Találatok a következő kifejezésre: Ha ma van és (402 db)

Ha ma van a peteérésem akkor van esély arra, hogy sikerül ha tegnap és ma együtt vagyunk?

Mikor mekkora az esélye annak,hogy sikerül?El?tte,közben után?

Legjobb válasz: Egy kis statisztika a fogamzás esélyérõl a tüszõrepedés napján és az azt megelõzõ napokban: Tüszõrepedés napján 33% egy nappal elõtte 31% két nappal elõtte 27% 3 nappal elõtte 14% 4 nappal elõtte 16% 5 nappal elõtte 10%

Egy kis statisztika a fogamzás esélyérõl a tüszõrepedés napján és az azt megelõzõ napokban: Tüszõrepedés napján 33% egy nappal elõtte 31% két nappal elõtte 27% 3 nappal elõtte 14% 4 nappal elõtte 16% 5 nappal elõtte 10%
Én még holnap is összebújnék a párommal, megkoronázva a mai szerelmeskedést:)
Minden esély megvan rá! Mi a tüszõrepedés napján és utána voltunk együtt. Hajrá! 4, 5 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a biztatást!Bele adunk anyait apait:-)! Gratulálok a babához Kedves utolsó!:-)

Ha ma van peteérésem és együtt voltunk tegnap és tegnapelőtt is a párommal, akkor növelhetem az esélyét a babának, ha még ma este is együtt leszünk, vagy utána már nem érdemes próbálkozni?

peteérés

Legjobb válasz: nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!

nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!
A kérdező hozzászólása: mindig együtt vagyunk, amikor lehet, de ha nem peteérés körüli idõben, akkor hiába várom a babát... :) izgulok, csak azért kérdeztem, mert azt hallottam peteéréskor már felesleges együtt lenni, mert mire feljutnak a spermiumok, már késõ.
2 naponta való együttlét jo mert mozgékonyak a spermák és tudnak várakozni is 24-48 órát
Én tuti nem hagynám ki a mai napot sem :)
A kérdező hozzászólása: én sem fogom..:) még csak az elsõ próbálkozás lesz, tudom, hogy alig 20% esélyem van rá, hogy sikerül, de reménykedem..:)

Ma megjött sajnos. Ha meg van és együtt vagyunk párommal akkor van esély arra hogy teherbeessek?

Legjobb válasz: Nem. A menzesz elsõ napjától kb. 8-10. napjáig nem lehetsz terhes. Bár már hallottam olyat is, h. a vérzés ideje alatt sikerült, meg utána 1 nappal. szóval az irodalom szerint nem, de a tapasztalatok szerint igen, van esély. Sok sikert!

Nem. A menzesz elsõ napjától kb. 8-10. napjáig nem lehetsz terhes. Bár már hallottam olyat is, h. a vérzés ideje alatt sikerült, meg utána 1 nappal. szóval az irodalom szerint nem, de a tapasztalatok szerint igen, van esély. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Most olvastam a cickafark és a palástfûteárol tényleg jó?
Lehetsz terhes, de kisebb az esélye.

3 hetem van hátra szülésig, ha ma áttörölgetném és beágyaznám a kicsi ágyát, még korai lenne?

Arra gondoltam,hogy összekészítem és addig leterítem egy nagyobb lepedővel vagy ilyesmivel.

Legjobb válasz: Inkább kérj meg valakit a családból, hogy csinálja meg, amíg Te bent vagy a kórházban. Nálunk Anyósom volt itt segíteni, és szülés elõtt mindent megmutattam neki, hogy mit hogy szeretnék és gyönyörûen megcsinálta. Így a Picim abszolút friss ágyikóba érkezett.

Inkább kérj meg valakit a családból, hogy csinálja meg, amíg Te bent vagy a kórházban. Nálunk Anyósom volt itt segíteni, és szülés elõtt mindent megmutattam neki, hogy mit hogy szeretnék és gyönyörûen megcsinálta. Így a Picim abszolút friss ágyikóba érkezett.
Én akkor ágyszám be neki, mikor haza értünk a kórházból! Addig a férjem fogta, ringatta a picit. 5 perc volt:)
én már ilyenkor mindent elkészítettem ami a kicsinek illetve nekem kellett a kórházba. Amikor beindult a szülés csak fogtam a cókmókomat és indultam, hazajöttünk és nem kellett semmit csinálom minden elõ volt készítve.
Miért lenne korai nem is értem??3 hét van a szülésig i tudja mikor szülsz ez már nagyon közel van.Elvileg innentõl bármikor megszülhetsz.Én 31 hetes vagyok és hétvégén már megcsináljuk a babaszobát.Jó szülést kívánok és sok sikert!
Nyugodtan csináld meg, és terítsd le! Jobb érzés, ha minden készen van! Persze lehet, hogy még unalmadban újra csinálod 2-3 hét múlva...
Tökéletes, hajrá! :)
Az az egy csepp vér amirõl beszélsz? -nekem ma olyan van. Szorítok neked is
A kérdező hozzászólása: Igen!Én is szorítok Nektek!Csak azért kérdeztem, mert úgy tudom hamarabb jobb, de hátha jó lesz így!Mert mi van ha csak 12 óráig él a petesejt?Na mindegy, csak jó lesz

