Találatok a következő kifejezésre: Ha majd leszek, a (487 db)

Így lesz helyesen a gyermekem neve ha majd lesz a külföldi barátomtól?

A barátom török és a neve Mustafa Coskun. Ugye a Coskun a vezetékneve és ha lesz pl. lányunk így fog kinézni a neve: Coskun Cecília, ugye...

Legjobb válasz: csalódni... bárkiben lehet...

csalódni... bárkiben lehet...
Ha Magyarországon anyakönyvezik, akkor igen.
2-es, muszáj ekkora bunkónak lenni? Attól, hogy török még nem biztos hogy muszlim vagy egyáltalán vallásos, másrészt hozzátenném, hogy csak az Európába emigrált törökök viselkedek úgy, ahogy azt pl. Németországban látod, kint Törökországban ezerszer normálisabbak és a nõk 90%-a nem hord arcot takaró dolgokat, teljesen normálisan öltözködnek. Attól, hogy valaki török még lehet normális ember... Azt meg majd a kérdezõ eldönti, hogy kijönnek-e annyira, hogy családot alapít vele. Kérdezõ: igen, ha Magyarországon születik gyermeketek, akkor így lesz anyakönyvezve.
3. Semmi bunkót nem mondtam, egy randa szót nem írtam le! Figyelmeztetés volt, hogy óvatosan, nehogy csalódjon, ez neked mióta bunkóság??
Ez szép és jó, de a kulturális különbségek miatt én nem terveznék családot vele.
A 2-esnek van igaza!!!!!!

39 hetesen normális ha majd leszakad a hasam alja, meg a derekam? Nem menzi szerű görcs, hanem mintha le akarna szakadni, belenyilalgat már második napja. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Valószínüleg tágulsz. De ha bizonytalan vagy keresd fel a dokidat. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

Szia! Valószínüleg tágulsz. De ha bizonytalan vagy keresd fel a dokidat. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Szia. Szerintem lassan készülõdj :) Könnyû szülést!
Szerintem nomális, már sok jó nem vár rár, még egy hét, kitartás!

Nyáron is terhes kismamik, mire kell majd vigyáznunk ha itt lesz a nyár?

Aki volt már nyáron kismama az is írna tapasztalatokat.Minden érdekel.Köszi

Legjobb válasz: én is egész nyáron pocakos leszek ösz elejére jön majd a pici annak ellenére hogy nagyon szeretek napon lenni most nem leszek az árnyékos helyeket fogom keresni és nagyon sok folyadékot fogok inni inkább vizet mint üdítõket esetleg teákat szeretnék majd strandra is menni a fertõzések elkerülése véget minden strandolás elõtt és után canesten krémet fogok használni hát kb.ennyi a többi majd jön magától szerintem szép nyarat neked

