Találatok a következő kifejezésre: Ha magamnak a táppént (1 db)

Ha magamnak intézem a táppént akkor csak fognom kell azt a papírt amit ad a doki 2hetente és bevinnem a Teve utcába? Vagy valamit még kell vele csinálni?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs mi van a Teve utcában, de azt tudom, hogy ha van munkahelyed, akkor a táppénzespapír fénymásolatát be kell vinni a munkáltatóhoz.

Fogalmam sincs mi van a Teve utcában, de azt tudom, hogy ha van munkahelyed, akkor a táppénzespapír fénymásolatát be kell vinni a munkáltatóhoz.
A kérdező hozzászólása: Teve utca= Országos Egészségügyi Pénztár Akkor csak le kell fénymásolnom?
Mostmár tudom, de mivel nem vagyok pesti, ezért eddig nem tudtam. Lefénymásolod, a fénymásolatot lepecsételteted, és beviszed a cégedhez. Pécsen igy müködik, de gondolom ez országos.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy megint kérdezek, de a fénymásolatot kivel pecséteétetem le? Sajnos most nekem kell bevinnem a papírt az oep-hez, mert nyaral a könyvelõ. Van céges bélyegzõm, csak nem tudom, hogy a rózsaszín papírt le kell e pecsételnem és alá kell e iratnom a fõnökömmel, vagy csak úgy bevihetem. Nem akarok felesleges köröket futni az oepnél, mert itt órákat kell sorban állni sajnos. A fõnököm meg nem tudja mit kell csinálni, mert orosz.
Szia! Én vallálkozó voltam és magam személyesen viszem kéthetente a táppénzes papíromat az OEP-hez. Amit ad az orvos, arra nem kell semmiféle pecsét és az eredeti példányt kell vinnem! Azt, amit az orvos ad ki!
Na akkor mégegyszer, hogy mindenki értse: Az eredeti példány az OEP-hez, a fénymásolat, az OEP által lepecsételve a munkáltatóhoz. Nekik az kell a jelenléti ív miatt. A vállalkozósdi teljesen más.
Bocsi, nem rád csattantam. Csak van aki keveri a vállalközósdit az alkalmazotti munkaviszonnyal. A fénymásolatot pecsételd le. Mi nem tettük meg, és leszurt a cég könyvelõje, hogy le kell, mivel így tudod igazolni, hogy bevette a OEP. Õ is ezt csinálja, ha beviszi, csak az hosszadalmas, mert a mi könyvelõnk hetekig rajta ült. Van ismerõsöm az TB-nél, õ javasolta ezt. Sok mindenki csinálja igy, mi is már 5. hónapja. Remélem tudtam segíteni. Boldog babavárást!
Szia, én a Tb-nél dolgozom, ez úgy mûködik: 1. a könyvelõd gondolom megigényelte már a táppénzt, eddig kaptad is, 2. most a könyvelõd elment nyaralni, de a dokidtól megkaptad a táppénzes papírodat 2 hétre, 3. ezt a kis rózsaszín papírt lemásolod és az eredeti példánnyal együtt beviszed az OEP-hez 4. az ügyintézõ átveszi tõled az eredeti példányt, mert az alapján számfejtik a táppénzedet, a másolatot pedig lebélyegzi az aznapi dátummal, amikor az eredeti papírodat leadtad, a másolatot az un.érkeztetõ bélyegzõvel visszaadja neked, 5. a másolatot pedig odaadod majd a könyvelõdnek, hogy a papírjaid közé füzze le. Röviden ennyi, remélem érthetõ volt.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm, teljesen megvilágosodtam:D nem is olyan bonyolult ez... Mindenkinek boldog babavárást-babázást!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

7 hetes terhesen milyen tünetetek volt?

12

Novemberre kiírt kismamák hogy vagytok?

Sziasztok! Én nov 8-ra vagyok kiírva!Még nem nagyon érzek semmit a hasam sincs még lent! Első baba és kislány!
Ti hogy vagytok?
Mennyi van még hátra?

8

Mitől fájhat, görcsölhet a hasam 7 hetes terhes?

Bal oldalt görcsöl a hasam, mint mikor menstruálok... mitől lehet ez?

5

Szerintetek fiús vagy lányos pocak? Hány hetes?

http://kepfeltoltes.hu/view/131027/IMG_20131027_141519_www.k..

22

12 hetesen milyen vizsgálat az AFP? Vért vesznek vagy ultrahang? Ha ultrahang az hüvelyi vagy hasi? Éhgyomorral kell menni?

13

Szerintetek kis fiús pocak vagy kis lányos?

[url=A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=

2

Megmaradhat a babám?

Sziasztok! 7 hetes kismama vagyok, volt 2 vetélésem . 4 hetesen elmentem a dokihoz gyógyszert íratni, hogy megmaradjon a baba. Utrogestánt szedek 3*1-et , eddig minden ok volt, de tegnap óta pecsételek barnás pirosas... Nagyon aggódom. Járt már így valaki és mi lett a vége? Holnap tudok elmenni dokihoz.

29

Császárosok! Császár után csak hálóinget vagy kismama pizsamát is fel tudtatok venni?

5

Nyári babának milyen kocsi? Milyen ruha?

Lányom téli, egyértelmű volt hogy téliesíthető kocsi, vastag ruhák. De nyári babának? Kórházból mibe kell kihozni?

6

Lehet e gond a babámmal ha van folyásom? 16 hetes kismama vagyok és nem olyan rendes ez a folyás okkersárga és sürü zselé szerü?

valakinek esetleg hasonlo, mit kellene szednem hogy elmuljon??nem viszketek meg semmi egyéb szaga sincs...egyszerüen cska van

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!