Találatok a következő kifejezésre: Ha magánrendelésre a (76 db)

Ha magánrendelésre járok, a szülés után kell (illik) fizetni?

Magánrendelésre járok gondozásra. Minden alkalomal fizetek 6000 ft-ot. Szülni ugyanennél az orvosnál fogok, de rendes kórházban (UH-ra is ide járok). Szülés után szoktak adni pénzt ilyenkor is? Ha igen, akkor mennyit?

Legjobb válasz: Igen szoktak adni szülés után.Általában 10-szer annyit amennyit magánrendelésen fizetsz.Tehát minimum 60000ft-ot.

Igen szoktak adni szülés után.Általában 10-szer annyit amennyit magánrendelésen fizetsz.Tehát minimum 60000ft-ot.
Ha megfogattad az orvost, azaz megkérted, hogy a szülésedet õ vezesse le, akkor illik adnod, ált. a 10-szeresét, azaz 60 ezret. Ha nem fogattad meg, csak a terhesgondozásra jártál hozzá, akkor ha elfolyik a magztatvíz, szépen becsattogsz a szülészetre és megszülsz az ügyeletes orvosnál, neki nem kell fizetned.
Igen, szoktak adni pénzt, ha van fogadott orvosod.Én is 6000 fizetek havonta(Kecskeméten)és megkérdeztem a dokit mennyibe kerül a szülés, azt mondta, hogy 30000.Szerintem orvosa válogatja, ki mennyiért vállalja el, de ha nála akarsz szûlni, jó elõre megkérdezni.üdv.:30hetes kismama
Én megkérdeztem. A terhesgondozás 10000ft, a szülés pedig 50000ft. Így (elején vagyok nagyon!)eltudom dönteni valóban ez a dokit akarom vagy sem. Így a legtisztább, nem kell görcsölnöm, hogy keveset-sokat adtam. Kérdezz rá kerekperec te is, vagy megmondja vagy rádbízza, de akkor már tényleg csak a pénztárcádtól függ!
Sztem meg pont hogy nem kell túlzásokba esni..Én 8000 fizetek alkalmanként és az orvosom azt mondta hogy mivel az elejétõl kezdve magánra járok ezért a szülésért külön nem kér pénzt.Szóval teljesen korrekt!Ami mondjuk nem jelenti azt hogy nem fogunk adni neki külön de nem 60 ezreket, max 20at.Tudom mire költeni a "megmaradt" pénzt.
Ez orvosa válogatja.szerencséje van az elõttem írónak, hogyilyen az orvosa.Én is ebben bíztam.Én 8000ret fizetek és 60at mondott a doki, teljes megelégedettség mellett.Finoman fogalmazott.Vannak olyan dolgok amiket máshogy képzeltem így sztem max 50et adunk-már most tudom pedig még a szülés odébb van.Ha nem a saját khodban szülsz és nincs fogadott orvosod, lehet a kh nyújtja be a számlát.De ha a sajátodban leszel akkor nem muszály megfogadni, csak akkor mi értelme volt eddig magánba járni.Én pont, hogy azért mentem mert más khba szülök majd és, hogy viszonylag ismert legyen a dokim-mármint én ismerjem.De ha megfogadod, illik megkérdezni mibe kerül nála a szülés.Jobb esetben rád bízza.34hetes kismama
Az én dokimnál a terhesgondozásban benne van a szülés is. Alkalmanként fizettem 5000 Ft-ot. A szülésért nem kellett külön fizetni. És a 6 hetes kontrolon megint 5000 Ft. Ezt elõre megbeszéltük. Jobb, ha kerek perec rákérdezel.
én a magánrendelõjében 9.000 ft-ot fizettem minden alkalommal, a szülés után pedig 50.000 ft.-ot adtunk a varratszedéskor. õ nem mondott árat. ránk bízta. minden jót. egy 14 napos kisfiú anyukája
csajok, ha újra kezdhetném nõgyógyásznak tanulnék!!!!csak úgy repkednek a több tízezrek!õrület mennyire ki vagyunk szolgáltatva! puszi

Ha magánrendelésre szeretnék időpontot kérni, mikor ajánlott felhívni a dokit? Amikor a magánrendelése van? Vagy napközben?

