Találatok a következő kifejezésre: Ha ma poz az (13 db)

Ha ma pozi az ovutesztem? Szerintetek?

Mindig 2 napig pozi az ovutesztem. Akkor érdemesebb holnap - a 2. Pozi napon - és holnap után - az els? nega napon - együtt lenni ugye? Jól gondolom? Köszönöm!

Legjobb válasz: Azért ennyire nem kell kicentizgetni... A spermiumok legalább 2 napig élnek, de akár 5 napig is. Ezzel szemben a petesejt csak 12-24 óráig. Inkább hamarabb legyetek együtt, mit késõbb. Vagy legyetek együtt minden nap és kész...

Azért ennyire nem kell kicentizgetni... A spermiumok legalább 2 napig élnek, de akár 5 napig is. Ezzel szemben a petesejt csak 12-24 óráig. Inkább hamarabb legyetek együtt, mit késõbb. Vagy legyetek együtt minden nap és kész...
A kérdező hozzászólása: És ha a spermiumok nem élnek olyan sokáig? Azt mondjak kétnaponta a legjobb, mert ha mindennap, akkor meg kevés lehet. Ezért kérdezem.
Miért ne élnének? Azért 2 napig biztos élnek. Így ha 2 naponta együtt vagytok, akkor hogy a manóba késnétek le? Az meg hogy nem jó minden nap együtt lenni....hát több az esély, ha gyûjtögeti a pasi, de azért egészséges ember akkor is teherbe tudja ejteni a nõt, ha minden nap szexelnek... Milyen jó is lenne, ha úgy nem lehetne teherbe esni. A legjobb védekezési módszer a napi szex lenne...
A kérdező hozzászólása: Ez jó! Tényleg! :) köszi!

Ha ma lett poz az LH teszt mikor van a tüszőrepedés? És mikor a legesélyesebb a terhesség?

Legjobb válasz: ha ma elõször pozitív akkor nem igen van válasz, mostantol jobb ha kétnaponta együtt vagytok és ha lehet ma kezdjétek...kb elvileg holnapután lesz az lh csúcs, amikor a teszt erõsebben mutatja.. Hajrá,és ha bírjátok akkor naponta is lehet én bírtam :-)

ha ma elõször pozitív akkor nem igen van válasz, mostantol jobb ha kétnaponta együtt vagytok és ha lehet ma kezdjétek...kb elvileg holnapután lesz az lh csúcs, amikor a teszt erõsebben mutatja.. Hajrá, és ha bírjátok akkor naponta is lehet én bírtam :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Erre voltam kiváncsi! Persze h bírjuk!!!!!!
Szia! Mi a pozitiv napon és a köv. napon voltunk együtt és sikerült teherbeesnem.
Minden pozitív, és az azt követõ elsõ napon amikor negatív lesz a teszt, mivel a pete az elsõ negatív napon lökõdik ki. Ha két napig pozitív, akkor sikerült fel- és leszálló ágat is elkapnotok. Hajrá!

Ha ma megjőtt, akkor 14 nappal előtte pém volt, vagy tüszőrepim? Kérlek irjatok, mert nagyon kiváncsi lennék.14 nappal ezelőtt, pozit mutatott az ovuteszt, meg előtte való nap is, de mi csak a 2. pozinál voltunk együtt, igaz, hogy már késő éjszaka.

Ezek szerint lecsuszhattunk a dologról? Még csak most kezdtem el ovutesztelni, ezért próbálom bel?ni, mikor is volt ovum.

Legjobb válasz: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?

A kérdező hozzászólása: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?
nehéz a kérdés, de szerintem az biztos, hogy volt pé-d, a tüszõrepedés viszont nem 100%, de nem is kizárható. Lehet, hogy tényleg késõn voltatok együtt. próbálkozzatok újra a jövõ hónapban, remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Rajta leszünk az ügyön. Köszi a választ. Most szeretnénk a két gyerekünknek egy kistesot, de nagyon várat magára. Most leszek 29 éves, az elsõt 20, 5 éves koromban szültem. Nagyon hamar össze is jõtt, a második is egybõl sikerült, na de most meg nem akar jönni. Pedig mi már nagyon várnánk a picit, a tesokkal együtt.
Peteérés elõtt 2 nappal több az esély a fogantatásra. Meg ha minden passzol, akkor is csak 30 % esély van arra, hogy elsõre összejöjjön. Sok sikert!

