Találatok a következő kifejezésre: Ha ma poz (17 db)

Ha ma pozi az ovutesztem? Szerintetek?

Mindig 2 napig pozi az ovutesztem. Akkor érdemesebb holnap - a 2. Pozi napon - és holnap után - az els? nega napon - együtt lenni ugye? Jól gondolom? Köszönöm!

Legjobb válasz: Azért ennyire nem kell kicentizgetni... A spermiumok legalább 2 napig élnek, de akár 5 napig is. Ezzel szemben a petesejt csak 12-24 óráig. Inkább hamarabb legyetek együtt, mit késõbb. Vagy legyetek együtt minden nap és kész...

Azért ennyire nem kell kicentizgetni... A spermiumok legalább 2 napig élnek, de akár 5 napig is. Ezzel szemben a petesejt csak 12-24 óráig. Inkább hamarabb legyetek együtt, mit késõbb. Vagy legyetek együtt minden nap és kész...
A kérdező hozzászólása: És ha a spermiumok nem élnek olyan sokáig? Azt mondjak kétnaponta a legjobb, mert ha mindennap, akkor meg kevés lehet. Ezért kérdezem.
Miért ne élnének? Azért 2 napig biztos élnek. Így ha 2 naponta együtt vagytok, akkor hogy a manóba késnétek le? Az meg hogy nem jó minden nap együtt lenni....hát több az esély, ha gyûjtögeti a pasi, de azért egészséges ember akkor is teherbe tudja ejteni a nõt, ha minden nap szexelnek... Milyen jó is lenne, ha úgy nem lehetne teherbe esni. A legjobb védekezési módszer a napi szex lenne...
A kérdező hozzászólása: Ez jó! Tényleg! :) köszi!

Gyakorlott ovu tesztesek! Ha ma lett totál pozi a teszt (20. ciklusnapom), és ha tegnap voltunk együtt, van esély? Vagy mikor kell pozi teszt esetén együtt lenni, hogy tuti legyen?

Legjobb válasz: Van esély de ha tudod inkább kapd el a párod az a biztosabb mert pozi teszt után 24-36 óra a tüszõrepedés :) És még így szem 100% hogy sikerül!!

Van esély de ha tudod inkább kapd el a párod az a biztosabb mert pozi teszt után 24-36 óra a tüszõrepedés :) És még így szem 100% hogy sikerül!!
A kérdező hozzászólása: Így nehéz ha nincs itthon a párod!Ne keseredj el, biztosan sikerülni fog!
Ez lett voolna a 3. hónap de ahogy vissza számoltam nem is csoda hogy nem jött össze!:(
Sajna nem volt siker mert itthon sem volt:( kint dolgozik és ahogy számolgattam az evuteszt alapján nem mostanában lesz okés az idõpont :( Talán majd agusztus, de ahogy néztem félévente 1* esik úgy a dátum hogy aznap és másnap is itthon van!!:( Hát ez van nálunk, de legalább nem csalódok akkorát ha megjön!
A kérdező hozzászólása: Meglátjuk.Nálatok nem volt sikeres?Mióta próbálkoztok?
:) Igen úgy van!! Esélyt megadtátok remélem nálatok legalább sikeres lesz!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedves vagy!Azóta a kövi nap is pozi lett a teszt, együtt voltunk mind a 2 pozi napon.Kíváncsi vagyok, ma mit mutat.Van ilyen?A tüszõrepi az utolsó pozi teszt után van?
Gratulálok a kisfiadhoz!! Gondolom már késõ a válasz de azért elmondanám hogy A pozitív teszt után elsõ negatív napon is érdemes együtt lenni! 3 napig elélnek a kisfickók, szóval van esély!:) Megy a drukk!!:)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja, de azt tudni kell, hogy 10 hónapos a fiam, februárban jött meg elõször, és azóta próbálkozunk, szeretnénk ha mielõbb sikerülne.Õ elsõre összejött.Tudom, hogy ilyenkor a szoptatás meg miegymás is bezavar.Ma teszteltem elõször pozitívat és tegnap este volt akció.Szerinted akkor a mai napot érdemes lenne inkább kihagyni?Én is azt olvastam, hogy a pozi tesztet követõen 12-48 órán belül peteérés.Köszönöm a választ.
Nagyon szívesen!:) 2 naponta érdemes együtt lenni hogy legyen ideje a kisfickóknak megerõsödni!!:) mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!És szerinted ilyenkor naponta vagy inkább 2 naponta tanácsolt az együttlét?
-szem :D + sem :D
A tesztnél jobb módszer a hõgörbe vezetése + a tested jelzéseinek figyelése (tojásfehérje-nyák, ovulációs fájdalom). Én is ovutesztekkel próbálkoztam elõször, de több napon át mutattak pozitívat, tehát nem igazán találtam megbízhatónak õket. Nem mindegy, melyik napszakban végzed a tesztet, és hatással van rá az is, hogy mennyi folyadékot fogyasztottál. Ha keveset, koncentráltabb benne a hormon, és akkor is pozitívat mutat, ha még csak készülõdik a dolog. Ha meg túl sokat iszol, lehet, hogy nem mutatja ki, holott már ovulálsz.