Legjobb válasz: napközben hívhatod. legalábbis az én dokimat bármikor lehet hívni!

napközben hívhatod. legalábbis az én dokimat bármikor lehet hívni!
Az én orvosom, a nap minden idõszakában hívható! Ez a normális szerintem! Csak magánorvos!
Én is bármikor hívhatom! HAbár az elõzõt otthagytam, na õt bizony csak rendelési idõben tudtam felhívni. Heti 2 alkalom... karcsúúú

Olyan idegsebészt akinek van ideje a betegre, meghallgatja a panaszát, és nem csak a markát tartja? Ha ismeritek a magánrendelés árát is azt is kérném!

Legjobb válasz: Székesfehérvári Kórház- Rónai doktor nem tudom van e magánrendelése, de úgy tudom több kórházban is rendel. Alapos, kiváló szakember, a szakmájában a kollégái által is elismert. A kolleganõi, a nõvérek nagyon szeretik, mindenkivel emberséges, és a diagnózist illetõen, nem kertel, elmondja a tényeket,hétköznapi ember számára is érthetõ,emberi nyelven.

Székesfehérvári Kórház- Rónai doktor nem tudom van e magánrendelése, de úgy tudom több kórházban is rendel. Alapos, kiváló szakember, a szakmájában a kollégái által is elismert. A kolleganõi, a nõvérek nagyon szeretik, mindenkivel emberséges, és a diagnózist illetõen, nem kertel, elmondja a tényeket, hétköznapi ember számára is érthetõ, emberi nyelven.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Ha Békés megyéhez találok közelebbit az jó lenne..:) Vagy esetleg Pest
Budapest- országos idegtudományi intézet Dr Markia Balázs Engem ö kezelt, becsületes, kedves jó orvos nem szòrja ki az embereket a váróteremböl!


Felhívod õket, és beszélnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem pont erre a válaszra számítottam.
Érdemi választ itt nem fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Miért gondolod? Egyébként, ha valóban így lesz, akkor telefonálok párat.
A kérdező hozzászólása: Nos, nem tudom, hogy valaki olvassa-e ezt a kérdést, de leírom mire jutottam, hátha valaki hasonló cipõben jár... A Virág Benedek utcában van egy fül-orr-gégészeti centrum, ma (péntek) bejelentkeztem, hétfõn már mehetünk is. Az ár teljesen jó, az asszisztens által elmondottak alapján a felszereltség is megfelelõ. De majd hétfõn meglátjuk... Ja, és ami még fontos lehet, hogy van ingyenes parkoló! Egyelõre látatlanban ennyit tudok elmondani...

24 hetes terhes vagyok és Dr. Schwarzinger Zsolthoz szeretnék járni. (Most másnál vagyok) Van valakinek esetleg tapasztalata vele kapcsolatban? Ha felkérném a szülésre mennyit kérne? Van esetleg magánrendelése?

Legjobb válasz: szia, nem ismerem de elolvastalak, s láttam h felkérnéd szülésre h mennyit kérne...na meg ne kérdezd, nem szabad õket!!!!csak azt h elvállal e...s majd te amennyit gondolsz annyit adsz...

szia, nem ismerem de elolvastalak, s láttam h felkérnéd szülésre h mennyit kérne...na meg ne kérdezd, nem szabad õket!!!!csak azt h elvállal e...s majd te amennyit gondolsz annyit adsz...
Szia! Én hozzá járok, de nem Fehérvárra. "Tündéri" orvos, nagyon finoman vizsgál, kommunikatív, nekem szimpatikus ember is. Telkis árlistát tudok mondani, de a kórház honlapján is fent van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, végülis nem fogadtam orvost... mindenki nagyon rendes volt a kórházban. (Picúr most 7 hós)
ha valaki azóta olvasná...hát nekem mûhibát csinált ami miatt majdnem elvéreztem a szülés után 1 héttel. ha hozzá mentek, nézessétek meg vele szülés után a méhlepényt, hogy megvan-e minden darabja, mert nekem bennem hagyta. de a pénzemet, azt elfogadta...

Mennyibe kerül a hormonvizsgálat, ha magánrendelésre megyek? Légyzi írjatok.

Vetélések után akarom kivizsgáltatni magam. Ha hormonvizsgálatot szeretnék kérni mennyibe fog kerülni?

Legjobb válasz: Én hasonló helyzetben vagyok. De nem kell fizetni ha van tb-d mert állja. Nekem is most zajlik a hormnovizsgálat és nem kellett fizetnem érte.

