Találatok a következő kifejezésre: Ha majd az (2011 db)

Milyen tagozatra kell menni gimibe ha majd az egyetemen állattenyésztési szakra akarok majd menni?

Barátn?mmel elterveztük hogy lovakat fogunk tartani/tenyészteni.Arra gondoltunk hogy gimibe majd biológia-angol tagozatra mennénk.Egyetemen pedig állattenyésztési szakra.Az lenne a kérdésem hogy jó ha gimibe biológia-angolra megyünk ogy felvegyenek az egyetemre az állattenyésztései szakra??

Legjobb válasz: gondolom, még csak hetedikes vagy most. nem bántásból mondom, de a következõ pár évben nagyon sokat fog változni az, hogy mit akarsz csinálni a késõbbiekben. én például hetedikes koromban tolmács akartam lenni, elmentem nyelvtagozatra és most orvosira felvételizek. a biológia-angol nem rossz irány, de szerintem így együtt nem nagyon van. 18/L

gondolom, még csak hetedikes vagy most. nem bántásból mondom, de a következõ pár évben nagyon sokat fog változni az, hogy mit akarsz csinálni a késõbbiekben. én például hetedikes koromban tolmács akartam lenni, elmentem nyelvtagozatra és most orvosira felvételizek. a biológia-angol nem rossz irány, de szerintem így együtt nem nagyon van. 18/L
17:45 és arra nem gondoltál, ha nem tenyésztik akkor kihal az az állatfaj?
A kérdező hozzászólása: köszi..
Gondolom szeretitek a lovakat, ezert szuletett meg ez az elkepzeles. Kerlek gondolkodjatok el azon, hogy egy lonak (vagy barmely mas allatnak) valoban jo e, ha tenyesztik. Ok ugyanolyan erzo lenyek mint mi. Szabadon, bekeben kene oket hagyni. Tudom, hogy ez most roppant furan hangozhat :-) ezert ha tobbet szeretnel megtudni errol a "fura" nezopontrol ajanlom figyelmedbe ezt a filmet: http://video.google.com/videoplay?docid=-3481883898572254535 Joaquin Phoenix narraciojaval es Moby zenejevel. Alapmu! Itt is sok hasznos infot talalsz a temaval kapcsolatban: http://veganforradalom.info/
Ha van biológia-angol, akkor jó. Legtöbb helyen biológia-kémia, vagy biológia-fizika, biológia-kémia szakok indulnak. A felvételihez a biosz-fizika a hasznos, az élethez a biosz-kémia.
A kérdező hozzászólása: köszi.. de van a gimibe angol-biosz nálunk!
vagy ménesgazda szak.
egyetem*
Nem tartom etikusnak fajok "letrehozasat", tenyeszteset. Ez sokmilliard szenvedo erzo lenyt eredmenyez. Mi ertelme megszuletni egy bizonyos faj tagjakent, ha kihasznalas es eroszakos halal var rad? Antifajistakent nem bizonyos fajok sorsa erdekel elsodlegesen, hanem az egyes elo lenyek szenvedese.
Lovas-tanár (hippológus) és -szervezõ Gödöllõi egyeeem.

-18 évesen gitárt tanulni? - Nem a szokásos kérdéseket akarom felírni, hanem azt, hogy ha elkezdek most gitározni, esetleg tanárhoz is járok, akkor mennyire tudom lejátszani a zenéket, ha majd az egyik Slágert szeretném játszani?

Semmi X-tra nincs abban, amit akarok, csak hogy mennyi az az id?, és hogy lehet elérni azt, amivel elszórakoztathatom magam, vagy másokat...:) A válaszokat el?re is köszönöm! (Esetleg ha egy jó kis gitárt tudnátok mutatni, annak is örülnék:D)

Legjobb válasz: A lényeg, hogy te is élvezd, ne görcsölj bele, hogy te minél hamarabb megakarsz tanulni perfektül, mert az úgy nem mûködik. Ha szorgalmas vagy és élvezed pár hónap alatt eljutsz arra a szintre, amit már más is szívesen hallgat.

