Találatok a következő kifejezésre: Ha ma holnap kellene (12 db)

Ha csak a mellbimbom érzékeny és fáj ha hozzáérek akkor ez csak menstruácios tünet? Mert itt az olvastam hogy terhesség alatt az egész mell megduzzad és fájhat? ! Amugy ma-holnap kellene nem megjönnie csak e miatt aggodom kicsit, reggel tesztelek

Legjobb válasz: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba,tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk,elõre is köszi

A kérdező hozzászólása: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba, tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk, elõre is köszi
szia. erre tényleg ne alapozz. én az elsõ babámmal enyhe mellbimbóérzékenységet tapasztaltam, sose fájt a mellem terhesség alatt, ettõl függetlenül szuperül ment a szoptatás. Ma viszont detto hasonló tünetek és megjött a mensim :-(, reménykedtem hogy baba van újra. egy tezst többet mond.
nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem és nem is duzzadt meg terhesség alatt szal alkati dolog de biztos van olyan akinek még fáj is
Ugyan úgy fájt az egész mellem mint mielõtt meg kellett jönnie, csak nem jött meg. Semmilyen tünet nem utalt arra hogy terhes vagyok. De sztem itt ahány válasz annyi féle lesz, mivel ez nagyon alkati dolog. Ebbõl nem lehet terhességre következtetni, de kizárni sem lehet azt persze. Drukkolok Neked, tünetekre pedig nem szabad alapozni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat tesztelni reggel fogok elsõ pisibõl, nem akartam ma megcsinálni mert akkor bennem lett volna hogy mi van ha azért negativ mert nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, szoval majd holnap kiderül!
A kérdező hozzászólása: teszteltem, babás vagyok :) és iszonyatosan boldog!!!!
Jajjjjj nagy GRATUUUULLLAAAA!!!!! Boldog babavárást és könnyû szülést :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha nem vagyok terhes és tegnap-ma-holnap meg kellene jönnie, akkor ma mennyinek kellene lenni az átlag hőnek körülbelül?

Legjobb válasz: Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?

Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy rendszeres mérõ, de valahányszor mérem a hõmet mindig 36, 1 vagy 36, 2. Csak most nehezen akar megjönni, gondoltam megmérem. És 37, 1
WOW :O Terhességi tesztet csináltál már? Én megnézném! :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam, de semmi. Egy csík. De most wc-zésnél már mutatkozik valami, hogy megjön valószínû. :( Akkor én nem úgy mûködök, mint az átlag? Fent maradt hõvel jön meg a menstruáció?
Ha nem méred rendszeresen akkor nem lehet rendes választ adni! A lényeg az hogy peteérés elõtt nagyon ingadozhat a hõ, lehet egyik nap 36, 2 aztán másnap meg 36, 8 is!Viszont peteérés után stagnál és fent van!De akinek nagyon alacsony az alaphõje pl 36, 2 annak valószínû a 36, 8 már magasnak számít!De általában mensi elõtt 37 körül mozog a hõ!Ez a normális!Sajnos ez is megtévesztõ!Ha 16 napnál tovább marad fent a hõd akkor baba, ha 14 napig és leesik (akár egy tizedet is) akkor megjön!
Kedves kérdezõ, nekem mensi elõtt egy nappal esik mindig 2 tizedet a hõm, van hogy 37-rõl 36, 8-ra, van hogy 36, 9-rõl 36, 7-re a 2 tized az tuti mensit jelez. De alaphõ alá nekem már csak a 3 cn. körül esik le. Egyébként mikor mértél és hol?
nekem múlthónapban 13. dpo-n leesett 36.8-ról 36.5-re majd megint 0.1-et majd ugyanennyit fel 16.dpo-n meg fel 36.9-re másnap reggel 36.2-re délutánra meg is jött :(

Ma kellene bevegyem a fog. Gátlóm, mármint az 1 hét szünet után. Lesz valami baj, ha csak holnap este veszem be, tehát egy nappal eltolom?

Holnap akarok csinálni egy tesztet,ezért nem akarom elkezdeni..lehet felesleges már.

Legjobb válasz: Szerintem nem legfeljebb pár napot majd várjatok, hogy tuti hasson, ha kell,és majd írd meg holnap mi lett!!!! Mit szeretnél mit mutasson a tesz bogyó mellett?

