Találatok a következő kifejezésre: Ha ma megjött, (72 db)

Mit csináljak, ha ma megjött a menstruáció, és holnap strandra akarunk menni?

Az baj, ha ma menstruáltam, és holnap strandra akarunk menni? Lécci írjátok le, hogy az baj-e.

Legjobb válasz: Ha ma menstruálsz, jó eséllyel holnap is fogsz. Ha vízbe szeretnél menni, használj tampont, amit a vízbõl való kijövetelkor rögtön vegyél ki. Ha ismét be szeretnél menni, használj újabb tampont.

Ha ma menstruálsz, jó eséllyel holnap is fogsz. Ha vízbe szeretnél menni, használj tampont, amit a vízbõl való kijövetelkor rögtön vegyél ki. Ha ismét be szeretnél menni, használj újabb tampont.
A kérdező hozzászólása: De ha nincs tamponom, akkor nem is mehetek a vízbe?
Nem. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 12
Akkor lehet, hogy kellemetlen lenne még tampont használnod. Lehet, hogy inkább ki kéne hagynod holnap a strandolást. Beszéld meg az anyukáddal ezt a kérdést! :)
A kérdező hozzászólása: :'( Oké, köszi.
Ne menj. Várd meg, amíg elmúlik.
Igen, 4én te is megkapod.
igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Igényléstol számítva, mikor kaptad meg ezt a levelet? Már bocs, hogy kérdésre kérdést kapsz, nem választ:)
A kérdező hozzászólása: Január 2-án adtam fel a levelet. Állítólag 6-án érkezett be hozzájuk, mert egy hete felhívtam õket, hogy hogyan áll a dolog, mert a tgyásos papírra meg rá kellett írnom, hogy kapok-e a nagyobb után gyest. Akkor azt mondta az ügyintézõ, hogy még nem bírálták el, és hogy 21 nap az elbírálási idõ. Úgy tûnik ezt tényleg betartják, mert akkor ugye 27-ig el kellett hogy bírálják, és tegnap 29-én ide is ért a levél.
Én Január 6-án adtam be ügyfélkapun a 8 órás meló melletti GYES igényem és tegnap rájuk csörögtem, hogy akkor most mizu van?! Visszahívott az ügyintézõ nõci, akihez a kérelmem év elején befutott és közölte, hogy már rég feldolgozta, csak nincs ideje átrakni a státuszt. A határozatot meg majd küldik valamikor. Ne aggódjak 2-3 hónap alatt biztos megérkezik. Majd közölte, hogy februárban már megkapom a +GYES-t is. Hát kicsit viccesen mûködik ez az Államkincstár.
Egyébként a 21 nap NAPTÁRI NAP. Velem ezt tegnap közölték, hogy nem munkanapról van szó, Tehát a hétvége is beleszámít!
ugye ugye nem biztos.
De lehet terhes. Sok nõnél fordul elõ, hogy terhes és megjön neki még 1-3 hónapig. Egy tesztet nem ártana csinálni.
99% ban nem terhes, véleményem szerint. Nincs már a lánynak mensi elõtt megtermékenyíthetõ petesejtje könyörgöm.
Szerintem eleg egyertelmu, hogy nem terhes. 99%
[email protected]ág. nincs baj... ilyenkor gondolj arra hogy ha fordítva lenne. szeretnétek babát és mielõtt megjönne neki csak akkor csinálnátok. esély: kb 0 errõl ennyit
Lehet terhes. Ha menzesz elõtt voltatok együtt, akkor ált. még megjön a menzesze a nõknek. Ha bele is mentél, nagy az esélye hogy terhes. Gratulálok lehet apuka lettél! Legközelebb legyél óvatos. Hány fele akarsz egy átmulatott piás éjszaka miatt, egy ri*i gyerekének apaságit fizetni? Bocsi ha erõs voltam, de a lecseszés a te érdekedet szolgálja. Remélem nem lesz terhes, és valóban nem fogsz többé ilyet csinálni! Õszintén, a gyerek érdekében legalább!
Lehet terhes. 2 hét múlva egy terhességi tesztet kell csinálni. És bízni, hogy nem. Vagy, még nem késõ kórházban nõgyógyásztól esemény utánit kiíratni. 6000 Ft-ot összedobtok és nem lesz gond.
Akkor lehet is, meg nem is! De nem hiszem hogy terhes lenne, majd jövõ hónapban tárgyaljatok ugyanerrõl a témáról.
A kérdező hozzászólása: Igen , tegnap hajnalban.
vagyis tegnap hajnalban?
valószínûleg nem lett terhes, de a legjobb ha majd csinál egy tesztet két hét múlva.

Ha ma megjőtt, akkor 14 nappal előtte pém volt, vagy tüszőrepim? Kérlek irjatok, mert nagyon kiváncsi lennék.14 nappal ezelőtt, pozit mutatott az ovuteszt, meg előtte való nap is, de mi csak a 2. pozinál voltunk együtt, igaz, hogy már késő éjszaka.

