Találatok a következő kifejezésre: Ha magánrendelésre akkor (41 db)

Ha van fogadott orvosom egy kórházban (nem magánrendelés) , akkor illik a vizsgálatokon borítékot adni? Ha igen mennyit? És a szüléskor mennyit szoktak adni?

Nem tudom mit gondoljak,

Legjobb válasz: Szia, pénzt csak magánrendelésen kell adni, ott mondja is a doki, hogy mennyit. Szerintem akármennyire is fogadott az orvos, ha nem a magánrendelésére mész, akkor nem várhatja el, hogy fizess. A szülés más kérdés, én magándokihoz járok, azt hallottam, hogy a szülés kb 10-szerese a vizsgálati díjnak, így én szerintem 80ezret fogok fizetni. :S Sajna azt nem tudom, hogy ebben az esetben mennyi lesz Neked, de úgy hallottam ha valakinek nincs fogadott dokija sem, akkor 30-40-et szoktak adni...na, sztem nálad a kettõ között.. Remélem azért segítettem valamennyire..

Szia, pénzt csak magánrendelésen kell adni, ott mondja is a doki, hogy mennyit. Szerintem akármennyire is fogadott az orvos, ha nem a magánrendelésére mész, akkor nem várhatja el, hogy fizess. A szülés más kérdés, én magándokihoz járok, azt hallottam, hogy a szülés kb 10-szerese a vizsgálati díjnak, így én szerintem 80ezret fogok fizetni. :S Sajna azt nem tudom, hogy ebben az esetben mennyi lesz Neked, de úgy hallottam ha valakinek nincs fogadott dokija sem, akkor 30-40-et szoktak adni...na, sztem nálad a kettõ között.. Remélem azért segítettem valamennyire..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Nagyon nehéz és olyan kínos ez... Nem szeretném túlzásba vinni, (minden fillér számít most nekünk) Viszont annyira rendes a Doki, hogy mindenképp szeretném "meghálálni".
Szia.Ha az sztk-ba jársz hozzá, akkor szerintem nem, de amikor megfogadtad errõl nem volt szó? Ha csak a szülés után szeretnél adni valamit, akkor esetleg vehetnél neki egy üveg márkás italt, vagy ajándékkosarat, vagy ha dohányzik egy doboz finom szivart. Nem csak pénzzel lehet kifejezni a hálánkat. És jól mondtad, hogy most minden pénz számít. Üdv, 39 hetes kismama
Ha nem magánrendelés és felfogadtad az a szülésre vonatkozik inkább. Tehát nem kell fizetned csak a szülésnél majd. Szerintem mivel nem magánrendelésre jársz igy illik többet adnod szüléskor mint 30-40 ezer. De mindenkinek saját szive joga, ha nincs elõre megbeszélve. Attól is függ sokminden hogy szabadnapján megy e be a doki vagy épp munkaidõben lesz e. Ha gonsdolod adj neki 30-40 ezret és ha minden rendben lesz utána akkor még a 6 hetes kontrollon szoktak még vagy csomagot adni vagy pénzt.
ez nagy dilemma! Én is így vagyok magándoki és kórházi rendelés..nem engedte, hogy a maszekra menjek, de úgy gondolom, ha bejön a szülésre, mert ha lejár egy 24 órás ügyelet akkor nem vállalhatnak túlórát miattam sem-akkor 50-et kap , ha pedig nem akkor aki bejön az kap 30-at és a dokinak viszek a tanácsadásért valamit. de még változhat a teóóriám egyenlõre ezt találtam ki. Minden fillér számít így igaz-van mire költeni-ezen is fog mulni a hálás boríték!

Ha ortopéd magánrendelésre megyek vizsgálatra, akkor mennyit kérhet a doki, illetve ha nem kér, akkor adjak-e neki? Ha igen, akkor mennyit?