Szerintem nem legfeljebb pár napot majd várjatok, hogy tuti hasson, ha kell, és majd írd meg holnap mi lett!!!! Mit szeretnél mit mutasson a tesz bogyó mellett?
Ne told el, mert összezavarod a hormonjaidat.
A kérdező hozzászólása: remélem negatív lesz..bár 3 napja fájdogál jobb oldalt lent a hasam, hányingerem is van, szinte egész nap, de még éjjel is..szedtem antibiotikumot pont a hónap közepén és lehet gyengített a gyógyszeren..azért nem akarom bevenni a tabit, ha esetleg terhes vagyok, ne mérgezzem még tovább szegényt..
Az rosszullétek az antibiotikum miatt is lehetnek. Vagy már elõtte is voltak?
A kérdező hozzászólása: Az antibiotikumtól nem volt semmi bajom soha, és már 2 hete nem is szedem, meg annyira nem volt nagy dózis.Egyébként a gyógyszer mellett valaki terhes lesz, annak így megjön a menzesze?
Ha megjött rendesen a menzeszed, nem hiszem, hogy terhes vagy. De persze jobb biztosra menni. Lehet, hogy szüneteltetni kellene a gyógyszert, amíg nem tudod mi van.

Szerintetek ha 7-én kellene megjönnie ma vagy holnap már tesztelhetek?

Legjobb válasz: Szia! Ha tudod az együttlét napját, onnan számolj rá 14 napot és ha mára esik, akkor igen.

Szia! Ha tudod az együttlét napját, onnan számolj rá 14 napot és ha mára esik, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: És ma reggel a tesztemen már látszik a második csík :) Igaz, halvány, de ott van, határozottan látszik :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem jött meg tegnap és ma reggelre sem. A melleim feszülnek, és érzékeny a mellbimbóm, kicsit hamarabb elfáradok mint szoktam, de ezen kívül nincsen semmi változás.
A kérdező hozzászólása: Megvárom a holnapot, biztosra szeretnék menni, és majd holnap tesztelek. Már nagyon izgulok :)
Szia!engem is érdekelne :) majd írd meg, ha erre jársz :)
Szia! Teszteltél azóta? Mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm mindenkinek a vállaszokat. Nem teszteltem még. Megvárom, hogy ne jöjjön meg :)
Nekem is 7én kellene megjönnie és délelõtt pozitívat teszteltem! :D Szorítok h neked is így legyen!
Szia! Én nemvárt elõtt 4 nappal pozitívat teszteltem délutáni vizeletbõl. (facelle teszttel)
én a helyedben kivárnám, amíg késik. az elsõ babánknál nem vártam én sem és negatív lett. néztem is nagyokat késõbb a nõdokinál, amikor közölte, hogy terhes vagyok. most a másodiknál megvártam, amíg késett 3 napot és akkor teszteltem erõs pozit. persze nem kell 3 napot várnod, de legalább az egy napos késést várd meg, szerintem. jó tanács. 18 hós kislány és 26 hetes pocaklakó kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
mai napra, bocs :)
gratulálok!!! :) ))

Ha ma vagy holnap kellene megjönnie és a hőm eddig 36, 7, 36, 8 volt most pedig 37, 1 akkor megfög jönni vagy már kevés az esély?

Legjobb válasz: Reggel kell mérni. Ha 37 körüli, akkor nem fog megjönni. Milyen a nyákod? Hasad fájdogál?

Reggel kell mérni. Ha 37 körüli, akkor nem fog megjönni. Milyen a nyákod? Hasad fájdogál?
A kérdező hozzászólása: néha szurkál, nem tudommi az a nyák, sûrû fehér váladékom van.
arra gondoltam. Mert ha vizes és tojásfehérje szerû akkor meg fog jönni nagy valószínûséggel.
A kérdező hozzászólása: Nem vizes, hanem sûrû testépoló szerû. Akkor ez jó jel?
Szerintem igen. Nekem 2 nap van hárta, de mindimális folyásom van csak. A mellem fáj nagyon, egyéb tünetem nincs. Szorítok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Megírom, hogy mi lett, én is szurkolok neked, remélem sikerült!! :) )
szia sajna nekem is felugrott és pár napra rá leesett és megis jött pedig teljesen beleéltem már magam.

Ha 9-én volt tojásfehérjés nyákom, akkor ma vagy holnap kellene megjönnie? Kicsit rendszertelen a ciklusom, azért kérdezem

Legjobb válasz: Ennyibõl ez nem fog kiderülni. Peteéréstõl vérzésig bármikor lehet bármilyen nyáktípus.