Van esély a babára ha mára van ovum (13) és tegnapelőtt ill. tegnap este voltunk együtt?

Bár mára folyt ki bel?lem spermium elég sok, igy is van esély h bejutott vmennyi? és múlthéten volt nekem folyásom, tojásszer? szombaton múlt el de a naptár 13-ra irta az ovumat és együtt is voltunk vasárnap, és hétf? reggel. Összejöhet a baba?

Legjobb válasz: Elnézést este nem reggel:D

A kérdező hozzászólása: Elnézést este nem reggel:D
A kérdező hozzászólása: Reméljük h mindkettõnknek összejön ja és....
Szerintem elmehetsz nyugodtan dokihoz! Elmondod neki is hogy mi volt. Egy vizsgálattal nem veszítesz semmit. De azért majd szorítok hogy jó híreket mondjon!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem volt már 3-4 max 5 napos már nem is tudom sûrû meg vizes folyásom, ugyhogy remélem h a naptár igazat mondd h ma van peteérésem. Mert ugye hiába irja azt h mikor kéne lennie, lehet h nem is akkor van! Szted ma lehet? h elõtte volt folyásom?
A kérdező hozzászólása: Csak ha mégis most jönne össsze a baba akk ugye megvizsgál de nem akarom h elmenjen a vizsgálattal, mert ezekben a napokban lesz majd a beágyazódás azaz hétfõre irja a naptár!
A kérdező hozzászólása: Szted micisnáljak? Elmenjek? egyébként hány éves vagy ha megkérdezhetem:D
Hát én úgy tudom hogy a peteérés elõtti napokban vizes, tojásfehérjeszerû folyás van. De itt te is megnézheted: http://drimmun.com/gyermekvallalas/a-termekeny-napok-meghata..
A kérdező hozzászólása: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ ezt az oldalt nézd meg és ird be az én utolsó menszim elsõ napját 2010. 06.29. 28 napos ciklus. Szal pont jokor voltunk együtt, és mondom remélem bizom benne h télleg most van peteérésem!
Én 28 éves vagyok, és már van egy 5 éves fiam, de nagyon szeretnénk még egy babát. Ha nem akarod hogy valami baj legyen akkor inkább még várj az orvossal!!!
A kérdező hozzászólása: Okés köszi szépen!:) hát naon reméljük h sikerül:D Az elsõ baba peteérésnél jött össze?
Az elsõ babát nem tudom mert 5 évvel ezelõtt még nem nagyon foglalkoztam a peteéréssel. De tavaly nyáron amikor terhes lettem akkor pont a peteérés napján június 8.án voltunk együtt és akkor összejött! Remélem most is összefog!!! :)
A kérdező hozzászólása: Értem! Na mind1 mostmár ne csüggedjünk rajta remljük h összejön!
Már válaszoltam is :D
A kérdező hozzászólása: Értelek! Remélem h nem lesz semmi baj! Azért naon drukkolok nektek!
Peteérés elõtt két három nappal vagy együtt a pároddal az a legbiztosabb a fogantatásra ! Az, hogy kifolyt belõled a spermium nem jelenti azt, hogy az összes kifolyt hidd el amennyi kell az benn maradt :-) Szorítok ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!:) Majd megirom jövöhét után 27-ére nem várom:D!
Szia! Bocsi hogy bele kotyogok de nekem elvileg naptár szerint holnap lesz ovum! És 28.ára nem várom! Izgulhatnánk együtt nem? Leírhatnánk hogy kinek milyen érzése van.
A kérdező hozzászólása: Szijja! Háát persze:D Uhh háát nekem van egy gondom multhónap 29-én volt meg utoljára de nem normálisan ahogy szokott lenni. Rengeteget barnáztam és 2 napig véreztem de ne sokat! Miután eémúlt csináltam tesztet ami halvány pozitiv lett. Na mind1 napokra rá megint csináltam és 2 pozitivam szintén lett de utána meg 2 negativ. Na mind1 most nem tudom h sikerült e teherbe esnem, de azért ráprobálkoztunk erre a hónapra is. Rgyébként meg 3 hónapig szedtem csak fogamzásgátlót, szal nem is az h évekig ugyhogy remélem h összejön! mi tegnapelõtt meg tegnap este együtt voltunk a párommal!
A kérdező hozzászólása: Ti h álltok?
A kérdező hozzászólása: És öhm egy kicsit stressz meg idegeskedés alatt voltam, annyira nem befolyásolja h nem termékenyülhetek meg?
Szia utolsó vagyok! Nekem tavaly nyáron volt egy vetélésem sajnos. Decemberbe kezdtünk el próbálkozni (akkor telt le a 6 hónap dokim mondta hogy annyit várjunk) de azóta sajnos semmi. Szerintem az lehet a baj, hogy nem a peteérés napján voltunk együtt. Sokan mondják hogy bármikor teherbeeshet az ember, de hát nem vagyunk egyformák. Szóval most úgy állunk hogy holnap lesz peteérésem ciklus.hu szerint, tegnap együtt voltunk este, ma délben és holnapra is tervezzük. :) Remélem így már azért összefog jönni. És hát tudom hogy nem szokás meg nem normális de zuhanyzásnál azért megnéztem a méhszájamat amit most alig érek el és puha azt hiszem ez jó jel nem? Mindenesetre szorítok hogy neked is sikerüljön!!!
A kérdező hozzászólása: Uhh annyi kérdésem van... Öhm pénteken szted elmehetnék nõgyógyászhoz megvizsgátatni magam h a multhavi hónapban tehes lehettem.e?
A kérdező hozzászólása: Sztem igen!
Ja és hogy az utolsó kérdésedre válaszoljak! Szerintem nem befolyásolja! Én mindig olyan nõkre gondolok akik még korai terhesek voltak és akkor érte õket nagy csapás (pl. meghalt valaki). És mégis megmaradt a babájuk.
A kérdező hozzászólása: Erre nem válaszoltál:D És öhm egy kicsit stressz meg idegeskedés alatt voltam, annyira nem befolyásolja h nem termékenyülhetek meg?
A kérdező hozzászólása: Na mi a helyzet?:D

