Találatok a következő kifejezésre: Ha magasan a méhszáj (7 db)

Ha magasan van, csak ujjheggyel érhető el a méhszáj mensi előtti 2. napon az jelenthet valamit?

Tegnap délután könnyen el tudtam érni a a méhszájamat, alacsonyan volt, ma reggel megvizsgáltam, és olyan magasan van, hogy csak az ujjhegyem ért hozzá. Ez jelent valamit, vagy ez így váltakozni fog még szombatig (a nemvárt mensi napjáig)? Csak a méhszáj magassága sokat elárulhat arról, hogy mensi vagy baba? Vagy nem számít?

Legjobb válasz: A méhszáj magassága napkozben is változik. Olyat is olvastam itt, hogy elérhetõ a méhszája, és mégis terhes volt. De ha fent van, az lehet jó jel. Folyásod testápolószerû? Mert akkor lehet, hogy baba van.

A méhszáj magassága napkozben is változik. Olyat is olvastam itt, hogy elérhetõ a méhszája, és mégis terhes volt. De ha fent van, az lehet jó jel. Folyásod testápolószerû? Mert akkor lehet, hogy baba van.
A kérdező hozzászólása: köszi, bár úgy úgy lenne...
A kérdező hozzászólása: Egy pár napja volt egy kis fehér folyásom, de tegnap vizes volt, ma még nem tudom, kicsit száraznak érzem magam.
A kérdező hozzászólása: Azt meg tisztán érzem, hogy valami az alhasam jobb oldalán van. Vagy ott fog megjönni a mensi vagy nem tudom mi...de félek, ez mensi lesz. Ha ott megnyomom érzékenyebb azon az oldalt, ott éreztem pár nappal ezelõtt furcsa szurkálásokat is. Tehát valami ott történik, valószínû arról az oldalról fog megjönni. :( Azon az oldalt fáj enyhén a derekam is, de csak minimálisan érzem, de tisztán a jobb oldalt!
A kérdező hozzászólása: meg ma reggel a folyásommal kapcsolatba olyat vettem észre ébredéskor, hogy átlásztó, és picit nyúlós is volt amikor két ujjam közé vettem!
Akkor lehet, hogy baba van. Szorítok.
Szia! Mi lett veled? HAsonlók a tüneteim.
Semmilyen pózban soha nem érem el a méhszájamat, csodálom, hogy van aki igen! Oo
Pár nap és kiderül..De szerintem ne vizsgálgasd magad..Drukkolok hogy babás legyél.

Az jó jel ha a méhszájam nagyon magas szinte elérhetetlenün fennt van és nagyon puha? (elm. Holnap lenne pé-m. )

Tegnap mar egyutt voltunk mara es holnapra tervezek egy kis akciot:-) szerintetek?? Jok az eselyeim?? Szurkolnatok ertem??
ha nem pirosodik be akár baba is lehet csinálj egy tesztet
Baba, hormonprobléma, vékony nyálkahártya, vagy mégsem volt tüszõrepedés (ezt uh-n nézte a doki?). Hirtelen ennyi lehetõség jut eszembe. De biztos van más ok is.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam uh-n, csak abból gondolom, hogy megvolt a tüszõrepedés, hogy pé után emelkedett a hõm. Köszönöm a válaszokat!
Értem. Tesztet csináltál? Lehet megérné, hátha. :) Utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: 37-rõl 36.8-ra visszaesett a hõm. Ezért nem tesztelek még. De gondolom, innen már nem megy vissza 37-re. Utolsó válaszolónak köszönöm szépen.

5 napom van még a mensesig. Utalhat terhességre ha a méhszájam magasan van (de még elérhető) és fel van puhulva?

Olyan kocsonyás érzés. Tudom, ne nyúlkáljak, de nem bírtam megállni, csak néha szoktam pé után.

