cickánynak, a fogai kuszák, és szõrös, mint az állat (ezek közül leginkább az undorító arc lényeges), te is elküldenéd az anyjába, még részegen is. az internet pedig egy más világ, volt rá példa, hogy nekem interneten szerelmet vallottak, de persze, ez internet.
Nem lehet semmihez hasonlitani azt az érzést amikor a szerelmed mellett alszol el és ébredsz fel... Soha nem értettem hogy lehet prostikhoz menni nem is szeretném megérteni. Szerintem akármilyen fiú eltud csábitani szép lányt csak odafigyeléssel. Minden lany egy olyan fiúra vagyik aki oda figyel rá, meghallgatja, vigyáz rá, megnevetteti...meglepi valami aprosággal eleg egy kicsi csoki, egy szél virag... Fontos, hogy saját magad megbecsüld különben mások se tudnak megbecsülni. Tartsd magad annyira hogy nem prostikkal foglalkozol hanem egy olyan lánnyal aki azt megérdemli.... Az öngyilkosságrol pedig csak annyit, hogy az is gyilkosság.
Mármint 13-as és 17-es ugyanaz, na meg ez is, bár ez gondolom lejött.
Ha hiszed ha nem 17-es akkor is a belsõ számít. Ott van a tv sportriportere nem írok nevet ( szétálló fül ) de olyan édes a személyisége. Mosolyog és értelmes. Nekem van olyan ismerõsöm akinek az arca rücskös. De amikor megismertem és beszéltem vele hát az egy más világ volt, nagyon kedves, figyelmes, csupa szív ember. És nemcsak én hanem nagyon sok nõ kolleganõm mondta hogy egyszerûen lehengerlõ egy egyéniség. Csak a kedvesség és figyelmesség számít, pláne ebben a hülye világban ahol a modell alkat a menõ, meg a pornó, prosti stb... Ha nekem választani kell hogy egy modell, mindenki által áhítatott fiú vagy egy átlagos vagy átlag alatti de csupa szív akkor én az utóbbit választanám. A fejedbe rakj rendet mert nagy káosz uralkodik.
Érthetõ figyelembe véve a mai pics*kat. A neten egész jó szexpartnereket lehet találni amúgy meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!