Találatok a következő kifejezésre: Ha ma meg az első (36 db)

Ha ma jött meg az első mensim az kb. hány napig tart?

Ugyanis 5 nap múlva megyünk Horvátba.. Adigg elmúlik? :(

Legjobb válasz: Húúú az elsõnél sosem lehet biztosra tudni. Nekem pl elég sokáig megvolt(8-9 napig), de van akinek már az elsõ vagy második napon elmúlik. Hát max ha nem múlik el addig, akkor vegyél mini tampont, azzal lehet egy kicsit fürdeni, ill. nyugodtan felvehetsz bikinit.

Húúú az elsõnél sosem lehet biztosra tudni. Nekem pl elég sokáig megvolt(8-9 napig), de van akinek már az elsõ vagy második napon elmúlik. Hát max ha nem múlik el addig, akkor vegyél mini tampont, azzal lehet egy kicsit fürdeni, ill. nyugodtan felvehetsz bikinit.
A kérdező hozzászólása: Köszi..És az normális hogyha egy kicsit sem görcsöltem meg semmitt sem éreztem?
5 nap múlva már bizti elmúlik, de innentõl kezdve még jobban figyelj a védekezésre... ha nem görcsölsz annak pedig csak örülj, mert a folyamatod ugyanúgy megvan, csak fájdalom nelkül.. Vigyázz magadra, és ha meglenne, mini tampont használhatsz úszáshoz.
A kérdező hozzászólása: Habármost már egy kicsit fáj a hasam de csak nagyon kicsit és elötte nem volt semmmi...
Ha nem is múlik el, 5 nap múlva már tuti kevés lesz, lehet hogy tisztaságibetét is elég napközben. Ha fürdeni szeretnél jó a mini tampon, de amikor kijössz a vízbõl, cseréld ki, mert a vizet is magába szívja és a melegben a bacik elkezdenek tevékenykedni, szóval az a legjobb ha nem szaladgálsz ki be, hanem bemész, úszol meg iylenek és aztán cserélsz. Ha most nem görcsöltél, az jó, de késõbb elõfordulhat, nekem is így volt, de ez mindenkinél más, ha mégis nagyon fáj, kérj fájdalomcsillapítót anyukádtól.
A kérdező hozzászólása: És nem lehet ezt egy kicsit sietettni valahogy hogy hamarabb " kiürüljek"?
Itt az idõ beszélni anyukáddal az ilyen témákról:)
A mozgással esetleg siettetheted, de azzal számolj, h. görcsölni fogsz.
Na, elmúlt akkora?

Ma vettem egy Genius sw-hf 5050 v2 5.1 rendszert a pc re. Megvagyok vele elégedve de egy valami zavar. Miért nagyobbak az elsö hangszórók fa doboza mint a hátsóké? Az baj lenne ha megcserélném öket pl:elöre a hátsókat hátra meg az elsöket tenném?

http://genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1..

Legjobb válasz: Mert elöl kell a basszusnak lenni mert ha hátra teszed rosszabb lesz a hang.Azért nagyobb a mélysugárzó mert nagyobb membránnak kell lenie hogy meg tudjon szólalni az 50Hz alatti hang.

Mert elöl kell a basszusnak lenni mert ha hátra teszed rosszabb lesz a hang.Azért nagyobb a mélysugárzó mert nagyobb membránnak kell lenie hogy meg tudjon szólalni az 50Hz alatti hang.

Ha tegnap volt az első negatív napom a pozitív ovuteszt után, és este együtt is voltunk, akkor ma is még együtt kell lennünk, vagy csak holnap?

Legjobb válasz: Ilyen kérdés is volt már,a pozitív napon,és az azt követõ elsõ negatív napon kell együtt lenni.Utána elég két naponta is.

Ilyen kérdés is volt már, a pozitív napon, és az azt követõ elsõ negatív napon kell együtt lenni.Utána elég két naponta is.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! Amikor megírtam a kérdést, még csak hasonlót sem adott ki. Mégegyszer bocs!

Nagyon kicsi az önbizalmam, pedig voltam egy casting-on, be is válogattak, ma lesz az első próba, de nagyon izgulok. Még ez se elég, azon filózok, hogy mi van, ha csak úgy véletlenül választottak be?

