Találatok a következő kifejezésre: Ha majd leszek, (675 db)

Miért félek attól, hogy ha majd lesz barátom, akkor nem tudnám eléggé szeretni?

Másnak is van/volt ilyen érzése? Miért érzem ezt? 19/L U.I.: Kérlek titeket értelmes válaszokat adjatok! :)

Legjobb válasz: Látod, még nincs is barátod, de már annyira törödsz vele, hogy félsz attól, hogy nem fogod eléggé szeretni. Hidd el, ha majd lesz, nem fogsz ezen gondolkozni. Az csak úgy jön...

ÉN is régen féltem ettõl. Mert én úgy voltam vele, hogy engem biztos nem tudna megszeretni, akkor én se mást. De aztán 22 éves koromban megismertem a legédesebb legtündéribb pasit akit imádok és vele ez mind elszállt. Elõtte lévõ fiúkkal ha pl. megcsókoltak én nem éreztem az ég világon semmit. Bármit mondtak, bókoltak, tettek nem tudtam értékelni, mert féltem, hogy mégis mit akarnak tõlem, meg biztos csak szórakoznak velem. Úgyhogy nekem ez azért volt mert magam miatt. Tapasztalatok miatt. Visszahúzódás miatt.
hasonló volt de nem egészen ilyen..:/ én a sajátomat tudom mért.. lehet a tiéd is ettõl van bár kétlem.
Látod, még nincs is barátod, de már annyira törödsz vele, hogy félsz attól, hogy nem fogod eléggé szeretni. Hidd el, ha majd lesz, nem fogsz ezen gondolkozni. Az csak úgy jön...
Mert még nem voltál szerelmes úgy igazán. :)
arra is létezik egy kifejezés
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: Sosem volt még barátom és még szûz vagyok.
En is így vagyok, csak pasiba...En mindenkit el zavarok inkább mellõlem.
A kérdező hozzászólása: 8-as, van abban valami, amit mondasz. Köszönöm az eddigi válaszaitokat! :)
First world problems... Mert nincs fontosabb dolgod annál, mint ostobaságokon agyalni. Ha nem volt még barátod, logikai alapon belegondolva, nem tudod még minden pozitívumát és negatívumát a dolognak ELÕRE felmérni, tehát felesleges ELÕRE rettegni attól, amirõl fogalmad sincs milyen...
A kérdező hozzászólása: Oké, jogos!
Az legyen majd a baratod, akit mar elotte megszerettel. Problem solved.
A kérdező hozzászólása: Az nem megy olyan könnyen.
Az ilyen nõkért érdemes élni :) )

Elfogyott a damil. Ha levágom a macska bajszát, nő neki új? Tudok folyamatosan szüretelni belőle? Ha nem, akkor mennyibe kerül a bajuszbeültetés? Esetleg ha majd lesz alkalmam damilt venni, ragaszthatok majd fel neki locktite-tal?

Legjobb válasz: Ha elfogyott vegyél. nem nõ, mert belehal. nem tudsz egyáltalán. itthon 100ezerbõl megúszod, ha van tagságid. nem ragaszthatsz, mert az csúnya dolog.

Ha elfogyott vegyél. nem nõ, mert belehal. nem tudsz egyáltalán. itthon 100ezerbõl megúszod, ha van tagságid. nem ragaszthatsz, mert az csúnya dolog.
Én egy macska vagyok, és lenne pár kérdésem: elfogyott a virsli a kamrából. Ha levágom a kérdezõ tökét, nõ neki új? Tudok folyamatosan szüretelni belõle? Ha nem, mennyibe kerül egy fütyiátültetés? Ha majd tudok szerezni virslit valahonnan, ragaszthatok fütyit a kérdezõnek locktite-tal? Nyaú!
A kérdező hozzászólása: NEM, mert a kérdezõ nõstény!
Szóval töketlen. :DDD

Jól teszem, ha csak prostizni fogok járni, ha majd lesz végre állásom és pénzem? Ki lehet bírni szeretet, szerelem nélkül, pusztán prostizással egy életen át?

Hiszen a mai lányoknak úgyis csak jókép?, magas pasi kell, ez az alap, de nem árt, ha izmos is, de én meg nem vagyok az sem, genetika és betegségem is van, amir?l nem szeretnék beszélni, de eléggé megnehezíti az életemet. Arra is pénz kéne, nem is kevés, hogy rendbe legyek téve egészségileg.

Legjobb válasz: Nagyon tévedsz, van srác aki sovány és alacsonyként is kell a csajoknak az önbizalom hiány ami baromira lelohaszt.. Ezt csak te beszéled be magadnak hogy a csajoknak CSAK ilyen pasi kell persze jó lenne szép lenne de szerintem nagyon kevesen találnak rá egy ilyenre még kevesebben jönnek vele össze.. Amugy nekem per pill egy alacsony és sovány srác tetszik és szerintem az egyetlen gond az ilyen srácokkal az önbizalom hiány és a zárkozottság amugy nem nem tennéd jól ha csak prostiznál idõvel te is akarsz majd szeretetet családot..