én is egész nyáron pocakos leszek ösz elejére jön majd a pici annak ellenére hogy nagyon szeretek napon lenni most nem leszek az árnyékos helyeket fogom keresni és nagyon sok folyadékot fogok inni inkább vizet mint üdítõket esetleg teákat szeretnék majd strandra is menni a fertõzések elkerülése véget minden strandolás elõtt és után canesten krémet fogok használni hát kb.ennyi a többi majd jön magától szerintem szép nyarat neked
Nekem az elsõ kislányom is augusztusban született és a következõ szeptemberben fog. Tehát mindkettõ nyári baba. Én ájulós fajta vagyok úgyhogy én innivaló ( hideg) nélkül egy tapottat sem. Napon minél kevesebbet lenni.És strandon csak nézhetem hogy más lubickol a vízben. Én nem megyek bele a vízben a fertõzések miatt.Majd jövõre. Az éjszakák nekem rosszak voltak mert nagy hasam is zavart, meleg is volt.
Én 3x is voltam nyári kismama. Sikerült komolyabb gondok nélkül kibírni :) ) igazán a nagy meleg szokott leginkább kellemetlen lenni, hisz terhesen eleve jobban izzad az ember, hát a nyár még rátesz. Igyál sokat, naponta akár többször is zuhanyozz le! Ne indulj el otthonról innivaló nélkül, amit elõzõleg hûts be! Úgy tervezd a napi teendõidet, hogy a legnagyobb melegben lehetõleg fedett, hûvös helyen legyél. Strandra elmehetsz, csak nagyon figyelj a megfelelõ higiéniára. Ugyanígy a szabadvizek (tó, tenger) sem tiltottak. A lakásban sötétíts be, hogy ne melegedjen fel túlzottan (én éjszakánként sokszor az ablak alatt "ágyaztam meg magamnak, mert mind 3x aug. végén, szept. elején szültem). Kitartás! Ha vn még kérdésed, nyugodtan írj!
2 éve is egész nyáron terhes voltam, és most is az leszek végig. Arra figyelj oda, hogy ne legyél sokat a napon. Sok kismama hajlamos arra, hogy barna foltok keletkezzenek a bõrén, fõleg az arcon, nap hatására, és ezek csak jóval szülés után tûnnek el! Én megúsztam, de egy barátnõmnek nagyon szép bajsza volt hónapokig :( Én még a Balcsiban is fürödtem, és most is tervezem :) Ja igen, ne zabálj össze-vissza mindenféle helyen, tudod nyáron erõsebb a szalmonella veszély! Sok vizet igyál! Jó babavárást!
kösznöm :-)) no ezt majd alkalmazom, a hideg törölközést. de nem fogok jobban izzadni tõle? én csak attól félek hogy a munkát a meleg miatt nem fogom bírni.
Utolsónak: ilyenkor érdemes kipróbálni, hogy vizes kendõt beteszel egy dobozba és azt be a hûtõbe és néha áttörölgeted magad vele, nyakad, arcod vállad. (11:56)
Ez engemet is érdekelne. szept végére vagyok kiírva. a zuhanyozás rendben is lenne, de mi van akkor ha dolgozik a kismama és persze nincsen légkondi, csak kb. 30 fok az irodában?
Én júliusban szültem, szerintem ezekre érdemes figyelni: - mindig legyen nálad egy pici flakon víz és papírzsepi - ha elindulsz valahova, akkor elötte gondold végig merre sétálsz, próbálj meg olyan helyen menni, ahova nem süt a nap nagyon - egyél sok almát és petrezselymet, ezek hajtják a vizet vagy legalábbis kevésbé vizesedik az ember tõle - legyen meg a napi 2 liter folyadék, ami mindenképpen víz legyen és ne cukros üdítõ vagy gyümölcslé (nekem pl jól esett a citromos víz) - használj magas faktorú naptejet az arcodra, mert terhesen foltosodást okozhat a nap (fõleg az utolsó trimiben) vagy használj kalapot, sapit vagy simlis kendõt. Én túl késõn kapcsoltam, pedig figyelmeztetett a kozmetikus és maradandó foltokkal van tele az arcom - próbálj meg bõ bõ ruhákat venni. Én pocira feszülõ ruhákat szeretem, de kénytelen voltam egy-két lazább cuccot beszereznem Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még gondolkozom :)
De fogsz szerintem, viszont az jó, mert hûti a tested (csak ügye kellemetlen) . Ha nagyon nem bírod a meleget, szédülés, ájulásveszély, akkor irasd ki magad táppénzre pár hétre.


Ha mûkörmözni akarsz és nem tudod ezeket, akkor menj egy tanfolyamra, ahol ezt tanítják.
A kérdező hozzászólása: Rendben.

Ha majd leszedik a fogszabályozómat azt mondta a dokim, hogy az alsó fogívre a frontfogakra rak majd belülre egy drótot az nem lesz majd kényelmetlen?

Legjobb válasz: Nem, retainer a neve, keress rá. Pl.: http://1.bp.blogspot.com/-iMlw4ElaocU/TyC2mjH8_YI/AAAAAAAABs.. http://www.platinumorthodontics.com.au/wp-content/uploads/20..

A kérdező hozzászólása: tudtam, hogy hogy néz ki, csak az érdekelt, hogy nem e fog zavarni..

Akik a második gyermeküket várják azok, ha majd megszületik a második akkor hogyan lesz figyelmük, energiájuk egyszerre?

Tényleg jobb ha ketten vannak testvérek?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi leszek. Nekünk novemberben jön a második. Kicsit aggódom, hogy mi lesz. Talán az egy picit könnyít a dolgon, hogy a lányom 2014 januártól ovis lesz. Figyelem az lesz, mert muszáj. Energia az már nem biztos. :) Testvér pedig kell. Nekem van 1 féltestvérem, aki 21 évvel idõsebb nálam. Sose tekintettünk egymásra testvérként. Azt viszont bizton állíthatom, hogy én a mai napig nem tudtam kiheverni, hogy "nincs testvérem". Mikor gyerek voltam semmit sem szerettem volna jobban egy igaz testvérnél.