Folyton többet, és többet akarok magamtól. Mindig olyasmikhez kötöm a boldogságomat, hogy "majd ha hastáncfellépésem lesz", "majd ha promóciós lány leszek", "majd ha lesz portfólióm", "majd ha beválogatnak a modellek közé", ebből csak az nem jött össze eddig, vagyis nem mertem próbálkozni, hogy promóciós lány legyek, habár oda is hívtak egyszer, írtak üzenetet facebook-on. Most azon filózok, hogy mivel kevesen voltak az előző gárdából, kellettek új arcok, emberek, mi van, ha csak a hiány miatt vettek be? Na, de ha olyan csúnya lennék, nem vettek volna fel, nem? Más agenciókhoz sajnos, nem tudok csatlakozni, mert rengeteget kell fizetni, míg itt minden ingyen van, vannak támogatók, és az a terv, hogy mi is kapunk valamennyi pénzt.

Legjobb válasz: Kevés önbizalommal nem jutsz elõrébb.Ezt rendezd magadban,senki nem tud segíteni,csak saját magad.

Kevés önbizalommal nem jutsz elõrébb.Ezt rendezd magadban, senki nem tud segíteni, csak saját magad.
Te nem az a lány vagy, aki azon hisztizett, hogy a pasijától rákérdezett, hogy az a másik lány szép e és az meg õszintén megmondta, hogy igen, és te ezen beduzzogtál? Vagy valami hasonló sztori. A témához: Az önbizalmat saját magadban kell megtalálni, amíg az nincs meg, akárki akármit mondhat, ha te nem hiszed el saját magadról akkor tök mindegy. De amúgy ennyire nincsenek belsõ értékeid, hogy csak és kizárólag akkor érzed jól magad ha KÜLSÕLEG elismernek? 28/n
A kérdező hozzászólása: nem kérdeztem ilyeneket a pasimtól :D úgyh, nem, nem én vagyok.. belinkeled a kérdést, esetleg?
A kérdező hozzászólása: vannak belsõ értékeim, de miután egyre több olyan emberrel találkozok, akiknek még az se tartozik az alapjaikhoz, h ki írta a Szabadság, szerelem c. verset...... ezek után...... érted...... :(
Az a baj, hogy már rég volt, de megpróbálom megkeresni. :)
A kérdező hozzászólása: ok :)
A kérdező hozzászólása: de, az enyém a kérdés.. de ez az exemre vonatkozik, õ mondta h azok jobbak. szerencsére, a mostani nagyon is szépnek és jónak talál :)
Részlet kérdés, rákérdeztél, aztán behisztiztél, amikor az exed csak õszinte volt... És még mindig ezeken a kérdéseken lovagolsz, hónapok múlva is. Bocsi, de nekem nagyon úgy tûnik, hogy úgy érzed, csak akkor lehetsz szép az egész világ meg mindenki elismeri, hogy te vagy a legszebb lány. Amíg ezeken az egyszerû dolgokon nem tudsz túllépni, hogy igenis vannak nálad szebbek, addig mindig is egy nullának fogod magad érezni, legalábbis én így látom a dolgot.
A kérdező hozzászólása: szia, akkor leirom h az exemmel h volt ez a dolog. namármost, igenis elvárom, h a páromnak én legyek a legjobb, abból az egyszerû okból kifolyólag, h ha nem igy van, akkor miért van velem? másrészt pedig, mert nekem is õ a legjobb. ha nem is lenne, nem lennék vele, és kész.. és nem kérdeztem rá, hanem az volt, h vettem neki a félévesre egy szívmedált, egyik felét õ hordta a másikat én. erre egyszer megkérdeztem tõle, h mit jelent ez neki(gondolva, remélve itt azt, h majd azt mondja h ez jelenti a szerelmünket, rám emlékezteti, és ennek változatai.....)ehelyett, tudod mit mondott? azt h ez arra való neki, h lekoptassa a többi lányt. nagyon el volt mindig is szállva magától, pedig közel se hajtottak rá annyian, mint ahogy õ azt elgondolta.. erre néztem h mivan? és mondta h hát a többiek is azért hajtanak rá, amiért én is vele vagyok, sõt, h igaz h a promóciós csajoknak szebb a hajuk, jobb az alakjuk, de õ engem szeret. tehát nem h csak a második, hanem a ki tudja, hanyadik vagyok. szerinted ez nem parasztság? én is a fejéhez vághattam volna, h "igaz h te csak 2 percig birod az ágyban, de én mégis veled vagyok", ennek ellenére, SOHA, SEMMILYEN FORMÁBAN nem vágtam ezt a fejéhez.

