Találatok a következő kifejezésre: Ha ma napom (553 db)

Ha ma volt 1-2 csepp vér a 13. napomon, akkor elég ha tegnap együtt voltunk és holnap együtt leszünk? Vagy inkább legyünk ma is?

Ilyenkor szabadult ki a pete?

Legjobb válasz: ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét,ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét, ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

Mikor kezdjem el az Lh tesztet, ha ma vagyok a 10 napon, eddig 28 naposak volt a mensim, de most a Closty szedése miatt, 4 nappal kitolta, tehát 32 napra jött meg legutóbb?

Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?

A kérdező hozzászólása: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:-) Neked miért kellett Clostyt és Duphastont szedni??
Igen, a második clostys hónapban totál-brutál ovulációm volt.
A kérdező hozzászólása: 78 mm uterus, 12 mm endometrium. J.o. 19, 14, 13 mm-es foll, B.o 19 mm-es foll, ikrekre nagy az esély?? Ezek a mai eredményeim:-) Az Lh tesztem tegnap negatív volt, lehet nem lesz ovulációm??? Ja és a testhõm zuhant 2 tizedet a mai nap, mert eddig 36, 8 volt, ma meg 36.6, miért?
Attól függ hány teszted van. (szét tudod-e vágni?) A 13-on elkezded szerintem elég lesz végig. Kérdezz bátran, a kisfiam a kitartó tesztelgetésnek köszönhetõ, mert a 26-ik napon jelzett pozitívat (együtt sem lettünk volna a párommal ha nem jelez). Hol veszed a tesztet? DM-es vagy Netrõl?
A kérdező hozzászólása: Jaj a hõmet elfelejtettem leírni neked: 36, 8, de a héten mindennap ennyi volt, lehet nincs pém..
Jó az a 36, 8 szuper! Mérjed csak minden reggel! Majd akkor kell próbálkozni(sokak szerint kellett volna) mikor leesik a hõd hirtelen. Elméletileg pé elõtt lezúg, aztán hirtelen fel. és fennt marad. Még van idõ hogy pé-d legyen bõven, ha 32 napost csinált a closti, lehet még 34 is ebben a hóban. Tehát mérni szépen és tesztelni :) :) Velem azért szedették mert hosszúak voltak a ciklusaim, a duphastont meg az eddigi vetélések miatt biztosításként. A babatervezõs oldalon nézzél szét, rengeteget tanultam ott, nagyon sok görbe van, le van írva részletesen minden!
A kérdező hozzászólása: Én nem nagyon értek a görbékhez:-( A hõmet szoktam mérni, de ez a Closty kicsit bekavart most! Neked a Clostytól volt ovulációd?
A kérdező hozzászólása: Szép hétvégét neked, hétfõn leszek leghamarabb net közelben:-( Azért írj nyugodtan!!! Boldog babavárást Nektek:-)

Baj, ha ma egész nap érzem a babámat? 20 hetes vagyok.

Kb. félóra-óránként egy-egy, de van hogy több rúgást érzek. Egyébként fáj a hasam alja, olyan, mintha egyfolytában feszítené a hugyhólyagom, pedig nem kell pisilnem.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy baja van. Nekem is izgágább ma. Eddig csak néha éreztem. Ma reggel meg olyan cirkuszt levágott nekem (bukfencelt vagy szaltózott, nem tudom) :) Szerintem ezzel semmi baj nincs. Vannak napok állítólag, mikor élénkebbek. Örülj, hogy ha nyomja is a hólyagon, nem kell pisilned állandóan. Nekem olyan, minta idõnként focizna a hólyagommal. Szerintem meg amúgy nem a hólyagod nyomhatja, hanem a méhed feszül. Boldog babavárást! 19 hetes kismami