Erre én is kíváncsi leszek. Nekünk novemberben jön a második. Kicsit aggódom, hogy mi lesz. Talán az egy picit könnyít a dolgon, hogy a lányom 2014 januártól ovis lesz. Figyelem az lesz, mert muszáj. Energia az már nem biztos. :) Testvér pedig kell. Nekem van 1 féltestvérem, aki 21 évvel idõsebb nálam. Sose tekintettünk egymásra testvérként. Azt viszont bizton állíthatom, hogy én a mai napig nem tudtam kiheverni, hogy "nincs testvérem". Mikor gyerek voltam semmit sem szerettem volna jobban egy igaz testvérnél.
lesz ne aggódj. a kislányom 3 éves múlt szeptembertõl ovis lesz, ez már nagy könnyedség. viszont itt a kisöccse aki 5 hónapos, szóval nem lesz nyugalom. eleinte nehéz volt összeszokniuk, de aztán kialakult minden egymáshoz szoktak.szeretik egymást, ha látnátok hogy néz a kicsi a nagyra nagyon édesek :) minden idõbeosztás, annyira nem görcsölök rá a dolgokra próbálom úgy alakítani a napot hogy jó legyen mindenkinek, egyet szeretek betartani viszont az esti fürdetést, mindig ugyanakkor van mindkettõnek és utána alvás, együtt alszanak el és alvás reggelig, szerencsére most hogy óra átállás volt tolódott a fürdés de nem baj, .így jó mindenkinek. sokat számít az is hogy nyugodt baba lesz-e az enyém az hálistennek, .nehéz lett volna egy hasfájós babával mondjuk. szóval eleinte rázós lesz, de pár hét és összerázódik a csapat!
Pont ezen filózok én is:-))Lányom most lesz 2 éves júniusban és Novemberre várom a másodikat.Az eleje biztos iszonyú nehéz lesz , de így idõ után tényleg össze szoknak, legalábbis mindenki ezt mondja ahol már két gyerkõc van, szóval én is ebben reménykedem:-))
mindenki novemberre várja a babáját? azt nem írtam de, én kisfiam is novemberben született :) második voltam!
6 éves a fiam és decemberre várom a másodikat. Már ez is nagy korkülönbség. Így jött össze. Tudom, hogy nem lesz könnyû, de valahogy mindig volt és mindig lesz. Kapsz majd erõt hozzá. Alakulnak majd a dolgok, a lehetõségek adják magukat. Bízom benne, hogy a fiam majd tud egy kicsit segíteni a testvér körül. Bár játszótársak csak késõbb lehetnek, de remélem a nagyobbik elég érett már ahhoz, hogy ne legyen féltékeny. Ekkora korkülönbséggel más-más jellegû figyelmet igényelnek, így remélem, hogy jól kijönnek majd egymással, illetve megfelelõen meg tudnak "osztozni" rajtam (ez most olyan furán hangzik:DDD) Én is igyekszem majd minél konfliktusmentesebben megoldani a dolgokat, hogy ne alakulhasson ki féltékenység, vita. Persze lesz majd, de jó lenne ezt minimálisra csökkenteni. A nagy már el tudja látni magát nagyjából (öltözés, wc, játék, evés), ezért nem kell kétfelé szakadnom. Ha közel azonos korúak lennének, szerintem nehezebb lenne.
3-as valaszolo vagyok: Ahogy olvastam a kommented, kedves kerdezo, szinte raismertem a lanyomra, csak kicsit lajtosabb kiadasban....de ehhez hozzatartozik, hogy az en gyerekem egy evvel fiatalabb a te gyerekednel. Talan egy ev mulva mi is ott tartunk majd:D En nekem meg a szobatisztasaggal vannak gondjaim. Azt hittem, ekkorra mar stabilan szobatiszta lesz, tobb, mint fel eve elmeletileg szobatiszta, de folyamatosan visszaesik. Par hetet balesetmentesen eltoltunk, majd par heten keresztul bepisil, bekakil, legkevesebb 3 naponta, de altalaban inkabb napi legalabb egyszer. En mar a hajamat tepem magamban, s azt kerdezem, hogy mi lesz, ha jon a kisteso, total visszaesik? vagy esetleg a kisteso meg be is elozi. De azt hiszem mindenkinel felmerul valamilyen kerdes, mikor utban van a kisteso:D Valahogy lesz, de sajnos nem lehet megjosolni elore.