A lényeg, hogy te is élvezd, ne görcsölj bele, hogy te minél hamarabb megakarsz tanulni perfektül, mert az úgy nem mûködik. Ha szorgalmas vagy és élvezed pár hónap alatt eljutsz arra a szintre, amit már más is szívesen hallgat.
ahogy az elsõ is mondta, pár hónap, de inkább fél-1 év mire igazán jól kialakul.. milyen gitárt szeretnél? klasszikus, akusztikus, vagy elektromost? Én most veszek új szettet, (elektromos) és 55ezerbõl kijön minden... Cort G200, Cort 10W-os kombó(erõsítõ), heveder, pengetõ, húr, kábel. http://www.hangszerdiszkont.hu
A kérdező hozzászólása: Én tartózkodom attól a "vegyél egy kezdõ gitárt, és majd veszel utána egy másikat" dologtól. Olyan lenne, hogy veszek egy jobbat, és egy darabig nem kellene másikat vennem, de az is majd akkor derül ki, amikor benne leszek a sûrûjében. Az elektromos gitárral még várnék, de ha elmondanád, az akusztikus-klasszikus gitár melyik mért lenne jó nekem, azt megköszönném.
Nincs miért az elektromossal várni, ha az elektromos gitár érdekel. De ha akusztikussal is szeretnél játszani, akkor inkább azon kéne kezdeni. A klasszikust nem ajánlom, hamar megbánnád ha olyat vennél. Ha akusztikus gitár kell, a Cort-okat ajánlom, különösen az earth szériát, mert a tömör fedõlap a legnagyobb vízválasztó az akusztikus gitárok között. Túl sokat sem érdemes költeni elsõ gitárra, majd ráérsz jobbfélét venni ha belejösz aztán legalább lesz 2. gitárod vész esetére.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!
Az elszórakoztatáshoz tulképp elég pár akkord ismerete, és egy jó énekhang. A slágerek legtöbbjét így is el tudod majd játszani. Ehhez gyakorlástól függõen, de maximum 1 év elég kell legyen. Nem kell rögtön drága gitárt venni! Menj el egy nagyobb nevû (vagyis megbízhatónak tûnõ) hangszerboltba, és egy közepes árú használt gitárt vegyél, méghozzá olyan típust (akusztikus/elektromos), amilyenen végül játszani akarsz. Így elkerülheted a gagyit, de mégsem kell vagyonokat költened. És ha úgy hozza a sors, késõbb eladhatod/lecserélheted, mert a jó gitár tartja az értékét, ha vigyázol rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

A holokauszt tagadása ma még nem bűn, de mi van akkor, ha ha majd az lesz és valaki helyesli azt amit 'holokausztnak' hivnak?

Például: ha valaki azt mondja - Jól tették a németek.

Legjobb válasz: ez a kijelentés nem a holokauszt tagadása lenne

ez a kijelentés nem a holokauszt tagadása lenne
Bûnnek számít-e, ha valaki felteszi a kérdést: miután 1990-ben "hivatalosan" is 4 millióról 1, 1 millióra csökkentették az auschwitzi táborban elhunytak számát, miképpen lehetséges, hogy az összes, a háború alatt /vagy csak a koncentrációs táborokban?/ elpusztult zsidó száma mégis 6 millió maradt? Miként lehetséges 6 millióból elvenni 2, 9 milliót úgy, hogy mégis 6 millió maradjon?
Ez a holokauszt tagadás dolog nevetséges szerintem. Akkor én mostantól azt mondom 1848 nem is volt, semmilyen forradalom nem volt, én ezt nem hiszem el. Ezért nem büntet meg senki. Nem bírom felfogni se, hogy demokráciában megmondják az embernek hogy mit hihetek el és mit nem??? Mindenki azt hisz amit akar, nem? Ez olyan minthogy van aki hisz _Istenben, van aki nem. Nehogy már nekem megmondják hogy jehova legyek vagy katolikus, vagy szõke legyen a hajam vagy fekete. Szánalmas hogy ezt akarják nekem megmondani. És igazad van amit írtál: ha kiállok és azt mondom, hogy igen volt holokauszt és csókolom a lábukat a németeknek hogy füstölögtek a kémények éjjel nappal, akkor mi van?? csak pillákolnának majd. Akkor mondja meg nekem valaki hogy ennek mi értelme.
Olyan, hogy holokauszttagadás nincs. Nem létezik. Illetve hülyeség. Én még igen kemény szélsõjobboldaliaktól sem hallottam azt, hogy nem deportáltak és öltek meg zsidókat a második világháborúban. Legfeljebb a számokkal és módszerekkel nincs minden rendben. Illetve az utána történt dolgokat kérdõjelezik meg, pl kárpótlás és egyebek. Persze azért jó kérdés, hogy ha nem lehet se tagadni, se helyeselni, akkor mégis mit csináljak vele?
Elõször el kellene már végre mondani az embereknek, hogy mi is történt pontosan! Mert amit ránk erõltetnek, azt már nem egy ember, tudós cáfolta és bizonyította, hogy nem igaz! Utána ha tudjuk, hogy tényleg hány ember és milyen körülmények között és nem utolsó sorben milyen nációból halt meg, akkor beszélhetünk a tagadásról is! Lehet, hogy akkor már nem is lenne ennyi ellenzõ? Persze ha ezt büntetni akarják, akkor a kommunizmus bûneivel és annak tagadásával mi lesz? Trianon elhallgatásával mi lesz? stb.?
Ha elmondanák mi történt valójában, akkor legalább egy állam léte kerülne veszélybe. Ezt természetesen nem engedhetik meg maguknak.
nekem erre csak egy válaszom van: "más történelmi tényt miért nem tagadunk?" hallott már valaki olyat, hogy partraszállás tagadás? elgondolkodtató...