Nagyon tévedsz, van srác aki sovány és alacsonyként is kell a csajoknak az önbizalom hiány ami baromira lelohaszt.. Ezt csak te beszéled be magadnak hogy a csajoknak CSAK ilyen pasi kell persze jó lenne szép lenne de szerintem nagyon kevesen találnak rá egy ilyenre még kevesebben jönnek vele össze.. Amugy nekem per pill egy alacsony és sovány srác tetszik és szerintem az egyetlen gond az ilyen srácokkal az önbizalom hiány és a zárkozottság amugy nem nem tennéd jól ha csak prostiznál idõvel te is akarsz majd szeretetet családot..
én prostiztam, egy idõben. nem azért mert nem tetszem a lányoknak, hanem mert kényelmes volt. néha kiválasztottam egy egy jó nõt, de tényleg csak a legjobban kinézõket. lepippantott, meg megb..tam, gumival, jó volt, de mindig hiányérzetem volt utána. nem is izgat fel akármilyen jól néz ki, tényleg vannak olyanok, akik szebbek mint egy modell, persze sokba is kerülnek, de csajozni sem olcsó. szóval a hiányérzet. lehet az sokkal csúnyább mint a legszebb prostik, akkor is ezerszer jobb, valaki olyannal, akirõl tudod hogy élvezi veled, aki szeret, és kíván, és utána is ott van veled, és hozzád bújik. ezen a szinten nem azt nézed hogy milyen barna, meg milyen kerek a fenek, hanem azt, hogy te fontos vagy neki. hidd el ég és föld. próbálj fel néhány ribit, olyat aki lakásban fogad, tényleg válaszd ki a legszebbeket, ha már fizetsz érte, de ne mondj le az igazi párkapcsolatról. azt semennyi prosti nem pótolja
Rövid távon mûködhet, de hosszabb idõn keresztül már nem.
Ez borzasztó...
Már mióta azt hangoztatom, hogy selejt vagyok? Tudok róla, elfogadtam, nekem már annyi. A gyári hibás dolgokat házilag javítani nem nagyon lehet, engem meg max. Istennek lehetne visszavinni, de õ szerintem direkt teremtett ilyennek, hogy tudjon kin röhögni. :)
Ha így fogod fel elveszett ember vagy! Már megint jössz a hülyességgel a bebeszélt eszetlenséggel. Jó mondják a te életedet te irányítod! Olyanak látnak mások amilyennek mutatod magad! Csak az a baj hogy te sajnáltatod magad! Nem megköszöni kell a jó tanácsot, hanem meghallgatni, felfogni, és használni! Ha erre képtelen vagy akkor benned van a hiba és nem az anyukád egyszer-vagy többször kimondott negatív véleményében, nem az általad hazug nõkben akik titkolják hogy nekik a külsõ nem számít, és nem a sorsban aki nem szépnek teremtett. Esze legyen egy embernek magához való esze!
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Kiskegyed egy bulvárlap, ami bõven idealizált valóságot tár az olvasók elé. Attól, mert ott azt írják, az a lány boldog, még korántsem biztos, hogy valóban az is. Azt, hogy mi játszódik le a lelkében, csak õ tudja.
De van jövõ! A napokban a Kiskegyedben olvastam egy cikket egy autista lányról aki egy ideig nyaldosta sebeit, és bezárkozott aztán kilépett ebbõl a helyzetbõl. Mára túltett a sors adta "fogyatékosságán" és vállalkozó, és boldog párkapcsolatban él. Senki nem mondja hogy könnyû elindulni, valakinek könnyen megy valakinek döcögve. De el kell indulni! ki a mélybõl és ki a sötét alagútból! menj ki a természetbe és nézd meg milyen szép az ég a fû illata a madarak hangja és minden. Örülj hogy élsz és használd ki. Én egyedül vagyok de soha nem adom fel az életem és ha nagyon elkeseredek (mert a magánnyal nem könnyû megbírkózni) akkor kimegyek és rácsodálkozok a tök egyszerû dolgokra ( a felhõ különbözõségén, a napkeltén a napnyugtán, a gyerekek mosolyán)Nem szabad hátra nézni a múltba merengni mert elesel és nem biztos hogy fel tudol állni fõleg ha egyedül vagy. Úgyhogy hajrá! Kelj fel és járj! A kisbabáknak is sikerül, sõt te is megtanultál már egyszer járni úgyhogy gyerünk!!!
Sokszor kaptam már effajta tanácsot, és meg is köszöntem mindet, ahogy köszönöm most is. De egy jóképû, vagy akár csak átlagos ember sosem fogja megérteni, milyen az, ha undorodik minden tükörtõl, mert tudja, hogy rosszul lesz, ha belenéz. Tehát, konklúzió: pofátlan hazugság azt állítani, hogy a nõk számára nem olyan lényeges a külsõ, hiába próbálják titkolni egyesek. Egyébként nem is értem, miért, szerintem tökéletesen érthetõ, ha valaki a jót választja a hulladék helyett, ha megtehetném, én sem lennék különb. Mert ez ugyanúgy igaz a férfiakra is.
"mivel még a saját anyám is a szemembe mondta, hogy bár meg se születtem volna" Szomoru, ha egy anya ilyet mond a sajat gyerekenek, de ismetlem: minden dontes kerdese. Mert erre reagalhatsz ugy, hogy "igen, igaza van, nem erek en semmit es feladom", de reagalhatsz ugy is, hogy "na, akkor csakazert is megmutatom, hogy en is erek valamit" es mesz elore, kuzdesz, kezedbe veszed a sorsodat, nem hagyod lenyomni magad sem masok altal, sem a sajat negativ gondolataid altal. Ez a dontes csak rajtad mulik.
Valóban. xD Most viszont én megyek aludni, köszönöm a beszélgetést, örvendtem a szerencsének, jó éjt mindenkinek!
Igen ez borzasztó, szánalmas hogy valaki ennyire leragad egyhelyen és mennyien próbáltuk pozítiv dolgokat írni de õ még mindig fúja a maga zagyvaságát.Hálát kéne adni inkább hogy élsz és az a legnagyobb problémád hogy kicsi vagy vagy bármi. Más meg egész életében nyomorék. Tudod mit csinálj menj el egy beteg gyermekek intézetébe, vagy nézd meg a paraolimpiát most adják! Csonkolt végtaggal gyõznek, mosolyognak küzdenek! és tudod mit olvasd végig minden üzenetet lefekvés elõtt és gondold át. Akkor hálát kellene adni hogy mennyien próbáltak neked jót írni. De ha te Istenre hivatkozol akkor én megengedem magamnak hogy a Biblia szavaival éljek zárszóként: " Akinek füle van hallja meg akinek szeme van lássa meg!"
32es le a kalappal!!!!!!
Szerintem különben nõk nélkül is lehet élni. Nem muszáj, hogy az egész élet értelme a párkapcsolat vagy a szex legyen.
A 32-es egy agresszív baro*marcú, telegyûlölködte ezt a kérdést, most meg a Bibliát idézi - nem kéne dicsérgetni. Sok más hasonló kérdéssel ellentétben itt egy nõgyûlölõ megjegyzés sem hangzott el. A 84%-os is saját magában keresi a hibát, és nyilván igaza is van, mert biztosan õbenne van a hiba, nem a világban. Egy rossz szót nem szólt senkire, csak épp leírta, hogy alacsony az önértékelése. Erre rárontani és elmondani minden szemétnek, no, az már tényleg alja dolog.
végülis ha a western filmekbõl indulunk ki, a szereplõk ott is ha nõhöz jutnak, az prosti. vagy a trónok harcából a törpe, ha teheti egész nap prostikat dug, van hogy többet egyszerre. vagy rocco siffredi, õ is évtizedek óta kúrja a pornószínésznõket, akik prostik, és teljesen jó elvan. mondjuk van felesége is, de ez neki nem akadály. szóval simán el lehet lenni prostikkal ha telik rá, és nem vagy egy érzelgõsebb típus. mert ha te nem élvezkedni mész el hozzájuk, hanem igazából mást keresel legbelül, akkor persze csalódni fogsz.
Már írták elõttem hozzászólók, egy fantasztikusan szép arcú, bombajó alakú prostival sincs olyan jó az ágyban, mint mondjuk egy átlagos barátnõvel.Megtapasztaltam.Bár ha csak prostival fogsz dugni, és barátnõd még nem volt, hogy érezzd a különbséget, akkor ez is megoldás lehet.
Doktorrossz! Nem vagyok ..arcú és nem az volt a célom hogy leírjam a kérdezõt. Elsõnek is a 37 válaszból 7 az enyém- mert segíteni akartam (5, 6, 13, 20, 26, 28, 32) Elég sokáig fent voltam és figyeltem az "eseményeket" Titkon reméltem hogy a sok pozítiv segítõ hatására megváltozik az önbizalomhiányos ember véleménye. Másrészt lehet durván hangzott amit mondtam elismerem és bocsánatot kérek a kérdezõtõl, de úgy gondolom hogy õ is sértõ volt amikor a dagadt lányokról beszélt. Én most is úgy gondolom hogy nem a külsõ számít és ha õ elítél valakit külsõleg nevezetesen hogy dagadt akkor hogy várja el hogy õt különbözõ általa negatívnak vélt, vagy mondott tulajdonságait valaki elfogadja. Az is fárasztó már hogy sok férfi állítja hogy a nõk ilyenek meg olyanok és csak az izmos meg a jóképû pénzes fiúk tetszenek a mai nõknek Én semmi másra nem vágyok csakis megértésre, és szeretetre. Ez lehet sok! Nekem a minimum és a maximum. Aztán az hogy valaki feladná az életet az hab volt a tortán mert ez a halálom ( bátyám öngyilkos lett) De folytatom annyira nem vagyok olyan arcú, és agresszív, hogy egy évig próbáltam segíteni egy hasonló önbizalomhiányos férfinak akit nem néztem le, akinek munkahelyet próbáltam szerezni, akit bátorítottam estérõl - estére - miközben õ folyamatosan csak fújta a saját álláspontját mintahogy a kérdezõ is tette. Tettem ezt úgy hogy reggel várt a munka és én volt hogy 3-4 órát is beszéltem vele. A kérdezõnek itt bármi jót írtunk hogy ne foglalkozon vele mert van akinek nem ez a fontos neki mi volt a reagálása hogy ez nem így van. Makacs ember és hasonlít arra aki nem fogadta el a segítõkezet amelyet nyújtottam felé. Annyira nem vagyok negatív személyiség mert legyen az gyerek, öreg, magyar vagy nem magyar én mindenkit embernek nézek és ha tudok segítek. Mint ahogy tegnap este is több órát ültem és válaszoltam. Nem várok köszönetet nehogy most ezzel jöjjön valaki. Tudod én is önbizalomhiányos voltam tele gátlással. Tudom milyen érzés még ma se igazán fogadom el magam sokszor. Épp ezért értem meg a hasonló gondokkal küzdöket és ezért akarok segíteni. De egyet tudok hogy el kell fogadnia úgy magát az embernek ahogy van. Meggyõzõdésem hogy ez a helyes út. Nekem se sikerül mindig pozítiv energiát magamba sugározni de meg kell próbálni elõre nézni és tényleg meglátni az életben a szép dolgokat. A harag, a makacsság, a zárkozottság rossz tanácsadó! Az egy év amíg cseteltem és lelket próbáltam önteni a srácba kicsit lelkileg megviselt. Nem azért mert tett rám megjegyzést hanem azért mert bántott hogy minden pozítiv, minden elõremutató, támogató kezdeményezést elutasít és mindig meg volt a saját maga által kitalált válasz. Ezt a tulajdonságot véltem felfedezni a kérdezõbe. De nem a kérdezõn akartam bosszút állni vagy ilyesmi a srác végett nehogy ezt is félre értse bárki is. Nyilván nem vagyunk egyformák de ha nekem valaki (k) anno tinédzser koromban segíteni próbálnak akkor örültem volna neki. De sokszor magamba zártam és nem voltak ilyen oldalak ahol tanácsot kaptam volna.
Én és a kérdezõ nem ugyanazon személy vagyunk, én nem írtam semmit a kövér lányokról. :) Egyébként meg szerintem ilyen helyzetben segíteni senki nem tud, mert senkiben sincs annyi empátia, hogy megértse valaki olyannak a helyzetét, akivel kib*szott az élet. Minden szó felesleges, mert ha valakibe száz oldalról sulykolják, hogy értéktelen, az az egy kedves és bátorító mondat a legkevésbé sem számít, illetve lehet, hogy bárki, aki most helyteleníti a hozzáállásomat, lehet, hogy hasonló helyzetben már feladta volna. Van, akinek már minden mindegy. Ettõl függetlenül ismét csak köszönetet kell mondjak már a próbálkozásért is, emellett az, hogy idehánytam a bajaimat (még ha belegondolva borzasztó szánalmas is, bármennyire is névtelenül vagyok itt), valamivel nyugodtabbá tette az estémet. További jó éjszakát mindenkinek! :)
Férjem kb 7 centivel alacsonyabb nálam. (pedig nem vagyok extra magas, 175 vagyok) Na és? Szeretem, és õ viszont szeret. Magabiztos, talpraesett férfi. Kell-e ennél több? Nem. Úgyhogy nem sajnáltatni kell magatokat Kedves Alacsony Férfiak, hanem egy kicsit élni, és élvezni az életet, tapasztalni... Valóban, egy kitartóan szerelmes férfi elõbb-utóbb le tudja venni a lábáról a szeretett nõt. Nem magasság-függõ. Ha meg nem tud eljutni 20 év alatt addig, akkor valami gond van... jobb, ha nem szaporodik.
