Találatok a következő kifejezésre: Ha magán van akkor (568 db)

Amennyiben nem magán rendelésen voltam nõgyógyászati rákszûrésen, hanem kórházi rendelésen, akkor az eredményért nekem be kell telefonálni, vagy majd ha baj van akkor szólni fognak?

Mondták, hogy 3 hét múlva lesz eredmény, 4 hete voltam. Nekem kell érdeklõdnöm? Telefonon? Személyesen? Az a baj, hogy idõpontot a szûrésre is csak 1 héttel késõbb adtak, nem hiszem, hogy az eredmény odaadásáért is újra idõpontot kellene kérnem. Kérlek segítsetek mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy akkor értesítenek, ha baj van, ha minden rendben, akkor nem.

Nekem azt mondta a doki, hogy akkor értesítenek, ha baj van, ha minden rendben, akkor nem.
Ha nincs hír, az jó hír!
Telefonálnak, ha a rákszûrés nem jó eredményt mutat. Azért érdemes elmenned vagy telefonálnod a leletért, mert a rákszûrés mellett csinálnak tenyésztéses váladékvizsgálatot és ha ott nincs minden rendben, akkor nem szólnak miatta külön.
Nekem is azt mondták, akkor szólnak ha baj van, ha nincs akkor nem. Azt is mondták, hogy telefonon nem adhatnak tájékoztatást, hanem személyesen kell bemenni a leletért, már ha kell. Ha baj van akkor levelet küldenek, hogy menj vissza kontrollra. A negatív leleteket kiadja az asszisztens, nem kell külön idõpontot kérni érte. János-kórházba tartozom.
Ha valami gond lenne, akkor értesítenének.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, akkor lehet betelefonálok holnap reggel. Max azt mondják be kell menjek. Akkor örülök, ha nem hívtak, de most tervezünk babát, és lehet nem lenne baj, ha lenne papírom a negatív eredményrõl is.

Miért van az, hogy mikor a barátom ujjazott, kicsit fájt, de ha magamnak csinálom, akkor nem?

Nemrég megujjazott a barátom és meglep?dtem rajta, hogy kicsit fájt. Én is szoktam így maszturbálni, több ujjal is akár (3-4 :$), semmi gond nem volt. Ebb?l gondoltam, hogy a sz?zhártyám se lehet nagy akadály, ha van még, nedves is voltam, de ezekszerint valami mégse volt jó. Velem van a baj?

Legjobb válasz: Talán durvábban csinálja,erõsebben dörzsöli, mint te magadnak, vagy hosszabb, vastagabb az ujja, vagy jobban el tudsz lazulni magadban, mint vele.

Talán durvábban csinálja, erõsebben dörzsöli, mint te magadnak, vagy hosszabb, vastagabb az ujja, vagy jobban el tudsz lazulni magadban, mint vele.
más a szög õ szembõl mélyebbre hatol ingerli a hólyagodat vagy valami
Mondd el neki, ha õ csinálja akkor fáj. Mutasd meg te hogyan csinálod magadnak és próbálja meg ugyanúgy. Nem veled van a gond.

Miért van, hogy ha magamhoz nyúlok akkor alig vagyok nedves, de ha a barátom nyúl hozzám szinte át van ázva a bugyim?

pedig ha magamnak csinálom mindig van orgazmusom. mégse vagyok olyan nedves mint amikor a barátom csak simogat,ujjazgat ott, és még csak el se megyek de totál nedves vagyok. ez miért van?

Legjobb válasz: Mert ha mással vagy az sokkal izgatóbb. Ne aggódj, ha együtt maradtok 10-20 évig, akkor már nem leszel olyan nedves. :D