Miert hagyott el ha majd azt mondja h fogjam fel ugy hogy par napig nem talalkozunk?

A baratom tegnap messengeren szakitott velem azzal az indokkal, hogy jobb nekunk igy, mert sokmindenbe ram haritja a hibat, es hogy ezzel bant engem es sirok. Es hogy boldog leszek massal, mert szep vagyok es talalok mas pasit. Az ejszaka kisirtam miatta a szemem, aludtam 2 orat, majd mentem suliba dagadt szemekkel. Ott beszeltunk smsben, mivel o nem jar suliba mar, es azt mondta h ne szunetnek fogjam fel, hanem fogjam fel annak, hogy egy par napig nem talalkozhatunk, amig a tataja haldoklik. Es ezzel is csak bantana, mert emiatt ideges. Szerintetek most mit akar?

Legjobb válasz: Szakítani. A legrosszabb szöveggel (nem a te hibád, hanem az enyém...).

Szakítani. A legrosszabb szöveggel (nem a te hibád, hanem az enyém...).
A kérdező hozzászólása: de ha tegnap szakitott ma miert ir rementeli smseket... pl. : Ne fogd fel se szakitasnak se szunetnek, ez egy par nap nem talalkozas lesz!
Nem akar megbántani, de szakítani akar.
Hülyít téged, mert önzõ. Ha szeretne, akkor örülne, hogy ott vagy neki támasznak a nehéz idõben, nem ilyen kamudumával jönne.
hogyha csak par napor nem szeretne talakozni....amit persze csak ugy mond....akkor nem jonne ilyen idiota szoveggel h talalsz magadnak mast meg mit tom en..... egyertelmu:szakitani akar(vagyis mar megtette)
A kérdező hozzászólása: itt annyi a problema hogy ezt a par napot szakitas utan mondta es tegnap talalkoztunk veletlenul es beszeltunk egy orat es azt mondja hogy szeretni szeret de megunta hogy mindig van egy kis nezetelteres, s hogy mindig megbant olyan dolgokkal amikkel nem gondolna... s a tataja haldoklik s csak egyre idegesebb... de vegul azt mondta h amig a tataja el addig talalkozzunk kevesebbet es oszt nyaron lehetunk eggyutt eleget... Szerintetek?
Szerintem tuti hazudik, lehet talált egy másik nõt és nem tud mit ki találni hogy szakítson veled és õ azt várja hogy tedd meg te!!

Szerintetek égő, ha majd az egyetemi / főiskolai kollégiumba anyukámmal megyek beköltözni?

Tudom,hogy korai még a kérdés,de ma beszéltünk err?l,és elgondolkodtam.

Legjobb válasz: Semmi égõ nincs benne, sokak vidékrõl jönnek és a szülõk ketten! kísérik õket fõleg elõször. Minden szülõ látni akarja hol és hogyan fog lakni a gyereke. Ez tök normális, semmi égõ nincs benne, nem kisgyerekes vagy ilyesmi. Meg igazából fõsulin az emberek sem olyan buták már mint középsuliban vagy áltanánosban hogy ilyesmit égõnek tituláljanak. Ez teljesen megszokott, ne aggódj.

