Találatok a következő kifejezésre: Ha ma holnap (360 db)

Ha mára holnapra nem várom akkor holnap reggel ha tesztelek az már jó?

28-29naposak a ciklusaim 20-21. e körül volt peteérésem. Azokon a napokon és még elötte együtt voltunk a párommal, mellem nagyobb, néha fájdogál a hasam a h?m 37,1-37,2 péntek óta.

Legjobb válasz: Peteérést követõen kb. 15 nap múlva tuti biztos eredményt mutatnak a tesztek (magyarul a beágyazódást követõ 3. napon, ami ugye lehet akár 10-12 nap is). Röviden: szerintem várj még egy-két napot és utána tesztelj! Hajrááá :)))

Peteérést követõen kb. 15 nap múlva tuti biztos eredményt mutatnak a tesztek (magyarul a beágyazódást követõ 3. napon, ami ugye lehet akár 10-12 nap is). Röviden: szerintem várj még egy-két napot és utána tesztelj! Hajrááá :) ))
A kérdező hozzászólása: ma vagyok akkor a 12. napon. Elõzõ hónapban 26. napra jött meg elötte végig 28-29 napra. De ezelötti hónapokban sosem voltak ilyen tüneteim. Veszek tesztet, reggel ellövök egyet ha negatív lesz nem keseredem el mert akkor hétvége felé tesztelek újra.
A kérdező hozzászólása: decemberben mikor babás voltam akkor voltak ilyen tüneteim. Sajnos januárban elment a baba
Kívánom, hogy most minden rendben menjen! A hõd mindenesetre bíztató.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, nem vettem tesztet kibírom még pár napig, meglátjuk mi lesz :)
Szia! Mi újság Veled/Veletek? :) Várom a híreket!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lettem babás :(
Õszintén sajnálom.... :( Majd talán ebben a hónapban, ne add fel!!!!!

Ha ma + volt az ovu tesztem tegnap halvány, akkor ma együtt leszünk az jó, és ha holnap az is jó lessz?

Legjobb válasz: Igen jó. Holnap lehet még erõsebb lesz a csík, ezért érdemes ma is, holnap is, sõt még az elsõ negatív napon is esetleg reggel.

Igen jó. Holnap lehet még erõsebb lesz a csík, ezért érdemes ma is, holnap is, sõt még az elsõ negatív napon is esetleg reggel.

Ha ma volt 1-2 csepp vér a 13. napomon, akkor elég ha tegnap együtt voltunk és holnap együtt leszünk? Vagy inkább legyünk ma is?

Ilyenkor szabadult ki a pete?

Legjobb válasz: ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét,ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét, ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

Xpress.hu-rol ha ma délután rendelek egy filmet akkor az holnapra megjön?

Legjobb válasz: Olyanra gondolok ahol az van írva a szállítható-nál, hogy azonnal. Fontos lenne mert csak holnap lennék otthon. Ha megrendelem ma délután akkor az holnapra elhozzák?

A kérdező hozzászólása: Olyanra gondolok ahol az van írva a szállítható-nál, hogy azonnal. Fontos lenne mert csak holnap lennék otthon. Ha megrendelem ma délután akkor az holnapra elhozzák?
Ha elkészíted akkor már nem lesz baja.
Szagold meg, ha nincs baja, megfõzve sem lesz baja.
Ha már egyszer átesett valami hõkezelésen = sütés-fõzés, akkor attól kezdve az eredeti szavatossági idõt nem kell számontartani. Vagyis, ha fasírozottnak, vagy stefániának szántad, akkor azt ma jó lenne ha megsütnéd, holnap majd csak melegítened kell. Ha valami tölteléket akartál belõle készíteni, és ehhez fõszerekkel együtt párolni, akkor párold puhára és úgy már visszateheted a hûtõdbe.
Ha megcsinálod, nem lesz semmi baja. Egyébként ha veszel így, és nem akarod megcsinálni aznap, fagyaszd le, és akkor megáll a romlási idõ. Mi mindig így szoktuk, illetve inkább nagymamám, de sose lett még senkinek baja tõle:)

Ma volt tüszőrepedésem, de ha ma nem szeretkezünk, csak holnap (mert tegnap voltunk együtt és elvileg ennyi idő minimum kell a spermiumok termelődésének) akkor még meddig leszek fogamzóképes?