Ha ma este pozi lesz az ovutesztem, mikor kell együtt lennünk?

Szépen erõsödnek a csíkok a teszten, szerintem ma lesz a csúcs. Akkor ma este, vagy holnap este legyünk együtt?

Legjobb válasz: Legnagyobb esély akkor van, ha középidõ felé minden nap együtt vagytok, vagy bár minden másnap. Legyek együtt ma este is és holnap este is,ha van rá lehetõség, akkor még holnapután is.

Legnagyobb esély akkor van, ha középidõ felé minden nap együtt vagytok, vagy bár minden másnap. Legyek együtt ma este is és holnap este is, ha van rá lehetõség, akkor még holnapután is.
szerintem holnap mindenképp, de nem baj ha ma is :)

Ha tegnap poz. és ma meg még erősebben pozitív az lh tesztem, akkor a holnap reggeli akció jó lesz? Tegnap és tegnap előtt voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.
Ha 16-án volt ovud akkor 11.
A kérdező hozzászólása: De nem úgy van hogy peteérés a pozi teszt után 24 órán belül van? Tehát ovum elvileg 17-én volt?? És a dpo pedig a peteérés utáni napon kezdõdik? Tehát az 1. dpo 18-án?? Ezért kérdezem, mert nem tudom pontosan, hogy hogy számolják...
Ezért jó a hõmérõzés. Elsõ magas hõmérsékletû nap az elsõ dpo. Nekem pl. Pozitív ovuteszt utáni nap ugrott fel a hõmérsékletem Így onnan számoltam az elsõ dpo-t. És aznap már negatív is volt az ovuteszt

Pozit teszteltem de ma volt egy kis rózsaszínezésem. Orvosom jövöhéten fogad. Addig mit tehetek? Ha erősödik fordulhatok az ügyelethez?

Legjobb válasz: Én már most mennék az ügyeletre. Ha mg mondtad a dokinak h mi bajod és csak jövöhéten fogad, vagy nem mondta h ügyelet akk váltsd le.

