Találatok a következő kifejezésre: Ha ma holnap kellene megjönnie (7 db)

Ha ma vagy holnap kellene megjönnie és a hőm eddig 36, 7, 36, 8 volt most pedig 37, 1 akkor megfög jönni vagy már kevés az esély?

Legjobb válasz: Reggel kell mérni. Ha 37 körüli, akkor nem fog megjönni. Milyen a nyákod? Hasad fájdogál?

Reggel kell mérni. Ha 37 körüli, akkor nem fog megjönni. Milyen a nyákod? Hasad fájdogál?
A kérdező hozzászólása: néha szurkál, nem tudommi az a nyák, sûrû fehér váladékom van.
arra gondoltam. Mert ha vizes és tojásfehérje szerû akkor meg fog jönni nagy valószínûséggel.
A kérdező hozzászólása: Nem vizes, hanem sûrû testépoló szerû. Akkor ez jó jel?
Szerintem igen. Nekem 2 nap van hárta, de mindimális folyásom van csak. A mellem fáj nagyon, egyéb tünetem nincs. Szorítok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Megírom, hogy mi lett, én is szurkolok neked, remélem sikerült!! :) )
szia sajna nekem is felugrott és pár napra rá leesett és megis jött pedig teljesen beleéltem már magam.

Szerintetek ha 7-én kellene megjönnie ma vagy holnap már tesztelhetek?

Legjobb válasz: Szia! Ha tudod az együttlét napját, onnan számolj rá 14 napot és ha mára esik, akkor igen.

Szia! Ha tudod az együttlét napját, onnan számolj rá 14 napot és ha mára esik, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: És ma reggel a tesztemen már látszik a második csík :) Igaz, halvány, de ott van, határozottan látszik :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem jött meg tegnap és ma reggelre sem. A melleim feszülnek, és érzékeny a mellbimbóm, kicsit hamarabb elfáradok mint szoktam, de ezen kívül nincsen semmi változás.
A kérdező hozzászólása: Megvárom a holnapot, biztosra szeretnék menni, és majd holnap tesztelek. Már nagyon izgulok :)
Szia!engem is érdekelne :) majd írd meg, ha erre jársz :)
Szia! Teszteltél azóta? Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm mindenkinek a vállaszokat. Nem teszteltem még. Megvárom, hogy ne jöjjön meg :)
Nekem is 7én kellene megjönnie és délelõtt pozitívat teszteltem! :D Szorítok h neked is így legyen!
Szia! Én nemvárt elõtt 4 nappal pozitívat teszteltem délutáni vizeletbõl. (facelle teszttel)
én a helyedben kivárnám, amíg késik. az elsõ babánknál nem vártam én sem és negatív lett. néztem is nagyokat késõbb a nõdokinál, amikor közölte, hogy terhes vagyok. most a másodiknál megvártam, amíg késett 3 napot és akkor teszteltem erõs pozit. persze nem kell 3 napot várnod, de legalább az egy napos késést várd meg, szerintem. jó tanács. 18 hós kislány és 26 hetes pocaklakó kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
mai napra, bocs :)
gratulálok!!! :) ))

Ha csak a mellbimbom érzékeny és fáj ha hozzáérek akkor ez csak menstruácios tünet? Mert itt az olvastam hogy terhesség alatt az egész mell megduzzad és fájhat? ! Amugy ma-holnap kellene nem megjönnie csak e miatt aggodom kicsit, reggel tesztelek

Legjobb válasz: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba,tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk,elõre is köszi

