Találatok a következő kifejezésre: Ha magamnak a táppént (1 db)

Ha magamnak intézem a táppént akkor csak fognom kell azt a papírt amit ad a doki 2hetente és bevinnem a Teve utcába? Vagy valamit még kell vele csinálni?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs mi van a Teve utcában, de azt tudom, hogy ha van munkahelyed, akkor a táppénzespapír fénymásolatát be kell vinni a munkáltatóhoz.

Fogalmam sincs mi van a Teve utcában, de azt tudom, hogy ha van munkahelyed, akkor a táppénzespapír fénymásolatát be kell vinni a munkáltatóhoz.
A kérdező hozzászólása: Teve utca= Országos Egészségügyi Pénztár Akkor csak le kell fénymásolnom?
Mostmár tudom, de mivel nem vagyok pesti, ezért eddig nem tudtam. Lefénymásolod, a fénymásolatot lepecsételteted, és beviszed a cégedhez. Pécsen igy müködik, de gondolom ez országos.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy megint kérdezek, de a fénymásolatot kivel pecséteétetem le? Sajnos most nekem kell bevinnem a papírt az oep-hez, mert nyaral a könyvelõ. Van céges bélyegzõm, csak nem tudom, hogy a rózsaszín papírt le kell e pecsételnem és alá kell e iratnom a fõnökömmel, vagy csak úgy bevihetem. Nem akarok felesleges köröket futni az oepnél, mert itt órákat kell sorban állni sajnos. A fõnököm meg nem tudja mit kell csinálni, mert orosz.
Szia! Én vallálkozó voltam és magam személyesen viszem kéthetente a táppénzes papíromat az OEP-hez. Amit ad az orvos, arra nem kell semmiféle pecsét és az eredeti példányt kell vinnem! Azt, amit az orvos ad ki!
Na akkor mégegyszer, hogy mindenki értse: Az eredeti példány az OEP-hez, a fénymásolat, az OEP által lepecsételve a munkáltatóhoz. Nekik az kell a jelenléti ív miatt. A vállalkozósdi teljesen más.
Bocsi, nem rád csattantam. Csak van aki keveri a vállalközósdit az alkalmazotti munkaviszonnyal. A fénymásolatot pecsételd le. Mi nem tettük meg, és leszurt a cég könyvelõje, hogy le kell, mivel így tudod igazolni, hogy bevette a OEP. Õ is ezt csinálja, ha beviszi, csak az hosszadalmas, mert a mi könyvelõnk hetekig rajta ült. Van ismerõsöm az TB-nél, õ javasolta ezt. Sok mindenki csinálja igy, mi is már 5. hónapja. Remélem tudtam segíteni. Boldog babavárást!
Szia, én a Tb-nél dolgozom, ez úgy mûködik: 1. a könyvelõd gondolom megigényelte már a táppénzt, eddig kaptad is, 2. most a könyvelõd elment nyaralni, de a dokidtól megkaptad a táppénzes papírodat 2 hétre, 3. ezt a kis rózsaszín papírt lemásolod és az eredeti példánnyal együtt beviszed az OEP-hez 4. az ügyintézõ átveszi tõled az eredeti példányt, mert az alapján számfejtik a táppénzedet, a másolatot pedig lebélyegzi az aznapi dátummal, amikor az eredeti papírodat leadtad, a másolatot az un.érkeztetõ bélyegzõvel visszaadja neked, 5. a másolatot pedig odaadod majd a könyvelõdnek, hogy a papírjaid közé füzze le. Röviden ennyi, remélem érthetõ volt.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm, teljesen megvilágosodtam:D nem is olyan bonyolult ez... Mindenkinek boldog babavárást-babázást!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tudok tenni? Volt valakinek hasonló?

23 hetes vagyok és már nem tudok hason aludni. Korábban évekig csak így aludtam. Most az oldalt alvás lenne a megoldás, de egyszerűen nem megy. Bármelyik oldalamon fekszek, 20 perc múlva arra ébredek, hogy iszonyat fáj a forgóm a csípőmnél. Olyan mintha kést forgatnának benne. Megpróbálok felülni olyankor, de az üldögélés is fáj. Sőt, sokszor azon az oldalt zsibbad a lábam is. Éjszaka így elég keveset alszok. Háton próbáltam aludni, de akkor meg légszomjam van. Az igazság az, hogy már elég nagy is a hasam. Normális ez a fájdalom, vagy érdemes lenne orvoshoz mennem?

9

34 hetes vagyok, és 2-3 hete visszatérő hasmeéesem van. Ez kihat a baba sulyára/fejlődésére?

Nem tudom mi okozza mar. Talan mintha a tejtermekek fogyasztasa utan rosszabb lenne. Sok folyadekot iszom. Mar dietaztam is, akkor jobb lett. Azt hittem elmult de vissza-vissza ter. Ugye nem von el tapanyagot a babatol? :(

4

Szent imre korhazban noi szulesz-nogyogyaszt keresek!? Maganrendelesre? Velemenyek? Tapasztalatok?

1

Meddig tarthat ez még?

20 hetes vagyok.Nagyon érzékeny vagyok mióta babát várok.Ma pl mindenen sírok.Olyan hangulat ingadozásaim vannak,hogy meglepödöm.Párom ma másképp szólt hozzám és egyböl sirtam.Máskor ezt észre se venném.Nektek is vannak ilyen ingadozásaitok?

4

Akinek van kedve tippelni! Het? Nem? +Kg?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131019/20131019_193901-1_www..

14

Tetszik nektek a Valentina név?

Amikor anya pocijában voltam,szerette volna nekem a Valrntina nevet adni. De apám kívánságára más mellett döntöttek. Most úgy gondoltam,milyen szép lenne ha a kislányom kapná ezt a nevet.

5

3. trimeszterben mivel lehet lázat csillapítani?

Algopyrin mehet?

5

Tippelnétek nekem újra?

Pár hete már mutattam egy képet, nagyon kíváncsi vagyok, mennyit változtam azóta. :)

10

Valaki szedett a 37. héttől szülésfelkészítő homeopátiás bogyókat? Segített valamit?

Találtam egy kúrát,amit a 37. héttől kell elkezdeni : cimicifuga c12, arnica montana c30, caulophyllum c12-t kellene felváltva szedni. Megéri rákölteni, vagy pénzkidobás?

5

Mit csinaljak? Sos

kedden megyek az 5-6hetes terhesseg kontrolra es elkeztem picit verezni; ( nem tudom mittegyek, vagy ha bemegyek fognak e foglalkozni velem az ugyeleten

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!