Anyagi helyzetem nincs a toppon :S

Legjobb válasz: Ha magánrendelésre mész,akkor természetesen fizetni kell.Ha nem érdeklõdtél elõre,hogy egy vizsgálat mennyibe kerül,akkor érhet kellemetlen meglepetés.Elõre kikalkulált tarifa van,ahány orvos annyiféle.Annyit kell fizetni,amennyit kér,se többet se kevesebbet.

Ha magánrendelésre mész, akkor természetesen fizetni kell.Ha nem érdeklõdtél elõre, hogy egy vizsgálat mennyibe kerül, akkor érhet kellemetlen meglepetés.Elõre kikalkulált tarifa van, ahány orvos annyiféle.Annyit kell fizetni, amennyit kér, se többet se kevesebbet.
Normális esetben a magánrendelésen ki van írva a tarifa. Ha nincs, kérdezd meg az asszisztensét vagy õt magát.
Szia!Én Miskolcra járok dokihoz magánrendelésre.Az elsõ vizsgálat cytológiával 7000 Ft nála.Utána minden vizsgálatnál 6000 Ft, ha a magánrendelésre megyek.A kórházban nem fizetek neki, végül is az a munkahelye:) Üdv.Viki.
mindig ugyanannyi a tarifa.
De ha egy kórházban is rendel és oda hiv akkor ott nem kell fizetni.
mindig ugyanannyit kell fizetni.én utoljára 7000-ft-ot fizettem.
Ez változó, van olyan orvos, aki mindig ugyanannyit kér, van, aki kontroll vizsgálatért kevesebbet, ill. receptírásért. Orvos-, rendelõfüggõ. Az a tiszta, ha ki van téve valahova egy árlista egy magánrendelõben, esetleg a weboldalon is fent vannak az árak, szerencsére egyre több helyen van ez és számlát is adnak.
Én mindig meg szoktam kérdezni a végén, hogy mennyivel tartozom. Szerintem így tiszta a helyzet és nincs félreértés. Egyébként az én dokim kontrollra nem kér semmit.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert ciklusfigyelés miatt szeretnék menni és ha többször visszahív UH-ra akkor is elkéri e az egész árát, mert úgy nagyon sok lenne szerintem. Egy UH-ért is annyit fizetni, mint egy teljes vizsgálatért.
Utolsó vagyok, engem ciklusfigyelésre a helyi kórház sztk rendelõjébe hívott vissza nem a magánrendelõjébe, ezért nem kellett fizetnem érte. De szerintem kérdezz rá hogy hova kell menned, nem hiszem hogy ciki lenne.


Ha az orvos azt mondta többet már nem kell mennem hozzá a magánrendelésre, akkor honnan fogja tudni a méhszáj állapotát?

36hetes vagyok,és csak UH-ra kell mennem hetente,meg majd CTG-re.

Legjobb válasz: Szia.Ez ugy van,hogy gondolom abban a korházban ügyel az orvosod amiben szülni fogsz,szóval hetente amikor mész ctg-re minden alkalommal meg kell néznie az eredményededet egy orvosnak és alá kell írnia mert már heti rendszerességgel fognak visgálni.Abban az idöpontban menjél ctg-re amikor a dokid tart (terhesgondozást) a korházban.Énszerintem ezért mondta azt,hogy magánrendelésre már nem kell menned,mert ugy is megviszgál majd minden ctg után.Nállam így volt.Remélem tudtam segíteni,Boldog babavárást neked.

Szia.Ez ugy van, hogy gondolom abban a korházban ügyel az orvosod amiben szülni fogsz, szóval hetente amikor mész ctg-re minden alkalommal meg kell néznie az eredményededet egy orvosnak és alá kell írnia mert már heti rendszerességgel fognak visgálni.Abban az idöpontban menjél ctg-re amikor a dokid tart (terhesgondozást) a korházban.Énszerintem ezért mondta azt, hogy magánrendelésre már nem kell menned, mert ugy is megviszgál majd minden ctg után.Nállam így volt.Remélem tudtam segíteni, Boldog babavárást neked.
Én se megyek már, csak ctg-re. Ezt a 35. héttõl. A 36. héten még lesz egy nagy vizsgálat laborral meg mindenfélével, akkor gondolom nézik a méhszájat, de hogy utána mi lesz, azt nemtudom. A méhszájat minden héten kell nézni, vagy mi?
Álltalában nézik a méhszájat a 36.héttöl minden héten mert sokat elérúl a szülés pontos idöpontjáról és a fertözés miatt is fontos nézni mert ha nagyon kivan nyilva elkaphatsz egy szép kis fertözést is.