Ezek szerint lecsuszhattunk a dologról? Még csak most kezdtem el ovutesztelni, ezért próbálom bel?ni, mikor is volt ovum.

Legjobb válasz: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?

A kérdező hozzászólása: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?
nehéz a kérdés, de szerintem az biztos, hogy volt pé-d, a tüszõrepedés viszont nem 100%, de nem is kizárható. Lehet, hogy tényleg késõn voltatok együtt. próbálkozzatok újra a jövõ hónapban, remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Rajta leszünk az ügyön. Köszi a választ. Most szeretnénk a két gyerekünknek egy kistesot, de nagyon várat magára. Most leszek 29 éves, az elsõt 20, 5 éves koromban szültem. Nagyon hamar össze is jõtt, a második is egybõl sikerült, na de most meg nem akar jönni. Pedig mi már nagyon várnánk a picit, a tesokkal együtt.
Peteérés elõtt 2 nappal több az esély a fogantatásra. Meg ha minden passzol, akkor is csak 30 % esély van arra, hogy elsõre összejöjjön. Sok sikert!

19-én (menstruációm első napján) kezdtem el szedni a Lindynette 75/20 fogamzásgátlót. Körülbelül 4-5 napig normális vérzésem volt utána végig barna pecsételő. Ma 28. van és olyan mint, ha megint megjött volna. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: ez általában így van. a menstruáció utolsó napjaiban már barna , és kevesebb... Hogyhogy mintha megint megjött volna??? Milyen színû?? Mert ha átlátszó/fehéres akkor az normális

ez általában így van. a menstruáció utolsó napjaiban már barna , és kevesebb... Hogyhogy mintha megint megjött volna??? Milyen színû?? Mert ha átlátszó/fehéres akkor az normális
A kérdező hozzászólása: olyan mint a menstruációs vér és szerintem az is, de nem értem, hogy 2x egymás után hogy történhet meg :S
Szia! Én 4, 5 évig szedtem a lindynette 20at. Az elsõ napon kezdtem én is, és 12 napon keresztül pecsételgettem. Elég kellemetlen volt... A következõ hónapra beállt minden, nem volt ilyen gond. Viszont figyelj oda, mert én 15 kg-t híztam szedés alatt...
Az elsõ hónapban akár végig vérezhetsz... Teljesen normális!
normalis....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Késett a menszeszem 4 napot és ma megjött sajna, de lázas vagyok. Akkor nem lehetek most már terhes, ha megjött a menszeszem?

Legjobb válasz: Ha nem teszteltél pozit, akkor nem vagy terhes, csak késett. Jobbulást.

Ha nem teszteltél pozit, akkor nem vagy terhes, csak késett. Jobbulást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm azon csak sajna 1 csík lett. :'(
Remélem a kövi hónapotok sikeres lesz. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: még csak 2 hete. :)
Neaggódj sikerülni fog;) Mielöbbi babásodást:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)

Ha tegnap szexeltünk a párommal óvszer nélkül és ma megjött lehetek terhes?

Nem bennem ment el,de "rajtam" és az el?váladék miatt is félek, hogy esetleg az miatt eshetek teherbe. De ha ma megjött nem lehetek az ugye?

Legjobb válasz: nem lehetsz terhes, mert a peteérés és a tüszõ megrepedése már 12-16 napja lezajlott, tehát már nem volt pete amit megtermékenyítsen. Persze ez az átlag, de van akinél ez eltér és a mensi elõtt pár nappal érik a pete. Viszont ha megjött, akkor majdnem 100%, hogy nem vagy terhes. De legközelebb vigyázzatok jobban.

nem lehetsz terhes, mert a peteérés és a tüszõ megrepedése már 12-16 napja lezajlott, tehát már nem volt pete amit megtermékenyítsen. Persze ez az átlag, de van akinél ez eltér és a mensi elõtt pár nappal érik a pete. Viszont ha megjött, akkor majdnem 100%, hogy nem vagy terhes. De legközelebb vigyázzatok jobban.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszi most megnyugtattál:) Persze, máskor jobban vigyázunk:)

Hétfőn lefeküdtem barátnőmmel másnap hajnalban erős hányingere volt de ma megjött neki, nekem azt mondta egyik ismerősöm hogy még megjöhet neki 1x ha teherbe esett. Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.

Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.
Hát ha terhes is, nem attól lett rosszul. Ennyi idõ alatt nem jelentkeznek tünetek, max 2 hét után. Egyébként akárhányszor megjöhet neki. Sok nõ végig menstruálja a terhességét.
ja, megeshet. de védekeztetek?
ha védekeztetek nins baj! a hányinger mástól lehetett.. egyébként ha terhes is lenne ( bár szerintem nem az) akkor sem egy nap után jelentkeznek a terhesség jelei! azok hetek mulva jelennek csak meg

Ma megjött a nem vart de harom nappal korabban közepes mennyisegü. De a höm fent van 37.5-ön. Tegnapelödt 36.9 tegnap 37.2 völt. Teszteltem ma negativat.Ha nem vagyok babas akkor miert van fent a hömm?

miert emelkedik inkabb,azhelyett hogy leesett volna? VAROM NAGYON A VALASZOKAT!!!