Káosz bizony, tekintve, hogy a fél életem megalázásból állt, mivel még a saját anyám is a szemembe mondta, hogy bár meg se születtem volna. Persze, nem mondom, hogy egy lány nem választhat egy valamilyen szinten testi hibás fiút, ahogy azt sem, hogy minden lány egyforma, hisz ismerek én rendkívül intelligens, sõt mi több, erkölcsös hölgyeket is, ami manapság azért ritka, és én meg is becsülöm. De tudod ha egy emberben, vagy legalábbis olyan emberszerûségben, mint én, több rossz is összegyûlik, és hiába próbálok kedves, barátságos és vicces lenni, élõben egyszerûen senki nem kér belõle, még ha arctalanul megy is. Ilyen helyzetben pedig szerintem nem csoda, hogy mondhatni megtörtem, és úgy vagyok vele, hogy nekem már minden mindegy, mert nincs jövõm.
"Akit viszont nem így neveltek, és olyan élmények érték egész gyerekkorában, amelyek ahelyett, hogy felemelték volna, inkább lenyomták, az még akkor is nehéz helyzetben lesz felnõttként, ha a külseje egyébként vonzó." Ez abszolut igy van, teny, hogy az emberek nem egyenlo eselyekkel indulnak. Csakhogy mindenki szamara adottak a lehetosegek, hogy az esetleges hatranyaikat ledolgozzak, felulemelkedjenek a serelmeken, a jelenre es a pozitiv jovokepre koncentralva elkezdjenek dolgozni magukon es valtoztassanak a siker erdekeben. A hozzaallas, a szemelyiseg, a gondolkodasmod csiszolhato, az onkepunk fejlesztheto es elmozdithato pozitiv iranyba. Mindenkinek megvan a lehetosege, hogy jobba tegye az eletet es megvan a lehetosege, hogy pokolla tegye azt. Dontes kerdese. Itt dol el az, hogy az adott ember benne ragad-e kicsit a gyerekkoraban, a sebeit nyalogatja es a regi serelmeken kesereg, vagy inkabb atlep a felnottkorba es a kezebe veszi a sajat sorsat, megprobalja a leheto legtobb eszkozt es lehetoseget igenybe venni, hogy jobba tegye az eletet.
Ugyanmár fiúk, én elég sok fiúval taliztam higyjétek el volt köztük nem egy aki külsõre szép volt, aztán végül mégis csak egyszeri alkalom maradt mert egyszerüen nem tudtam velük eldumálni ami nekem fontos. Már én is kezdem feladni és akkor taliztam valakivel akivel elsõ nap olyan jól elbeszélgettem mintha mindig is ismertem volna...azóta is egyutt vagyunk és soha ilyen boldog nem voltam mint vele. Elötte senki nem tudott igy levenni a lábamrol kolyan kezdtem azt hinni, hogy egyedül maradok. Ne adja fel senki. Nem szabad. Csak tartsd magad valakinek.
ne így állj hozzá!! nálam például a külsõ nem számít azon kívül, hogy ápolt, tiszta legyen. velem együtt sokan gondolkoznak így! egyébként az ember társas lény, tehát szeretet, szerelem nélkül nem igazán...
ha te ezt így gondolod akkor szánalmas vagy! Nem az a lényeg hogy a férfi izmos, magas meg helyes legyen. Sok nõ van aki nem így gondolkodik ez férfi beszéd. Nézz szét a világba mennyi kicsi, nem casanova, esetleg végtaghiányos ember van és mégis párban, boldogan. Amúgy azt hogy egy dagadt csajt nem bírsz elképzelni az a te bajod. De ha te így állsz hozzá a nõkhöz akkor mit vársz a másik nemtõl. Egy molett vagy dagadt lány sok esetben értékesebb mint egy pláza cica. Az hogy lehet megölöd magad .... hát ha ennyi eszed van....Az élet túl szép ahhoz hogy csak úgy eldobja az ember ilyen hülyességért. Sok rákos gyermek, vagy felnõtt küzd az életéért te meg eldobnád! Veled is baj van nemcsak a nõkben.
5 vagyok. 4 te nagyon jól leírtad azt ami a dolog lényege! És ha még valaki prostinál is volt az megbocsájtható ha utána úgy fogja fel mint te. Értékeled az igazi érzést, a hozzád ragaszkodóban értelmet és jövõt látsz mégha nem is tökéletes. Ez nagyon pozítiv, és értékelendõ!Tényleg csak az igazi boldogság és ha ez valaki felfogja, megérti és vágyik rá az nagyon jó.
#4 vagyok a magasságon nem értem mit kell mérgelõdni, vannak alacsony lányok. a soványságon meg lehet segíteni, sportolj. és járj nyitott szemmel. az ilyen kérdéseken mindig elgondolkodom, amikor jön egy magát csúnyának tartó fiú, és arról panaszkodik, hogy nincs senkije. gondolom otthon ülnek, elmennek dolgozni, és haza mennek, és otthon ülnek. azt gondolják, hogy akinek van párja, ahhoz egyszer csak bekopogott az igazi? jó, tudom, hogy nem könnyû manapság ismerkedni, de pl munkahelyen, áruházban simán lehet. csak nyitott szemmel kell járni, és ha valakinek szimpi vagy, menj hozzá oda, és valamirõl beszélj vele.
jah engem multkor a munkatársam mondta mit akarsz te kis seggdugasz most ere mit válaszoljak?
Az ilyen kerdeseknel en mindig azon gondolkozom, hogy ha a kerdezo meggyozodese, hogy a lanyoknak csak izmos, magas, helyes fiuk kellenek, akkor mivel magyarazza, hogy rengeteg nem eppen klasszikus ferfiszepsegnek nevezheto sracnak is van baratnoje, sot, adott esetben akar igazi csajozogep is lehet. Mert azt kar lenne tagadni, hogy vannak ilyenek... csak korul kell nezni az utcan. Szoval vagy az lehet, hogy a kerdezo sosem talalkozik emberekkel, esetleg kizarolag csukott szemmel jar az utcan, vagy nem erzekeli a kulvilagot, vagy megis inkabb az o fejeben lehet a hiba es hamis elmeleteket gyart maganak sulyosan megnehezitve igy a sajat eletet.
ne egy fejjel magasabb munkatársaddal kezdj ki. mit érdekel mit gondol. ez legyen az õ baja. majd a következõ nem ezt mondja, vagy a tizedik. ha több százan vagytok, akkor könnyebb ez, de ha csak négy fõs cég, akkor inkább máshol próbáld, szupermarketben pl. a jegygyûrûkre azért figyelj oda
ne az olyan emberek véleményére adjatok már akik lenézik a másikat. Nem kell reagálni mindig minden esetben egyszerûen mosolyog rá. Nem könnyû de ha látja hogy te ezen nem bosszantod fel magad akkor már te vagy a nyerõ. Mennyi kicsi ember van és híres ( na nem celebre gondolok)értelmes, és értékes ember. Pl Antal Imre õ se volt egy nõ ideál mégis sok embernek örömet okozott. A rosszindulatú emberekkel soha nem szabad foglalkozni. A szépség elmúlik, a lélek állandó az az igazán lényeges.
Hoppa, kozben erkezette meg valasz, ugyhogy igy szinte ugyanazt ismeteltem meg, amit korabban is leirtak mar. Elnezest erte. Viszont ha mar tobben is hasonloan latjuk a helyzetet, akkor tenyleg erdekes lenne olvasni a kerdezo magyarazatat arra, hogy mas nem magas es esetleg nem is annyira izmos fiuk hogyan talalnak megis baratnot. Habar gyanitom, hogy biztosan erre is van valami szuperlogikusnak tuno magyarazata, amit mar jo melyen bebeszelt maganak, csak eppen az a magyarazat nagy valoszinuseg szerint teves.
A magassággal és az izommal abszolút semmi gond nincs, láttam én már 150 centis vézna srácot modellalkatú lánnyal. Viszont nálam is van hasonló gond pedig én errefelé átlagos magasságúnak számítok, és a kondi miatt izomra is tettem szer. Mert bár hiába állítják sokan, hogy itt a lányoknak nem a külsõ a legfontosabb, mert bizony de, felszínesek egytõl egyig, és éppen lesz*rják, milyen a jellemed, ha ronda vagy. Már pedig én hihetetlenül ronda és szerencsétlen vagyok, ezzel átkozott meg az isten, gyûlölöm is az életemet rendesen. Csak szerezzek pénz valahonnan, szétdrogozom magam, mint állat. Nekem már olyan mindegy. Az lett volna a legjobb, ha születésemkor ledobnak a Taigetoszról. Ha legalább gazdag lennék minden más lenne, de még az se.
13-as te elmebeteg vagy! Mi az hogy egytõl egyig mind. Igenis nagyon sok nõ nevében beszélhetek hogy a külsõ az csak egy másodlagos vagy sokadlagos. Én egy évig cseteltem egy olyan sráccal aki átlagos és sajnos nagyon forever típus. De mivel a szemébe és a beszélgetések során láttam pozítivumokat is ezért mindig küzdöttem hátha meg tudom változtatni. Akinek a külsõ számít az már az elsõ kép után dobta volna nemhogy ha megismeri az önbizalomhiányos, zárkozott természetét. Nekem eddig se a menõ pasik jöttek be és a jövõben sem! ( persze én magamat se a menõ csajokhoz sorolom és nem is vagyok az , de nem ez számít)A saját kudarcotokat az elmétekbe bemagyarázott idiótaságot ne hárítsátok a nõkre, meg ne említsetek minden nõt egy lapon. Fõképp ne ribbancnak.
"Viszont ha mar tobben is hasonloan latjuk a helyzetet, akkor tenyleg erdekes lenne olvasni a kerdezo magyarazatat arra, hogy mas nem magas es esetleg nem is annyira izmos fiuk hogyan talalnak megis baratnot." Valószínûleg olyan nevelést kaptak a szüleiktõl, és úgy telt el az egész életük a gyerekkortól fogva, hogy felnõtt korukra az a meggyõzõdés alakult ki bennük, hogy õk értékes, szeretnivaló emberek. Emiatt természetesen társaságkedvelõ, jó fej ember lett belõlük. Ez a pozitív szemlélet és vonzó személyiség, ha a külsejük nem kifejezetten taszító, már elég lehet a nagyüzemi csajozáshoz. Akit viszont nem így neveltek, és olyan élmények érték egész gyerekkorában, amelyek ahelyett, hogy felemelték volna, inkább lenyomták, az még akkor is nehéz helyzetben lesz felnõttként, ha a külseje egyébként vonzó. Nem vonzó külsõvel és megnyomorított belsõvel pedig éppenséggel rohadtul nem úgy mûködnek a dolgok, hogy simán odamész egy csajhoz, és ledumálod a lábáról.
14 -es vagyok. még valami 13-as: értékeld azt hogy van két kezed lábad hogy van szemed, füled. kicsi banális dolognak tûnnek ezek de a legértékesebbek. belegondoltál már abba hogy mi lenne ha nem látthatnád az eget, a virágokat, a márkás autókat, vagy egy foci meccset, de bármit, vagy nem hallanál meg egy jó zenét? Vagy veleszületett beteg lennél? Jobb lenne ha síránkozás helyet értékelnéd az életed!
Mondani bárki tud bármit, de ha esetlegesen leszólítana egy olyan srác, akinek olyan feje van, mint egy rojtosra rugdosott focilabda, elállnak a fülei, mint valami cickánynak, a fogai kuszák, és szõrös, mint az állat (ezek közül leginkább az undorító arc lényeges), te is elküldenéd az anyjába, még részegen is. az internet pedig egy más világ, volt rá példa, hogy nekem interneten szerelmet vallottak, de persze, ez internet.
Nem lehet semmihez hasonlitani azt az érzést amikor a szerelmed mellett alszol el és ébredsz fel... Soha nem értettem hogy lehet prostikhoz menni nem is szeretném megérteni. Szerintem akármilyen fiú eltud csábitani szép lányt csak odafigyeléssel. Minden lany egy olyan fiúra vagyik aki oda figyel rá, meghallgatja, vigyáz rá, megnevetteti...meglepi valami aprosággal eleg egy kicsi csoki, egy szél virag... Fontos, hogy saját magad megbecsüld különben mások se tudnak megbecsülni. Tartsd magad annyira hogy nem prostikkal foglalkozol hanem egy olyan lánnyal aki azt megérdemli.... Az öngyilkosságrol pedig csak annyit, hogy az is gyilkosság.
Mármint 13-as és 17-es ugyanaz, na meg ez is, bár ez gondolom lejött.
Ha hiszed ha nem 17-es akkor is a belsõ számít. Ott van a tv sportriportere nem írok nevet ( szétálló fül ) de olyan édes a személyisége. Mosolyog és értelmes. Nekem van olyan ismerõsöm akinek az arca rücskös. De amikor megismertem és beszéltem vele hát az egy más világ volt, nagyon kedves, figyelmes, csupa szív ember. És nemcsak én hanem nagyon sok nõ kolleganõm mondta hogy egyszerûen lehengerlõ egy egyéniség. Csak a kedvesség és figyelmesség számít, pláne ebben a hülye világban ahol a modell alkat a menõ, meg a pornó, prosti stb... Ha nekem választani kell hogy egy modell, mindenki által áhítatott fiú vagy egy átlagos vagy átlag alatti de csupa szív akkor én az utóbbit választanám. A fejedbe rakj rendet mert nagy káosz uralkodik.
Érthetõ figyelembe véve a mai pics*kat. A neten egész jó szexpartnereket lehet találni amúgy meg.
Ha mûkörmözni akarsz és nem tudod ezeket, akkor menj egy tanfolyamra, ahol ezt tanítják.
A kérdező hozzászólása: Rendben.

