Találatok a következő kifejezésre: Ha ma meg az (453 db)

Ha tegnap volt peteérésem (36, 6), ma reggelre meg (37), akkor ha ma szeretkezünk, az még jó?

Vajon bevárja a petesejtem a hímivarsejteket?

Legjobb válasz: A petesejt 12-24 órán keresztül termékenyithetõ meg, ha van rá lehetõségetek, akkor most akciózzatok:)

A petesejt 12-24 órán keresztül termékenyithetõ meg, ha van rá lehetõségetek, akkor most akciózzatok:)

Az lenne a kerdesem hogy ha ma reggel az ovulacio utani 11-dik napon teszteltem egy negativat viszont a hom meg mindig fent van es delutan mar nagyon magas (37, 8, reggel meg 37, 2) keddre nem varom lehetek meg terhes?

Ja es visszaterve nincs hogorbem de azt tudom hogy az alap hom 36,5 es jelente valamit ha reggel alacsony delutanra meg joval magasabb egyebkent amikor reggel 36,5 merek akkor delutanra nem megy fol 36,9 re hanem ugy marad egesz nap! Bocsi ha picit tudattlan vagyok de ezt nem ertem. Es lehet hogy koran teszteltem ? Nektek mikor mutatta ki leghamarabb ?

Legjobb válasz: Csak reggeli ébredési hõ a mérvadó, semmi más. 11. napon valóban korai lehet a tesztelés, a hõ pedig a menstruáció napján esik le ha nincs terhesség, tehát még 2-3 nap

Csak reggeli ébredési hõ a mérvadó, semmi más. 11. napon valóban korai lehet a tesztelés, a hõ pedig a menstruáció napján esik le ha nincs terhesség, tehát még 2-3 nap

Mennyi idõ alatt száradna meg kültéri bejárati ajtóra festett zománcfesték külsõ hõmérsékleten? Ha ma lefesteném az ajtót, az mikorra száradna meg szerintetek? (kétszárnyú ajtó)

Függ attól a száradás, hogy mennyi a külsõ hõmérséklet?

Legjobb válasz: Hõmérséklettõl sõt páratartalomtól is függ! A mostani idõjárási viszonyoknál kb. 2 -de inkább 3 nap!

Hõmérséklettõl sõt páratartalomtól is függ! A mostani idõjárási viszonyoknál kb. 2 -de inkább 3 nap!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és részletes választ!
Ha van benne gumi szigetelõ, akkor kivételesen ne csukd be teljesen 2 napig ha nem muszáj.
A kérdező hozzászólása: Figyelmes vagy, köszi! Nem csukom be. Le is szedtem az ajtószárnyakat, garázsban szárad. Nappal kint lesz.

Nagyon ciki lenne, ha munkásőr pufajkában járnék az utcán? Felismerik ezt ma még az emberek?

A szüleimnél bukkantam nem régen erre a jó kis szürke pufajkára. Õk is kapták valakitől. Még sose volt hordva, teljesen új állapotban van. Nagyon jó meleg, természetes anyag műszőrme gallérral, és pont jó rám a mérete. Csak a leghidegebb napokon venném fel. Úgy néz ki, ahogy a képen is látható, csak vastagabb az ujja (nem én hirdetem, csak illusztrációnak kerestem ki).

Legjobb válasz: Szerintem ne vedd fel.

Szerintem ne vedd fel.
Szerintem nemcsak ciki lenne hanem egyenesen bunkóság is. Idõsebb emberekben rossz érzéseket keltenél, meg mûveltebb fiatalokban is, akik tudják, miféle komcsi söpredék hordott ilyet :D
A kérdező hozzászólása: Értem.
Szerintem se vedd fel..nem is csak azért, mert felismerik, de szerintem nem néz ki túl jól.

Digitális lázmérő ha merül, adhat hibás eredményt? Tüszős mandulagyulladásom van, 2 napja tiszta láz vagyok, ma meg azt adja ki hogy 35. Szerintetek?

Legjobb válasz: Persze hogy adhat. Nekem a digitális alapból egy fokkal kevesebbet mér, mint a higanyos.

