Találatok a következő kifejezésre: Ha ma volna (159 db)

Ha ma kellett volna megjönnie, de nem jött, mit fognak látni UH-n, ha sikerült esetleg a bébi?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mikor mész dokihoz. Ma még valószínûleg nem sokat, mert 4 hetes körül vagy (ha sikerült a baba). Én 5 hét után mentem, akkor is csak egy üres petezsák volt, két hét múlva már embrió dobogó szívvel. Én egy eredményem miatt mentem dokihoz, mondta is, hogy nagyon korai, de azért megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg (volt egy missed ab-om). De ha nem érzel semmit, akkor csak a 6-7 hetesen érdemes elõször menni, akkor már pulzálásnak is lennie kell. Tesztet csináltál már? Nekem az is az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl.

Attól függ, hogy mikor mész dokihoz. Ma még valószínûleg nem sokat, mert 4 hetes körül vagy (ha sikerült a baba). Én 5 hét után mentem, akkor is csak egy üres petezsák volt, két hét múlva már embrió dobogó szívvel. Én egy eredményem miatt mentem dokihoz, mondta is, hogy nagyon korai, de azért megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg (volt egy missed ab-om). De ha nem érzel semmit, akkor csak a 6-7 hetesen érdemes elõször menni, akkor már pulzálásnak is lennie kell. Tesztet csináltál már? Nekem az is az elmaradt menzi után 2 nappal lett nagyon halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl.
Most még semmit. Majd ha 6. hetet betöltötted (az utolsó vérzéstõl számítva), utána menj.
Az ég világon semmit. Egy hét múlva már esetleg petezsákot, de érdemesebb még késõbb menni, mikor már szívpulzálás is megállapítható. De most még semmit, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát, ami menzeszt megelõzõen is ugyanúgy jellemzõ.
Én decemberben 5nap késés után dec 12én pozitívat teszteltem és dec 23ra kaptam idõpontot, sajnos elment a babám. De most várom hogy ne jöjjön meg :)

Ha 10én volt ovum és aznap voltunk együtt (utána 1 hétig nem) akkor ma már biztosan mutatnia kellett volna a 10es tesztnek ha sikerült volna?

Nincs értelme tovább tesztelnem ugye?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/120924/DSC04638_www.kepfeltoltes.hu_... nekem is 10.én volt ovum és ezt tesztelem 20as érzékenységü teszttel

http://kepfeltoltes.hu/120924/DSC04638_www.kepfeltoltes.hu_... nekem is 10.én volt ovum és ezt tesztelem 20as érzékenységü teszttel
A kérdező hozzászólása: Uhh :) ) Gratulálok!!! Akkor lemondhatok errõl a hónapról is:((( Köszi!
Még csak 14 dpo-n vagy. Nyugi, még ne mondj le a hónapról. A görbevezetõ programok statisztikái szerint az elsõ pozitív teszt 11-18 dpo között várható. Beágyazódás kezdete után 5-7 nap, mire egy vizelet teszt pozitív lesz. Csak az a gond, hogy a beágyazódás kezdetét nem ismerjük, ezért lehetnek ekkora eltérések.
Kedves kérdezõ! Nehogy elkönyveld ezt a hónapot még sikertelennek. Butaság lenne, hiszen minden nõnek más és más a szervezete. Amíg nem jön meg addig igen is lehet reménykedni. Én nem tesztelnék majd csak egy pár nap után ha nem várttól számítva.

Ha ma kellett volna megjönnie, de ma reggel még 37. 0 a hőm akkor tuti hogy volt ebben a hónapban pém?

Szeintem bizti, hogy megjön csak késik, de most csak arra lennék kíváncsi, hogy ha ilyen magas most a h?m, akkor tuti hogy volt pém?

Legjobb válasz: Nem is értem a kérdésed! A magas hõ a menstruáció napján inkább babára utal. Peteérésre vagy annak hiányára csak akkor tudsz következtetni, ha egész ciklus alatt mérted a hõdet. A a ciklus elsõ felében mérthez képest a második felében 0,3-0,6 fokkal magasabb a hõd, akkor nagy valószínûséggel volt peteérésed. Ajánlom a következõ oldalt: www.babatervezok.otthona.net Itt minden ilyen jellegû kérdésedre választ kaphatsz.