Így lesz helyesen a gyermekem neve ha majd lesz a külföldi barátomtól?

A barátom török és a neve Mustafa Coskun. Ugye a Coskun a vezetékneve és ha lesz pl. lányunk így fog kinézni a neve: Coskun Cecília, ugye...

Legjobb válasz: csalódni... bárkiben lehet...

csalódni... bárkiben lehet...
Ha Magyarországon anyakönyvezik, akkor igen.
2-es, muszáj ekkora bunkónak lenni? Attól, hogy török még nem biztos hogy muszlim vagy egyáltalán vallásos, másrészt hozzátenném, hogy csak az Európába emigrált törökök viselkedek úgy, ahogy azt pl. Németországban látod, kint Törökországban ezerszer normálisabbak és a nõk 90%-a nem hord arcot takaró dolgokat, teljesen normálisan öltözködnek. Attól, hogy valaki török még lehet normális ember... Azt meg majd a kérdezõ eldönti, hogy kijönnek-e annyira, hogy családot alapít vele. Kérdezõ: igen, ha Magyarországon születik gyermeketek, akkor így lesz anyakönyvezve.
3. Semmi bunkót nem mondtam, egy randa szót nem írtam le! Figyelmeztetés volt, hogy óvatosan, nehogy csalódjon, ez neked mióta bunkóság??
Ez szép és jó, de a kulturális különbségek miatt én nem terveznék családot vele.
A 2-esnek van igaza!!!!!!

Szerintetek ha majd lesz pasim és"ott" tartanánk, akkor elriasztaná a puncim látványa a fiút? Mert akivel össze akarok jönni, már nem szűz és lehet sokkal szebb puncijú lánnyal volt eddig. Persze még messzevan hogy lefeküdjünk, de már aggaszt.

Egész kisgyerekkorom óta dörzsölgetem magam odalent (lehet hogy kinyúlt a bőröm:/)..bár akkor még nem tudtam hogy mit csinálok csak jólesett. Kb egy éve ujjazom magam.. de csak egy ujjam fér be. Én csúnyának találom a nunimat,a csiklóm feletti rész meg a kisajkaim is tök ráncosak......szóval ronda. De lehet hogy csak a pornovideókhoz képest csúnya. Mert ugye még élőbe nem láttam. De mivan ha elriasztja a puncim látványa a leendő pasimat?

Legjobb válasz: Heló! A leírtak alapján teljesen normális, átlagos intim részed van. Amúgy meg, minden nõnek más, bár vannak ugyan "típusok", aki tényleg azt nézi, hogy na, nekem ez meg ez tetszik ,a többi nem, az idióta - és ezt teljesen komolyan gondolom. Amúgy is, sokkal fontosabb a higiénia, az ápoltság - ez nem egyenlõ a babacsupaszsággal! -, ha az rendben van - és gondolom, azért az okés -, az a lényeg. Ha pedig a pronóvideókhoz kellene viszonyítani, akkor a nõk többségének riasztóan nagy implantátumai, természetellenes feje és egyéb hüyleségei lennének.