Köszi:-)

Legjobb válasz: Hûû nem irigyellek, hogy így kell számolgatnod, hogy teherbe ess. :S Szerintem ha holnap együtt lesztek akkor ugyan annyi esélyed lesz a teherbe esésre mintha ma lennétek együtt.

Hûû nem irigyellek, hogy így kell számolgatnod, hogy teherbe ess. :S Szerintem ha holnap együtt lesztek akkor ugyan annyi esélyed lesz a teherbe esésre mintha ma lennétek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem kell h sajnálj:-) az elsõ bébi egybõl sikerült:-), most meg azért vagyok kiváncsi, mert ismét kisfiúra vágyunk, és azért kellene h minél "Közelebb legyek"a tüszõrepedéshez:-) de amugy most néztem, h a petesejt tüszõrepedéstõl számítva 12-24 óráig megtermékenyithetõ, s ha az elején, lányesélyes, végefelé meg FIÚ, úgyhogy ez a lényeg:-))))
Ha ma volt tüszõrepedésed, akkor holnap már lekéstétek. Te is írtad, hogy max 24 órán át megtermékenyíthetõ, és a tüszõrepedés általában a hajnali órákban van, tehát ma hajnalban volt, szóval ma este együtt kéne legyetek.
És ez nem úgy van, hogy az elején lány, a végén fiú, szóval ez nem a petesejt korán múlik, hanem hogy elõtte mikor volt együttlét. Ha mondjuk ovu elõtt 2 nappal, akkor esélyes a lány, ha pedig pont az ovu napján, akkor fiú.
Ha konkrétan fiút szeretnétek, akkor sztem is ma kéne;). Nyugi, mindig vannak katonák harcra készen:P!
Szia! Én ezt a várakozás dolgot sem értem, mi akkor voltunk együtt mikor jól esett, és bizony volt olyan hogy naponta..és összejött a Minike:) Szóval legyetek együtt, mikor kedvetek tartja, a lényeg úgyis, hogy egészséges legyen, hiszen ha kislány lesz, neki is ugyanúgy fogtok örülni:) 17+3 úgy néz ki kislányos kismami:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:-) persze, a legfontosabb, h egészséges legyen:-) különben is Férjecském szerint "Kisfiúnk már van, legyen Kislány is":-)
A kérdező hozzászólása: POzitív lett a teszt:-) úgy látszik, elsõre sikerült most is , mint anno a Kicsifiúnk:-) hurrá:-)

Ha ma lett pozitív az ovuteszt (2 egyforma erõs csík), akkor ma kell együtt lenni, vagy holnap, amikor már negatív lesz?

Még most teszteltem elõször. Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Amikor jól esik!! Ma is holnap utàn is!! 3 napik is elélnek a kiskatonàk!!!

Amikor jól esik!! Ma is holnap utàn is!! 3 napik is elélnek a kiskatonàk!!!
Mi egymást követõ 3nap egyutt voltunk (két pozi majd a negatívos napon) abban a honapban mikor a baba fogant.
A kérdező hozzászólása: Csak mert ma is erõs pozi lett a teszt. Ma is megpróbáljuk. :) Köszi a válaszokat!

Mit csináljak, ha ma megjött a menstruáció, és holnap strandra akarunk menni?

Az baj, ha ma menstruáltam, és holnap strandra akarunk menni? Lécci írjátok le, hogy az baj-e.

Legjobb válasz: Ha ma menstruálsz, jó eséllyel holnap is fogsz. Ha vízbe szeretnél menni, használj tampont, amit a vízbõl való kijövetelkor rögtön vegyél ki. Ha ismét be szeretnél menni, használj újabb tampont.