Én már most mennék az ügyeletre. Ha mg mondtad a dokinak h mi bajod és csak jövöhéten fogad, vagy nem mondta h ügyelet akk váltsd le.
A kérdező hozzászólása: Pihenek amennyit csak lehet. Emelni nem emeltem nehezett. Egy kisebb vitám volt egyik családtagommal, azon eléggé felbosszantottam magam. Ciklusom 25 - 28 napos volt. most 32. napon vagyok. ápr. 30-án voltam utoljára párommal. Egy kisebb faluban lakom itt orvos nincs. Busszal tudom megközelíteni a várost de az is csak 15:30kor lenne. Párom dolgozik még értesíteni se tudtam. Nagyon Szépen Köszönöm a válaszokat! Orvoshoz fordulok!
Szia! Nekem is volt ilyen a legelején de csak minimális én is le fürödtem és utána semmi! De persze felhívtam a dokit azt mondta hogy sokat pihenjek és feküdjek had ágyazódjon be szépen! Mostanra 13+5 hetes terhes vagyok és minden rendben van! Szerintem pihenjél feküdj le és nem emelgess mert az ilyenkor nem igazán jó 4-5 nap pihenés és szépen be ágyazódik a babád és nem lesz gond! Ha még is jelentkezne akkor ne várd meg az este 6órát nyugodtan be mész azt sztk-ba el mondod hogy mi a helyzet és meg fognak vizsgálni! Szükség esetén párnapra bent tartanak a kórházban hogy pihenj és hogy szemmel tartsanak!
Ahogy a többiek írják, vegyél be gyógyszert plusz, ha még nem láttad a Madagaszkárt, töltsd le, gubózz be fincsi nasikkal és nézd meg, meglátod kacagni fogsz a végén és teljesen elfelejted a stresszt! :D Szorítunk, hogy minden rendben legyen!
ügyelet mindenképpen, már csak a saját megnyugtatásodra is. A terhességem elején nekem is volt ilyen, a saját dokim épp külföldön volt, így én is az ügyeletre mentem. Lehet, hogy hülyeség, de volt már vetélésem, és nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem teszek valamit. Végül persze kiderült, hogy semmi baj, de azért kaptam utrogestant.
MIndenképpen progeszteron pótlás kell, az megakadályozza a vetélést. Feltétlenül menj és kérj utrogestant!
ne gondolj vetélésre.pihenj nagyon sokat.
Szia!Nyugodj meg, elõfordul, de tényleg az a legfonosabb, hogy minél többet pihenj, ne stresszelj..tudom, könnyû ezt mondani, de sajnos én is átestem már 2 vetélésen....Amit tehetsz még, az az, hogy szedsz Magne B6-ot, akár napi 3x2 szemet, Magzatvédõ vitamint illetve Rutascorbint.Ha tapasztalsz barnázást, esetleg vérzést, akkor pedig azonnal ügyelet!!!Szorítok, hogy minden rednben menjen!!Tamy
A kérdező hozzászólása: Bízok benne nagyon ès pihenek. Csak nem értem én már ezt miért nem foglalkoznak az ilyennel. Tavaly elõtt télen 6 hetesen vesztettem el a babám, annál ömlött belõlem minden. Tavaly 20 hetesen szülesztettek meg. A két sokkot nem bírtuk párommal külön mentünk. Azóta más kapcsom van és erre ez a rózsaszínezés volt. :( Megijedtem nagyon. Feliratom mindenkèpp!
Nem fogsz vetélni! Pihenj amennyit csak tudsz, és ha sikerül eljutnod ügyeletre, kérj utrogestant!
A kérdező hozzászólása: Itt minden furcsán mûködik. Idõpont alapján dolgoznak. A nõgyógyra ha csak rutinra megyek akkor ha pl. most kérek idõpontot, majd csak június közepére kapnék. Így fogad jövõhéten, hogy pozi a teszt és nekem fontos mihamarabb eljutnom hozzá, mert utána más helyre kell majd mennem vizsgálatokra. (Elõzõ terhességem miatt) A rózsaszín abba maradt. 8kor jelentkezett azóta semmi. Lezuhiztam figyelem magam. Ügyeletre meg csak délután 6tól mehetek addig nem. Ezért kérdeztem. Ja és így is utazgatnom kell ha gond van 20km-ereket. Ugyan korai terhessèg de nem szeretnék vetélni. Abba belepusztulnék.
valahonnan szerezz be progi pótlót és sokat pihizz! utrogestant irass fel!
mindenképpen menj el a dokihoz
Szia, elhiszem hogy nehéz ha nincs a városodba orvos, de ahogy teheted menj el, ha más nem a neten keress rá egy magánnõgyógyászra aki közel van hozzád és oda jelentkezz be.Tudom hogy sokaknak megterhelõ esetleg anyagilag a magánorvos....mit ne mondjak nekem is fáj néha mikor fizetni kell, de legalább õ bármikor fogad ha baj van meg fõleg! :)

Mit jelent, ha a pozi tesztek után a terhesség erős mellfájdalommal kezdődött, ez az egyetlen tünet, és mára (15. dpo-ra) majdnem teljesen elmúlt? Tegnap volt a nemvárt!

Nagyon félek, mit gondoltok? :(((((

Legjobb válasz: Nyugodj már meg! Már a tesztes kérdésnél is írták,hogy nyugi! Nekem pl. semmi tünetem nem volt, szóval aggódhattam volna ,hogy mi van. Ráadásul a tesztjeim nekem is hol erõsebbek, hol gyengébbek lettek. Mégis 4,5 hónapos a babám! Nyugi!:)

Nyugodj már meg! Már a tesztes kérdésnél is írták, hogy nyugi! Nekem pl. semmi tünetem nem volt, szóval aggódhattam volna , hogy mi van. Ráadásul a tesztjeim nekem is hol erõsebbek, hol gyengébbek lettek. Mégis 4, 5 hónapos a babám! Nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: Jó, rendben, megpróbálok megnyugodni! Csak úgy vártuk, és nagyon félek, nehogy valami baj legyen!!! Köszönöm, hogy írtatok kedves szavakat!
Nem kell ennyire parázni, mert így csak bevonzod a rosszat. Na meg ha most ennyire aggódsz, mi lesz még a 9 hónap alatt?! Élvezd, hogy babát vársz, és ne kreálj magadnak feleslegesen problémákat. Egyik tünet elmúlik, majd jön helyette másik. Nincs semmi baj, nyugalom!

Tegnap ovu teszteltem, és szép pozitív lett. A baj csak az, hogy nem voltunk együtt a párommal. De a mai tesztem is pozi lett. Ez esetben nem történt meg a tüsző repedés? MA még nagy ésélyünk van a terhességre, ha össze bújunk?