Heló! A leírtak alapján teljesen normális, átlagos intim részed van. Amúgy meg, minden nõnek más, bár vannak ugyan "típusok", aki tényleg azt nézi, hogy na, nekem ez meg ez tetszik , a többi nem, az idióta - és ezt teljesen komolyan gondolom. Amúgy is, sokkal fontosabb a higiénia, az ápoltság - ez nem egyenlõ a babacsupaszsággal! -, ha az rendben van - és gondolom, azért az okés -, az a lényeg. Ha pedig a pronóvideókhoz kellene viszonyítani, akkor a nõk többségének riasztóan nagy implantátumai, természetellenes feje és egyéb hüyleségei lennének.
Minden pasit csak a punci látványa (és maga a punci) érdekel, úgyhogy ja, megszívtad. Te magad is egy kétlábon járó, beszélõ punci vagy.
A kérdező hozzászólása: Ígylegyen:)
Eddigi eletem soran viszonylag sok tarsasagban fordultam meg, viszonylag sokfele fiuval talalkoztam. Voltak koztuk olyanok is, akik kepesek voltak gatlasok nelkul osszebeszelni mindenfelet a lanyokrol, akar nagyhangon kritizalni mindenfelet egy non, de olyat meg toluk sem hallottam soha, hogy a punci kinezeten akadtak volna fenn, vagy hogy ez tema lett volna naluk... Szoval nyugodj meg, felesleges emiatt aggodnod! Mire eljutsz a szexig a fiuval, o nagy valoszinuseg szerint mar alig varja majd, hogy vegre kenyeztethessen, eszebe sem fog jutni az, amin te most gondolkozol.
A kérdező hozzászólása: Értem.
Hogy igazán meg nyugodj:D Én is teljesen olyan voltam mint te:D énis régen felfedeztem, hogy jó meg minden, persze nemtudtam még mi az, csak hogy jó érzés. Aztán egyre idõsebb lettem és érdekelt már, vajon ha odáig eljutok, a fiu mit fog mondani, hogy lehet olyan csunya stb stb stb. Aztán egy idõ után tettem rá az egészre, ujjaztam magam, a pornósok meg kb nem érdekeltek egy cseppet sem:D Aztán persze eljött, mikor lett egy párom, eljutottunk a pettingig, aztán véletlenül sem jutott eszembe mikor elkedett nyali, ez a baromság, hogy csúnya, milessz velem:D Aztán semennyit sem izgultam, csak élveztem, nem szorongtam se semmi (mivel a páromnak, aki még mindig az, az volt az elsõ ilyen dolog :D). Szóval nyugi, tapasztalatból is mondom, meg az ilyesmi hírek szerint is:D még SOHA SEM hallottam olyanról, hogy egy fiu otthagyott a francba egy csajt, mert nem ugy néz ki lent, mint egy pornósztárnak:D Sok sikert!;)
Te ezt úgy se tudod megítélni. Én sem tudom megítélni, hogy szép farkam van-e vagy sem. (Balra görbül picit, átlagos hosszúságú, viszont vaskosabb.) Hogy miért nem? Mert ugye mi másképpen nézünk egy nõi testrészt, mint te. Szóval inkább majd a barátoddal beszéld meg ezt. De csak egy aktus közben (vagy után), ha fanyalog. Ha nem, akkor téma ejtve.
A kérdező hozzászólása: Nem fogok. És köszi eddig te voltál a legnormálisabb:) kösz:)
Na ne szórakozzunk már, tényleg ennyi pedofil lenne itt? Kérdezõ, NE tegyél fel magadról képet. Se arccal, se arc nélkül. És ne aggódj. A punci látványa annyira huszadrangú kérdés, hogy nem számít. Meg ugye jó esetben mire oda juttok, hogy valaki láthatja, addigra már elég közeli a viszonyotok ahhoz, hogy ne ez döntsön. Különben amúgy tényleg a legtöbb pasi azt vallja, hogy nincs csúnya punci. És igazuk van :)
Ha annyira jol esett, küldesz képet rola priviben :-))))?
A kérdező hozzászólása: Kedves 11es válaszoló!:) EZ MOST ANNYIRA JÓLESETT KÖSZÖNÖM.:) )
A kérdező hozzászólása: Ip cím...lakármi.. nem fogom feltenni vagy ha mégis ahhoz sok gondolkodás kell
Na most tessék elfelejteni ezt a sokszoros baromságot. A puncid ugy néz ki, amilyent örököltél a szüleidtöl. Nem nyult ki a böröd!!!, akármennyit is masztiztál. (Kivéve, ha kimondottan nyujtottad ráakasztott sulyokkal! Gondolom nem tetted?)Legszivesebben azt irnám, hogy küldj képet rola, hadd gyönyörködjek benne egy kicsit, de vszinüleg nem tennéd meg:-)) Lehet, hogy te csunyának tartod (AMI EGY NAGY HÜLYESÉG!!!), a fontos, hogy a fiu majd szépnek fogja látni. BIZTOSAN:-)))!
A kérdező hozzászólása: Kösz . Igazán sokat segítettél.
Nem fogja elriasztani. Akit elriaszt, az csupán a külsõségekre megy, azért meg nem is kár. Ne aggódj ezen! Több ilyen kérdésnél is olvastam már, hogy sok srác odaírta, hogy nincs is olyan, hogy csúnya punci :) Szóval ne parázz, nincs azzal semmi gond! ;) 24/l
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy tényleg ígyvan. Nagyon tetszik nekem a fiú és ha tényleg csak a külsõségekre menne az engem rendesen a padlóra vágna. Köszi:)
Az az igazság, hogy ha még a külsõségekre is megy esetleg, az a dolog akkor sem fogja érdekelni, nincs semmi jelentõsége, ennél sokkal komplexebb egy ember.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. De mi van ha ilyen kettõs érzet alakul ki benne hogy szeret de nem tetszek neki odalent?:/
Várjál csak ha küldesz egy képet róla akkor én megmondom h nekem tetszik-e :)
A kérdező hozzászólása: Nem akarom felrakni a netre mert bárki láthatja.
http://www.kepfeltoltes.hu arc nélkül senki nem jön rá h a tiéd :)
Mind1 milyen puncid van, mi pasik mindegyiket szeretjük :) én azívesen megnézném a kis salátapuncidat ;) :P

Ha majd lesz férjem/vőlegényem, és közlöm vele, hogy én szülésről hallani se akarok, csak örökbefogadásról, akkor valószínűleg el fog hagyni?

Legjobb válasz: Nálunk ez a kérdés 2 hónap után került elõ, mármint a gyerekekrõl való beszélgetés. Én el is mondtam a barátomnak, hogy vagy egy gyerekem lehet ha természetes úton szülök, vagy csak császárral szülhetek (egy gyerekkori betegség miatt és nem azért mert kényes vagyok), mert úgy gondoltam, hogy jó ha ezekkel tisztában van. Egy percig nem volt gond. De azt mondta, hogyha azt mondtam volna, hogy max. egy gyereket szeretnék, mert féltem az alakomat vagy hasonló indok, akkor nemki az nagyon rosszul esett volna, mert õ több gyereket szeretne. A kérdésed alapján szerintem nem lehetsz több 12-14-nél, szóval még változhat a véleményed.