Legjobb válasz: a 37,5 az már sok szerintem. Más az oka a hõemelkedésnek, lehet, hogy felfáztál, és ez miatt esetenként elõbb is megjöhet, ha hamar elmúlna a mensid akkor még lehet baba is, akkor tesztelj mégegyet, de sajnos szerintem most nem sikerült. Ne keseredj, szerencsére minden hónap új remény és nem csak évente van peteérés, mert ha azt elszalasztanánk durva lenne..!

a 37, 5 az már sok szerintem. Más az oka a hõemelkedésnek, lehet, hogy felfáztál, és ez miatt esetenként elõbb is megjöhet, ha hamar elmúlna a mensid akkor még lehet baba is, akkor tesztelj mégegyet, de sajnos szerintem most nem sikerült. Ne keseredj, szerencsére minden hónap új remény és nem csak évente van peteérés, mert ha azt elszalasztanánk durva lenne..!
Szia! Gondolom bíztatást vársz, íme: ha ma jött meg, három nappal korábban, mint nem kellett volna, akkor a peteérésed óta csak 11-12 nap telt el. Ilyen hamar nem biztos, hogy kimutatja a teszt a babát. A mensi pedig csak egy dolog, attól még lehetsz várandós. Ha le akarnálak lombozni, akkor azt mondanám, hogy a hõmérséglet nem szent írás sajnos (engem is csapott már be nagyon csúnyán). Szerintem nyugond meg egy kicsit, gondolj arra, hogy ha már ott van a babó, akkor jó, ha meg még nincs ott, akkor hamarabb vége lett a ciklusodnak, elkezdõdött egy újabb és újy ciklus új esély. A helyedben a peteéséremtõl számított 16-17. napon készítenék újabb tesztet. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm a valaszokat lanyok. Igazatok van mar kibögtem magam! Majd talan a következö honapban össze jön! Csak tudjatok ket havi closty kuran vagyok tull, es nagyon remenykedtem! KÖSZÖNÖM MEGEGYSZER!
http://fogamzas.mindenkilapja.hu nézd meg ezt a lapot, itt mindent leír a teákról és azt is, hogy mikor kell inni.
A cikával nem csináltál semmi gondot, hiszen görcsoldó, és pont ezért itták régen is. A málnalevéllel várj egy kicsit, várd meg hogy elmúljon, utána indul a mandula. Nekem bejött nagyon a málnalevél, ezt kevertem fekete-ürömmel (drogéria kb 150 ft). Peteéréskor szünet, majd a ciklus másik felében palástfû tea, hogy regenerálódjon erõsödjön a méhnyálkahártya. Persze az E vitam (sejtépítõ-segíti a peteérést) nem maradt ki. van egy szuper oldal: http://www.babatervezok.otthona.net itt egy németországban élõ magyar doktornõ a házigazda. :) ))
Egyáltalán nem baj. Én úgy ittam, hogy mensi elsõ napjától pé-ig málnalevél tea, pé után pedig palástfû tea. Egy hónap alatt meghozta az eredményt! 7 hónapja próbálkoztunk sikertelenül elõtte. :)
Szia! Engem "hurrogtak" le a málnalevél teával kapcsolatban. De találtam egy linket. Hasznos lehet... http://fogamzas.mindenkilapja.hu/
Hû, bocsi!!! Most vettem csak észre, hogy az elsõ válaszoló szintén ezt a linket ajánlotta. Ne haragudj...
A kérdező hozzászólása: jaaaaj...most akkor melyiket igyam??? :) teljesen összezavartok! :)
Utolsó válaszolónak: A málnalevél pé-ig tuti, hogy nagyon jó a peteérésre, nekem is nagyon bevállt!Pé-tõl meg palástfû tea vagy/És cickafark 1:1 arányba keverve!Nem okoz vérbõséget a cicka ez hülyeség! Pont, hogy kevesebb lett nekem tõle. Nézz be ide :http://babatervezok.otthona.net/ itt mindent megtalálsz, fõleg a fórumokon!:)
Én most akkor ezt nem értem! Múltkor "lehurrogtak", hogy én honnan veszem azt, hogy a ciklus elsõ felében málnalevél teát kell inni. Ezt válaszolták: "Málnalevél tea? Azt a terhesség 36. hetétõl szabad inni, a simaizom szövetet lazítja". A másik, hogy nagyon sok helyen azt olvasom, hogy a cickafark teát csak akkor szabad elkezdeni, ha elmúlt a menzeszed, közben nem, mert vérbõséget okoz. Most akkor hogy is van ez???
Na akkor ez pont nekem való(a fekete üröm).Holnap veszek is! Nem ártana egy kicsit növelni a sexuális vágyamat sem!:)
A 2.válaszolótol kérdezném, hogy a Fekete üröm mire jó?Nem hallottam még?De lehet kipróbálom!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Viszont a beleinkelt oldak kicsit bátorított a cickafarkkal kapcsolatban :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!