Ha ma menstruálsz, jó eséllyel holnap is fogsz. Ha vízbe szeretnél menni, használj tampont, amit a vízbõl való kijövetelkor rögtön vegyél ki. Ha ismét be szeretnél menni, használj újabb tampont.
A kérdező hozzászólása: De ha nincs tamponom, akkor nem is mehetek a vízbe?
Nem. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 12
Akkor lehet, hogy kellemetlen lenne még tampont használnod. Lehet, hogy inkább ki kéne hagynod holnap a strandolást. Beszéld meg az anyukáddal ezt a kérdést! :)
A kérdező hozzászólása: :'( Oké, köszi.
Ne menj. Várd meg, amíg elmúlik.

Hogyan kell csinálni a rakott krumplit? Ma este összeállíthatom, ha csak holnap akarom megsütni? Két személyre mennyi krumpli kell? Mi kell bele, hogy ne legyen száraz?

Azt a változatot keresem amibe tojás és kolbász is kell. Tudom, hogy rengeteg változat van a neten, de én bevált receptre lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: ahány ház annyi szokás : Mi igy szeretjük : 2 vagyunk de mindig 2napra fõzõm mert elég pepecs meló : Ma is õssze rakyhtod és sütheted holnap : 1kg burgonyát héjában megfõzök ha kihült vékony karikákra vágom . 5db tojást megfõzök majd ezt is vékony karikára vágom a kolbászt is. A kolbászt addig sütöm amig kinem engedi a zsirját a jénai kivajazom : krumplit lerakom sózóm ,borsozom,erre teszem a tojást + a kolbászt : Ha elkészült ez a réteg besamel mártást teszek rá ,amibe szerecsen diót ,és a Igy lesütött kolbász zsirját keverem : Igy rétegzem az utolsó réteg krumpli : ha maradt még fött krumplim akkor az és erre teszem a tejfölt amibe zuzott fokhagymát és törött paprikát keverek : Ha nem maradt fött krumplim akkor nyers burgonyát reszelek rá a nagy lyukú sajt reszelõvel ez nagyon finom ropogosra sül a tetjén..

ahány ház annyi szokás : Mi igy szeretjük : 2 vagyunk de mindig 2napra fõzõm mert elég pepecs meló : Ma is õssze rakyhtod és sütheted holnap : 1kg burgonyát héjában megfõzök ha kihült vékony karikákra vágom . 5db tojást megfõzök majd ezt is vékony karikára vágom a kolbászt is. A kolbászt addig sütöm amig kinem engedi a zsirját a jénai kivajazom : krumplit lerakom sózóm , borsozom, erre teszem a tojást + a kolbászt : Ha elkészült ez a réteg besamel mártást teszek rá , amibe szerecsen diót , és a Igy lesütött kolbász zsirját keverem : Igy rétegzem az utolsó réteg krumpli : ha maradt még fött krumplim akkor az és erre teszem a tejfölt amibe zuzott fokhagymát és törött paprikát keverek : Ha nem maradt fött krumplim akkor nyers burgonyát reszelek rá a nagy lyukú sajt reszelõvel ez nagyon finom ropogosra sül a tetjén..
Kedves Kérdezõ! Ha innen nem tudsz választani, akkor nem is akarsz rakott krumplit fõzni.))) Mind kiváló recept, árnyalatnyi egyediséggel, de hát innen szép a fõzés. Csak bátran, váltott lovakkal!!))
szerintem ezt frissen csináld. Én nem recept szerint szoktam ezt megcsinálni. Jó sok krumplit meghámozok olyan 10 12 db szerintem elég két fõre de ez attól függ hogy mekkorák a krumplik és milyen méretû tepsiben vagy tálban sütöd. A lényeg hogy vastagabb karikákra kell vágni majd megfõzöd, a tojést is megfõzöd külön. Ha midnen megvan akkor legalulra rakhatsz vöröshagymát karikára felszelve után jöhet a krumpliréteg utána tojás kolbász és újra krumpliréteg . tetejére mehet tejföl és rá sajt . persze közben sózd és borsozd a réteget egy picit. Szeirntem olaj nem kell alá mert a kolbászból kisül a zsír. És nem kell sokáig sütni hisz már minden meg van fõzve, kivéve a kolbász ha olyat veszel. Szóval ha szépen a sajt is megpirult akkor már készen van , én így szoktam
A krumplit héjában megfõzöm. Megfõzöm a tojást is. A kolbászt felszeletelem, A tepsit kizsírozom. Csak a zsír jó, mert annak van szaftja és a kolbászból kisülõ zsírral elegyedik. Hagyma stb, nem kell bele. A tepsibe rakok egy sor vastagabb karikára szeletelt krumplit, rá a karikára vágott tojást, kolbászt, újra tojást és végén megint krumplit. A tetejére sok házi tejfölt, vagy ha nincs, fõzõtejszínt teszek. Ezzel átsül az egész, és finom szaftja lesz. A bolti tejföl nem jó, mert csak összeáll a krumpli tetején.
Próbáld ki ezt, egy kicsit eltér a hagyományostól , de finom. http://www.nosalty.hu/recept/rakott-krumpli-zalai-modra
én héjában megfõzöm a krumplit, majd felszeletelem. a kolbászt megsütöm karikára vágva. a tojások a krumplival együtt megfõnek. egy zsírozott jénaiba terítek egy sor karikára vágott krumplit, meglocsolom a kolbászzsírral és elterítek egy sor kolbászt. erre egy sor karikára vágott tojás, majd megint krumpli és így tovább. krumpli szokott felül lenni. persze közben sózom is. tetejére jó vastagon tejföl, amit megszórok egy kis szitált zsemlemorzsával. a sütõbe tolva aranybarnára sütöm. kettõnknek 5-6 közepes krumpliból, 4 tojásból és egy szál jó házikolbászból szoktam készíteni.
Szerintem nyugodtan megcsinálhatod elõzõ este, aztán másnap csak sütni kell, én csináltam már így és semmi baja nem lett. Én is héjában megfõzöm a krumplit, meg egy másik edényben a tojást, megpucolom, karikázom, meg a kolbászt is. Néha paradicsomot is vágok bele, és olykor hagymakarikákkal bélelem ki a tálat. Tejfölt sóval, borssal fûszerezem, esetleg nyomok bele pár gerezd fokhagymát. Én vajjal szoktam kikenni egy jénait: krumpli, tojás, kolbász, tejföl, ezt egymás után míg el nem fogy. A tetejére krumpli, tejföl és ha van, sajt kerül.