Nálunk ez a kérdés 2 hónap után került elõ, mármint a gyerekekrõl való beszélgetés. Én el is mondtam a barátomnak, hogy vagy egy gyerekem lehet ha természetes úton szülök, vagy csak császárral szülhetek (egy gyerekkori betegség miatt és nem azért mert kényes vagyok), mert úgy gondoltam, hogy jó ha ezekkel tisztában van. Egy percig nem volt gond. De azt mondta, hogyha azt mondtam volna, hogy max. egy gyereket szeretnék, mert féltem az alakomat vagy hasonló indok, akkor nemki az nagyon rosszul esett volna, mert õ több gyereket szeretne. A kérdésed alapján szerintem nem lehetsz több 12-14-nél, szóval még változhat a véleményed.
Ebben túl sok a ha és a valószínûleg. Emberfüggõ, erre minden ember máshogy reagál. Azért az sem mindegy, hogy miért nem akarsz szülni? Valószínûleg egy férfinak is ez lesz az elsõ kérdése.
Gondolod, hogy ez csak a lánykérés vagy esküvõ után fog kiderülni? Olyan emberrel, aki akar saját gyereket, ebbe a stádiumba el sem fog jutni a kapcsolatod.
Hány éves vagy most? Nem mindegy, hogy az ember 10 vagy 30 évesen gondolja így.
Igen, a kommentedben levõ indokok alapján egy normális gondolkodású férfi szerintem nem akarna feleségül venni. Ezek a saját kis önzõ kifogásaid, nem valódi indokok. Hány éves vagy?
Ha majd lesz férjed másképpen fogsz gondolkodni.
hááát...sztem necces. miért nem akarsz szülni? a saját gyerek azért csak saját nem olyan rossz ám a szülés, mert ha az lenne, akkor mindenki csak 1-szer szülne.
Ha van egy kis esze akkor igen.
most akkor ez a kérdés kamu volt?
A kérdező hozzászólása: Nem tagadom egyáltalán.
Szerinted ha ilyen önzõ vagy kinek kellesz te????? És ha majd öreg leszel nem lesz senkid se, max egy macskád, és majd sajnálod hogy ilyen hülye voltál régen.
Tényleg nagyon helyesen teszed, hogy nem fogsz szülni.Ilyen hozzáállással nem tudom elképzelni, hogy szeretni tudnád :(
A kérdező hozzászólása: (Tudnám.) Egyébként meg mindegy az egész, úgyis megölöm magam pár éven belül. Már rég meg kellett volna tennem. Én azt hiszem õrült vagyok. De nem a kérdés miatt, annak fele se volt igaz... Elnézést kérek mindenkitõl :( Amúgy ha nem ölöm meg magam, és nem leszek ilyen hülye, olyan 6-7 év múlva, akkor természetesen tényleg fogok szülni, egyébként semmi bajom nincs a szüléssel, meg a nõdokival se, tök jó lehet látni az UH-n a babát, meg minden... Na mindegy... Elnézést mégegyszer :S Tudom, hogy orvosra szoroluk, nem kell bunkóbbnál bunkóbb hangnemben ezt a tudtomra adni! Én TÉNYLEG sajnálom, hogy felteszek ilyen kérdéseket :(
Vagy kevesebbet igyál, vagy ne nézd annyit a zone romatica-t, hányok ettõl a drámázástól...
A kérdező hozzászólása: TÖBB VÁLASZT KÉRLEK TITEKET HOGY NE ÍRJATOK A KÉRDÉSEMRE! AKI ESETLEG VALAMI JÓT ÍRNA, AZT ÉN NEM ÉRDEMLEM MEG, HOGY NEKEM VALAKI JÓ DOLGOKAT ÍRJON, AKI MEG ROSSZAT ÍRNA, AZ MEG TÉNYLEG HIGGYE EL, HOGY ÉN MEGBÁNTAM, DE NEM TUDOM JÓVÁTENNI MÁSHOGY, CSAK ÚGY, HOGY BOCSÁNATOT KÉREK, ÉN TÉNYLEG SAJNÁLOM, ÉS TUDOM, HOGY NAGYON ROSSZ EMBER VAGYOK, ÉS HAZUDTAM IS, MEG MÁS EMBEREKET FELIDEGESÍTETTEM A KÉRDÉSEMMEL, NAGYON SAJNÁLOM! ÉN PRÓBÁLOM VISSZASZORÍTANI EZEKET A DOLGOKAT, NÉHA SIKERÜL IS, MOST NAGYON SOKÁIG MENT IS A DOLOG, DE MOST SAJNOS MÉGSE SIKERÜLT :( ELNÉZÉST KÉREK!
Nem, ennyibõl az szerintem sem. De az önzõséget azért nem tagadhatod le...
A kérdező hozzászólása: Egyébként önzõ vagyok, de szemét és p*csa nem vagyok.
De, a szemedbe mondaná, csak nem ezekkkel a szavakkal, mégis egyértelmûen.
A kérdező hozzászólása: Hogy egy szemét önzõ p*csa vagyok... Csak nem mondaná a szemembe
Igen, lehet, hogy durva volt, elnézést érte másoktól, de akkor is tartom magam a véleményemhez, lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni velem :) Kiváncsi lennék, hogy egy rendes pszicholúgus szakembernek mi a véleménye errõl.
A kérdező hozzászólása: Az összes többi ember "lep*csázott", csak nem használtak csúnya szavakat :)
Teszem hozzá butaság amit a kérdezõ ír, de akkor se kell le*csázni
Figy utolsó erre semmi szükség, végre egy kérdés ami felkelti az emberek érdeklõdését és mégsincs mocskolódás, te sem vagy tökéletes mindig erre gondolj.
> Meg -na ezér kinyírnak:D- nem is az a bajom, hogy nekem fáj meg rossz, hanem hogy NEKI NEM. Igazad van, ezért tényleg utálni fognak. Te hülye vagy, bazeg. Egy szemét önzõ p*csa, semmi más.
"nekem fáj meg rossz, hanem hogy NEKI NEM." Ha ez megnyugtat, akkor a gyereknek is fáj. Nem lehet könnyû kibújni és valószínûleg félelmetes érzés is. Egyik barátnõmnek benn volt a férje a szülésnél és annyira szorította a kezét, hogy eltört a férje ujja. Na, akkor mindenkinek minden fájt.... :)
az hát, csak unatkozik..
Depressziós vagy?tiszta furcsaságokat írtál...
veled [email protected] van?
Az nagyon okos, aki hülye kérdéseket ír ki kamuból, Ugye?
Istenem, de sok itt az okos...olvassátok már el a kommentjeit, fõleg a legutolsót...ott mondja el hogy csak kamu a kérdés vazz...agyasok... -.- ti meg itt veritek a nyálatokat napok óta, ahelyett, hogy kicsit beleolvasnátok... áááá... -.-
És most mit vársz, hogy a férjed essen essen teherbe és õ szüljön, hogy neked ne fájjon? Atya isten...te melyik bolygón élsz?
reméljük:) hacsak nem az a férfi is ilyen érzelmi sivár, mint te.
azért amikor magadat látod egy kis emberben, látod a hasonlóságot mind külsõleg, mind belsõleg, annál jobb dolog nincs. Eldicsekedhetsz, hogy neki TE! adtál életet. (persze ha zakkant vagy, akkor a jó Isten kymélje meg a gyereket, hogy te legyél az anyja). Ezzel nem bántani akarlak, de ilyen felfogással nem érdemled meg a picit.
Ja!és a szülést nem éreztem rossznak, lehet neked is teletömték a fejed a rémtörténetekkel, és ezért gondolod h rossz!!visszagondolva(két nap után is igy gondoltam) roszabbra számitottam és bármikor végigcsinálnám, de ha gondolod irj privit és mesélek részltesebben(na nem a szülésröl hanem az ezzel kapcsolatos gondolataimrol)
a tényleg szereted a párod, akkor TÕLE akarsz gyereket, az õ utódját, az õ vérét. Nõdokihoz meg nem csak kkor kell menni ha bajod van, mert sok olyan betegség van ami már eléggé elõrehaladott állapotban van mikor te ugy érzed h fel kell keresned a dokidat, és akkor lehet már késõ!!! Amugy ha félted az alakodat, ez buta kifogás:Nézd meg pl. Szandit!3 gyerek után is baromi jol néz ki, nem csunyult el a teste!!! Ezek a kifogások tipikus plázacicás érvek szerintem.Én is hasonloan gondolkodtam korábban, de ma már van egy 15 hós fiam. Ja! és hidd el császár után nem fogsz ugy szaladgálni mint az aki természetes úton szült. (és sajna nekem ezzel a vágással a hasiznaimat is olyan mértékben kárositották hogy sose lesz lapos hasam többé, de azt mondom akkor is megérte!!!
Ez az utolsó nagyon jó volt, én is valami hasonlón törtem a fejemet. A mensi görcs is jó [email protected], de ez van nõnek születtél testileg. A férfiaknak tényleg csupa öröm a baba csinálás, de nem is érzik át úgy az egészet, mert nem az Õ testükben növöget. Az én férjem azt mondta, hogy a 3. babát ( most próbálkozunk) szívesen átvállalná, az elsõ pillanattól. Néha tényleg nem lenne rossz átadni a nagy pocit, amikor már a fekvés, ülés, állás is kényelmetlen:-)Különben eg amíg te otthon vagy a babával, addig apuci dolgozik látástól-vakulásig, hogy el tudjon tartani, mert valljuk be õszintén a gyed az nem elég a megélhetésre. Neki sem lehet könnyû, csak másfajta nehézségekkel kell szembenéznie.
Szerintem aki azon gondolkodik, hogy pár éven belül megöli magát, az ne tervezzen gyereket, se örökbefogadni, se szülni. Egy orvost tényleg meglátogathatnál. Amúgy nem értem a logikádat. Ha majd neked fáj a fogad, akkor kalapáccsal szájonvágod a férjedet, hogy ha már neked sz*r, legyen neki is sz*r? Vagy ezt hogy gondoltad? És esetleg fordított esetben, ha a férjednek fáj valami, akkor te szolidaritásból megfejeled kicsit a lépcsõt?
"úgyis megölöm magam pár éven belül." Jók a távlati terveid... Bocs, de ez az önzõséged meg a ygerekességednek a csúcsa. Érzelmi 12 éves....:(
Ne akkor beszéld meg ezt a témát a pasival, amikor már készen álltok a menyegzõre, hanem sokkal hamarabb.Lehet, hogy neki is hasonló lesz a véleménye, de lehet, hogy õ szeretne saját gyerekeket, te pedig nem.Akkor viszont ütközni fognak az elképzeléseitek. Jobb ezt hamarabb tisztázni, mint esküvõ után...
szerinted fognak neked örökbe adni gyereket, amikor kérvényezed, és indokként a fentiek fognak elhangazni?------ hahaha, nehogy azt hidd!!!
Basszus én meg régóta szeretnék egy dobermannt, akkor most utáljam azt aki kiírja a kutyás témába hogy õ nem szereti a dobermannokat? Vagy ha nem sikerül lefogynom akkor utáljam azokat akik röhögnek az egészen és olyanok mint a modellek pedig zabálnak? Ennek annyira semmi értelme! Aki szeretne gyereket annak nem azért nem jön össze, mert másvalaki nem úgy gondolkozik mint õ! Mi a sértõ ezen? Ha nem tetszik valami akkor nem kell vele foglalkozni, had legyen már valakinek saját véleménye! Mégis hol tegye fel, a közlekedés témakörben? Miért kell egy anonim oldalon tudni hogy valakinek jön össze a gyerek? Akkor ilyen formán szoptatásról sem lehet beszélni mert hátha olvassa valaki aki nem tud és ez fáj neki. Meg gyors, természetes szülésrõl sem, mert egy másik császárral szült és ez fáj neki... Akkor mirõl lehet beszélni? Legyünk már felnõttek! Van akinek nem jön össze és van aki máshogy gondolkozik. A kettõ személynek egymáshoz semmi köze, a kérdésre nem kötelezõ válaszolni. Amúgy ettõl függetlenül azt gondolom a kérdezõrõl hogy máshol szórakozzon!