Legjobb válasz: nekem ma kellene,de eddig semmi.Holnap tesztelek reggel:-))

A kérdező hozzászólása: Befejezem a kérdésem azzal a kommenttel, hogy nem lett baba. Sajnos megjött a havim. :-(
nekem ma kellene, de eddig semmi.Holnap tesztelek reggel:-))
Ez nem egyértelmû terhességi jel így önmagában... Tesztelj, ha már fogy a törelmed, az biztosabb! De persze, pár nap múlva csak.:)
A kérdező hozzászólása: És Neked mikor kellene megjönnie? Kérlek írd meg a tesztedet, mi lett! Reméljük baba! :-)
Persze, hogy van! Drukk Nektek és írj, mi lett! Biztos, hogy többen várjuk! :)
holnap tesztelek, és megirom mi lett, De ha nega akkor is van remény amig meg nem jön:-))
Utolsó: a görbéd JÓT jelenthet! :) A méhszáj egy tapintásból nehezen ítélhetõ meg, mert csak az egyéb állapotaihoz képest tudod viszonyítani.:)
kipróbáltam, és én nem érem el, és puha:-) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1.. Jót jelent????
Köszönöm szépen
A logika azt diktálja, ha terhes vagy akkor feljebb húzódik és bezár. (ezzel is védi a babát) A lent vagy fent lét megítélése relatív, kell hozzá egy kis tapasztalat.
Köszi, és ha babás vgy akkor fent vagy lent kell lennie???
Puha: olyan, mint a szád, tapintásra. Kemény: mint az orrod hegye, kb. Leguggolsz, megpróbálod elérni. Ha fent van, ez nyilván nehezebb, mint amikor lent. Az alsó méhszáj nyitottságát is érzed ilyenkor. Anno nekem is csak egy ciklusnyi megfigyelés után lett egyértelmû, mikor milyen.:)
Én sosem értettem mit jelent, ha a méhszáj magasan alacsonyan van.Mit jelent?És honnan érzed hogy puha??Köszönöm
kekem is sajna megjött akinek a görbéje jót jelentett:-((

Ha a hüvely kb.9-10 cm hosszú, és a méhszáj zárt és kemény, és kb.6, 5-7 cm magasan helyezkedik éppen, illetve érhető el, az nehezen elérhetőnek/feljebb húzódottnak számít?

A babatervezok.otthona.net-en olvastam, hogy a méhszáj akkor is zárt és kemény, ha baba van a pociban, és akkor is, ha a mensi készül megjönni, csak annyi a különbség a két eset között, hogy baba esetén feljebb húzódik, nehezebb elérni.

Legjobb válasz: hát,nem tudom erre tud e valaki válaszolni....

hát, nem tudom erre tud e valaki válaszolni....
én sem tudom. de én nemnyukálnék fel magamnak xcsak azért hogy megtudjam hamarabb hogy terhes vagyok e . mert elég veszélyes . még a dokik sem nyulnak fel hanem hüvelyultrahangal csinálják mert el is mehet tõle. ne feledd ha tehes vagy akkor még csak most ágyazodhatott be, és le ne lögd onnan. én ezt dokitol halottam nemn magamtol találtam ki.
ha beágyazódott hogy lehetne onnan lelökni??????nekem pl nem hüveji uh-gal nézte hanem felnyúlt

Ha magasan van a méhszáj és zárt, az terhességet jelent?

Holnap kellene megjönnie(amit nem remélek),de pár napja ezt tapasztalom,h alig érem el,és zárt a méhszájam.Menses el?tt állítólag leereszkedik.Vagy rosszul tudom?Köszönöm a válaszaitokat el?re is.

Legjobb válasz: Nekem lent volt, és nyitott, és babás voltam. :) Elviekben zártan kéne lenni, de csak a beágyazódás után záródik be. Szóval van rá esélyed.

Nekem lent volt, és nyitott, és babás voltam. :) Elviekben zártan kéne lenni, de csak a beágyazódás után záródik be. Szóval van rá esélyed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!