A kérdező hozzászólása: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba, tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk, elõre is köszi
szia. erre tényleg ne alapozz. én az elsõ babámmal enyhe mellbimbóérzékenységet tapasztaltam, sose fájt a mellem terhesség alatt, ettõl függetlenül szuperül ment a szoptatás. Ma viszont detto hasonló tünetek és megjött a mensim :-(, reménykedtem hogy baba van újra. egy tezst többet mond.
nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem és nem is duzzadt meg terhesség alatt szal alkati dolog de biztos van olyan akinek még fáj is
Ugyan úgy fájt az egész mellem mint mielõtt meg kellett jönnie, csak nem jött meg. Semmilyen tünet nem utalt arra hogy terhes vagyok. De sztem itt ahány válasz annyi féle lesz, mivel ez nagyon alkati dolog. Ebbõl nem lehet terhességre következtetni, de kizárni sem lehet azt persze. Drukkolok Neked, tünetekre pedig nem szabad alapozni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat tesztelni reggel fogok elsõ pisibõl, nem akartam ma megcsinálni mert akkor bennem lett volna hogy mi van ha azért negativ mert nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, szoval majd holnap kiderül!
A kérdező hozzászólása: teszteltem, babás vagyok :) és iszonyatosan boldog!!!!
Jajjjjj nagy GRATUUUULLLAAAA!!!!! Boldog babavárást és könnyû szülést :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha 9-én volt tojásfehérjés nyákom, akkor ma vagy holnap kellene megjönnie? Kicsit rendszertelen a ciklusom, azért kérdezem

Legjobb válasz: Ennyibõl ez nem fog kiderülni. Peteéréstõl vérzésig bármikor lehet bármilyen nyáktípus.

Ennyibõl ez nem fog kiderülni. Peteéréstõl vérzésig bármikor lehet bármilyen nyáktípus.
A kérdező hozzászólása: Elötte egy-két napig szúr a petefészkem is onnan tudom, hogy az
Maga a nyák, az még nem tuti peteérés! Illetve nekem már a tüszõrepedés elõtt 3-4 nappal is megjelenik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, eddig nem nagyon figyeltem, de most mondták, hogy peteérés után 13-14 nap, azért kérdeztem
esetben*
A luteális fázis pedig egészséges esetnem 12-16 nap közötti, tehát peteérést követõen ennyi idõn belül jön meg annak, akinek rendszeres a ciklusa. De a Tiéd rendszertelen, mint írod... elsõ
Vagy akkor volt, vagy nem. UH-n látta az orvos? Mert ez az egy a biztos. elsõ
Ha rendszertelen, akkor mibol gondolod, hogy majd mi megmondjuk, mikor jon meg?
A kérdező hozzászólása: Akkor volt peteérés
Én 8 évig mértem a hõmet és figyeltem a nyákomat. Volt, hogy a "hasi szúrka" után 4-5 nappal volt csak a peteérés. Sajnos ezek a dolgok nem pontosak. (Márpedig babaprojektnél pontosnak kell lenni ahhoz, hogy össze jöjjön). Nem bántás tényleg, de amiket érzel/tapasztalsz, az csalóka lehet, néhány napot simán "tévedhet".

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!

Holnap nem kellene megjonnie! Reggel 37 volt a huvelyi hom! Nincs semmilyen folyasom egy koromhegyni nyalkas halvany barnas valami volt a betetemen tegnap egesz nap es ma is. Lehetek babas? Ha holnap nem jon meg szombat reggel tesztelhetek?

Legjobb válasz: igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.

igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.
ha kb akkor jön vmi (vérzés vagy barnás) amikor eredetileg is meg kéne jönnie, akkor nem biztos hogy baba van a dologban. bár semmi sem kizárt. ha holnap nem jön meg rendesen, csinálj reggel tesztet. akkor már biztos eredményt fog mutatni. sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Neke is csak barna folyásom volt, ill. még mindig van. A hõm nekem is 37-37, 1. Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie. Most kedden csináltam tesztet (délben) és pozitív lett. Ma voltunk dokinál és mondta hogy már látszik vmi. Kb 5 hetes. 1 hét múlva kell visszamennem. Remélem te is így vagy most! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Meg kitartok holnapig es remelhetoen szombaton tesztelhetek es pozitiv lesz!!!

Fél éve szedek fogamzásgátlót, pont szilveszterkor kellene megjönnie, ha beveszem ma az utolsó szemet, holnap kezdhetek egy új levéllel?

Most csinálnám ezt el?ször és persze nem rendszeresen.

Legjobb válasz: Ez megengedett. De nem kéne túl sokat!

Ez megengedett. De nem kéne túl sokat!
Elviekben igen, de nagyon fontold meg. Teljesen felborulhat a hormonháztartásod, és annyit nem ér egy buli.
Igen, kezd új csomagot! Ha csak ritkán alkalmazod ezt a módszert, akkor semmi bajod nem lehet! Én is toltam már egy 2x nyaralás miatt és nem volt semmi bajom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!