Mert ha mással vagy az sokkal izgatóbb. Ne aggódj, ha együtt maradtok 10-20 évig, akkor már nem leszel olyan nedves. :D
Mert vonzódsz a barátodhoz..normális :)
Normális. Én is így vagyok.
Jobb mintha fordítva lenne.... Vagy ehhez más keze is jó nem csak a barátod-é?
A barátod keze egy CSAP
A kérdező hozzászólása: nem.. ilyen még sose volt velem. volt már barátom, de soha nemvoltam ennyire nedves tõle. :) és néha már tényleg zavarban érzem magam, hogy ennyire feltûnõ a dolog.:S:D
Azért van, mert a tested-lelked jobban szereti, ha nem magadnak csinálod, hanem férfi van veled. Repkednek a feromonok, te is izgatottabb vagy vele, szóval mûködik a tested, ahogy kell. ui.: Aranyosak a lányok, akik itt kérdezõsködnek aggódva, hogy miért nedvesednek ennyire és biztos ciki. Én átélem a barátnõmmel a másik oldalt, amikor nem nedvesedik eléggé, az tényleg probléma. De ez.. Örüljetek a jól mûködõ testeteknek és szexeljetek sokat :-)

Mi oka lehet annak, ha egy lánynak mikor magát kényezteti mindig van orgazmusa. , de ha pasival van akkor soha?

Legjobb válasz: Én is szívesen megmutatnám milyen egy jó szeretkezés. Én addig dolgozom, amíg nem lesz jó a partneremnek is. Szerintem rossz pasikat fogott ki a lány, akik nem figyeltek, törõdtek vele eléggé.

Én is szívesen megmutatnám milyen egy jó szeretkezés. Én addig dolgozom, amíg nem lesz jó a partneremnek is. Szerintem rossz pasikat fogott ki a lány, akik nem figyeltek, törõdtek vele eléggé.
Mert nem volt még velem!!
te csak adogasd magadnak a beöntést:D
Az, hogy valaki valamit nem csinál jól. Vagy csak a pasi, vagy csak õ, vagy mindketten.
hé elsõ lenyultad az én válaszomat
érdekes, hogy sokak szerint csak akkor jó a szex, ha van orgazmus. én pont olyan vagyok, mint amit a kérdezõ ír. több évig nem volt orgazmusom szex közben, mégis imádtam a szexet. aztán egy idõ után magamhoz nyúltam szex közben, úgy el tudok menni, de csak pasitól még nem sikerült soha. de engem ez nem is zavar.

Miért van az hogy ha barátnőm játszik a farkammal akkor szinte folyamatosan előváladék jön belőle míg el nem megyek, de ha magamnak csinálom akkor soha nem jön?

Legjobb válasz: Mert szereted a barátnõdet, izgat a látványa, az, hogy veled van, az amit csinál veled.... Ennyi...

Mert szereted a barátnõdet, izgat a látványa, az, hogy veled van, az amit csinál veled.... Ennyi...
szerintem mert a barátnõdre jobban izgulsz, mint magadra
azért van ez a váladék hogy a csajszit nedvesítse be ott bent. azért van csak nála ilyen reakció gondolom mert jobban élvezed mintha magadnak markolásznád
Szerintem valaki lógott biológia óráról.. :)

Ha telihold van akkor az ember teltebbnek erzi magat? Hallodtam hogy valami osszefugges van a hold es az emberi szervezet kozott. Virnatok nekem errol leci, mert en semmit nem tudok.

Legjobb válasz: Én ugy tudom, hatással van az emberekre, a munkánkra, tevékenységekre a növõ-csökkenõ Hold. Amikor nõ a Hold, talán tényleg teltebbek leszünk, amikor csökken, azt mondják könnyebb fogyózni, takarítani, tehát minden olyat, ami 'csökkenéssel, ki-, eltakarítással...' jár. Alapvetõen tehát a Hold méretével megegyezõen változnak a dolgok. Még annyi: én Rák jegyû vagyok, akikre fokozottan igaz ez, ugyanis bolygónk a Hold, így sokkal érzékenyebbek vagyunk erre.