Ennyibõl ez nem fog kiderülni. Peteéréstõl vérzésig bármikor lehet bármilyen nyáktípus.
A kérdező hozzászólása: Elötte egy-két napig szúr a petefészkem is onnan tudom, hogy az
Maga a nyák, az még nem tuti peteérés! Illetve nekem már a tüszõrepedés elõtt 3-4 nappal is megjelenik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, eddig nem nagyon figyeltem, de most mondták, hogy peteérés után 13-14 nap, azért kérdeztem
esetben*
A luteális fázis pedig egészséges esetnem 12-16 nap közötti, tehát peteérést követõen ennyi idõn belül jön meg annak, akinek rendszeres a ciklusa. De a Tiéd rendszertelen, mint írod... elsõ
Vagy akkor volt, vagy nem. UH-n látta az orvos? Mert ez az egy a biztos. elsõ
Ha rendszertelen, akkor mibol gondolod, hogy majd mi megmondjuk, mikor jon meg?
A kérdező hozzászólása: Akkor volt peteérés
Én 8 évig mértem a hõmet és figyeltem a nyákomat. Volt, hogy a "hasi szúrka" után 4-5 nappal volt csak a peteérés. Sajnos ezek a dolgok nem pontosak. (Márpedig babaprojektnél pontosnak kell lenni ahhoz, hogy össze jöjjön). Nem bántás tényleg, de amiket érzel/tapasztalsz, az csalóka lehet, néhány napot simán "tévedhet".

Ha menstruálok mehetek vérvételre? Holnap kellene mennem, de ma megjött a vérzésem.

Legjobb válasz: Utolsó: de igen, vizeletvizsgálatra is mehet, csak elõtte alapos lemosás, törölközés és tampon!

Utolsó: de igen, vizeletvizsgálatra is mehet, csak elõtte alapos lemosás, törölközés és tampon!
persze, mehetsz
természetesen mehetsz!
Vérvételre igen, viszont vizeletvizsgálatra nem.
Nekem sose engedték, mindig visszahívtak, hogy õk nem kockáztatnak, hogy vér kerül a vizeletbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Vérvételre simán mehetsz! :-)
A kérdező hozzászólása: Vért vettek de vizeletet nem lehetett adni!

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!

Holnap nem kellene megjonnie! Reggel 37 volt a huvelyi hom! Nincs semmilyen folyasom egy koromhegyni nyalkas halvany barnas valami volt a betetemen tegnap egesz nap es ma is. Lehetek babas? Ha holnap nem jon meg szombat reggel tesztelhetek?

Legjobb válasz: igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.

igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.
ha kb akkor jön vmi (vérzés vagy barnás) amikor eredetileg is meg kéne jönnie, akkor nem biztos hogy baba van a dologban. bár semmi sem kizárt. ha holnap nem jön meg rendesen, csinálj reggel tesztet. akkor már biztos eredményt fog mutatni. sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Neke is csak barna folyásom volt, ill. még mindig van. A hõm nekem is 37-37, 1. Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie. Most kedden csináltam tesztet (délben) és pozitív lett. Ma voltunk dokinál és mondta hogy már látszik vmi. Kb 5 hetes. 1 hét múlva kell visszamennem. Remélem te is így vagy most! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Meg kitartok holnapig es remelhetoen szombaton tesztelhetek es pozitiv lesz!!!

SOS! Tegnapra nem vartam nem is jott meg ma reggel csinaltam tesztet de a masik csik nagyon halvany, holnapra erosodnie kellene ha ott a baba?

Legjobb válasz: Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula! Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erõsebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erõsödõ csik. Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek. Hidd el erõsödni fog a csik.

Ha látható (halványan is) a 2. csik akkor babás vagy, gratula! Én is ugyan igy voltam, el is keseredtem, hisz alig láttam a 2. csikot.Aztán napról napra erõsebb lett.Igaz én fanatikusan minden nap teszteltem, de igy jól látható az erõsödõ csik. Nyugodj meg, ne stresszeld tul magad, nem jó a kicsinek. Hidd el erõsödni fog a csik.
szerintem még várj pár napot...változó kinek hogy mutatja ki.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem nyáron volt így. Csináltam tesztet és a másik csík halvány volt. Mivel azt mondják a halvány csík is csík örültem, mint állat. Elmentem orvoshoz és mondtam neki, kiírt uh-ra. De ott nem látszódott semmi. (Hogy is látszódott volna, hisz hasi uh-val a korai terhesség nem látszódik) Az javasolta 1hét múlva csináljak megint tesztet. Az negatív lett. De remélem Veled kegyesebb lesz a Sors és nem okoz majd fájdalmat! Nagyon - nagyon szorítok!!!!!:-)
Tesztelj 2-3 naponta. Ha a második csík erõsödni fog, akkor baba. Ha halványulni fog vagy teljesen eltûnik, akkor baba volt, de elment. Az viszont, hogy akármilyen halványan is, de látszik a második csík, azt jelenti, hogy a baba megfogant, beágyazódott és elkezdett HCG hormont termelni. Sajnos a koraterhességeknek igen jelentõs hányada korán megszakad. A terhességi tesztek feltalálása elõtt ezeket az ún. kémiai terhességeket fel sem ismerték, sziplán elkönyvelték annyinak, hogy "késett a vérzés". Drukkolok neked, hogy erõsödjön az a második csík!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!