Találatok a következő kifejezésre: Ha ma időpontot (13 db)

Tudtommal új idõpontot kell kérned.
A kérdező hozzászólása: rendben köszi

22 hetes kismama vagyok a sok magzatviz miatt 4D re kell mennem. (Mindenhogy mentem volna csak 28 hetesen) Azt ajánlották menjek Nagykanizsára Dr. Nagy Évához. Ha ma bejelentkezek mennyit kell várnom az időpontra? És milyen a doktornő?

Legjobb válasz: szia, menjél csak most 4D-re. Nálam is sok magzatvizet találtak, és magzatvízvizsgálatra küldtek. Igaz nálam még az életkorom is közre játszott a mvízvételhez. Ott majd kiderítik hogy nincs semmi baj, ha meg találnak valamit akkor még mindég tovább lehet lépni. Sajnos a helyhez nem tudok hozzászólni ahová mennél én Pesten voltam. üdv. 24 hets kismama

szia, menjél csak most 4D-re. Nálam is sok magzatvizet találtak, és magzatvízvizsgálatra küldtek. Igaz nálam még az életkorom is közre játszott a mvízvételhez. Ott majd kiderítik hogy nincs semmi baj, ha meg találnak valamit akkor még mindég tovább lehet lépni. Sajnos a helyhez nem tudok hozzászólni ahová mennél én Pesten voltam. üdv. 24 hets kismama

Baj, ha mára van nst-re időpontom, de csak holnap tudok menni?

Legjobb válasz: Nálunk baj. Nálunk nem fogadnak idõpont nélkül, mert nincs szabad gép.

Nálunk baj. Nálunk nem fogadnak idõpont nélkül, mert nincs szabad gép.
De tök egyszerû! Hívd fel õket! Jah, hogy ez még nem jutott eszedbe??
Nálunk is idõpontra kell menni, mert be vannak osztva a gépek. Max. ha van fogadott dokid, vagy szülésznõd, akkor nálunk akár este is mehetsz.
A kérdező hozzászólása: Nálunk nem konkrétan órára meg percre adnak idõpontot hanem csak napra. Meg amikor felszabadul egy gép mindig megkérdezik hogy ki vár nst-re.. És próbáltam már hívni de vagy foglalt vagy nem vette fel senki.
Nálunk sincs idõpont, csak egy napot adnak meg. Nem hiszem, hogy akkora gond lenne.


Ha ma felhívom a háziorvosom, hétfőre tud időpontot adni, vagy mindig csak aznapra?

16 éves lány vagyok. Elég rosszul vagyok, nem lenne erőm vagy fél órát buszozni, szüleim dolgoznak. Gondoltam, hétfőre biztos jobban leszek, akkor majd el tudok menni egyedül is. Ha most felhívnám, hétfőre tudna adni időpontot?

Legjobb válasz: Háziorvoshoz általában nem kell idõpontot kérni.

Háziorvoshoz általában nem kell idõpontot kérni.
A kérdező hozzászólása: Nekünk mindig kell, mert ha nem kérek, hiába megyek el mondjuk reggel 9kor, meg kell várnom a rendelési idõ végét, legutolsóként fog behívni. Nem szeretnék 2-3 órákat ott ücsörögni. Mindegy, már felhívtam, de nem égtem le :)
Szerintem egy pohártól semmi baja nem lesz a babónak.
Úgy tudom, két óra múlva már nyugodtan. A babámnak nyáron volt egy nagyon jó idõszaka, amikor átaludta az éjszakát, mi akkor rendszeresen boroztunk a férjemmel. Azóta felhagyott ezzel a jó szokásával, úgyhogy sajnos karácsonykor is marad a narancslé. :(

Ha ma kérek időpontot 4D-s uh-ra, mikorra fogok kapni? (miskolci vagyok)

Legjobb válasz: Szerintem kb egy-két hét,attól függ,hogy mennyi kismama van! Bár én Sz.fehérvári vagyok,de nekem egy hetet kellett várnom. De az is elõfordúlhat,hogy már holnap mehetsz!

Szerintem kb egy-két hét, attól függ, hogy mennyi kismama van! Bár én Sz.fehérvári vagyok, de nekem egy hetet kellett várnom. De az is elõfordúlhat, hogy már holnap mehetsz!
Szia! Én kb. két hete kértem, a jövõ héten megyünk, de én akkorra kértem. Akkor még minden napra volt szabad idõpontjuk. (Ez a Semmelweisben (AAMED) van, igaz én a Megyeibe járok, de azt hallottam, hogy itt hosszabb felvételt adnak.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is a megyeibe járok, de a Semmelweis uh-ról több jót hallottam.
Engem meg a Semelweis elérhetõsége érdekelne. Debrecenhez tartozok de még anyuék laktam addig én is Miskolcra tartoztam így jobban elmennék oda 4D.re mint egy ismeretlen helyre!
A kérdező hozzászólása: Én az elõbb felhívtam azt a számot, ami a neten meg van adva, és mondták, hogy az már nem jó szám, és ezt adták meg: 06-46/555-671. Itt tudsz idõpontot kérni. Még nem hívtam fel, már nem is fogom tudni csak holnap. De ha felhívtad, írd már meg, mikorra kaptál!
Szia! Ha nyúlós folyásod van akkor valószínû most van a peteérésed! Ezért ma meg holnap legyetek még együtt!!! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Csak az a gond, hogy férjem külföldön dolgozik és tegnap repült vissza. Így tegnapelõtt tudtunk csak együtt lenni. Akkor a peteérés elõtti napokban nem is eshettem teherbe?
Szia, Én azt olvastam, hogy ha a peteérés elõtt egy két nappal van együtt az ember a párjával, akkor is lehet baba, de nagyobb esély van a kislányra. http://www.ciklus.hu -n találtam. Áll. azok a spermák (x krom)lassabak, de életképesebbek , ezért peteérés elõtti együtlétnél nagyobb az esély a kislányra... olvasd el, érdekes. Sok Sikert