Nem is értem a kérdésed! A magas hõ a menstruáció napján inkább babára utal. Peteérésre vagy annak hiányára csak akkor tudsz következtetni, ha egész ciklus alatt mérted a hõdet. A a ciklus elsõ felében mérthez képest a második felében 0, 3-0, 6 fokkal magasabb a hõd, akkor nagy valószínûséggel volt peteérésed. Ajánlom a következõ oldalt: http://www.babatervezok.otthona.net Itt minden ilyen jellegû kérdésedre választ kaphatsz.
elvileg volt péd, de ha nem esik le a hõd, lehet, hogy baba is van, mert a mensi elõtt le kellene esnie.
Mibõl gondolod, hogy csak késik? Ha magas a hõd - márpedig az - akkor babára kell gyanakodni. A mensi-szerû görcsök, hasszurkálás is babát jelezhet ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Abból gondolom, hogy van egy kis barnázgatásom és tegnap a wcpapíron volt egy kis vérfolt is. Márciusban ugyanígy jártam, ezért gondolom, hogy meg fog jönni. Inkább nem élem magam bele, pedig nagyon szertném már ha baba lenne.

Ma voltam gyomortükrözésen. Ha lett volna daganatos elváltozás, látható lett volna vagy csak a biopszia ad rá választ?

Legjobb válasz: Az en anyukam gyomorrakban halt meg ugy, hogy volt gyomortukrozesen is, es a gyomrabol egy darabot lecsiptek ezt vittek megvizsgalni, hogy nem rakos e a gyomor, mutheto e. Az eredmeny az lett, hogy a lecsipett darab nem volt rakos, es gyomormutetre utaltak, amikor is a mutoasztalon az orvos felnyitotta, es majdnem elajult, semmit nem tudott csinalni, mert ha barmihez hozzanyul, az anyukam a mutoasztalon verzik el. Felnyitottak, es osszevartak. A gyomra tiszta rak volt, tobb nema fekelye is volt, ezek nem adnak jelt magukrol. A mutet utan termeszetesen megkerdeztuk az orvost, hogyan lehetett az, hogy elutaltak gyomormutetre, es azt mondta, hogy rossz darabot kuldtek szovettanra, egy olyat, ami egeszseges volt. Orvosi muhiba. Tehat ugy fekudt a mutoasztalon, hogy nem rakos, es a fel gyomrat (vagyis a beteg reszt) elveszik, sajnos a baj nagyobb volt.

Az en anyukam gyomorrakban halt meg ugy, hogy volt gyomortukrozesen is, es a gyomrabol egy darabot lecsiptek ezt vittek megvizsgalni, hogy nem rakos e a gyomor, mutheto e. Az eredmeny az lett, hogy a lecsipett darab nem volt rakos, es gyomormutetre utaltak, amikor is a mutoasztalon az orvos felnyitotta, es majdnem elajult, semmit nem tudott csinalni, mert ha barmihez hozzanyul, az anyukam a mutoasztalon verzik el. Felnyitottak, es osszevartak. A gyomra tiszta rak volt, tobb nema fekelye is volt, ezek nem adnak jelt magukrol. A mutet utan termeszetesen megkerdeztuk az orvost, hogyan lehetett az, hogy elutaltak gyomormutetre, es azt mondta, hogy rossz darabot kuldtek szovettanra, egy olyat, ami egeszseges volt. Orvosi muhiba. Tehat ugy fekudt a mutoasztalon, hogy nem rakos, es a fel gyomrat (vagyis a beteg reszt) elveszik, sajnos a baj nagyobb volt.
A vastagbéltükrözésbõl kiindulva, biopsziát csak akkor vesznek, ha van mibõl. Tehát ha látja az orvos, hogy ott van valami, akármi, amit meg kell vizsgálni. Ha látja, hogy tiszta a terület, akkor nem is vesz biopsziát.
A kérdező hozzászólása: Hadd cáfoljam meg az állításod!Az orvosom véleménye szerint negatív a leletem, ennek ellenére a gyomor 3 szakaszából is vett mintát.Hasonlóképp a vastagbéltükrözésemnél.
Hú bocsánat, ezt nem tudtam. Nem akartalak félrevezetni. 1. voltam.
Ja, vastagbéltükrözésben viszont én is biztos vagyok, amit mondtam, anyukámmal, egy privát orvosnál voltunk, aki nagyágyú a szakmájában, ezt tõle tudom én is. Akkor nem tudom... de jó, hogy mindegyik orvos mást mond....