Nem hiszem, hogy baja van. Nekem is izgágább ma. Eddig csak néha éreztem. Ma reggel meg olyan cirkuszt levágott nekem (bukfencelt vagy szaltózott, nem tudom) :) Szerintem ezzel semmi baj nincs. Vannak napok állítólag, mikor élénkebbek. Örülj, hogy ha nyomja is a hólyagon, nem kell pisilned állandóan. Nekem olyan, minta idõnként focizna a hólyagommal. Szerintem meg amúgy nem a hólyagod nyomhatja, hanem a méhed feszül. Boldog babavárást! 19 hetes kismami
Szia:) ! Nekem reggel volt nagyon izgága annyit mocorgott és rugadosott hogy már nemtudtam elképzelni hogy mit csinálhat odabenn:) ! Aztán hogy kikeltem az ágybol néha éreztem csak 1-1 rugást! Én is amugy 20 hetes vagyok:D! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem délelõtt óta hancúrozik, azt hittem, már baja van, mert a bugyim már kissé szorít. De akkor megnyugodtam, ha másnak is ilyen aktív az albérlõje. Sok boldogságot és minden jót Nektek!
Biztosan nincs semmi baja. Pl. az Én babámnak szabályos "ciklusai" vannak. Idõnként 1-2 napig meg sem áll sem éjjel, sem nappal, utána pedig napokig alig mozog.

Mikor van peteeresem, ha ma van az elso "tojasfeherjes" valadekos napom?

Tobb kalkulatort is kiprobaltam a neten,es mindegyik 5-ere tette a pe-t.Letezik,hogy a folyas 3nappal elotte megvan?Eddig ezt nem figyeltem.

Legjobb válasz: Nekem max. 3 napig van ilyen folyás, és általában a 2.napon van ovulációm :) legyetek együtt ma is!

Nekem max. 3 napig van ilyen folyás, és általában a 2.napon van ovulációm :) legyetek együtt ma is!
A kérdező hozzászólása: Ok...nagyon koszi :)

Masodik nap, hogy az ovulacios teszt pozitiv, tegnap egyutt voltunk a parommal, ha ma is egyutt leszunk, akkor kisebb lesz az esely, hogy terhes maradjak, vagy jobb ha csak holnap? Ezekben a napokban naponta egyutt voltunk!

Legjobb válasz: Babacsináláshoz együttlét kell és még jobb, ha még jól is érzed magad és az aktus közben nem a pelenkacserérõl ábrándozol. Ha jól esik, esettek egymásnak és szeressétek egymást. Kényszerbõl, csak mert babát szeretnétek, felesleges. Mondom ezt tök ismeretlenül számolva azzal, hogy számos olyan tényezõ van, ami miatt már akár rá is görcsölhetsz (pl. túl régóta próbálkoztok). Én mindent megértek, de mivel nincs tuti recept, én ebben hiszek a legjobban!!!!! ;) Szeressétek egymást ma is! :) Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba!

Babacsináláshoz együttlét kell és még jobb, ha még jól is érzed magad és az aktus közben nem a pelenkacserérõl ábrándozol. Ha jól esik, esettek egymásnak és szeressétek egymást. Kényszerbõl, csak mert babát szeretnétek, felesleges. Mondom ezt tök ismeretlenül számolva azzal, hogy számos olyan tényezõ van, ami miatt már akár rá is görcsölhetsz (pl. túl régóta próbálkoztok). Én mindent megértek, de mivel nincs tuti recept, én ebben hiszek a legjobban!!!!! ;) Szeressétek egymást ma is! :) Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!!!!!

Tüszőrepesztő injekciót kaptam ma, vagyok a 16. napon. Ha minden nap együtt vagyunk, az jó vagy rossz?