Persze hogy adhat. Nekem a digitális alapból egy fokkal kevesebbet mér, mint a higanyos.
TÖKÉLETES, HAJRÁ!!!!
A pozitív ovutesztõl számítva 12-24-36 órád van (ki mit mond). Sok sikert!
Szupi! Az én dokim szerint utánna 24, majd 48 órára kell akciózni! Sok sikert! Ja, kispárnát a popó alá!

Ez az első clostys hónapom, ma vagyok a 17. napon. Tegnap 36, 2 volt a hőm, ma reggelre 36, 6-ra felugrott. Ha ma együtt leszek a párommal, az még jó időpont a babához?

Legjobb válasz: Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Közlekedhetek még az autóval, ha ma lejárt a biztosításom?

Jövőhónapba tudnám befizetni.

Legjobb válasz: Nem ma járt le, hanem ma van az utolsó biztosított napod. Ha holnap kárt okozol, akkor az zsebbe nyúlós lesz, ezért ne közlekedj vele!

Nem ma járt le, hanem ma van az utolsó biztosított napod. Ha holnap kárt okozol, akkor az zsebbe nyúlós lesz, ezért ne közlekedj vele!
Nem. Nem hiába van az sem, hogy autóvásárlásnál is csak akkor tudod a forgalmit megcsináltatni, ha már tudod igazolni, hogy van rá kötelezõ biztosításod. Ha balesetet okozol, akkor a biztosítód nem fizet, mivel te sem teljesítetted felé a pénzügyi dolgokat. Így pedig közlekedni nem lehet...

Ha ma bevettem reggel 9órakkor 1 Algoflex 400mg tablettát és lenne egy kis buli még ma, ott valószínűleg alkoholt is fogok fogyasztani kérdés az hogy lehet e?

A buli olyan 8-9 fele kezd?dik

Legjobb válasz: Alkoholt innod lehet, de most már ne folytasd az Augmentint, ha ma kihagyod...

Alkoholt innod lehet, de most már ne folytasd az Augmentint, ha ma kihagyod...
Lehet. Addigra már sehol nincs az a gyógyszer.
Ha már nem fáj semmid, akkor nem kell Algoflex.
Fáj valamid?
A kérdező hozzászólása: Jolvan köszi de az Algoflex-et szedjem tovább?
A kérdező hozzászólása: 4napja már szedem és még szedem hozzá az Algoflex-et csak kérdés hogy ha ma nem szedem de tegnap szedtem rendesen ma 8-9 fele szabad e inni alkoholt?
Meddig kell szedned az Augmentint? Mert legalább 4-5 napit kell antibiotikum-kúrát tartani, és közben azt nem lehet megszakítani, mert rezisztenssé válhatnak rá a kórokozók, és nem fog hatni...
A kérdező hozzászólása: Bocsi már de akkor megkérdezem hogy az Augmentin DUO 875/125 mg ha tegnap vettem be az mikor ürül ki a szervezetbõl? ma nem vettem be egy db-ot se! lesz valami baj?
Bocsánat tévedtem! Összekevertem az Aszpirinnel. Az Algoflex fõ hatóanyaga az Ibuprofen, de a mellékhatás megegyezik, ugyanolyan gyomorkárosító.
Lehet. A fõ hatóanyaga a szalicilsav ami a gyomrot marja, ennek hatása alkohollal fokozódik, bevérzést okozhat. De ha nem egy idõben fogyasztod és egészséges a gyomrod nem okoz gondot.
Több gyógyszert ne vegyél már be elõtte, akkor okés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
A kérdező hozzászólása: Még nagyon kicsit a torkom fáj de nem vészes ezért szerintem még szedem az Algoflex-et

5-6 hónapos kismama észre veszi, ha valami baj van a bébivel? Ugyanúgy elkezd vérezni, mint az első hetekben, vagy észre sem lehet venni, ha baj van? Ma még nem éreztem mozgást sem.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.

Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. És sajnálom a veled történteket.
az én babám mindig beindult, ha a fülhallgatót a hasamra tettem és zenét hallgatott. Azt is megpróbálhatod
Az a véleményem és tanácsom hogy ha vérzel minden kép keresd fel az orvosod, legalább tanácsért!Esténként élénkebbnek tûnnek, feltétlenül figyeld meg este és ha éjszaka sem mocorog azonnal kórház, plána ha még vérzel is!Könnyen elveszítheted, tapasztalatból írom!
nekem a csokira azonnal reagalt mindig.egy probat meger!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!