Ma reggel kimentem a mosdóba, elöször:szédültem, hányingerem lett (hánytam is volna ha lett volna mit) levert a viz. Felálltam. Utána már csak arra emlékszem hogy vacogok az ágyban. Valószinû a férjem hozott be. Mitöl lehet ez?

Ez után nagyon sokáig búgott/zúgott a fülem,fáztam és a derekam és a hasam is nagyon fájt.kb 1 óra mulva jobban lettem. Alapból alacsony a vérnyomásom. nem vagyok cukorbeteg. párszor már történt ilyen...(évente/2 évente elöfordul) de eddig mindig emlékeztem mindenre. És igen...voltam orvosnál(pár éve)... azt mondta semmi bajom..

Ilyenkor barnít a napozás? Tehát ha ma olyan 2 körül mentem volna ki, az már hatásos lett volna? (Szabolcs megye)

Legjobb válasz: Igen. Kertben voltam kinn tegnap délután 2 órtá,le is kapott rendesen,piros a nyakam,karom. Nem gondoltam,hogy már naptej kell.

Igen. Kertben voltam kinn tegnap délután 2 órtá, le is kapott rendesen, piros a nyakam, karom. Nem gondoltam, hogy már naptej kell.
Persze, hogy barnít Télen is barnul az ember, fõleg ha süt a nap. :P Kicsit lehet lassabban, mint nyáron ugyan, de ha van hova kifeküdnöd meg egy jó naptejed, akkor simán kilehet már feküdni napozni! :) csak ne vidd túlzásba és tényleg használj erõs naptejet!
A kérdező hozzászólása: És ha még most megyek ki?
Én is szabolcsi vagyok és én is ezen gondolkoztam ma. Elég fehér bõrû vagyok.
Szerintem még a mostani Nap is barnít. Reggel füvet nyírtam, szép egészséges színem lett :) pécsi vagyok különben.
Szerintem én is barnultam még tegnap, pedig csak egy-másfél órát voltam kinn, igaz, azt pont dél körül (fene sem gondol rögtön az elsõ napos napon a 11-3 órás szabályra...). (Budapesti vagyok)
Igen, ilyenkor is barnít. Tavasszal még jobb is napozni, mert alacsonyabban van a Nap ezért a fénye vastagabb légrétegen halad át, ami jobban ki tudja szûrni a káros sugarakat. Igaz pont ugyan ezért kevésbé is barnít. Naptej mindig kell a biztonságos napozáshoz! http://www.met.hu/idojaras/humanmeteorologia/uv-b/ Nyáron az UV-B sugárzás simán az extrém tartományban van sajnos. Most még simán ki lehet feküdni 11 és 3 között is.

Mi a görcsért, vágyom a szexre éjjel-nappal? Ha lett volna már barátnőm, akivel ki szexelhettem volna magam, akkor ma nyugodtabb lennék szerintetek?

Elegem van már, hogy alig bírok ki pár órát és már is újra akcióban vagyok, ráadásul úgy el tudom húzni, hogy több órányi élvezkedés van minden egyes nap, hála a jó égnek, hogy aludni is kell, mert már most tényleg ott tartok, amikor nagyon sokszor kiverem egymás után többször is, hogy még egy menet és meghalok, legyen már vége, elegem van, túl sok a jóból. Meg már akkorákat élvezek, nem úgy, mint kezd? tiniként, amikor 2 perc alatt lement a egész. Mintha megtanultam volna hosszan és hatalmasakat élvezni, bár egy valami nagyon hiányzik az életemb?l egy igazi hús-vér n?, valahogy nincs szerencsém a párkapcsolati életbenk, sehol sem találok olyan lányt, akivel össze tudnék jönni, mindig van valami gubanc vagy a lány részér?l vagy a részemr?l. Már arra is gondoltam, hogy prostizni megyek, de úgysem tudnám jelenleg fizetni hosszabb távon, már pedig az én igényeim nagyok, naponta kéne egy n?, akit lerendezhetnék. Meg rájöttem, hogy már arra is vágyom, hogy másnak örömet okozzak, ne csak magamnak. Ezt nem tudom miért van, de úgy érzem, hogy akkor lennék teljes, ha egy lánnyal csinálhatnám és együtt közösen élveznénk a mókát, egyedül már unalmas.