Semmi égõ nincs benne, sokak vidékrõl jönnek és a szülõk ketten! kísérik õket fõleg elõször. Minden szülõ látni akarja hol és hogyan fog lakni a gyereke. Ez tök normális, semmi égõ nincs benne, nem kisgyerekes vagy ilyesmi. Meg igazából fõsulin az emberek sem olyan buták már mint középsuliban vagy áltanánosban hogy ilyesmit égõnek tituláljanak. Ez teljesen megszokott, ne aggódj.
Nem égõ. Akkor sem az, ha mások bután annak tartják. Engem is a szüleim fognak kísérni, ebben biztos vagyok. Tudni akarják, hol leszek, merre mit csinálok, milyen a környezet; ha már egyszer nem tudhatnak mindig maguk mellett, otthon. Ez teljesen normális. Nekem az a szokatlan, amikor a szülõk, finomabban nem tudom magam kifejezni, le se sz.rják, hova kerül a gyerekük, hol és mit fog csinálni, ha távol lesz tõlük. Ha elkísér, utána csak arról kell gondoskodnod, hogy ne akarjanak folyton-folyvást rendezkedni, takarítani, körülnézni, ... csak amikor nagyon fontos, és esetleg sokáig nem tudsz hazamenni/szükséged van valami lényegesre. :D
Vannak, mert pl nem mki engednek el az autoval, pléne nem egy hétre, ha abban visznek cuccokat....
Ja, már értem... azt hittem hirtelen, hogy anyukával költözik be. :) Hát, a költözésnél persze kell néha a segítség.
Vérciki ha hülye vagy! Fiút is meg lányt is visznek a szülõk, és hangsúlyozom, nem azért mert gyerek, vagy mert nem tudna egyedül beköltözni, hanem mert a szülõk a helyszínt látni szeretnék. Vonatkoztassatok már el.
Izé, mégsem voltam az elõzõ, ketten közbeírtak. :-)
Igen, az. A kollégium az önálló életed kezdete, kezdd stílszerûen, légy felnõtt. Gondolj arra, hogy sokan körülötted ennek alapján alkothatnak véleményt rólad, és lehet, hogy rögtön bekerülsz egy rossz skatulyába, mielõtt esélyed lenne megmutatni a többieknek, milyen vagy.
Az elõzõ vagyok. Persze attól is függ, fiú vagy lány vagy. Ha fiú, akkor vérciki, ha lány, akkor csak félig.
Mármint õt is oda vennék fel?
23:13: ez azért már nem a gimnázium.
*több szülõ volt mint diák
Szia!Egyáltalán nem ciki, én most õsszel kezdtem az egyetemet, szeptember elején kellett beköltözni a koliba, és engem apám hozott le kocsival, mondjuk 280 km-re lakom az egyetemtõl, szóval ha nem így mégis hogy vittem volna le azt a sok cuccot?egyébként pedig aznap költözött a fél koli, és több szülõ volt diák gyakorlatilag, mindenkit szinte kocsival hoztak, és senki nem tartotta cikinek, nem skatulyáztuk be egymást, én sem vagyok anyuci pici lánya, nem rohangálok haza minden hétévégn(havi egyszer szoktam), mert nagyon sokba kerül.. de ezen ne aggódj, ha valaki ez alapján ítél meg és alkot rólad véleményt esetleg tesz bele az õ kis skatulyájába, hát egészségére, de egyébként meg sz*rd le:)
csak annak ciki aki 30 évesen megy egyetemre.
Ne aggódj ezen:) Semmi ciki sincs benne, teljesen természetes ez a dolog:) nekem meg sem fordulna a fejemben, h vkit ez miatt kiröhögjek:D
Én is anyukámmal jöttem, mert nem volt kedvem vonattal 3 táskát vinni, így elhozott kocsival. Két lánnyal lakom egy szobában, és ott is az egyiküknek ott volt az anyukája, és az én anyámmal össze is barátkoztak:D
A kérdező hozzászólása: Ja...akkor bocsi, félre értettem.
Nem neked írtam a hülyét, hanem annak aki azt írta hogy vérciki ha fiú vagy!
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy lány vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! 23:18-as nem vagyok hülye!!! Csak gondoltam megkérdezem, hogy mások hogy gondolják ezt.
Én a 22éves fejemmel az exemtõl is apámmal költöztem el. Min vittem volna a cuccom, a bkv-n? Dehogy égõ, valahogy be kell rakodnod. Különben az egyetemen már "felnõttebbek" vannak, ott nem égõ ha az embernek van apja meg anyja, akik autóval elviszik valahová.
A kérdező hozzászólása: OK! Akkor lesz**om xD Köszi :)

