Találatok a következő kifejezésre: Ha ma halványan 2 csík volt (2 db)

Ha ma délután halványan 2 csík volt az ovulációs tesztemen, akkor már biztos, hogy 1-2 napon belül peteérésem lesz?

Legjobb válasz: Csináld tovább a tesztelést! Normál esetben megfog érkezni a sötétebb tesztcsík, de én például 12 napja tesztelek, és még mindig csak halvány az ovuteszt, ami sajna negatív. :(

Csináld tovább a tesztelést! Normál esetben megfog érkezni a sötétebb tesztcsík, de én például 12 napja tesztelek, és még mindig csak halvány az ovuteszt, ami sajna negatív. :(
Nekem pl. nem volt meg a hasznalati utasitas szerinti igazi poz., azaz nem volt egyszer sem erosebb a teszt csik a kontrollnal, max. egyformat sikerult produkalnom. De biztos, h ez is poz. volt, mert baba lett abban a ciklusban :) Nekem pont ennel a babas ciklusnal volt cn. 12-n halvany csik, cn. 13-on egyforma, majd 14-en ismet halvany. Es baba lett :) Sok sikert!
Elõzõ válaszolónak: Ez simán lehetett, mert csak akkor negatyv, ha nincs rajta tesztcsík, vagy halványabb mint a kontrollcsík. Ha ugyanolyan színûek, akkor az pozitívat jelent! Gratulálok a kis Utódhoz!
SZIA NEKEM IS AZ EGYIK NAGYON VASTAG VOLT, A MÁSIK MEG NAGYON HALVÁNY....ÉS BABA LETT BELÕLE:) )))) EGY 28HETES KISMAMA:) ) SZÓVAL REMÉLEM NÁLATOK IS BABA LESZ:) ))
Szia!Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm és remélem igazad van.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy mikor nem jött meg? Én nagyon érdekes eset vagyok. 1 hónap kimaradt. Junius 15-én volt meg utoljára és a héten derült ki hogy terhes vagyok. Nagyon drukkolok neked hogy legalább 1, 5 évig ne jöjjön meg. :)
Remélem, hogy babás vagy, de napközben mindig emelkedik a hõ.Ha van baba, ha nincs...
Gratulálok. :) Te mikorra nem vártad? Én is így vagyok, de nem merek tesztelni. Én csak csütörtökre nem várom. Remélem válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: Még kérnem kell idõpontot, de szerintem jövõhéten.
Gratulálok!Ez tök jó, mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Nem birtam ki és csináltam tesztet . pozitív lett . :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én is csütörtökön tesztelek újra. Majd ird meg légyszi mi lett az eredmény , de remélem babásak vagyunk:)
Nekem is hasonló. Reggel 5-kor 36, 9 volt, most 37, 5. Remélem mindketten babásak vagyunk. Nagyon drukkolok mindkettõnknek. Nekem is volt már 1 halvány pozitív tesztem, de most már megvárom csütörtökön a nemvártat a következõ teszttel, ha még lesz értelme. :)
Szerintem baba van a dologban, ha terhes vagy hõemelkedés napközben is van(nekem volt), úgyhogy jó jel!Gratulálok!
Az esti hõd azonban nem utal semmire.
Utsó vagyok. Nagyon-nagyon gratulálok. :) Rremélem nekem is ilyen szerencsém lesz. :) Ha nem jön meg addig, akkor reggel tesztelek. Majd írd meg mi volt az orvosnál, nagyon kiváncsi vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!