Legjobb válasz: Elõször is,túl sokat írsz.Aztán meg egy barátnõ nem oldja meg az életedet,akárhogy is hiszed.

Elõször is, túl sokat írsz.Aztán meg egy barátnõ nem oldja meg az életedet, akárhogy is hiszed.
Vegyél egy guminõt xD Amúgy hány éves vagy?
ezzel még vagyunk így néhányan :D
átlátszó a dumád, de jó :-D azt hiszed, erre rákap egy szexéhes csaj? nincs kizárva, jó szexelés, ha összejön :-D

Ha ma kellett volna megjönnie a megvonásos vérzésnek, és ma este csináltam terhességi tesztet, akkor az már valós eredményt mutat?

Ma kellett volna megjönnie a megvonásos vérzésemnek. 3 hónapja szedek yasminelle-t, eddig mindig 3. nap délután jött meg, ma viszont semmi. Csináltam egy tesztet is ma este, ami negatív lett.

Legjobb válasz: reggeli elsõ vizelet.... terhességi teszthez nem jár "betegtájékoztató"???? a fogamzásgátló se szent irás... lehet a 3. napon jött meg eddig de egy betegség vagy bármi akár az hogy késõbb vetted be az utolsó tabit változtatja.. nekem tabletta mellett (vasárnap veszem be az utolsót) péntek délelõtt szokott megjöni de volt már olyan hogy csütörtök este, vagy éppen szombat délután jött meg...

reggeli elsõ vizelet.... terhességi teszthez nem jár "betegtájékoztató"???? a fogamzásgátló se szent irás... lehet a 3. napon jött meg eddig de egy betegség vagy bármi akár az hogy késõbb vetted be az utolsó tabit változtatja.. nekem tabletta mellett (vasárnap veszem be az utolsót) péntek délelõtt szokott megjöni de volt már olyan hogy csütörtök este, vagy éppen szombat délután jött meg...
A kérdező hozzászólása: az volt a betegtájékoztatón, hogy nem csak reggeli vizeletbõl
NYUGI!!! Még a lelki állapotod is totál felboríthat mindent, és nem, erre az eredményre nem igazán támaszkodhatsz.

Van ma még olyan 16-17 éves lány aki nem füstöl úgy mint egy kémény nem issza úgy az alkoholt mint ha muszály volna és még normális is?

Taalán 0,1%a a nagyvilágban. Elég nehéz ezt megtalálni...

Legjobb válasz: Van ma még olyan tizenéves, aki képes használni a helyesírási kézikönyvet?