Legjobb válasz: Ajjaj...hát persze! Ha még ma is pozi az ovuteszted, akkor valszeg holnap hajnalban lesz pé-d. Ha már megtörtént volna a tüszõrepedés, nem lenne pozi a teszt.

Ajjaj...hát persze! Ha még ma is pozi az ovuteszted, akkor valszeg holnap hajnalban lesz pé-d. Ha már megtörtént volna a tüszõrepedés, nem lenne pozi a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ennek nagyon örülök. A kisfiamnál annno, Az egyik nap totál negatív, a másik nap full pozitív, a harmadik nap ismét negatív lett az ovu tesztem. Akkor nem volt okom ilyeneken agyalni, hogy akkor mikor is volt tüszõ repedésem. Össze is jött a baba akkor.
Ha még pozitív, akkor még nem volt meg a tüszõrepedésed, 1-2 napig simán lehet pozitív az ovuteszt. Viszont jobb lenne a délutáni órákban csinálni, akkor pontosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, most csináltam még egy tesztet, ez még erõsebb lett.

Ma reggel pozitív lett a tesztem! :-) De lehet attól is poz h ha azt érzékelné h megfog jönni?

Vagy babás vagyok tényleg? :-)

Legjobb válasz: Nagyon gratulálok Neked!!! :))) Én is ma reggel teszteltem pozitívat, X-epil és Clearblue teszttel! Alig akarom elhinni!

Cavalli: nekem borzasztóan fáj a derekam tegnap reggel óta, továbbá lehet viccesnek tûnhet de nagyon fázom még ilyen jó idõben is, különösen a lábfejeim.. :) Tegnap este nagyon erõsen "mindjárt megjön" érzésem volt, de még aznap elmúlt, és se elõtte-se utána nem éreztem, hogy meg akarna jönni. De ezen kívül se mellfájdalom, se duzzadtság, se hányinger, se semmi. Talán annyi, hogy akkora hasam van, mint egy hordó, szóval puffadt vagyok egy kicsit :)
Nagyon gratulálok Neked!!! :) )) Én is ma reggel teszteltem pozitívat, X-epil és Clearblue teszttel! Alig akarom elhinni!
Ha szép erõs a teszted akkor tuti babás vagy. Attól nem lesz pozi hogy meg kellene jönni-e. Esetleg képet tudsz mutatni ?? És Gratulálok !!!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem múlthéten volt az h minden nap este volt hányingerem... Ma reggel óta h tudom h tényleg babás vagyok éhes vagyok, de közbe nincs is étvágyam hányingerem is van...a mellbimbóm érzékeny a hasamat nagyobbnak látom meg néha mintha belenyilalna méhembe :S meg mintha émelyegnék de úgy kb. ennyi de lehet késõbb rosszabb lesz vagy semmit nem fogok érezni... Most már csak arra várok választ h remélem jó helyen van a babácskám :) A többieknek is boldog babavárást! :D
Nekem rendszertelen, így 28 nappal számolok, akkor hétfõn kellene megjönnie, de percenként van olyan érzésem, hogy megjött, pedig nem... Milyen tüneteid vannak? Nekem mensi elõtt annyira nem szoktak erõs tüneteim lenni, de most elég erõs premensis tüneteim vannak, görcsökkel, émelygéssel.
Cavalli: Nekem hétfõn kellett volna megjönnie, ma szombat van. A ciklusaim általában 31 naposak, ma pedig a 36. nap lett volna...:)
Mennyi idõ után csináltatok tesztet? Minden úgy kismamának nagyon nagyon gartulálok!!!!!! :) ))
Csak a baba(nagyon ritka esetben ciszta) tudja "rávenni+ a szervezetet, hogy azt a hormont termelje, amit kimutat a terhességi teszt!! :) Szóval én is beállok a sorba, hogy gratuláljak!! :) Itt meg fel tudsz tölteni képet, majd belinkeled ide válaszba: http://www.kepfeltoltes.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a gratulációkat csináltam képet de nem tudom hogy kell feltölteni :S
ha azt is "érzékelné, h meg fog jönni", akkor a terhességi tesztnek nem lenne semmi értelme :-) gratulálok a babához!
1hete émelygek, nagyon rosszul vagyok, sokszor úgy érzem hánynom kell. Eddig én is fáztam napon is. Nekem még neg. volt a teszt. Holnapra nem várom. Remélem nem csak kényeskedem, hanem van oka a rosszulléteknek. Szerdán tesztelek, ha nem jön meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!