Legjobb válasz: Nem jó ha minden nap együtt vagytok. Ezt egy urológustól tudom, aki vizsgálta a párom spermáit. Ha minden napos az együttlét és a párodnak minden nap teljesíteni kell, akkor nem lesznek a kiskatonái elég fürgék, hanem lelassulnak, vagy körbe-körbe "cammognak". És nem találnak célba. Nekünk azt mondta kell 3-4 nap önmegtartóztatás, hogy tényleg fürgék legyenek a spermák és sikerüljön. Egyébként mi is filózunk rajta eleget hogy akkor melyik napokon legyünk együtt, melyiken ne. Én legszivesebben minden nap akarnám, mert félek nehogy épp lecsússzunk a peteérésrõl. De hát.. csak reménykedhetek. Drukkolok nektek!

Nem jó ha minden nap együtt vagytok. Ezt egy urológustól tudom, aki vizsgálta a párom spermáit. Ha minden napos az együttlét és a párodnak minden nap teljesíteni kell, akkor nem lesznek a kiskatonái elég fürgék, hanem lelassulnak, vagy körbe-körbe "cammognak". És nem találnak célba. Nekünk azt mondta kell 3-4 nap önmegtartóztatás, hogy tényleg fürgék legyenek a spermák és sikerüljön. Egyébként mi is filózunk rajta eleget hogy akkor melyik napokon legyünk együtt, melyiken ne. Én legszivesebben minden nap akarnám, mert félek nehogy épp lecsússzunk a peteérésrõl. De hát.. csak reménykedhetek. Drukkolok nektek!
egyetértek az elõttem szólóval.Nem a mennyiség számít hanem a minõség szokták mondani.És igen nem szabad minden nap mert a spermiumok minõsége romlik és most gyorsnak kell lennie legalább 1-nek:) )De hogy melyik napokon azt nem tudom de ne görcsöljetek rá mert ha idegesek vagytok mindketten az is nagyon befolyásoló tényezõ.
bocsi az lemaradt hogy sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön 14mm volt a tüszõm. Pénteken este, vasárnap reggel szexeltünk. Vasárnap 17mm volt a tüszõm, de együtt voltunk este és tegnap este is. Ma kaptam injekciót, akkor ma ne legyünk együtt, hanem inkább holnap? Bár a kiskatonák tudom 72óráig élnek és a tüszõm 36órán belül meg kell repedjen. :)
Igen, a mai estét hagyjátok ki. Holnap meg mindent bele!
Szerintem holnap és holnap után mindenképp. Mert elvileg 36óra után 24órát fogad be a petesejt. Sok szerencsét!

Ez az első clostys hónapom, ma vagyok a 17. napon. Tegnap 36, 2 volt a hőm, ma reggelre 36, 6-ra felugrott. Ha ma együtt leszek a párommal, az még jó időpont a babához?

Legjobb válasz: Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Ha ma lénapot tartottam, fogyhatok? Vagy ezt hány napon át kéne csinálni? 3-4kg-t hány nap alatt adhatok le így?

Ma eddig ittam reggel egy hosszúkávét(tej és cukor volt benne, mert vérvétel után ittam) és egy tál levest, abban pedig csak répa volt....Ezzel most sok kalóriát vittem be 'lépnaphoz' képest? :/

Legjobb válasz: ha gyors az anyagcseréd 4-5 nap alatt simán "lefogysz" ennyit :D persze csakis egy csomó folyadéktól fog megszabadulni a tested,meg kiürülnek a beleid,és ezért leszel könnyebb.nehogy azt hidd hogy 4-5kg zsír megy le így rólad...:S az eleve nem mehet le sehogy se 4-5 nap alatt,zsírégetéshez sport és hetek kellenek..de te tudod.ha csak az számít,hogy a mérleg mutasson kevesebbet,és ne ténylegesen a háj legyen kevesebb rajtad akkor csináld:)