Van ma pozi tesztje valakinek? Ha igen mi lenne ha együtt várnánk a babukat?

Legjobb válasz: Szia Ha 5 nap mulva pozit tesztelek nagyon szívesen várom veled a babómat :))))))

Szia Ha 5 nap mulva pozit tesztelek nagyon szívesen várom veled a babómat :) )))))
Én 2 hete teszteltem pozit:D
én 15.ére nem várom, de én szeretnék nektek gratulálni, hogy nektek sikerült :) )) biztos jó érzés lehet megtudni, hogy valaki lakik odbennt :) Akkor én azt kívánom még nektek, hogy maradjon a baba ott ahol van, és egy nagyon könnyü szülést kívánok :) )) és jó egészséget :) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Pozisoknak gratula a nemsoka teszteloknek meg zebras tesztetet kivanok minnel elobb.Nekem ma lett halvany pozi illetve tegnap is de ma erossebb.O a masodik baba lesz ha minden jol megy junusban.
ez nagyon ari gondolat, mi még csak probálkozunk (1 éve), holnaptol szedem a mastodynon cseppeket, hátha.... én is szivesen várná, veled:) )GRAT!!!
en is 4 5 nap mulva szandeszok tesztelni :DDD


Ha ma lett poz az LH teszt mikor van a tüszőrepedés? És mikor a legesélyesebb a terhesség?

Legjobb válasz: ha ma elõször pozitív akkor nem igen van válasz, mostantol jobb ha kétnaponta együtt vagytok és ha lehet ma kezdjétek...kb elvileg holnapután lesz az lh csúcs, amikor a teszt erõsebben mutatja.. Hajrá,és ha bírjátok akkor naponta is lehet én bírtam :-)

ha ma elõször pozitív akkor nem igen van válasz, mostantol jobb ha kétnaponta együtt vagytok és ha lehet ma kezdjétek...kb elvileg holnapután lesz az lh csúcs, amikor a teszt erõsebben mutatja.. Hajrá, és ha bírjátok akkor naponta is lehet én bírtam :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Erre voltam kiváncsi! Persze h bírjuk!!!!!!
Szia! Mi a pozitiv napon és a köv. napon voltunk együtt és sikerült teherbeesnem.
Minden pozitív, és az azt követõ elsõ napon amikor negatív lesz a teszt, mivel a pete az elsõ negatív napon lökõdik ki. Ha két napig pozitív, akkor sikerült fel- és leszálló ágat is elkapnotok. Hajrá!

Ha ma megjőtt, akkor 14 nappal előtte pém volt, vagy tüszőrepim? Kérlek irjatok, mert nagyon kiváncsi lennék.14 nappal ezelőtt, pozit mutatott az ovuteszt, meg előtte való nap is, de mi csak a 2. pozinál voltunk együtt, igaz, hogy már késő éjszaka.

Ezek szerint lecsuszhattunk a dologról? Még csak most kezdtem el ovutesztelni, ezért próbálom bel?ni, mikor is volt ovum.

Legjobb válasz: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?

A kérdező hozzászólása: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?
nehéz a kérdés, de szerintem az biztos, hogy volt pé-d, a tüszõrepedés viszont nem 100%, de nem is kizárható. Lehet, hogy tényleg késõn voltatok együtt. próbálkozzatok újra a jövõ hónapban, remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Rajta leszünk az ügyön. Köszi a választ. Most szeretnénk a két gyerekünknek egy kistesot, de nagyon várat magára. Most leszek 29 éves, az elsõt 20, 5 éves koromban szültem. Nagyon hamar össze is jõtt, a második is egybõl sikerült, na de most meg nem akar jönni. Pedig mi már nagyon várnánk a picit, a tesokkal együtt.
Peteérés elõtt 2 nappal több az esély a fogantatásra. Meg ha minden passzol, akkor is csak 30 % esély van arra, hogy elsõre összejöjjön. Sok sikert!

Ha ma este pozi lesz az ovutesztem, mikor kell együtt lennünk?

