Találatok a következő kifejezésre: Ha magasan a méhszáj és (6 db)

Ha magasan van a méhszáj és zárt, az terhességet jelent?

Holnap kellene megjönnie(amit nem remélek),de pár napja ezt tapasztalom,h alig érem el,és zárt a méhszájam.Menses el?tt állítólag leereszkedik.Vagy rosszul tudom?Köszönöm a válaszaitokat el?re is.

Legjobb válasz: Nekem lent volt, és nyitott, és babás voltam. :) Elviekben zártan kéne lenni, de csak a beágyazódás után záródik be. Szóval van rá esélyed.

Nekem lent volt, és nyitott, és babás voltam. :) Elviekben zártan kéne lenni, de csak a beágyazódás után záródik be. Szóval van rá esélyed.
Semmilyen pózban soha nem érem el a méhszájamat, csodálom, hogy van aki igen! Oo
Pár nap és kiderül..De szerintem ne vizsgálgasd magad..Drukkolok hogy babás legyél.

Az jó jel ha a méhszájam nagyon magas szinte elérhetetlenün fennt van és nagyon puha? (elm. Holnap lenne pé-m. )

Tegnap mar egyutt voltunk mara es holnapra tervezek egy kis akciot:-) szerintetek?? Jok az eselyeim?? Szurkolnatok ertem??
ha nem pirosodik be akár baba is lehet csinálj egy tesztet
Baba, hormonprobléma, vékony nyálkahártya, vagy mégsem volt tüszõrepedés (ezt uh-n nézte a doki?). Hirtelen ennyi lehetõség jut eszembe. De biztos van más ok is.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam uh-n, csak abból gondolom, hogy megvolt a tüszõrepedés, hogy pé után emelkedett a hõm. Köszönöm a válaszokat!
Értem. Tesztet csináltál? Lehet megérné, hátha. :) Utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: 37-rõl 36.8-ra visszaesett a hõm. Ezért nem tesztelek még. De gondolom, innen már nem megy vissza 37-re. Utolsó válaszolónak köszönöm szépen.

Ha a hüvely kb.9-10 cm hosszú, és a méhszáj zárt és kemény, és kb.6, 5-7 cm magasan helyezkedik éppen, illetve érhető el, az nehezen elérhetőnek/feljebb húzódottnak számít?

A babatervezok.otthona.net-en olvastam, hogy a méhszáj akkor is zárt és kemény, ha baba van a pociban, és akkor is, ha a mensi készül megjönni, csak annyi a különbség a két eset között, hogy baba esetén feljebb húzódik, nehezebb elérni.

Legjobb válasz: hát,nem tudom erre tud e valaki válaszolni....

hát, nem tudom erre tud e valaki válaszolni....
én sem tudom. de én nemnyukálnék fel magamnak xcsak azért hogy megtudjam hamarabb hogy terhes vagyok e . mert elég veszélyes . még a dokik sem nyulnak fel hanem hüvelyultrahangal csinálják mert el is mehet tõle. ne feledd ha tehes vagy akkor még csak most ágyazodhatott be, és le ne lögd onnan. én ezt dokitol halottam nemn magamtol találtam ki.
ha beágyazódott hogy lehetne onnan lelökni??????nekem pl nem hüveji uh-gal nézte hanem felnyúlt

5 napom van még a mensesig. Utalhat terhességre ha a méhszájam magasan van (de még elérhető) és fel van puhulva?

Olyan kocsonyás érzés. Tudom, ne nyúlkáljak, de nem bírtam megállni, csak néha szoktam pé után.

Legjobb válasz: nekem ma kellene,de eddig semmi.Holnap tesztelek reggel:-))

A kérdező hozzászólása: Befejezem a kérdésem azzal a kommenttel, hogy nem lett baba. Sajnos megjött a havim. :-(
nekem ma kellene, de eddig semmi.Holnap tesztelek reggel:-))
Ez nem egyértelmû terhességi jel így önmagában... Tesztelj, ha már fogy a törelmed, az biztosabb! De persze, pár nap múlva csak.:)
A kérdező hozzászólása: És Neked mikor kellene megjönnie? Kérlek írd meg a tesztedet, mi lett! Reméljük baba! :-)
Persze, hogy van! Drukk Nektek és írj, mi lett! Biztos, hogy többen várjuk! :)
holnap tesztelek, és megirom mi lett, De ha nega akkor is van remény amig meg nem jön:-))
Utolsó: a görbéd JÓT jelenthet! :) A méhszáj egy tapintásból nehezen ítélhetõ meg, mert csak az egyéb állapotaihoz képest tudod viszonyítani.:)
kipróbáltam, és én nem érem el, és puha:-) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1.. Jót jelent????
Köszönöm szépen
A logika azt diktálja, ha terhes vagy akkor feljebb húzódik és bezár. (ezzel is védi a babát) A lent vagy fent lét megítélése relatív, kell hozzá egy kis tapasztalat.
Köszi, és ha babás vgy akkor fent vagy lent kell lennie???
Puha: olyan, mint a szád, tapintásra. Kemény: mint az orrod hegye, kb. Leguggolsz, megpróbálod elérni. Ha fent van, ez nyilván nehezebb, mint amikor lent. Az alsó méhszáj nyitottságát is érzed ilyenkor. Anno nekem is csak egy ciklusnyi megfigyelés után lett egyértelmû, mikor milyen.:)
Én sosem értettem mit jelent, ha a méhszáj magasan alacsonyan van.Mit jelent?És honnan érzed hogy puha??Köszönöm
kekem is sajna megjött akinek a görbéje jót jelentett:-((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!