Kutyusom ma kapta meg az első kombinált oltást. Normális, ha bágyadt picit és "kedvetlen"?

Legjobb válasz: hát én nem tudom...az én kutyámnak semmi baja nem volt egyik oltás után sem.

hát én nem tudom...az én kutyámnak semmi baja nem volt egyik oltás után sem.
biztos nagyon félt.. az enyém is fél a rendelõtõl...:D alig lehet betuszkolni xD
Ne aggódj, normális. Ha holnap is ilyen lesz, az viszont már nem.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm! Yorkiról van szó, lehet nagyobb kutya jobban bírja, nem?
3. vagyok. Igen, kistestût és kölyköt nyilván jobban megvisel. Az én máltaim is levert volt az elsõ oltásainál, de aztán, ahogy nõtt, már fel se vette.
Normális.A kutyám szintén bágyadt volt és aluszékony, de másnap már semmi baja nem volt. A doki mondta, h mellékhatás lehet még vakarózás és ha bedagad a feje akkor gáz van, akkor vissza kell vinni. De hála égnak semmi gond nem volt vele.
A kérdező hozzászólása: Ezt a dagadást nekem is mondták. Szerencsére nem volt. Délutánig aluszékony volt, bágyadt, meg olyan semmilyen... Ahhoz képest, hogy milyen kis eleven. De most estére már nyoma sem volt ezeknek, szerencsére :) Köszönöm mindenkinek!!!

Cypromix fogamzásgátló. Ma jött meg és este 9 körül vettem be. Ha végig szedtem az első levelet akkor kell tartani 7 napot, azt nem értem hogy úgy írják h a következő mensi 8. napjától kell szedni, most ez hogy van?

Még soha nem szedtem tablettát ez az els?.azoktól szeretném kérdezni akik már szedik vagy szedték h hízlal e? valamint hogy mennyire jó?köszönöm

Legjobb válasz: Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Ha ma este 9-kor jött meg, de csak holnap este 6-kor szeretném bevenni életem első tabiját, az még egy/első napnak számít?

Az este 6 óra lenne számomra az ideális id?pont a fogamzásgátló szedéséhez. Yadine. Mert ugye ha 1. napon veszem be, akkor 1. naptól védelmet nyújt. de a napot 12 órának vagy 24-nek érti a betegtájékoztató? Az még els? napnak számít?

Legjobb válasz: Vedd be ma, holnao meg hatkor. Nem kell ezt agyonparázni. Amúgy én inkább azt ajánlom, hogy lefekvés elõtt szedd. Így minimális esélye van a hasmenésnek és a hányásnak. Nem kell percre pontosan ugyanabban az idõben beszedni.