Szia! En ezt tenyleg jo indulatbol irom:keress fel egy jo szakembert mert neked eleg komoly problemad van az emeleten. Ezt az oldalt olyanok is olvassak akik nagyon szeretnenek babat de valami miatt nem jon nekik ossze. Gondolkozz el rajta h mennyire faj nekik egy ilyen kerdes amirol raadasul kiderul h kamu. Maskor eloszor gondolkodj aztan cselekedj. 7 honapos kisfiu anyukaja
te még a 20 évednek a közelében sem jársz..Talán jó ha 14-15 éves vagy!!!Uramisten milyen fárasztó vagy ember!! Egy jó tanács!!! Ne tanulj, ne gyarapítsd a DNS láncodat, és ha lehet maradj mindig csendben..Nem is csodálom, hogy nagy NULLÁNAK érzed magad mert az is vagy!!!
feminizmus csucsa
mit meg nem adnék, ha terhes lehetnék....:(
A kérdező hozzászólása: Az hogy nekem rossz, neki nem, de tõlem elvárja, hogy én szenvedjek egy olyan dolog("saját") miatt, ami nekem nem fontos (nekem a gyerek a fontos). És ebbe a helyzetbe azért kerültem, mert nõ vagyok, nem azért, mert bármi rosszatt tettem volna.
Azt inkább megérteném, hogy csak egyszerûen a terhesség és a fájdalom nem kéne, de az h az zavar csak, hogy a másiknak nem rossz?!?
Egyszerûen hiányznak belõled az anyai ösztönök. Egy olyan pasi kell neked, akibõl az apai ösztönök hiányznak. Vagyis a normális arcok messze elkerülnek majd.
A kérdező hozzászólása: A mosogatás nem jár fájdalommal...
"nekik "saját" gyerekük lehessen." Nem nekik lesz aját gyerekük, hanem nektek, EGYÜTT. Ha majd felnõsz (érzelmileg, agyilag) akkor dönts ilyen kérdésben. Nem baj, ha akkor is így gondolod, a te életed, csak idõben közöld ezt a pároddal, mert azért ez elég alapkérdés egy kapcsolatban. Ha egyetértetek, akkor rendben, de ha emiatt elhagy, akkor nem lehet jogod megsértõdni, mert a te döntésed volt. VAgy akkor is melletted kellene maradnia?
A kérdező hozzászólása: A férfiakét is sérti az urológus...
Szerintem ne is akarj kisbabát, ha tortúrának tartod. Nem való akkor hozzád!
És a nõdokinál a kontrollvizsgálatok, ellenõrzések? Én sem szeretem (sõt, utálom) de kibírok félévente 10 percet, minthogy csak akkor menjek amikor beteg vagyok és már lehet hogy késõ. Voltál már egyáltalán? Amíg nem találtam meg a mostani dokimat, én is nagyon gyûlöltem a dolgot, de a mostani dokimnál elviselhetõ az egész. persze nem szeretem, de pl. mosogatni is zutálok, mégis muszáj. Tényleg, holnaptól közlöm, hogy sérti a hiúságomat, hogy nõként mosogatni kell és fellázadok:) )
A kérdező hozzászólása: Én is önzõ vagyok, de a féfiak mégjobban! Õk várják el tõlem, hogy én mindenféle tortúrákon átessek, csak azért, hogy nekik "saját" gyerekük lehessen. Mikor az örökbefogadott gyerek is ugyanolyan gyerek, mint a többi. Õk csak ezen a TÉNYEN vannak felakadva, hogy nem "saját", és nem fizikai fájdalmon, 9 hónapon át tartó macerán, stb...
Nem azért hagyna el, mert nem akarsz egy gyereket kihordani és kinyomni, hanem azért, mert nagyon gyerekes vagy. Veszélyesen gyerekes. Akinek a nõgyógyász sérti az önérzetét. Az is sértõ, ha mell meg méhnyakrákod lesz és nem veszed észre idõben a nagy önérzeteskedés közben?
NEm kívánom, de lehet, hogy holnap kiderül, hogy valamilyen betegséggel kórházba kell menned, hogy meggyógyítsanak. Ott is azt mondod inkább, hogy meghalsz, de téged ne lássanak meztelenül, ne vagdossanak össze vagy bármi? A szülés nem mészárszék, ha hiszed, ha nem. Fiatal vagy még, a hormonok majd megoldják ezt a kérdést is:-D
Azért remélem nem házasság elõtt kerül szóba közvetlenül, mert ha a pasi elfogadja, akkor semmi gond, de ha nem? Akkor te meg miért nem tudod elfogadni, hogy õ mondjuk gyereket szeretne, esetleg többet is? És akkor azt miért nem lehet elfogadni? Amúgy ha ezt tényleg így gondolod, akkor lehet hogy jobb, ha tényleg nem lesz gyereked, nem kötelezõ, csak legyél tisztességes és ezt idõben közöld az adott pasival. Jó, ne az elején rohand le, de ne is a lánykérésig várj a dologgal.
A kérdező hozzászólása: Igen, a nõdoki is sérti az önérzetem. Oda csak akkor megyek, ha betegségem van.
Én elhagynálak. Nekem elsõsorban saját gyerek kell. Ha VÉGKÉPP nem megy, ha minden követ megmozgattunk (meddõség), akkor jöhet az örökbefogadás.
A kérdező hozzászólása: Ezt miért nem lehet elfogadni?
Én ezt gondoltam és gondolom, sõt szinte látványosan utálom a gyerekeket is és már van férjem. De õszintén, én nem bánnám, ha tesztelnék egy pozitívat, tõle akarok, rendesen vágyok rá! Max addig vinnyogok, míg meg nem császároznak. De ha már nõne a pocim, szerintem ezt a hülyeséget is elfelejteném és szülnék mint a kisangyal.
Egy nõnek szülés nélkül is kell idõnként nõdokihoz járnia. Akkor azt sem fogsz, az is sérti a hiúságodat?
A kérdező hozzászólása: Jóval több vagyok, viszont a gyerekvállalástól így is messze vagyok még.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem ér meg ennyit, hogy "saját" legyen. Nekem GYEREK kell, nem "saját" gyerek. Akár roma is lehet, beteg is, nekem mindegy...
Egy tizenévesnek ez tök mindegy. Majd késõbb rájössz.
De egy férfi is elmegy urológushoz, ha kell. Csak azt csinálsz mindig, amíg jólesik, ami kényelmes? A mosogatás? ehogynem, fizikai fájdalom, annyira utálom:) ))))
Megint én, a 23, de komolyan kérdezõ, ha neked fáj a fogad, akkor a férjed rohadjon meg hogy neki meg miért nem? Én nem akarlak megbántani, de egy életrevaló emancipációs-sértettséget kaptál, kúráld ki.
Ja, és még annyit, hogy ettõl nem érzem magam gonosznak, vagy embertelennek, tudok gondoskodó lenni, de nekem nem az "unokaöcsi/hugi"-val való játék, meg babusgatás a hobbim, de a kutyámról imádok gondoskodni, és most nem csak a játék és a simogatás, hanem minden más. Nem akarom ezt ide keverni, csak azért említettem, hogy világos legyen, hogy nem a valakirõl/mirõl való gondoskodás zavar.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Elolvastam a kérdésed, hát igen, a témája tényleg elég hasonló. Csak én meg a gyerekeket IMÁDOM, szóval nekem kéne min. 3 belõlük :S Meg -na ezér kinyírnak:D- nem is az a bajom, hogy nekem fáj meg rossz, hanem hogy NEKI NEM. És akkor miért várja el tõlem, hogy nekem rossz legyen, ha egyszer szeret? Nekem ez nem fér a fejembe.
"jól és normálisan viselkedik emberek társaságában" Ezt 30 évesen én is így gondolom:) Aranyos meg ehlyes egy kisgyerek, de nem kell cukinak lennie és pláne tudjon viselkedni, nem mindenre mentség, hogy gyerek.
A kérdezõvel nem vagyok egy hullámhosszon, ez nem szabadna, hogy önérzet kérdése legyen, de a másik 20/L kérdését is olvastam, vele inkább, pedig én már 23 vagyok, és én kifejezetten nem szeretem a gyerekeket, egyáltalán nem olvadok el egy "cukiság"-tól, leginkább az tud felvillanyozni egy kisgyerekkel kapcsolatban, ha jól és normálisan viselkedik emberek társaságában. Nem tudom, lehet majd még öregednem kell hozzá, de el nem tudnám képzelni az egész terhességet és "gyerekelést".
szia! csak most vettem észre a kérdésed, én pont föléd írtam ki az enyémet. hasonló, de nem teljesen ez. és egyidõsek is vagyunk. látom nem vagyok a gondolataimmal egyedül. valószínû benned sincsenek anyai ösztönök (legalábbis saját gyerek iránt), én át tudom érezni mert nekem sem jutott belõle igazán. bár már mondták, hogy késõbb lehet elõjönnek. én is csak ennyit tudok mondani, de ettõl függetlenül ezt most még én is elképzelhetetlennek tartom...
A kérdező hozzászólása: Nem.
Oké, , csak ha már most elõkerült esetleg, amikor még nem akarsz férjhezmenni, akkor mi lesz késõbb? Mindegy... Szóval szerintem igen, normális férfi lelép. Nem azért mert nem akarsz saját gyereked, hanem az éretlenséged meg az önzõséged miatt. Ha terhes lennél, elvetetnéd?
A kérdező hozzászólása: Ez bonyolult, hagyjuk ki ebbõl.
És vele nem került elõ ilyen kérdés? Vagy 20 évesen ez még nem volt téma?
A kérdező hozzászólása: Voltam.
Voltál már szerelmes úgy igazán?
Tényleg kb. 12-nek gondoltalak, érzelmileg kb. ennyi is vagy.
A kérdező hozzászólása: 20
Hány éves vagy? Csak tényleg érdekel. Engem sem érdekelne, hogy beteg a kisgyerek akit örökbe fogadok. Mert örökbe fogadnék, ha nem lenne más lehetõségem és akár a saját gyerekem mellé is majd, szóval nem az örökbefogadás részével van bajom.
A kérdező hozzászólása: Én is elmentem nõgyógyászhoz, amikor kellett.
A kérdező hozzászólása: Õszintén? Sérti az önérzetem, hogy a nõnek fáj, meg kellemetlen, meg nõdokihoz kell járni, meg mutogatnia kell magát, meg esetleg a bõre is elcsúnyul, stb a férfinek meg nem. Nem tudom elviselni, hogy elvárják tõlem, hogy ezt tegyem!