Én ugy tudom, hatással van az emberekre, a munkánkra, tevékenységekre a növõ-csökkenõ Hold. Amikor nõ a Hold, talán tényleg teltebbek leszünk, amikor csökken, azt mondják könnyebb fogyózni, takarítani, tehát minden olyat, ami 'csökkenéssel, ki-, eltakarítással...' jár. Alapvetõen tehát a Hold méretével megegyezõen változnak a dolgok. Még annyi: én Rák jegyû vagyok, akikre fokozottan igaz ez, ugyanis bolygónk a Hold, így sokkal érzékenyebbek vagyunk erre.
A kérdező hozzászólása: koszi, dietazom de most par napja teltebbnek erzem magam biztos a hold van ram ilyen hatassal. egyebkent en oroszlan csillagjegyben szulettem.
Az emberek ma is sokan hisznek a Hold élettani hatásaiban. Ha megnézed, a természetben is elég sok minden függ a Holdtól, az óriási vizek is miatta változnak. Miért ne lenne hát ránk is hatással. A régi idõkben természetesebben fogták fel ezeket a dolgokat, ma sokan divatból hülyéskednek ezzel. http://www.asztralfeny.hu/kincs/csillagok.php ezen az oldalon olvashatsz bõvebben is, de szerintem rengeteg helyen még a Hold, és persze s Naprendszerünk bolygóinak hatásairól is, no az már egy nehezebb játék :)
szerintem is van benne valami , mert már megfigyeltem, hogy teliholdkor nagyon rosszul alszok amúgy vízöntõ vagyok

Miért van az, hogy ha magamnak csinálom, akkor 1 perc alatt elmegyek, viszont ha szeretkezek a barátommal, akkor másfél óra alatt sem mentem el?

Legjobb válasz: Mert mindenki a saját testjét ismeri, tudja mi a jó neki...Szex közben segíts a barátodnak, mutasd meg neki, hogy szereted, mi az ami felizgat...és több petting.

Mert mindenki a saját testjét ismeri, tudja mi a jó neki...Szex közben segíts a barátodnak, mutasd meg neki, hogy szereted, mi az ami felizgat...és több petting.
A kérdező hozzászólása: *tárggyal
Valamit rosszul csinálsz.
a farok, még, ha "kõkemény" is, még mindig puhább mint általában a vibrik... + nem lényegtelen kérdés, hogy az érzelem sokat segíthet
Mindig vibrátorral csinálod vagy kézzel is? mert nem mindegy a vibrátortól függ... a sex pedig más kérdés mert érzelmek futnak rajtad át

Már több mint 1 éve lefeküdtem a barátommal. De csak egyszer volt orgazmusom. Hüvelyi még soha nem volt. Orálisan kielégit de akkor sem tudok eljutni a csúcsra. Vmiért nem megy. Ha magamnak csinálom akkor sikerül. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem a szerelemnek ehhez nincs közvetlenül köze. Egy szexológus mondta egyszer, hogy az orgazmus a nõknél leginkább agyban dõl el. Akard nagyon és persze mondd el abarátodnak, hogy hogyan csinálja, ahogy te is szoktad.

Szerintem a szerelemnek ehhez nincs közvetlenül köze. Egy szexológus mondta egyszer, hogy az orgazmus a nõknél leginkább agyban dõl el. Akard nagyon és persze mondd el abarátodnak, hogy hogyan csinálja, ahogy te is szoktad.
mert leszbi vagy
Létezik olyan dolog, hogy szerelem.Na ezaz ami hiányzik kettõtökbõl, és ezért nem mehet rendessen a dolog.Addig lépj amíg teheted, lehet késõbb nehezebb lessz!
rd meg orális szex közben a barátodat, hogy csinálja addig amig orgazmusod nem lesz. gondolom van köztetek szerelem. nem minden csajnak van hüvelyi orgazmusa. sõt... nem kell parázni. 1x sikerülni fog :)
kérd*
elsõ válaszolonak.miért lenne leszbi azért?te az vagy ?szerintem beszéld meg a pároddal és vezesd rá mi jo neked.
Három éve vagyok a párommal, szeretjük egymást...nekem se volt még csak hüvelyi orgazmusom. Nekem a keze a legjobb. De biztos nem vagyok leszbi.
4 éve vagyok a barátommal, de nekem még csak 2x volt vele orgazmusom. Ha magamnak csinálom nekem is sikerül, de hüvelyi orgazmusom még sohasem volt sajnos :(

Ha vannak, miért nem avatkoznak be? Ha nem akarnak, akkor miért mutogatják magukat?