Vedd be ma, holnao meg hatkor. Nem kell ezt agyonparázni. Amúgy én inkább azt ajánlom, hogy lefekvés elõtt szedd. Így minimális esélye van a hasmenésnek és a hányásnak. Nem kell percre pontosan ugyanabban az idõben beszedni.
A kérdező hozzászólása: én ezt az ingadozást már sokkalom és a nõgyógyászom is mondta, hogy inkább ne legyen nagy ingadozás. Ez az egyik legalacsonyabb hormonszinttel rendelkezõ gyógyszer azért kell figyelni erre
A kérdező hozzászólása: Könyörgöm válaszoljatok gyorsan , mert egy kicsit sürgõs. elõre is köszi
Szerintem is vedd be most és holnaptól szedd 6-tól. Ennyibõl még nem lesz semmi baj. ;)
A kérdező hozzászólása: Valaki válaszolna a kérdéseimre? Amiket leírtam, kérlek, azokra.
a nap 24 órás, ha betegtájékoztató ha nem, és vedd be még ma az elsõt
Elsõ vagyok. Mindenképpen most kell bevenned a gyógyszert, mert ez az elsõ nap. És én a helyedben nem vennék mérget rá, hogy az elsõ naptól védve vagyok. Az orvosok még így is javasolnak legalább 10-15 napot. Ha csak holnap veszed be, akkor meg fõleg. Ennyi idõt meg csak kibírtok. A legalacsonyabb hormontartalomról meg annyit, hogy mindig ezt mondják. És amit az elõbb írtam, ahhoz csak annyit, hogy a betegtájékoztatón is az van, hogy 12 órán belül kell maradnod, ez jelenti a közel azonos idõt. Két éve szedek egyfázisú gyógyszert, tudom mire képesek, hidd el.
A mensid elsõ napján kell bevenni! Vagyis amikor megjött! Ha holnap veszed be, az már a 2. napnak számít! És így van, ha az elsõ napon veszed be akkor rögtön véd, ha késõbb, akkor 7 napig gumival is védekezzetek! Elõttem válaszolónak: vannak olyan tabletták, amik tényleg már az elsõ naptól védenek!
A kérdező hozzászólása: Ha az van beleírva a betegtájékoztatóba, hogy 1. nap, akkor nem hiszem, hogy át akarnak verni és kics*szni velem. Amúgy nem vettem be tegnap, de mindegy, akkor még plusz 7 nap védekezés. Ki lehet ezt bírni, egyáltalán nem nagy tragédia. Csak kivi voltam, hogy most akkor ez az elsõ napozás ilyen esetekben hogy van...

Ha most jött meg este 7-kor, akkor ez számít az első napnak, és még ma vegyem be az első tablettát, vagy majd csak holnap?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ! Olvasd el a betegtájékoztatót,h melyik naptól érdemes elkezdeni. Én az 1. re szavazok! ;) Az 1. nap pedig az amikor megjött....tehát szerintem ma vedd be, így hamarabb hat.

Ez sok mindentõl függ! Olvasd el a betegtájékoztatót, h melyik naptól érdemes elkezdeni. Én az 1. re szavazok! ;) Az 1. nap pedig az amikor megjött....tehát szerintem ma vedd be, így hamarabb hat.
Igen, ma este vedd be, ez számít az elsö napnak.
Igen, ma.
A kérdező hozzászólása: Kösönöm szépen a gyors válaszokat!
Szia! Igen ma este vedd be és minden nap ugyanakkor (én este 9-kor szoktam, a barátnõim is - ez nem túl korai és nem is túl késõ). Ha minden nap kb ugyanabban az órában veszed be, nem lehet gond a késõbbiekben :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Azért is érdemes este bevenni, mert alvás közben nem szokás hányni. Ha meg nem érzed jól magad, akkor inkább állítsd be az ébresztõdet pár órával késõbbre és úgy vedd be, mert akkor gyorsan el is fogsz aludni.

5-6 hónapos kismama észre veszi, ha valami baj van a bébivel? Ugyanúgy elkezd vérezni, mint az első hetekben, vagy észre sem lehet venni, ha baj van? Ma még nem éreztem mozgást sem.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.

Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. És sajnálom a veled történteket.
az én babám mindig beindult, ha a fülhallgatót a hasamra tettem és zenét hallgatott. Azt is megpróbálhatod
Az a véleményem és tanácsom hogy ha vérzel minden kép keresd fel az orvosod, legalább tanácsért!Esténként élénkebbnek tûnnek, feltétlenül figyeld meg este és ha éjszaka sem mocorog azonnal kórház, plána ha még vérzel is!Könnyen elveszítheted, tapasztalatból írom!
nekem a csokira azonnal reagalt mindig.egy probat meger!

Ez az első clostys hónapom, ma vagyok a 17. napon. Tegnap 36, 2 volt a hőm, ma reggelre 36, 6-ra felugrott. Ha ma együtt leszek a párommal, az még jó időpont a babához?

Legjobb válasz: Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!