Én hasonló helyzetben vagyok. De nem kell fizetni ha van tb-d mert állja. Nekem is most zajlik a hormnovizsgálat és nem kellett fizetnem érte.
1900-2500 Ft hormononként. Ahol néztem az nem egy olcsó hely, de jó és gyors.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Elsõ válaszoló: téged is magándoki küldött hormonvizsgálatra?
Igen magán orvoshoz járok de amit áll a tb azt megcsináltatom sztkban. Van kiadásunk így is gyógyszerek vitaminok orvoshozjárás. És még lesz is. Fölöslegesen nem adnék ki pénzt csak akkor fogunk a férjemmel magán genetikai vizsgálatra ha ezekkel a vizsgálatokkal nem találnak semmit. Ezek a vérvételek (hormonos) és a trombocita hajlam vizsgálat összesen 38000 ft. Elég húzos, úgy hogy amig nem indokolt nem csináltatom meg vagyis ezeket csinálják most csak nem kell érte fizetni sztkban.
A kérdező hozzászólása: Hát ez így nagyon sokba kerül. A beutalót a magándoki adta hormonvizsgálatokra?
Igen a magán orvosom írta a beutalókat és azzal mentem sztks vérvételre. Tök mindegy hol veszik le, mert úgy is specialista fogja vizsgálni a vért. Tehét ezért semmivel sem rosszabb az sztkban vetetni a vért. Te mikor mész?
Nyugodtan írhatsz nekem priviben is. Szívesen segítek bármi kérdésed lenne. Nekem is rossz volt hogy nem volt aki segítsen a dokimon kívûl de hát õt se hívhattam minden hülye kérdésemmel. Én mindennek magam jártam utána. Már eléggé benne vagyok ebben a témában. Április óta foglalkozom ezzel. Úgy hogy kérdezz bátran ha tudok szívesen segítek.

Ha nem a bejelentett lakhelyemen tartózkodom akkor nőgyógyászati ellátást bárhol kaphatok, pl. Budapesten? Ha nem magánrendelés akkor ingyenes? Hogyan működik pontosan?

Legjobb válasz: Igen . Kaphatsz ellátást ha a tb-d rendezve van. Hogy is megy? Simán odamész , Megmondod hol lax oda adod a lakcim igazolod és a tb karid. Majd azokat vissza kapod egy sorszámmal együtt.

Igen . Kaphatsz ellátást ha a tb-d rendezve van. Hogy is megy? Simán odamész , Megmondod hol lax oda adod a lakcim igazolod és a tb karid. Majd azokat vissza kapod egy sorszámmal együtt.

Terhesgondozáson, majd szülésénél nektek mennyit kért a doki, ha magánrendelésen voltatok?

Legjobb válasz: Terhes gondozáson 5 ezer havonta amikor kenetet is vett akkor 7 ezer. A szülésre nem mondott konkrét összeget. Borítékban 40-et adtam neki varratszedéskor.

Terhes gondozáson 5 ezer havonta amikor kenetet is vett akkor 7 ezer. A szülésre nem mondott konkrét összeget. Borítékban 40-et adtam neki varratszedéskor.
Terhesgondozás 6000, szülésre azt mondta, amennyit gondolunk. 40-et gondoltunk, elégedett volt. A szobatársamnak megmondta a dokija, hogy a szülés 80.
nálunk 7000, de szülésre itt az van, aki van.
A kérdező hozzászólása: És havonta egyszer kell menni, ugye?
A kérdező hozzászólása: jah, és köszi a válaszokat
Terhesgondozás havonta 10.000, szülés 90.000
Terhesgondozás alkalmanként 7000.Szülés 130.000 forint lesz, de számlát ad és így a párom visszaigényelheti az egészségpénztártól.Ha ezt így nem tudtuk volna meglépni, nem õ lenne a dokim, mert nagyon drága:-(
Szorozd még 10-el amit kér terhes gondozáson.....kb ennyi szokott lenni Mi 60 000-et adtunk így...a szülésznõnek 40-et
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, így jobban tudok dönteni :) hasznosak voltatok. Köszönöm

HA magánrendelésre megyek nőgyógyászhoz, akkor kell neki a vizsgálatért a kötelező díjon kívül fizetni?

Egy sima vizsgálat 5000 ft egy budai bevásárlóközpontban. Egy kórházi kism?tét 30.000. Ezen kívül illik adni még az orvosnak? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Miért kellene?

Miért kellene?
nem kell.
Nem kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!