ha gyors az anyagcseréd 4-5 nap alatt simán "lefogysz" ennyit :D persze csakis egy csomó folyadéktól fog megszabadulni a tested, meg kiürülnek a beleid, és ezért leszel könnyebb.nehogy azt hidd hogy 4-5kg zsír megy le így rólad...:S az eleve nem mehet le sehogy se 4-5 nap alatt, zsírégetéshez sport és hetek kellenek..de te tudod.ha csak az számít, hogy a mérleg mutasson kevesebbet, és ne ténylegesen a háj legyen kevesebb rajtad akkor csináld:)
Hetente lehet 1 lebojtot tartani, ami nem artalmas, de gyogynovenyteat es vizet kellene fogyasztanod, s ha netan ehes vagy, akkor 1 almat egyel meg. Mezeizsurlo es csalanteat szoktam En pl. inni, de mar du. eszem 14 ora, vagy 17 ora utan, de ekkor sem nehez etelt, inkabb a gazdagabb leveseket szoktam fogyasztani, amibe zoldseget es szoja kockat teszek.

Ha ma egész nap nem bírok mást enni?

Valami pokoli az étvágyam, az emésztésem is kínlódik. Szóval az jó, ha ma reggelire ettem egy szelet kenyeret, amiben vaj volt meg paradicsom, a nap további részében meg eszem egy kevés Fitness gabonapelyhet, meg némi gyümit? Amúgy 1-1,5 kellene, hogy lemenjen.

Legjobb válasz: Fogyni nem fogsz, ha viszont napokig koplalsz (még ha érthetõ okból, kényszerûségbõl, akkor is), utána felugorhat 1-2 kiló. (Egy két nap után még nem, utána már necces.) Ha nem jó az emésztésed, felejts el a paradicsomot, a növényeket, a gabonapelyhet meg a gyümölcsöt. Csak rosszabb lesz. Ilyenkor ezeket eheted: fõtt krumli sóval, pirítós üresen (max. vajjal), fõtt/párolt répa (konzerv is jó), üres fõtt rizs (esetleg rizs fõtt répával). Kell sok folyadék, víz, tea. A fogyókúra ellensége, de gyomorbántalmakra a kóla a legjobb szer (nem a light, hanem a rendes), 1, max. 2 nap alatt rendbehoz. (Mielõbb valaki leugatna, nekünk orvos javasolta gyomorrontásra meg hasmenésre, hozzátéve, hogy egyébként ellenzi az üdítõket.)

Fogyni nem fogsz, ha viszont napokig koplalsz (még ha érthetõ okból, kényszerûségbõl, akkor is), utána felugorhat 1-2 kiló. (Egy két nap után még nem, utána már necces.) Ha nem jó az emésztésed, felejts el a paradicsomot, a növényeket, a gabonapelyhet meg a gyümölcsöt. Csak rosszabb lesz. Ilyenkor ezeket eheted: fõtt krumli sóval, pirítós üresen (max. vajjal), fõtt/párolt répa (konzerv is jó), üres fõtt rizs (esetleg rizs fõtt répával). Kell sok folyadék, víz, tea. A fogyókúra ellensége, de gyomorbántalmakra a kóla a legjobb szer (nem a light, hanem a rendes), 1, max. 2 nap alatt rendbehoz. (Mielõbb valaki leugatna, nekünk orvos javasolta gyomorrontásra meg hasmenésre, hozzátéve, hogy egyébként ellenzi az üdítõket.)
ezzel megintsak az a baj, hogy csak szénhidrátot eszel és abból is a rosszakat. nem koplalni kell hanem rendesen enni, sok fehérjét, alacsony GI-s kajákat , naponta 5-6 kis adagot.
Önkínzással és koplalással semmire sem mész. Elõbb-utóbb besokallsz testileg-lelkileg, megrohamozod a hûtõt, és viszaszedsz pár nap alatt háromszor annyit, mint amennyi lement.

Ha ma nagyon bezabáltam és reggel 50kilot mutatott a mérleg most pedig 52-t és nagyon daginak érzem most magam, akkor mit csináljak hogy a nap végére megint 50legyek? Tornázzak 3szor annyit mint amit szoktam?