Ha aztmondta egy csaj hogy eljön velem sétálni de nem mondtam neki még időpontot akkor ma felhívjam hgy jó-e neki hnap?

Van egy csaaj akivel msn-en megismerkedtem és 1szer találkozun=>köszöntünk egymásnak semmi több. Felvettem msn-re beszélgettünk és 2 napja felhívtam ,hogy nem lenne -e kedve egyet sétálni a környékükön. Aztmondta okés . De id?pontot nem mondtam:S! MA felkéne hívnom vagy megvárjam még feljön msn-re? VAgy sms?? Nem akarok nyomulósnak t?nni a szemében.(a pasik futnak utána így csökken még az esélyem is nem???)

Legjobb válasz: ne hívd fel:D nem fura ez a válasz? Magadban örlõdsz, nincs szükséged ebben a kérdésben mások véleményére. Ahogy nézem tetszik a csaj, szóval akkor mondom Neked én mint belsõ hang, hogy rohadt sürgõsen hívd fel. Az önbizalomhiány nem menõ, azt csináld ami elõször eszedbe jut. Ami itt úgy nézem az, hogy ma fel kéne hívnod, utána követkzik, hogy megvárod, hogy feljön msnre, utána az sms. a csajok pedig szeretik ha nyomulnak rájuk, csak határozottan kell csinálni

ne hívd fel:D nem fura ez a válasz? Magadban örlõdsz, nincs szükséged ebben a kérdésben mások véleményére. Ahogy nézem tetszik a csaj, szóval akkor mondom Neked én mint belsõ hang, hogy rohadt sürgõsen hívd fel. Az önbizalomhiány nem menõ, azt csináld ami elõször eszedbe jut. Ami itt úgy nézem az, hogy ma fel kéne hívnod, utána követkzik, hogy megvárod, hogy feljön msnre, utána az sms. a csajok pedig szeretik ha nyomulnak rájuk, csak határozottan kell csinálni
Ezt inkább telefonon, ha szeretnél tõle valamit is a jövõben.
nyugodtan hívd fel. sms szerintem nem jó! a sétára vihetsz neki esetleg virágot :D
Elsõ találkozásra virágot nem ajánlok. Nem hiszem, hogy értékelné, mivel egész sétálás alatt hurcolásznia kellene. Csak teher. És igen, hívd fel.

Még sosem voltam nőgyógyásznál, ma elmentem időpontot kérni. Már ott annyira féltem, hogy alig mertem megszólalni (azt hittem, hogy bevesz rögtön. ) Mi lesz ha vizsgálatra kell mennem? Nagyon félek ilyenektől.

Legjobb válasz: Mindenki utálja, de mindenki elmegy idõközönként. Legyél nagylány, túlesel rajta. Nincs, aki elkísérjen? Úgy könnyebb lenne. Fõleg olyan, aki már volt.

Mindenki utálja, de mindenki elmegy idõközönként. Legyél nagylány, túlesel rajta. Nincs, aki elkísérjen? Úgy könnyebb lenne. Fõleg olyan, aki már volt.
Na, voltál?
oké, remélem minden oké lesz és kedves, tapintatos dokihoz mész.
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten megyek hozzá. Majd írok, hogy mi volt :)
Jól tetted hogy nõhöz mentél, nézz elõszõr is utána hogyan is vizsgál hogy ne érjen meglepetés, hosszú felsõbe, vagy szokányba menjél mert ha le kell vektõzni alul akkor az takar és nem a csupasz popsid fog villogni és ha még szûz vagy meg elõszõr mentél el vizsgálatra azt mond el neki, mert akkor óvatosabb lesz. Nem mindenki jár vizsgálatra nekem nem egy 30 fölötti ismerõsõm van aki még sosem ment el.
Voltál?
Jól tetted, hogy nõhöz kérted magad, nem lesz semmi baj, majd meglátod.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok. Nõhöz kértem idõpontot ma.
Mennyi idõs vagy? Mindenképpen keress nõi dokit elsõ alkalomra!
A kérdező hozzászólása: hát de hiába.. nem tudok megszólalni bent
Na volt valami?

Csütörtök óta mozgott a brekettem és mára volt időpontom az orvoshoz. Pont a bal elsőn mozgott, levette róla és nem rakott másikat, mivel elfogyott neki. Ha jövőhéten rákérdeznék hogy berakna e egy új brekettet a másik helyére megcsinálná? 17/L

Így most ott virít az az üresség, és csak 6 hét mulva adott időpontot. Most mit csináljak? Nagyon idiótán nézek ki. Adott csekket is, mert ha majd megyek legközelebb akkor drótcsere is lesz. Az SZTK-ba járok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!