Van ma még olyan tizenéves, aki képes használni a helyesírási kézikönyvet?
Van még olyan aki tudja hogy kell helyesen írni a muszáj szót? Amúgy igen, vannak csak azok nem fogják neked könnyen odaadni magad ilyen stílus mellett. Azon kívül meg még a rendesebb lányok is isznak néha 1-2 pohárral, csak õk nem fetrengenek egész hétvégén a földön és nem a berúgás a céljuk . . . 17/L
és van még olyan ember aki letudja írni a muszáj szót helyesen?
A kérdező hozzászólása: Hát látom azért van kivétel. Csak sajnos az ismerettségi körömbe talán 1-2. Bliba nem járok csak ha mi rendezzük. Ott is ha valamit iszok csak annyit hogy tudom mikor kell abbagyni. Nem azért nem iszok mert nem bírnám hanem mert minek?
A kérdező hozzászólása: A muszály/j szóra visszatérve nem tudom miért írtam ly-vel nekem így tanították anno. Most már tudom hogy j-vel van...
Nem nyelvtanórákat kéne itt tartani, menjetek tanárnak!
Nagyon kevés van. A nazarénus lányok például nem isznak nem cigiznek és buliba se járnak. Rajtuk kívül nem sok lányról tudom hogy nem cigizik, nem iszik.
21:23 vok Azért hozzátenném, h 20 éves vok. Számomra sokkal jobb szórakozás, mondjuk ha összeülünk bnõimmel és beszélgetnünk. És persze jókat röhögünk, ezt mind pia nélkül.
én találtam...de te a neten nem fogsz!!!!ugyh bye!!!!
Vannak. Elárulom neked, hogy én csak olyan lányokkal barátkoztam, akik ilyenek, persze vannak kivételek. Soha nem ittam annyit, hogy ne emlékeznék a dolgokra. Anyáék is sokszor kínálgattak és kínálnak piával, h csak kóstoljam meg és 10-bõl 10-szer azt mondom h nem köszi. És tudtam másoknak is nemet mondani, nem akartam megfelelni ilyen dologgal, be mertem vállalni, h nem szeretem az ízét, 1-2 kivétel van, de amit szeretek, abból sem tudok sokat. A cigi ugyanez, cigiztem már, de sosem éreztem azt h júj de jó, nekem ez kell. És még valami, amit ide sorolnék.... 2 komoly kapcsolatom volt és egy, ami nem volt az, de az csak gyerekszerelem volt és nem is jutottunk sokra. :P Legtöbb és a legjobb barátnõim mind ilyenek. Szóval vannak, csak észre kell venni õket. Ne a buta libákat vedd észre, akik csak a külsõjükkel akarnak hódítanak.
Tessék... 17 éves vagyok. Ki se próbáltam a cigit, szóval egy szálat se szivtam még el a 17 évem alatt, és azt hiszem ez igy is fog maradni, valamiért nagyon taszit. Alkoholt is egyszer ittam életemben 3 évvel ezelõtt, azóta sem, egy kortyot sem, jól is tanulok, vannak céljaim az életben, hogy minél jobban megtudjak majd élni, elméletileg elég éretten gondolkodok... Imádom a természetet, a sétákat, szeretek fotózni, futni, kutyámmal foglalkozni.. stb.:) És mit kapok vissza? Azt, hogy jaj itt a tipikus jó kislány, meg a stréber meg ez meg az, az idióta fiúktól akiknek persze a bulikról szól az élet.:D Na mindegy, amúgy nem érdekel, van aki megbecsüli, hogy ilyen vagyok és ez a lényeg.:) Ja és egyébként a barátom se egy bunkó, iszákos gyárkémény. Õ sem cigizik meg stb, hasonló hozzám..
A kérdező hozzászólása: :) :) a kevésbõl valaki.
igen vannak....pl én... 16/L
A kérdező hozzászólása: Azért "gyík" vagyok mert nem akarok olyan lányt akinek a szagától undorodok? Mint írtam azzal nincs semmi baj ha iszik. De mértékkel. A cigirõl meg nincs mit mondanom...
Van, de mindnek van egy jóképû, bunkó, szeszkazán, gyárkémény pasija.
Neked nincsenek! Amúgy vannak, de te gyík vagy és csak a qrvákat veszed észre...18f
A kérdező hozzászólása: Nem mondom azt hgy ne igyon meg egy két három pohár akármit. Azzal nincs gond. De az hogy eljön egy buliba és másfél óra után úgy készvan hogy nem bír járni azt nem tudom megérteni hogy mi a jó benne. a cigirõl ugyan ez a véleményem. Biztos van kivétel de au ismerettségi körömben szinte mint a fehér holló...
A kérdező hozzászólása: Újabb költõi kérdés...
Pff na hagyjál már az ilyen [email protected]ágokkal. Miért kell állandóan általánosítani? Ha szerinted ennyien vannak a "normális" csajok akkor kénytelen leszel egy drogos alkoholista 16-17 évessel járni ennyi ésszel. Az én ismeretségi körömben nincs ilyen, pedig sok ember ismerek. Na ezt kapd ki..
Kedves 21:44. Ez a nyelvtanórától rohadt távol áll, szimplán mivel magyarok vagyunk, illik helyesen írni, nyelvtan tanárnak nem mennék el, mert nem keresnek jól.Köszönöm ezt a sokatmondó felvilágosítást.

Egy ideig szoliztam, szép barna voltam, de most mintha kopott volna a szín. Ma 5 vagy 10 percre menjek inkább? Kicsit elszoktam tőle. És ha ma 5re megyek, holnap mehetek 10re? :D

Legjobb válasz: Menj csak ötre, és holnap semmiképp ne menj szoliba. 48 órának el KELL telnie a két barnítás között!

Menj csak ötre, és holnap semmiképp ne menj szoliba. 48 órának el KELL telnie a két barnítás között!
Ha nem vagy nagyon fehér bõrû, vagy nem szoktál nagyon leégni, akkor szerintem nyugodtan bemehetsz 10percre. Viszont szerintem 1 héten 1x max 2x bõven elég szoliba menni!
Szerintem ha elszoktál tõle, akkor maradj 5 percnél, mert könnyen megeshet hogy leégsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!