Azzal is beavatkoznak, ha csak megmutatják magukat. Ha pedig be akarnak, akkor miért nem szólnak, hogy cső itt vagyunk, így kell energiát termelni biztonságosan, ingyen, ne háborúzzatok két csepp olajért. Tehát logikusan nincsenek idegenek.

Legjobb válasz: Nem oldhatják meg helyettünk azt, amiért ide születtünk. Nekünk kell felismernünk magunkban az egós viselkedést és egy magasabb tudatszintre lépni. Amíg mindez nem történik meg, nem fogják felfedni magukat. Az emberiségnek egyáltalán nem lenne szüksége földönkívüli segítségre. Ha nem az egó és a félelem irányítaná a bolygót, akkor tökéletes harmóniában élnénk egymással és a környezetünkkel. Ha minden ember természetes tudatállapota lenne a tudatosság, egészen biztos vagyok benne, hogy már felfedték volna magukat.

Nem oldhatják meg helyettünk azt, amiért ide születtünk. Nekünk kell felismernünk magunkban az egós viselkedést és egy magasabb tudatszintre lépni. Amíg mindez nem történik meg, nem fogják felfedni magukat. Az emberiségnek egyáltalán nem lenne szüksége földönkívüli segítségre. Ha nem az egó és a félelem irányítaná a bolygót, akkor tökéletes harmóniában élnénk egymással és a környezetünkkel. Ha minden ember természetes tudatállapota lenne a tudatosság, egészen biztos vagyok benne, hogy már felfedték volna magukat.
Logikusan, ha felvállalnák, akkor akkora káosz lenne, mert a kis elcsükevényesült emberi elme nem lenne képes feldolgozni.
Érdekelne, hogy mik az alapvetõ törvények?
nem tudod? v csak szórakozol?
Úgy érzem, nem tudom. De kérlek, írd le pár szóval! Max. szólok, hogy tudom-e. Komolyan! Köszi!
"ha nagyobb területet kutatsz át, TALÁN több sikerrel jársz" nem, ha lehetetlent "keresel". azt SEHOL nem fogod megtalálni, lásd a 2 példám.
Vicces, amit írsz! - már elnézést! Az elõzõ bejegyzésedben az alapvetõ törvényekrõl írtál, matematikai törvények, biológiai-kémiai törvényszerûségek és azokról, amik a józan észnek mondanak ellent, de közben "létezik" Isten meg angyalok, bukott angyalok… Hát, ezen jót mosolyogtam. :-)) Nem tagadom, hiszek a Sorsban, de Isten nem létezik nekem. Amúgy, az 1+1=3 a filmekben lehetséges. Pld. ha mutatnak 1 jelentéssel bíró képet, összekötik egy másikkal, akkor kijön egy harmadik jelentés.
Ámen!! (remélem, értitek az iróniát:) )
Aqer csak egy troll (bár jól csinálja), ne vegyétek komolyan, nincs értelme vitatkozni vele.
elõzõnek: aha, troll vagyok, és pedig azért mert NEKED NEM TETSZIK amit írok. thx....
22-esnek: a törvények az idegen, hús-vér civilizációt cáfolják. az angyalok léte nem fizikai síkon van, tehát a materialista tv-ek rájuk nincsenek hatással. mesélhetnék 1-2 eltérített ember vallomásaiból, de mi hasznát vennétek ha az igazságot (érzelmileg) zsigerbõl elutasítjátok.
Jézus!!! Ez egy TROLL!!! és ez a 22-es csapdája!!! :-D
a nagy számok törvénye, nem írja felül az alapvetõ törvényeket.
Túlmisztifikálták az egészet!! Biztos léteznek, mert egy végtelen galaxisrendszerben olyan nincs, hogy csak "egyedül" legyünk, már csak a nagy számok törvénye szerint is. Ez egy pöttöm bolygó, van ennél nagyobb is, több is :) biztos vannak valahol és nem csak egy bolygón. Talán, nem túl exhibicionisták. :) ))