Ha ma van pé. M és tegnap voltam együtt a párommal mennyi esély van rá, hogy terhes leszek?

Ma sajna dolgozik...de hátha, de érzem,hogy ez sem a mi hónapunk lesz:(valami ezt súgja.

Legjobb válasz: Lehet rá esély,mert hüvelyi környezetben még életképesek lehetnek a spermák.

Lehet rá esély, mert hüvelyi környezetben még életképesek lehetnek a spermák.
Sõt, valahol azt olvastam, bár lehet hogy hülyeség, hogy ilyenkor valószínû hogy lány lesz, mert a fiú sperma gyors, de hamar elhal, a lány viszont lassú, de tovább él.Így peteérés elõtt ha bekerül már a fiúk elhaltak. Lehet, hogy hülyeség...nem tudom pontosan.
Holnap azért legyetek együtt, v. reggel, ha találkoztok :-)
A spermak 3-5 napig eletkepesek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Akkor reménykedhetek még...hátha:)

Hogyan irjak anyosomnak sms-est ha ma van a szülinapja?

Legjobb válasz: Nem birod anyósod?V nem értesz a telefonhoz? szerintem írd neki ezt: "Boldog születésnapot kívánok kedves anyósom! "

Nem birod anyósod?V nem értesz a telefonhoz? szerintem írd neki ezt: "Boldog születésnapot kívánok kedves anyósom! "
NAGYBETÛKKEL.
Na ja :D

Ha ma van PÉ-m, és tegnap tudtunk együtt lenni a férjemmel az még jó lehet?

Sziasztok! Tudom, hogy voltak már ilyen kérdések, de azért aki tud írjon, köszönöm.

Legjobb válasz: Persze hogy jó!Két napig is életképesek a spermiumok a petevezetékben.Ezóta ott várják türelmesen hogy megérkezzen a petesejt.:D

Persze hogy jó!Két napig is életképesek a spermiumok a petevezetékben.Ezóta ott várják türelmesen hogy megérkezzen a petesejt.:D
Persze! a spermiumok élettartamáról a következõt találtam Neked: "Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra." úgyhogy biztos, hogy jól idõzítettetek! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, minden jót, de legfõképpen jó egészséget kívánok nektek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!