Elfogyott a damil. Ha levágom a macska bajszát, nő neki új? Tudok folyamatosan szüretelni belőle? Ha nem, akkor mennyibe kerül a bajuszbeültetés? Esetleg ha majd lesz alkalmam damilt venni, ragaszthatok majd fel neki locktite-tal?

Legjobb válasz: Ha elfogyott vegyél. nem nõ, mert belehal. nem tudsz egyáltalán. itthon 100ezerbõl megúszod, ha van tagságid. nem ragaszthatsz, mert az csúnya dolog.

Ha elfogyott vegyél. nem nõ, mert belehal. nem tudsz egyáltalán. itthon 100ezerbõl megúszod, ha van tagságid. nem ragaszthatsz, mert az csúnya dolog.
Én egy macska vagyok, és lenne pár kérdésem: elfogyott a virsli a kamrából. Ha levágom a kérdezõ tökét, nõ neki új? Tudok folyamatosan szüretelni belõle? Ha nem, mennyibe kerül egy fütyiátültetés? Ha majd tudok szerezni virslit valahonnan, ragaszthatok fütyit a kérdezõnek locktite-tal? Nyaú!
A kérdező hozzászólása: NEM, mert a kérdezõ nõstény!
Szóval töketlen. :DDD

Szoktál arra gondolni milyen lesz majd ha kamasz lesz a gyereked?

Legjobb válasz: Igen, valahogy úgy képzelem el, mint a világvégét. Már fújdogál az elõszele nálunk, lesz ebbõl tájfun is...

Igen, és meglepett, hogy ennyien borzonganak, és aggódnak ha erre gondolnak. Többek között én is...de csak olynakor amikor azt olvasom, hogy 14 évesen rendezett családi körülmények között élõ kisfiúk drogfüggõk, és a suli klotyójában veszik a drogot:/
Igen, valahogy úgy képzelem el, mint a világvégét. Már fújdogál az elõszele nálunk, lesz ebbõl tájfun is...
Igen, és félek hogy mi lesz. Mert ami most megy a sulikban, meg a világban az borzalmas. Mi lesz akkor ha õk lesznek tinik, kamaszok. Te jó ég.
Igen, s borzongok. Egyszerûen rosszul vagyok a mai alva járó, jelen nem lévõ, füldugós, vak kamaszoktól.
Igen, szoktam, és ezt is igyekszem szem elõtt tartani a vele való kapcsolatomban. Remélem, nem olyan kamasz lesz, mint én Remélem, akkor is mindent megbeszélünk majd és mer majd kérdezni tõlem, de nem lesz arcátlan. Nagyon szeretem õt, igyekszem a legjobb tudásom szerint és szeretetben nevelni, hogy kamaszként és felnõttként is jó kapcsolatunk legyen!! Remélem, sikerül!!!
Nekem gyakorlatilag nem volt kamaszkorom, legalábbis a szüleim szerint egyáltalán nem voltam akkoriban lökött, undok, mittomén, amilyen a kamaszok. Viszont a fiam kisgyereknek se olyan mint amilyen én voltam, rosszcsont, akaratos, hisztis, így aztán félek mi lesz belõle késõbb. Meg milyen társaságba fog keveredni, jujj.
Igen szoktam. Már elõre féltékeny vagyok, hogy minden nap másik csaj hoz majd haza.
Inkább nem gondolok erre. Remélem nem olyan lesz lesz, mint én voltam, mert akkor Dunának futok.
Nem...Nem ismerek rágondolni:D 3 hetes kislány ayukája
Néha szoktam, és van egy olyan érzésem, hogy õ sem lesz könnyebb eset, mint amilyen én voltam, úgyhogy kezdek félni :)
Igen. És már most rettegek.
Napi szinten eszembe jut, fõleg az apja és a saját kamaszkoromból kiindulva, ilyenkor nagyon örülök neki, hogy még kicsi és van idõm megalapozni a késõbbi kapcsolatunkat, de már elõre tartok a meredek helyzetektõl.

Mit szólsz majd ahogy ha sok lesz a Fidesz kormány alatt az elégedetlenkedő, akik az utcára vonulnak, akkor az Eu s csendőrség fogja ütni a magyarokat?

Persze nem csak a magyarokat, hanem minden olyan Eus ország lakóit ahol elégedetlenkednek. Akik csak azért vannak az Eu ban, hogy a 4 legfejlettebbnek növeljék a versenyképességét, és termeljék a számukra a pénzt. Úgy vernek le mindenki mint vak a poharat.