pangaziusz, ezt fejtsd már ki légy szíves! Felrobbanna az emberek feje, ha meglátnának egy idegen fajt? Vagy kitörne a tömegpánik, hogy úristen itt vannak a békés idegenek, akik segíteni akarnak nekünk? Kiugrálna mindenki az ablakon? Ha neadjisten meg mégis kitörne a semmibõl valami õrült nagy világvége hangulat, akkor szerinted az idegenek, akiknek elvileg nem "elcsökevényesült" agya van nem tudnák ezt kezelni?
Az emberek tobbsege keptelen lenne felfogni. A vallasok alapjai megsemmidulnenek. A nagyon szkeptikus emberek kb megkettyosodnanak. Nem csak joakaro idegenek vannak. Amugy rengeteget segitettek mar egyiptomtol az embereknek ujra felemelkedni. A mai napig segitenek de nem hozzak nyilvanossagra tudjak a tobbseg nem all keszen erre az infora.
Hat eloszor is az nem biztos, hogy teljesen alcazni tudjak magukat. Epits meg egy olyan eszkozt, amivel egy masik csillagtol eljossz idaig, aztan meg legyen lathatatlan is. Nem tul nagy elvaras ez tolunk? :D Masreszrol en is meg elegednek ennyivel, nem avatkoznek be jobban. Minek? Oket az hol erdekli, hogy latjuk oket, vagy sem? Ez csak titeket, meg engem erdekel. Miert bujocskazzanak?
#4 Kivételesen egyáltalán nem az a célom, hogy vitát/veszekedést szítsak, csak egy észrevétel: a valódi jelentésében értelmezett szkepticizmus része az, hogy megfelelõen erõs bizonyítékok esetén elvetjük a régi álláspontunkat és elfogadjuk az újat. Aki csípõbõl elutasítja és tagadja az ufók/földönkívüliek jelenlétét, az nem szkeptikus, mert alaptalan meggyõzõdése van. Az persze igaz, hogy jó nagy ribillió lenne, ha a földönkívüliek (már ha itt vannak) nyíltan felfednék magukat, de azt kétlem, hogy az emberek megõrülnének vagy összeroppannának.
Ha én földönkívüli lennék és ide látogatnék ezt mondanám: "Néhányan egyfolytában azon vannak, bizonyítékot kell adnunk számotokra ittlétünkrõl. Ismételten elmondjuk, amíg bele nem fáradtok e kijelentés újra és újra meghallgatásába, minket egyáltalán nem érdekel hisztek-e nekünk vagy sem. Sokkal hatékonyabban tudunk tevékenykedni a háttérben, és közel sem vagyunk annyira naivak, hogy csak azért fedjük fel teljes nyitottsággal önmagunkat, hogy a ti elvárásaitoknak megfeleljünk"
Egy valami teny, ha itt vannak, ha nem. Ha leszallnanak a vilag nagyvarosaiban, az bizonyos embereknek nagyon nem lenne jo. Bedolne ugyanis minden vallas, amivel az emberek tomegeit lehet kotelen rancigalni, mint egy babut. Megdolne a keresztenyseg, a buddhizmus, az iszlam vallasok. Mar pedig ezek mogott komoly politikai erdekek vannak. A vallasi haboruk ertelmet vesztenek. Kinek adna el az USA a sok fegyvert? Valoszinu, hogy a legmagasabb erdekek nem azt kivanjak, hogy az emberek tudjanak rola. Hogyan hirdethetnenek a keresztenyseg, vagy mas vallas neve moge bujva haborut?
Ha hirtelen felfednék magukat, rendezhetnénk egy fergeteges kognitív disszonancia partyt. http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia
A kérdező hozzászólása: Így van Cristophel, majd rendezünk egyet...
Nem épp õk nem akarnak.jelenleg 1faj szabályoz mindent.akiket ne csak katonákkal képzeljetek el.sokkolják a lelkeket, halálunk után ezért nincs emlék az elõzõ életünkrõl.ez ellen tenni nem lehet
nincsenek idegen lények. ezért nem avatkoznak be.
:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!