Találatok a következő kifejezésre: Ha magamnak megnézni (6 db)

miért akarod magadnak nézegetni? ezért vannak az orvoso!!!!
Magadnak nem tudod, annál sokkal beljebb és feljebb van. Igen, a méhszáj zárt jó esetnem az utolsó pár hétig. Ezt tényleg csak orvos tudja megnézni, mivel nem tudsz olyan pozíciót felvenni hogy elérj odáig. Tudom, hogy érdekes dolog, de bízd az orvosra :)
A fenti két válasz HÜLYESÉG! Nyúlj fel és eléred. Nem tudom honnan szedtétek, hogy azt csak orvos tudja megnézni, hát szerintem már ezen az oldalon is többször volt róla szó, hogy ez egy egészen jó módszer a termékenység megállapítására. A pozíciója, keménysége és nyitottság mutatja a termékenységet. Bõvebben nézzétek meg a babatervezokotthona.net oldalon (had ne kelljen már itt leírnom) Konkrétan a kérdésre válaszolva, ha nyitott akkor én érzek egy kis lukat a közepén.

Hogyan tudom megnézni, hogy ki írt nekem üzenetet, ha törölte magát? van valami mód rá, hogy felkutassam?

iwiw-en küldött nekem egy üzenetet valaki, nagyon fontos lenne, hogy ki az illet?. de törölte a profilját. az érdekelne, hogy esetleg nem-e tudtok valami módszert rá, hogy kiderítsem ki is volt az

Legjobb válasz: Ha törölte magát akkor már sehogyan se, hiszen a törléssel elvesztette az iwiw tagságát is.

Ha törölte magát akkor már sehogyan se, hiszen a törléssel elvesztette az iwiw tagságát is.


Prága, jövő héten (péntek-hétfő) szeretnénk utazni! Mennyi pénzt vigyünk magunkkal? Esetleg, ha vki volt már aki mit kellene megnézni? Vidámpark is van? A barátmőn él-hal az ilyenekért.

Legjobb válasz: Én imádom Prágát:) Arra vigyázz, hol váltjátok át a pénzeteket, mert sajnos a csehek szeretik lehúzni a magyarokat... A legjobb itthon átváltani a pénzt. Ne gondolkodj túl sok pénzben, Prága viszonylag olcsó hely, bõven elég annyit magatokkal vinni, amennyit itthon költenétek. Sõt, olcsóbban kijöttök majd. Én a Staropamen sörgyárat is ajánlom, nagyon érdekes, idegenvezetés, és sörkóstoló is szokott lenni. Amit még ajánlok a hangulatos cseh kocsmák, sörözõk. A Budveiser nevû sört pl mindenképpen kostoljátok meg mert nagyon finom. Ezer bocsánat, hogy Prágával kapcsolatban az alkoholt reklámozom, de ez is a város része, Prága nem létezik sör nélkül, ezt én mondom, pedig én itthon egyáltalán nem iszom sört:D A várban érdemes egy hatalmasat sétálni, azzal ha mindent megnéztek el is telik egy nap. Én az elsõ válaszolóval ellentétben vennék metrójegyet: egyáltalán nem drága egy napi jegyet korlátlanul fel lehet használni, és habár tényleg nincsenek nagy távolságok szerintem azért jó ha tudtok metrózni is pl azért mert a legtöbb helyen macskaköves az út, és azon nem lehet olyan sokat gyalogolni, fõleg melegben szandálban....

Én imádom Prágát:) Arra vigyázz, hol váltjátok át a pénzeteket, mert sajnos a csehek szeretik lehúzni a magyarokat... A legjobb itthon átváltani a pénzt. Ne gondolkodj túl sok pénzben, Prága viszonylag olcsó hely, bõven elég annyit magatokkal vinni, amennyit itthon költenétek. Sõt, olcsóbban kijöttök majd. Én a Staropamen sörgyárat is ajánlom, nagyon érdekes, idegenvezetés, és sörkóstoló is szokott lenni. Amit még ajánlok a hangulatos cseh kocsmák, sörözõk. A Budveiser nevû sört pl mindenképpen kostoljátok meg mert nagyon finom. Ezer bocsánat, hogy Prágával kapcsolatban az alkoholt reklámozom, de ez is a város része, Prága nem létezik sör nélkül, ezt én mondom, pedig én itthon egyáltalán nem iszom sört:D A várban érdemes egy hatalmasat sétálni, azzal ha mindent megnéztek el is telik egy nap. Én az elsõ válaszolóval ellentétben vennék metrójegyet: egyáltalán nem drága egy napi jegyet korlátlanul fel lehet használni, és habár tényleg nincsenek nagy távolságok szerintem azért jó ha tudtok metrózni is pl azért mert a legtöbb helyen macskaköves az út, és azon nem lehet olyan sokat gyalogolni, fõleg melegben szandálban....
èn most voltam tavasszal.Gyönyörü vàros.Amit èrdemes megnèzni?Hàt szinte minden.De legfökèpp az Orloj-t, a vàrat, a Szent Vitus szèkesegyhàzat, a Kàroly hidat.Mi lejàrtuk a làbunkat de nem tudtunk ellenàllni a vàrosnak, ugyh.csak mentünk ès mentünk.Egyèbkènt szinte minden egy helyen van, ugyh.nem kell metrozni, buszozni sem.Vidàmparkkal nem talàlkoztam, nemtudom van-e.Vidd el a szexmuzeumba:) ..az jo buli lehet/sajna nekünk màr nem futotta rà/ Viszont elèg dràga minden, ès jol nèzd meg hol vàltod be a pènzed mert mi porul jartunk, ès 2sarokkal odèbb màr joval többet kaptunk volna.Jo szòrakozàst.Pràpa nem okoz majd csalodàst:)
1.vagyok. Szerintem meg igenis drága város. Pl. mi ketten(csak egy sima ebéd) átszámolva kb. 8000 Ft-ért kajáltunk, egy hutomágnest 2000 Ft-ert vettunk, es 20szem cseresznye pedig (ilyen kis tasakban) kb.3000Ft volt, de mindenhol szinte egyforma árakat láttunk. Persze cseresznyét nem vettunk :D
elsõ válaszoló:D akkor én nem tudom, ti hol ettetek:) Mi diákszállón voltunk, a szállás reggelivel együtt 5 napon át került átszámitva 15 ezer ftba. Vacsizni, ebédelni, napi ezer ft-ért tudtunk. Bár az igaz, mi is találtunk olyan drága helyeket, hogy azt hittük ott esünk össze....de tudni kell keresgélni.

Ha ismerőseim közül törli valaki magát, azt hol tudom megnézni, hogy ki volt az (iwiw-en)? És miért nem tudok képet feltölteni az iwiw-re?

Belépek a képek kiválasztásához,de a mappát üresen találom,pedig vannak benne képek.Segítsetek.Köszi.

Legjobb válasz: kaki az iwiw. amúgy, rendszerüzeneteknél azt hiszem ott kéne lennie hogy ki törölt

kaki az iwiw. amúgy, rendszerüzeneteknél azt hiszem ott kéne lennie hogy ki törölt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!