Azt mondta a nőgyógyász hogy hátrahajló méhem van (17 éves vok). Nagyon megijedtem amikor közölte h nem sok esélyem van a babára ha majd szeretnék, mert folyamatosan elfogok majd vetélni! Ez tényleg igaz? Nagyon elkeserített

Legjobb válasz: Nekem 2 missed ab. után vették ezt észre,a hátrahajlás mértékétõl is függ.Nekem csak kicsit olyan.Ez inkább nehezebb teherbeesést von maga után.Ha majd babázni szeretnél elõtte is jó ha majd újra elmész dokihoz és egy esetleges poz. tesznél azonnal felkeresed.Ne keseredj el semmi nincs veszve:)

Nekem 2 missed ab. után vették ezt észre, a hátrahajlás mértékétõl is függ.Nekem csak kicsit olyan.Ez inkább nehezebb teherbeesést von maga után.Ha majd babázni szeretnél elõtte is jó ha majd újra elmész dokihoz és egy esetleges poz. tesznél azonnal felkeresed.Ne keseredj el semmi nincs veszve:)
szia! nekem is az van, 3 hónapos kicsi fiam a gyogyszermentes második hóban összejött, a kistesója aki még csak pocoklakó, elsõ közösülésre! szal ne aggodj emiatt!
Az én méhem is hátrahajló.3 gyerekem van és nem okozott gondot a teherbeesés.(persze nekem is mondta a doki)Sõt 2 hete rakattam fel a spirált is.Ne aggódj.Nem vagyunk egyformák.
Nem tudom miert szeretik az orvosok halalra remiteni a pacienseket. Annyit szoktak mondani a normális orvosok a hatrahajlo mehre, hogy a konnyebb teherbeeses erdekeben tegyel parnat a feneked ala, de anelkul is siman menni fog. nyugi. es ha tudsz, valts dokit
Ne aggódj, nekem is ez a "bajom", de a kisfiammal második próbálkozásra teherbe is estem. :-)
Hátrahajló méhemmel az elsõ "lövés" után teherbe estem. Ennyit a riogató dokikról! Minden Jót! 32 hetes kismami
17:17-es vagyok. Csak annyit tanácsolt a dokim, hogy a 10-12. hétig próbáljak hason aludni (ekkor még nem nyomod a babát, mert még picike), hogy a méh kiemelkedjen a kismedencébõl. A 12 heti UH-n már olyan volt a méhem, mint mindenki másnak. :)
Szia! Nekem hátrahajlik elég rendesen. Anno nehezen ment a teherbeesés, persze doki mondta, hogy nehezen is fog menni emiatt... De sikerült! 2szer is:) Most viszont, szülés utáni kontrollon azt mondta a doki, hogy hátrahajló méh miatt nem tehet fel spirált... Nem is akartam persze, õ csak megjegyezte. Szóval, nem reménytelen az eset! Majd ráérsz akkor foglalkozni a témával, ha babát szeretnél. Addig ne stresszeld magad :)
Erõsen hátrahajló méhem van. RÖGTÖN teherbe estem, mikor akartam, és egészséges babám van! Ne aggódj! :)
de azért sok nõ van akinek ilyen és teherbe esik és kishordja a babár egészségesen
Ez az orvos nem normális. Válts nõgyógyászt. Az esélyeid nem kevesebbek, mint másnak, és nem fogsz elvetélni sem!
szia nekem is hátrahajló méhem van, és az elsõ gyógyszermentes hónapban, megszakításos módszerrel lettem terhes.most itt szuszog mellettem a13hetes kisfiam. nem értem miért riogat a dokid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) valamennyire megnyugodtam, aranyosak vagytok!

Ha majd leszedik a fogszabályozómat azt mondta a dokim, hogy az alsó fogívre a frontfogakra rak majd belülre egy drótot az nem lesz majd kényelmetlen?

Legjobb válasz: Nem, retainer a neve, keress rá. Pl.: http://1.bp.blogspot.com/-iMlw4ElaocU/TyC2mjH8_YI/AAAAAAAABs.. http://www.platinumorthodontics.com.au/wp-content/uploads/20..