Ha nem a bejelentett lakhelyemen tartózkodom akkor nőgyógyászati ellátást bárhol kaphatok, pl. Budapesten? Ha nem magánrendelés akkor ingyenes? Hogyan működik pontosan?

Legjobb válasz: Igen . Kaphatsz ellátást ha a tb-d rendezve van. Hogy is megy? Simán odamész , Megmondod hol lax oda adod a lakcim igazolod és a tb karid. Majd azokat vissza kapod egy sorszámmal együtt.

Igen . Kaphatsz ellátást ha a tb-d rendezve van. Hogy is megy? Simán odamész , Megmondod hol lax oda adod a lakcim igazolod és a tb karid. Majd azokat vissza kapod egy sorszámmal együtt.

Ha magánrendelésre járok dokihoz, akkor is fizessek neki, ha uh-ra hív a kórházba?

Legjobb válasz: A korházi vizsgálatokra, meg a kötelezõ vizsgálatokra nem kell adni, persze ahogy látod, de csak akkor szoktak fizetni amikor az "idejét rablod"!!!

A korházi vizsgálatokra, meg a kötelezõ vizsgálatokra nem kell adni, persze ahogy látod, de csak akkor szoktak fizetni amikor az "idejét rablod"!!!
nem kell.az ott a munkahelye.azt az állam fizeti neki, a már általad befizetett tb-bõl.
Én sem szoktam ott fizetni.Egyszer behívott plusszba a kórházba délután, mert csak úgy megnézett 3D-vel 32 hetesen, be sem kellett regisztrálnom.Akkor megkérdeztem mennyivel tartozom, de azt mondta, hogy ne vicceljek, semmivel.Csak a magánrendelõben kell fizetni, no meg a szülésnél szoktak.
Dr Nagy Dániel
A kérdező hozzászólása: Köszi, de õ biztos fogad tb-s ként? Mert rákerestem és csak fizetõs ellátást találtam.
Bocsi, hogy csak ennyit írtam, csak siettem. Szóval igen, csak máshol. Kõbányai Egészségházban rendel tb alapon, és a zuglói központban magánorvos! http://www.kobanya.hu/tart/farticle/50/1419/1 ittvannak a telefonszámok, ha a telefonközpontot felhívod, és kéred õt, akkor kapsz hozzá idõpontot. Remélem tudtam segíteni!

Dr Szaniszló Zsoltnak van magánrendelése? Ha igen, akkor hol és kb. mennyiért? Milyen orvos?

Legjobb válasz: Te itt arra gondolsz aki Vácott rendel a kórházba?

Te itt arra gondolsz aki Vácott rendel a kórházba?
A kérdező hozzászólása: Igen, õróla szeretnék kérdezni.
Sztem lehet magánrendelése, mert elég jó doki, de ha utána kérdeznél vagy a kórházban, vagy valahol.

Ha elmegyek egy kórházba nőgyógyászati rendelésre (bejelentkezés nélkül nem magánrendelésre), akkor ugye nem kell fizetni?

Legjobb válasz: Nem kell fizetni, maximum nem fogadnak rögtön, hanem adnak idõpontot.

Nem kell fizetni, maximum nem fogadnak rögtön, hanem adnak idõpontot.
Ha van tb-d akkor nem kell és nem fognak elküldeni, csak ki kell várni a sorozat!
Nem kell fizetned, ha van TB kártyád.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!