39 hetesen normális ha majd leszakad a hasam alja, meg a derekam? Nem menzi szerű görcs, hanem mintha le akarna szakadni, belenyilalgat már második napja. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Valószínüleg tágulsz. De ha bizonytalan vagy keresd fel a dokidat. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

Szia! Valószínüleg tágulsz. De ha bizonytalan vagy keresd fel a dokidat. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Szia. Szerintem lassan készülõdj :) Könnyû szülést!
Szerintem nomális, már sok jó nem vár rár, még egy hét, kitartás!

Ha majd lesz valamikor hörim, megkel pucolni a répát vagy az uborkát?

Ja és mi az amit nem ehet ??

Legjobb válasz: hörcsögkaja. lehet kapni külön állatboltokban.. a répát meg nem kell és adhatsz neki salátát is még. én általában azért megmostam mindig a zöldségeket mielõtt odaadtam neki, de pucolni nem kell.

hörcsögkaja. lehet kapni külön állatboltokban.. a répát meg nem kell és adhatsz neki salátát is még. én általában azért megmostam mindig a zöldségeket mielõtt odaadtam neki, de pucolni nem kell.
A kérdező hozzászólása: köszike
Itt van hogy mit ehet: http://torpehorcsogok.hu/taplalas.html És ez nem csak törpe hörire vonatkozik :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nekem van törpehörim, nagyon szereti a sajtot, salátalevelet, dió, mogyi, száraz kenyér (imádja!)olyan, ami felfújja ne adjál, pl. kelkáp. karalábé. Persze magvak, az enyém nem eszi meg belõle a kukoricát, szárazan, a fõttet igen. Az a lényeg, h. ne egyszerre adjál neki mindent, mindennap mást, almát, utána, ubit (én lepucolom) az almának a héját sem eszi meg. A TV paprikát is szereti és gyümiket!

Nyáron is terhes kismamik, mire kell majd vigyáznunk ha itt lesz a nyár?

Aki volt már nyáron kismama az is írna tapasztalatokat.Minden érdekel.Köszi

Legjobb válasz: én is egész nyáron pocakos leszek ösz elejére jön majd a pici annak ellenére hogy nagyon szeretek napon lenni most nem leszek az árnyékos helyeket fogom keresni és nagyon sok folyadékot fogok inni inkább vizet mint üdítõket esetleg teákat szeretnék majd strandra is menni a fertõzések elkerülése véget minden strandolás elõtt és után canesten krémet fogok használni hát kb.ennyi a többi majd jön magától szerintem szép nyarat neked

én is egész nyáron pocakos leszek ösz elejére jön majd a pici annak ellenére hogy nagyon szeretek napon lenni most nem leszek az árnyékos helyeket fogom keresni és nagyon sok folyadékot fogok inni inkább vizet mint üdítõket esetleg teákat szeretnék majd strandra is menni a fertõzések elkerülése véget minden strandolás elõtt és után canesten krémet fogok használni hát kb.ennyi a többi majd jön magától szerintem szép nyarat neked
Nekem az elsõ kislányom is augusztusban született és a következõ szeptemberben fog. Tehát mindkettõ nyári baba. Én ájulós fajta vagyok úgyhogy én innivaló ( hideg) nélkül egy tapottat sem. Napon minél kevesebbet lenni.És strandon csak nézhetem hogy más lubickol a vízben. Én nem megyek bele a vízben a fertõzések miatt.Majd jövõre. Az éjszakák nekem rosszak voltak mert nagy hasam is zavart, meleg is volt.
Én 3x is voltam nyári kismama. Sikerült komolyabb gondok nélkül kibírni :) ) igazán a nagy meleg szokott leginkább kellemetlen lenni, hisz terhesen eleve jobban izzad az ember, hát a nyár még rátesz. Igyál sokat, naponta akár többször is zuhanyozz le! Ne indulj el otthonról innivaló nélkül, amit elõzõleg hûts be! Úgy tervezd a napi teendõidet, hogy a legnagyobb melegben lehetõleg fedett, hûvös helyen legyél. Strandra elmehetsz, csak nagyon figyelj a megfelelõ higiéniára. Ugyanígy a szabadvizek (tó, tenger) sem tiltottak. A lakásban sötétíts be, hogy ne melegedjen fel túlzottan (én éjszakánként sokszor az ablak alatt "ágyaztam meg magamnak, mert mind 3x aug. végén, szept. elején szültem). Kitartás! Ha vn még kérdésed, nyugodtan írj!
2 éve is egész nyáron terhes voltam, és most is az leszek végig. Arra figyelj oda, hogy ne legyél sokat a napon. Sok kismama hajlamos arra, hogy barna foltok keletkezzenek a bõrén, fõleg az arcon, nap hatására, és ezek csak jóval szülés után tûnnek el! Én megúsztam, de egy barátnõmnek nagyon szép bajsza volt hónapokig :( Én még a Balcsiban is fürödtem, és most is tervezem :) Ja igen, ne zabálj össze-vissza mindenféle helyen, tudod nyáron erõsebb a szalmonella veszély! Sok vizet igyál! Jó babavárást!
kösznöm :-)) no ezt majd alkalmazom, a hideg törölközést. de nem fogok jobban izzadni tõle? én csak attól félek hogy a munkát a meleg miatt nem fogom bírni.
Utolsónak: ilyenkor érdemes kipróbálni, hogy vizes kendõt beteszel egy dobozba és azt be a hûtõbe és néha áttörölgeted magad vele, nyakad, arcod vállad. (11:56)
Ez engemet is érdekelne. szept végére vagyok kiírva. a zuhanyozás rendben is lenne, de mi van akkor ha dolgozik a kismama és persze nincsen légkondi, csak kb. 30 fok az irodában?
Én júliusban szültem, szerintem ezekre érdemes figyelni: - mindig legyen nálad egy pici flakon víz és papírzsepi - ha elindulsz valahova, akkor elötte gondold végig merre sétálsz, próbálj meg olyan helyen menni, ahova nem süt a nap nagyon - egyél sok almát és petrezselymet, ezek hajtják a vizet vagy legalábbis kevésbé vizesedik az ember tõle - legyen meg a napi 2 liter folyadék, ami mindenképpen víz legyen és ne cukros üdítõ vagy gyümölcslé (nekem pl jól esett a citromos víz) - használj magas faktorú naptejet az arcodra, mert terhesen foltosodást okozhat a nap (fõleg az utolsó trimiben) vagy használj kalapot, sapit vagy simlis kendõt. Én túl késõn kapcsoltam, pedig figyelmeztetett a kozmetikus és maradandó foltokkal van tele az arcom - próbálj meg bõ bõ ruhákat venni. Én pocira feszülõ ruhákat szeretem, de kénytelen voltam egy-két lazább cuccot beszereznem Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még gondolkozom :)
De fogsz szerintem, viszont az jó, mert hûti a tested (csak ügye kellemetlen) . Ha nagyon nem bírod a meleget, szédülés, ájulásveszély, akkor irasd ki magad táppénzre pár hétre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!