A kérdező hozzászólása: tudtam, hogy hogy néz ki, csak az érdekelt, hogy nem e fog zavarni..

Ha megszűnik az analóg TV adás, az új digitálisat csak a HDTV-k tudják majd a legszebben fogni?

Legjobb válasz: Olyan tévék fogják tudni venni a digitális adást amikben van mpeg-4 tuner illetve a hagyományos készülékkel is lehet majd fogni, ha set-top-boxot kötnek rá, de egy hd-ready ill. full hd tv-n szebben mutat majd ha az adás is nagy felbontású lesz, jelenleg egyes kábelszolgáltatóknál és az m1 m2 Dunatv egyes mûsorait sugározzák magasabb felbontásban. Tehát a digitális adás nem egyenlõ a hd adással, a sima digitális adás csak szebb, tisztább de nem részletesebb.

Olyan tévék fogják tudni venni a digitális adást amikben van mpeg-4 tuner illetve a hagyományos készülékkel is lehet majd fogni, ha set-top-boxot kötnek rá, de egy hd-ready ill. full hd tv-n szebben mutat majd ha az adás is nagy felbontású lesz, jelenleg egyes kábelszolgáltatóknál és az m1 m2 Dunatv egyes mûsorait sugározzák magasabb felbontásban. Tehát a digitális adás nem egyenlõ a hd adással, a sima digitális adás csak szebb, tisztább de nem részletesebb.

Esemény utáni után, ha 2 héttel előbb jött meg, akkor, akkor is meg kell jönnie a normális időben? Vagy majd az is 2 héttel később kellene megjönnie, hogy a kettő között 1 hónap teljen el?

Mert most kellene normál esetben megjönnie, de már 2 héttel korábban megjött. (1 héttel a tabi beszedése után)

Legjobb válasz: Hát, ez így kicsit érthetetlen, de annyi biztos, hogy az esemény utáni eléggé megkeveri a hormonháztartást, ezért lehet hogy elõbb jött meg, és igen, az is lehet hogy ezért majd a kövi kicsit késni fog. De aztán majd szépen visszaáll.

Hát, ez így kicsit érthetetlen, de annyi biztos, hogy az esemény utáni eléggé megkeveri a hormonháztartást, ezért lehet hogy elõbb jött meg, és igen, az is lehet hogy ezért majd a kövi kicsit késni fog. De aztán majd szépen visszaáll.

Ha bevezetik az ingatlanadót az a nyaralókra is érvényes lesz? Még az is lehet hogy nyaralóra több adót kell majd fizetni?

Van egy nyaralónk, de lakóingatlanként használjuk, csak még nem min?sítettük át. Attól tartok, hogy ha az ingatlanadót bevezetnék, ez minket nagyon rosszul érintene. Van valaki aki ért ehhez a témához? Segítsen! köszi.

Legjobb válasz: pont a nyaralók lesznek a célpontok amit nem használsz állandóan (nem ott élsz) arra kell magasabbat fizetni bajnai kormány így találta ki annak idején most az imf is ezt kéri majd a kormány azt mondta nem lesz de valószínû, hogy lesz majd 2014 után de biztosat nem lehet tudni tehát még ne aggódjatok

pont a nyaralók lesznek a célpontok amit nem használsz állandóan (nem ott élsz) arra kell magasabbat fizetni bajnai kormány így találta ki annak idején most az imf is ezt kéri majd a kormány azt mondta nem lesz de valószínû, hogy lesz majd 2014 után de biztosat nem lehet tudni tehát még ne aggódjatok
Ingatlanadó már most is van. Önkormányzati hatáskörben mûködik, tehát településenként változik, hogy van vagy nincs. Mértéke az ingatlan értékének maximum 3%-a évente.
A kérdező hozzászólása: igen, de arról is szó van ha jól tudom, hogy mindenhol bevezetik majd. Gondolom lesz valami értékhatár is. Csak azért kéne ezt tudnom, mert akkor idõ elõtt eladjuk, vagy átminõsítjük lakóházzá.
Én egyetértek az ingatlanadóval, csak úgy kellene a fizetendõ összeget meghatározni, hogy az alkalmazkodjon a magyar fizetésekhez. A nyugat-európai országok többségében van ingatlanadó, én például évi 1500 fontot fizetek Angliában a lakásomért. Egyébként minõsítsétek át az ingatlant és gond letudva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!