Találatok a következő kifejezésre: Ha magánorvoshoz nőgyógyász, (4 db)

Ha magánorvoshoz megyek (nőgyógyász), akkor kb. mekkora összeget kell fizetni? Egy sima vizsgálathoz először, aztán akár bármi másért, mindig?

Egyébként milyen érvek szólnak a n?i, illetve a férfi n?gyógyász mellett? Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Szia! Ez nagyon változó! Attól függ, hogy milyen orvoshoz mész. Ha a privát rendelõjébe mész, ott õ mondja meg a vizsgálat díját. Jó tudni ezeket, mert egy "normál" nõgyógyászati vizsgálat 10-12 ezer ft körül mozog Budapesten, egy elég kellemes magánrendelõben. A nõi nõgyógyász nekem sokkal jobb, mert jobban el tudom engedni magam és nem zavar, ha megvizsgál. Míg egy férfinak mégis csak "meg kell mutatnod" magad. Ez a Te szubjektív véleményed. Neked hogyan jobb? Kinek tudod jobban elmondani a panaszaidat, stb. Én a nõkre voksolok, nekem sokkal jobb. Remélem, h tudtam segíteni.

Szia! Ez nagyon változó! Attól függ, hogy milyen orvoshoz mész. Ha a privát rendelõjébe mész, ott õ mondja meg a vizsgálat díját. Jó tudni ezeket, mert egy "normál" nõgyógyászati vizsgálat 10-12 ezer ft körül mozog Budapesten, egy elég kellemes magánrendelõben. A nõi nõgyógyász nekem sokkal jobb, mert jobban el tudom engedni magam és nem zavar, ha megvizsgál. Míg egy férfinak mégis csak "meg kell mutatnod" magad. Ez a Te szubjektív véleményed. Neked hogyan jobb? Kinek tudod jobban elmondani a panaszaidat, stb. Én a nõkre voksolok, nekem sokkal jobb. Remélem, h tudtam segíteni.
Én meg pont fordítva vagyok, nem tudnék nõi nõgyógyászhoz menni, viszont a férfi ngysz nem zavar, mindent meg tudok vele beszélni, úgyhogy ezt a részét valóban neked kell eldöntened. Vidéken szerencsére nem ilyen borsósak az árak, persze attól függ hol laksz, én 5000- tfizetek, a rákszûrés 7000.De ez valóban változó.
Szia.Ahová én járok, az is magánrendelõ.Itt 8000 Ft egy vizsgálat és 1000 Ft egy recept.Nekem elõször nõi nõdokim volt, de nem voltam vele megelégedve, igaz amikor elõször mentem, 16 voltam.Aztán pár év múlva(kb.6-8 éve )átmentem egy pasi dokihoz, akivel egyenlõre teljesen meg vagyok elégedve.Nála fogok szülni is 14 hetes vagyok.Ha gondolod megírom neked a nevét és a címét, ahol el tudod érni.Ja, és budapesti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi adatokat!

Ha magánorvoshoz járok, elmehetek a körzeti nőgyógyászhoz?

Csak ultrahangra mennék, ellen?rzés céljából...

Legjobb válasz: Mért ne mehetnél??lehet,hogy ingyen jobb orvos,mint a fizetett.

Mért ne mehetnél??lehet, hogy ingyen jobb orvos, mint a fizetett.
Én is voltam egyszer az sztk-ban, mikor hirtelen aggódtam, azt hittem baj van. Egyszerûbb volt leugrani ide a szomszéd sztk épületbe, mint keresztül menni a városon a magánorvoshoz, ráadásul idõpontot is foglalni elõtte...
Én is gondoltam megnézetem minden rendben van-e, aggódtam és gyorsabb volt, mire letoltak, hogy dehát nem az szerepel, mint terhesgondozás helye, úgyhogy nagy köcsögösködés után néztek csak meg, utána még a lábamat sem tettem be az épületbe sem... parasztok voltak nagyon

Milyen jó nőgyógyász van Tatabányán és környékén? .16éves leszek, most mennék először, fogamzásgátlásért. Lehetőleg nőt keresnék, de férfiről is várnék tapasztalatokat, megbízhatósága érdekelne. Nem gond ha magánorvos. KÖszönöm!

Legjobb válasz: Hát csak magánhoz menj, ez nyilvánvaló. Bár most jött egy fiatal a tatabányai kh,. nõgyógyászatára, az még viszonylag romlatlan pénz tekintetében. Amúgy elég ismert Tatán Pálos Lajos, õ felnõtt + gyermeknõgyógyász is, dícsérik, sokan járnak hozzá

Hát csak magánhoz menj, ez nyilvánvaló. Bár most jött egy fiatal a tatabányai kh, . nõgyógyászatára, az még viszonylag romlatlan pénz tekintetében. Amúgy elég ismert Tatán Pálos Lajos, õ felnõtt + gyermeknõgyógyász is, dícsérik, sokan járnak hozzá


Babát szeretnék, viszont olyan körülmények között dolgozom, ami nem feltétlenül kedvez a teherbeesésnek. Ha tudni akarom, hogy minden rendben van e velem, akkor simán menjek egy általános nőgyógyászhoz, vagy inkább keressek meg egy magánorvost?

A körülmények: detektor kapuk, elektromos berendezések, ónvegyületek. Mindkét esetben mennyibe kerülhet a vizsgálat díja?

Legjobb válasz: Szia! Nyugodtan mehetsz ált. nõgyogyászhoz akkor csak a vizitdijat kell fizetned. De ha ismersz egy jó magán dokit hozzá is mehetsz, persze az már több ezer forintba fog kerülni. Én jan.-ban voltam rákszûrésen és 7500 forintot fizettem.

Szia! Nyugodtan mehetsz ált. nõgyogyászhoz akkor csak a vizitdijat kell fizetned. De ha ismersz egy jó magán dokit hozzá is mehetsz, persze az már több ezer forintba fog kerülni. Én jan.-ban voltam rákszûrésen és 7500 forintot fizettem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!