Legjobb válasz: Fidesz csendõrök lesznek azok! Az biztos, hogy a népnek úgy lesz beadagolva: ránk kényszerített Eu csendõrök. (Nem is Fidesz volna, ha nem hazudna.)

Fidesz csendõrök lesznek azok! Az biztos, hogy a népnek úgy lesz beadagolva: ránk kényszerített Eu csendõrök. (Nem is Fidesz volna, ha nem hazudna.)
Na ha ez így lesz, nem fogok csodálkozni. Ez várható! Készüljünk!
Kapunk majd a buksira...
A kérdező hozzászólása: Érdekes, még nem olvastam ezt az elemzést" ami ennek a kérdésnek az itinerje, de teljesen egyetértek vele, sõt vizionálom. Mit szóltok ehhez az elemzéshez? http://www.jovonk.info/2010/04/06/mit-varhatunk-valasztasok-..
A kérdező hozzászólása: Csak hogy én tovább is megyek! Ez nem agyar sajátosság. Az Eu 4 legfejlettebb országa mindenkit húz, és mindenki fegyelmezni is akar. Ha kell akkor erõszakkal kényszerítenek majd az Eu ra. Ugyanis, egy teljes gazdasági változás várható a világban, és nem akarják az irányítást kiadni a kezükbõl. Azt a gazdasági gyarmatosítást amit eddig elértek tûzzel vassal védeni fogják, hiszen a globalizmusnak vége. Belefulladt a saját anomáliájába, és akik a legfejlettebbek már látják ezt, csak még nem tudják hogy mit is tehetnek pontosan.
Elõször is nincs EU-s csendõrség! Másodszor: a tisztességes, normálisan gondolkodó emberek nem fogak az utcára vonulni, mert tudják, hogy az semmit nem old meg.A randalírozni, autókat gyujtogatni szeretõ csõcselék pedig megérdemli, hogy a rendõrség szétverje, és börtönbe zárja õket.
"a tisztességes, normálisan gondolkodó emberek nem fogak az utcára vonulni, mert tudják, hogy az semmit nem old meg" Ezt a fidesz-csürhének is hangoztattad pár évvel ezelõtt?
Milyen csürhének?Akik betörtek a TV székházba?Azok Fideszesek voltak?Hát az én volt haverjaim nem azok voltak:) )

Lehet valahol nagyobb műanyag fürdőkádat venni, ami majd ha nagyobb lesz a kisfiam akkor is jó lesz? A piskótás meg a sima kis kád nem jó.

Obi,praktiker,ikea,néztem már de nem találok.Csak tusolónk van itthon,de lassan kinövi a kis kádat a babám 14hós.Olyat keresek ami sokáig jó lenne,mondjuk 4-5 éves koráig.Ötletek?

Legjobb válasz: 100 forintos?

100 forintos?
Szia! Nekünk is csak tusolónk van és én az alábbi linken található kádat néztem, hogy majd megveszem, de a kislányom már egy éves, és még mindíg kényelmesen elfér az állványos kiskádjában, úgyhogy mire meg kinövi már bõven locsizhat majd a tusolókabinban. Ezért én ezt kihagyom de remélem neked segíthettem. Amúgy a Brendonban lehet kapni, csak az alábbi linken van a termék hivatalos bemutatója. A Brendon honlapján is megtalálod fehér színben van róla kép. Írd be a keresõbe, hogy babakád. http://www.okbaby.it/bagnetto/opla_en.php?p=1&img=01
Mi a Brandonba vettük 5000 ft-ért kétoldalt lehet beleültetni.Egyik oldalt talán 6 hós koráig, aztán a másik oldalt.4 éves a lányom és még mindig jó neki.
Elõzõ vagyok.Na ilyen a mi kádunk és még mindig kényelmesen jó a lányomnak. http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_un.php?item=onda_evolutio..
17:32 melyik kádra gondolsz?Nem találom és engem is nagyon érdekelne.Köszi
A kérdező hozzászólása: köszi, ezeket én nem találtam meg de nagyon praktikusnak tûnik!:) :) Szerintetek jó lenne az én fiamnak késõbb is?most 14kg....
A kérdező hozzászólása: http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=egyeb én ezt találtam 23. nagy fürdetõ kád 3500ft. nagynak tûnik a képen de méretet nem írnak, meg nem postáznak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!