Ettem ma 3 kis sütit amit tesom sütöt,egy fél meglegszendvicst,fagyit 2gombocot karamel és joghurt,banán, egy kis borso fözelék fasirtal és fél zsömlével,és megin fagyi csavaros kicsi csoki vanilia,és egy fél csomag szüz tea keksz jeszuss leirni is sok:S és amugy mindig csak egyszer szoktam enni föt ételt almával szoktam kezdeni a napot.Az jó ha ma sokat tornázok holnap meg csak almát és egy tányér müzlit eszek?

Legjobb válasz: Hát 1 naptól nem hízol el, valóban sok, de ha 1 nap alatt ellehetne hízni.. Szép is lenne! Néha-néha lehet bûnözni, ami nem is bûnözés szóval néha lehet normálisan is enni és akárhány cm is vagy 50 kg nem sok, menstruációkor is ingadozik a súlyos 1-2 kilóval, ha eszel akkor is, ha sokat iszol akkor is ezer oka van, 1 nap alatt megehetnél 6 malacot is akkor sem híznál csak kidurranna a hasad.

Pont azért sajnál téged amiért én is, mert bevan szûkülve az agyad, méghozzá nem gyengén!
Ha normális lenne a kérdés és nem az, hogy jaj bezabáltam egy fél zsömlét most mi lesz... Kínozzam magam még tovább? És most kettõvel többet mutat a mérleg, mert nem tudom, hogy a reggeli méréssel kell számolni... Összedõlt a világ... Amúgy sem kaptál sok értelmes választ, mert mást nem nagyon tudsz csinálni, mint amit te magad is leírtál (torna stb), úgyhogy akkor én meg monjdam azt, hogy csak azért írtál ide, hogy mi tudhassuk, hogy te milyen vékony vagy?
A kérdező hozzászólása: 16:55 köszi megint:) ) és igen én is igy gondolom aki nem tud normálisan válaszolni az ne válaszoljon enyi:)
17:36-os vagyok újra: Amikor én is fogyóztam (Nem voltam dagi) és 1 nap én is sokat megettem én is úgy éreztem magam, mint aki akkora, mint egy ház, de aztán rájöttem, hogy egy naptól nem dõl össze a világ, csak nem szabad ilyet sûrûn csinálni, ez egyszerû ijedtség szerintem meg ez az oldal arra van, hogy kérdezzünk és arra válaszolnak, nem akarok senkivel vitatkozni de szerintem ez nem tartozik se a kamu se az "teszem magam" se semmilyen kategóriába, normális kérdés, erre lehetett volna normálisan is válaszolni vagy aki kicsit pirítóbb megjegyzést akar tenni ne írjon vagy szolídan is megoldható.
Hát 1 naptól nem hízol el, valóban sok, de ha 1 nap alatt ellehetne hízni.. Szép is lenne! Néha-néha lehet bûnözni, ami nem is bûnözés szóval néha lehet normálisan is enni és akárhány cm is vagy 50 kg nem sok, menstruációkor is ingadozik a súlyos 1-2 kilóval, ha eszel akkor is, ha sokat iszol akkor is ezer oka van, 1 nap alatt megehetnél 6 malacot is akkor sem híznál csak kidurranna a hasad.
A kérdező hozzászólása: ezt most nem értem mit sajnélsz?? Amugy már megint 50kg vagyok 2orás torna majdnem
Érdekes módon a BMI kalkulátor szerint a tökéletesen normális tartományba esik a súlyod, és ahogy nézem, még a normálisnak is az elõs felébe, tehét nagyon közel a soványhoz... De ettõl érzed jól magad... Sajnálom...
menj el szarni!
Csak azért vagy nehezebb, mert az a sok étel amit ettél megkötötte a vizet benned. 1 nap alatt nem lehet elhízni. Nem tudom milyen magas vagy de 50-52kg-osan nem kéne ennyire pánikolni. A szûztea pedig has-és vízhajtó és nem egészséges! és ha holnap nem eszel fehérjét akkor csak az izmodból fogsz fogyni.