Szépen erõsödnek a csíkok a teszten, szerintem ma lesz a csúcs. Akkor ma este, vagy holnap este legyünk együtt?

Legjobb válasz: Legnagyobb esély akkor van, ha középidõ felé minden nap együtt vagytok, vagy bár minden másnap. Legyek együtt ma este is és holnap este is,ha van rá lehetõség, akkor még holnapután is.

Legnagyobb esély akkor van, ha középidõ felé minden nap együtt vagytok, vagy bár minden másnap. Legyek együtt ma este is és holnap este is, ha van rá lehetõség, akkor még holnapután is.
szerintem holnap mindenképp, de nem baj ha ma is :)

Ha tegnap poz. és ma meg még erősebben pozitív az lh tesztem, akkor a holnap reggeli akció jó lesz? Tegnap és tegnap előtt voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szülés után 10 hónappal ha ma nagyon nagyon halvány pozi a teszt, holnap reggel erősebb lesz?

Menzeszem még nincs, azért kezdtem el gyanakodni mert elkezdtem barnázni nagyon minimálisan, pár napig tartott! A teszt nem reggeli első vizeletből csináltam.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül lesz erõsebb. Terveztétek a babát vagy becsúszott?

Nem feltétlenül lesz erõsebb. Terveztétek a babát vagy becsúszott?
Hát holnap még nem feltétlenül lesz erõsebb. Jobb lenne ha holnapután ismételnéd, mert 2 nap alatt viszont már termelõdik annyi hcg, hogy erõsebb legyen a teszten a csík.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk kis tesót :) Köszönöm az eddigi válaszokat
várj 2 napot és reggelibõl tesztelj annak már erösödnie kell.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Mit jelent, ha a pozi tesztek után a terhesség erős mellfájdalommal kezdődött, ez az egyetlen tünet, és mára (15. dpo-ra) majdnem teljesen elmúlt? Tegnap volt a nemvárt!

Nagyon félek, mit gondoltok? :(((((

Legjobb válasz: Nyugodj már meg! Már a tesztes kérdésnél is írták,hogy nyugi! Nekem pl. semmi tünetem nem volt, szóval aggódhattam volna ,hogy mi van. Ráadásul a tesztjeim nekem is hol erõsebbek, hol gyengébbek lettek. Mégis 4,5 hónapos a babám! Nyugi!:)

Nyugodj már meg! Már a tesztes kérdésnél is írták, hogy nyugi! Nekem pl. semmi tünetem nem volt, szóval aggódhattam volna , hogy mi van. Ráadásul a tesztjeim nekem is hol erõsebbek, hol gyengébbek lettek. Mégis 4, 5 hónapos a babám! Nyugi!:)
A kérdező hozzászólása: Jó, rendben, megpróbálok megnyugodni! Csak úgy vártuk, és nagyon félek, nehogy valami baj legyen!!! Köszönöm, hogy írtatok kedves szavakat!
Nem kell ennyire parázni, mert így csak bevonzod a rosszat. Na meg ha most ennyire aggódsz, mi lesz még a 9 hónap alatt?! Élvezd, hogy babát vársz, és ne kreálj magadnak feleslegesen problémákat. Egyik tünet elmúlik, majd jön helyette másik. Nincs semmi baj, nyugalom!

Tegnap ovu teszteltem, és szép pozitív lett. A baj csak az, hogy nem voltunk együtt a párommal. De a mai tesztem is pozi lett. Ez esetben nem történt meg a tüsző repedés? MA még nagy ésélyünk van a terhességre, ha össze bújunk?

Legjobb válasz: Ajjaj...hát persze! Ha még ma is pozi az ovuteszted, akkor valszeg holnap hajnalban lesz pé-d. Ha már megtörtént volna a tüszõrepedés, nem lenne pozi a teszt.

Ajjaj...hát persze! Ha még ma is pozi az ovuteszted, akkor valszeg holnap hajnalban lesz pé-d. Ha már megtörtént volna a tüszõrepedés, nem lenne pozi a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ennek nagyon örülök. A kisfiamnál annno, Az egyik nap totál negatív, a másik nap full pozitív, a harmadik nap ismét negatív lett az ovu tesztem. Akkor nem volt okom ilyeneken agyalni, hogy akkor mikor is volt tüszõ repedésem. Össze is jött a baba akkor.
Ha még pozitív, akkor még nem volt meg a tüszõrepedésed, 1-2 napig simán lehet pozitív az ovuteszt. Viszont jobb lenne a délutáni órákban csinálni, akkor pontosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, most csináltam még egy tesztet, ez még erõsebb lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!