Találatok a következő kifejezésre: Ha ma meg (1060 db)

21-én volt a peteérésem. Akkor és előtte együtt voltunk, utána sajna már nem lehetett, mert nem volt itthon a párom. Ma még lehetek elvileg terhes, ha ma még együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

28 hetesen nem baj, ha ma még nem mozgott a babám?

Kis virgonc egyébként,egy nap minimum 4-5 alkalommal érzem,de ma egyáltalán nem.Még nem baj ugye ha egy nap nem érzem mozogni?

Legjobb válasz: Hat figyelj, azert bokdosd meg szerintem, vagy egyel egy kis csokit, hatha megmozgatja. En 28 hetesen nem birtam ki, hogy ne erezzem. Ha a trukkozes ellenere se erzed, akkor menj be a korhazba. Inkabb 1000x feleslegesen, mint hogy egyszer tenyleg baj legyen.

Hat figyelj, azert bokdosd meg szerintem, vagy egyel egy kis csokit, hatha megmozgatja. En 28 hetesen nem birtam ki, hogy ne erezzem. Ha a trukkozes ellenere se erzed, akkor menj be a korhazba. Inkabb 1000x feleslegesen, mint hogy egyszer tenyleg baj legyen.
nekem épp ma mondta a védõnõ hogy ha 2 napig nem érzem akkor a 3dik nap azonnal szóljak neki és néznek rögtön szívhangot.és ha utánna kell uh t.ne izgulj próbálj meg nyugalomba lepihenni és figyeld akkor.vagy a jól bevált csokit próbáld ki attól mindig bepörögnek.
A védõnõd nagyon okos. Ne várj két napot! Amint fura, h nem mozog, akkor trükközés és ha az sem használ, akkor irány a kórház. Egyébként, ha elég elfoglalt voltál, akkor lehet, h kevesebbet és gyengébben mozog. De biztonság kedvéért inkább nézesd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, mindenképp próbálom bökdösni.Ha nem baj még agy kérdés ami nagyon aggaszt:Ma reggel nézegettem a hasamat, semmi folt, semmi nem volt rajta, délutánra meg a köldököm felett mint a striák ilyen lilás volt foltokban a hasam de elég erõsen.Most pár órára rá eltûntek.Ez mitõl lehetett?Van összefüggés, hogy ma még nem mozgott??LÉGYSZI ÍRJATOK!!!!!!
Egy nap még nem gáz, de kettõt ne várj. Én folyton felébresztettem, ha csak egy fél napot nem éreztem. Csoki, kóla (nem sok). Feküdj hanyatt, és picit rázogasd a pocid, "kopogj" be hozzá nyugodtan.
Utolsó vagyok. Ne izgulj, nincs semmi gáz. Nekem volt olyan, hogy olyan lila folt volt ott, hogy még fájt is, pedig nem ütöttem meg. Pár óra múlva el is múlt. A dokim erre azt mondta, mindenkinek máshogy viseli a bõre a méh elváltozásait.
Mar több helyen leírtam. A legjobb modszer arra, hogy biztosan megmozduljon a baba, ha jeget húzol végig a pocakodon. Én sokszor nem tudtam felébreszteni a pocaklakomat, viszont a jég vagy valamilyen fagyos dolog csodakra képes! Nyugodj meg! Ez a legfontosabb. Ha nem érzed a jég ellenére sem, akkor én bemennék a korhazba egy szívhang figyelésre. Valoban inkabb 1000x fölöslegesen!
Én is 28 hetes vagyok és elég lustácska a baba mostanában, fõleg este mocorog. Van itthon pár ezer forintos Doppler szívhang hallgatónk és amikor már nagyon unom, hogy nem mozdul, ráhallgatok :)
A kérdező hozzászólása: Bökdöséssel sikerült felébresztenem (nehezen) de sikerült.Igaz, hogy nagyon nagyon lent mozgott és kicsiket.Jégkockát is kipróbálom, csak csinálnom kell még:) Köszi a válaszokat!!!!

Ha ma meg tegnap gyenge barnás vérzésem volt akkor holnapra normálisan megjön?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, de az is lehet, hogy még egy kicsit várnod kell. Ez lesz az elsõ menstruációd?

Elõfordulhat, de az is lehet, hogy még egy kicsit várnod kell. Ez lesz az elsõ menstruációd?
A kérdező hozzászólása: nem , a második, vagyis egy évig volt nagyon minimiális aztán egy rendes erõs ez lenne a második erõs

Jővőhét pénteken csinálják a tetoválásom, ha ma még "napozom" attól még megtudják csinálni?

égett b?rre nem tetoválnak azt mondták, nem feküdnék ki a napra és ahova a tetoválásom kerül 50+ os naptejet kennék? úgy mehetek strandra?

Legjobb válasz: Persze, menjél nyugodtan csak tényleg vigyázz, hogy le ne égj.

Persze, menjél nyugodtan csak tényleg vigyázz, hogy le ne égj.