reggelre megint 50 kg leszel, az alvás kalóriát éget
Menj el pszichológushoz és orvoshoz, akik elmodnják, hogy az 52 kilóddal akár el is áshatod magad, mert rettentõen kövér vagy! Basszus nem beteges ez egy kicsit? Úristen 52 kg lettél. Jó érzés kínozni magad? Rettentõ sokat is zabaáltál ma tényleg... Ezt most komolyan írod, vagy csak kamu? Bocsánat, de már nagyon elegem van a : mit tegyek, bûnöztem, meg ettem egy fél zsömlét! kérdésekbõl!
hát 157 cm-hez tényleg nem kevés az 52 , amõgy szerintem amit ettél az rengeteg, te talán menj el futni, és korlátold az ételt pl 18-19 után már ne nagyon egyél nehéz ételeket!
Egyetértek a 16:48-assal, az 52 kilóddal szerintem menj el a [email protected]! Dagadt disznó!
A kérdező hozzászólása: AZ OLYAN EMBEREK MINT TE NA AZ OLYANOKÉRA NEM VAGYOK KIVÁNCSI A NORMÁLIS ÉRTELMES EMBEREK IRHATNAK AKIKNEK MEGIS KÖSZÖNTE NA SYA KÖVÉR DISZNOxd
Ha nem vagy kiváncsi a többiek véleményére akkor mi a [email protected]ért teszel fel ide kérdést?? Dagadék.
A kérdező hozzászólása: uristen:D de most komolyan ez nem sok? az meg azt irja menyek el szarni:D istenem:D
A kérdező hozzászólása: mármint akik bunkok voltak....
A kérdező hozzászólása: 14:04 esnek köszönöm:) A többiek meg levannak szarva:D:D
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nektek van nem kell ide irogatni nem vagyok kiváncsi a véleményetekre hülye csicskák
Én voltam az egyik szemétkedõ... 173 cm vagyok és 56 kg. Kalkulátor szerint túlzottan vékony, pedig nem fogyózom, imádok enni. Nem irigylek én senkit. Nem szemétkedtünk, ez az igazság, hogy a súlya 52 kg-mal is megfelelõ volt, és nevetséges ez a mit tegyek este kg-mal többet mutat a mérleg, jajj akkor most ha még két órát nyúzom magam a tornával és koplalok akkor visszamegy? legalább azt tudhatná, hogy mindig reggel kell mérni magunkat, mert akkor mutatja a valós súlyt... És tényleg rengeteget evett...
ne törödj a sok szemétkedövel, akik irigyek rád mert 50kg vagy. én is voltam 50 kg söt 47 is és tudom hogy ennél a súlynál 2kgval több tényleg úgy tünik mintha dupla olyan nehéz lennél. de azért 50 kg nagyon tökéletes testtömeg. de vigyázz mert ilyen evésakciókkal hamar feljöhet akár 10 kg is. szerintem ez oké hogy két kilón pánikolsz, mert ha nem teszed akkor bizony a kettöböl 4 a 4böl 7 stb lesz. én így híztam 25kgot. Figyelj oda hogy egészségesen étkezz és mozogj is. Bár nem tudom hízékony alkat vagy e. remélem értelmes volt a válaszom.
A kérdező hozzászólása: 15:45 és 17:36nak köszi a választ amugy 157cm vagyok
A kérdező hozzászólása: hát szerintem nem vagyok vékony, és nem azért irtam ide vagy most igaza volt az egyik válaszolonak hogy tényleg irigyek vagytok??? na mindegy szoval hagyuk már ezt lécci amugy meg nem csak egy fél zsömle volt...Ja és még valami ha unod ezeket a kérdéseket akkor ne is válaszolj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!