Hogyha ma elmúlt a menstruációm, már csak egy gyon kevés barna van / ami szerintem holnapra el is mulik / akkor lehetséges az hogy holnap ha strandra megyek a vizben még fog jönni vér ha ma egéaz nap nek. Vagy akkor már nem valószinü? !

Legjobb válasz: Szia! Megint az elsõ vagyok. Ha csak úgy veszed észre a folyást, ha megtörlöd a puncid, akkor se lehet tampon nélkül vízbe menni, mert nagy a fertõzésveszély.

Szia! Megint az elsõ vagyok. Ha csak úgy veszed észre a folyást, ha megtörlöd a puncid, akkor se lehet tampon nélkül vízbe menni, mert nagy a fertõzésveszély.
Rendszeres már a menstruációd? Hány éves vagy? Ha már se vér, de barna folyás nincs, akkor nyugodtan mehetsz strandra.
Nincs mit! :) Minden jót Neked! :) Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm elsõ:D nagyon remélem hogy eltudok menni(:
Szia! :) Megint az elsõ vagyok. Ha már semmi folyásod nem lesz akkor sem ha törlöd a puncidat, akkor nyugodtan fürödhetsz tampon nélkül! :)
A kérdező hozzászólása: De az a furcsa hogy aamikor reggel elõször voltam wc .n akkor semmi nem volt . És hogyha holnap reggelre már úgyse lesz hogy kitörlöm..akkor biztonságos ?
A kérdező hozzászólása: És hogyha lesz az baj ?:| Mivel amúgy nem folyik.
Szia! :) Ha holnap akarsz menni strandra, akkor már lehet, hogy akkor se lesz semmi barna ha megtörlöd a puncid. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: 12 vagyok..és nem rendszeres . De se a pisi se a betét nem véres..amikor kitörlöm.akkor.meg olyan a papir..: oo
A kérdező hozzászólása: Köszi:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!