Miért álmodok olyat néha, hogy férfi vagyok? Baj, ha ma még csókolóztam is egy nővel, és tapogattam a melleit álmomban?

Még nagyon fiatal vagyok. (:

Legjobb válasz: ja és reggelre benedvesedett a bugyim.

A kérdező hozzászólása: ja és reggelre benedvesedett a bugyim.
nem baj, ezek nem feltétlenül a szexualitásról szólnak, lehet, hogy valami teljesen más lelki folyamat áll mögötte.Én is álmodom olyat, hogy olyan ismerõsökkel szexelek, akikhez nem is vonzódom a valóságban, meg sem fordult a fejemben egyszer sem-errõl pl olvastam, hogy nem titkos vágy áll mögötte, hanem pl az, hogy kötõdik valakihez az ember, mint barát vagy éppen szüksége lenne egy barátra, aki mellette áll.
Én akkor álmodtam ilyet, amikor még bennem volt az, hogy egy férfi minden nõt megd*ghat, én persze nem bújhatok ágyba senkivel csak úgy, ha épp a vágyaimat szeretném kielégíteni.Nem is mertem volna megtenni, mert a nagyvilág elítél érte.Azóta már sokminden átértékelõdött bennem és nyugodtan lefekszek valaki olyannal, akit nagyon kívánok, de tudom hogy nem lesz belõle kapcsolat.Nem kürtölöm világgá, megtartom magamnak, az emberek nem tartanak ribancnak, csak egy egészséges nõnek.
Ez még belefér. Bár valójában mit takar a nagyon fiatal?
A kérdező hozzászólása: 15/L

Ha ma ment fel a hőm 37, 0-re tegnap reggel csak 36, 2 volt, és csak ma tudtunk együtt lenni, akkor már késő vagy még jókor van teherbeesés szempontjából?

Előtte csak vasárnap voltunk együtt, tehát ha tegnap volt ovu, akkor nem tudom hogy van -e esély....

Legjobb válasz: Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Ha ma reggel ment fel a hõd, akkor azt jelenti, hogy ma hajnalban lehetett meg az ovud, mert ovu után emelkedik meg ilyen hirtelen (és ha fent is marad holnap is és több napig, akkor tényleg meg volt az ovulációd ) A mai együttlét volt a legtökéletesebb!!!!!!

Tegnap tornáztam ( súlyokat emeltem ) ma meg izomlázam van. Okos dolognak tartjátok ha ma is fogok rá tornázni, vagy inkább várjak még elmúlik a fájás?

Legjobb válasz: Ha ma rá edzel, elmúlik a fájdalmad, de ez csak amolyan tüneti kezelés, nem ez a lényeg. Ha hosszútávú, jól fejlõdõ izmokat szeretnél, akkor ki kell dolgoznod egy rendszert, hogy milyen sorrendben dolgozod meg az izomcsoportokat - egy-egy mellkasozás, bicepszezés, stb. után hagyd ezeket 1-2 napig pihenni, és dolgozz inkább vmi másra.

Ha ma rá edzel, elmúlik a fájdalmad, de ez csak amolyan tüneti kezelés, nem ez a lényeg. Ha hosszútávú, jól fejlõdõ izmokat szeretnél, akkor ki kell dolgoznod egy rendszert, hogy milyen sorrendben dolgozod meg az izomcsoportokat - egy-egy mellkasozás, bicepszezés, stb. után hagyd ezeket 1-2 napig pihenni, és dolgozz inkább vmi másra.
Igen, ha rádolgozol, elmúlik :) http://hu.wikipedia.org/wiki/Izoml%C3%A1z
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. :) pussz
Ma kell együtt lenni, meg még kb 3 napig akkor összejön. Ne szalaszd el az esélyt!
A kérdező hozzászólása: Köszi! A mai már megvolt :) Akkor jó napok állnak elõttünk :) Remélem sikerül!

Ez az első clostys hónapom, ma vagyok a 17. napon. Tegnap 36, 2 volt a hőm, ma reggelre 36, 6-ra felugrott. Ha ma együtt leszek a párommal, az még jó időpont a babához?

Legjobb válasz: Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Közlekedhetek még az autóval, ha ma lejárt a biztosításom?

Jövőhónapba tudnám befizetni.

Legjobb válasz: Nem ma járt le, hanem ma van az utolsó biztosított napod. Ha holnap kárt okozol, akkor az zsebbe nyúlós lesz, ezért ne közlekedj vele!

Nem ma járt le, hanem ma van az utolsó biztosított napod. Ha holnap kárt okozol, akkor az zsebbe nyúlós lesz, ezért ne közlekedj vele!
Nem. Nem hiába van az sem, hogy autóvásárlásnál is csak akkor tudod a forgalmit megcsináltatni, ha már tudod igazolni, hogy van rá kötelezõ biztosításod. Ha balesetet okozol, akkor a biztosítód nem fizet, mivel te sem teljesítetted felé a pénzügyi dolgokat. Így pedig közlekedni nem lehet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!