Találatok a következő kifejezésre: Ha ma halványan 2 (9 db)

28 naposak a ciklusaim, a 11. en kaptam choragont. Szerintetek ha ma, a 24. napon az LH teszten még halványan sem jelenik meg 2 csík akkor tuti nincs baba? (jóstesztelést akartam elkezdeni, de nincs rajta halvány 2. csík sem)

Legjobb válasz: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

A kérdező hozzászólása: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

Ha ma délután halványan 2 csík volt az ovulációs tesztemen, akkor már biztos, hogy 1-2 napon belül peteérésem lesz?

Legjobb válasz: Csináld tovább a tesztelést! Normál esetben megfog érkezni a sötétebb tesztcsík, de én például 12 napja tesztelek, és még mindig csak halvány az ovuteszt, ami sajna negatív. :(

Csináld tovább a tesztelést! Normál esetben megfog érkezni a sötétebb tesztcsík, de én például 12 napja tesztelek, és még mindig csak halvány az ovuteszt, ami sajna negatív. :(
Nekem pl. nem volt meg a hasznalati utasitas szerinti igazi poz., azaz nem volt egyszer sem erosebb a teszt csik a kontrollnal, max. egyformat sikerult produkalnom. De biztos, h ez is poz. volt, mert baba lett abban a ciklusban :) Nekem pont ennel a babas ciklusnal volt cn. 12-n halvany csik, cn. 13-on egyforma, majd 14-en ismet halvany. Es baba lett :) Sok sikert!
Elõzõ válaszolónak: Ez simán lehetett, mert csak akkor negatyv, ha nincs rajta tesztcsík, vagy halványabb mint a kontrollcsík. Ha ugyanolyan színûek, akkor az pozitívat jelent! Gratulálok a kis Utódhoz!
SZIA NEKEM IS AZ EGYIK NAGYON VASTAG VOLT, A MÁSIK MEG NAGYON HALVÁNY....ÉS BABA LETT BELÕLE:) )))) EGY 28HETES KISMAMA:) ) SZÓVAL REMÉLEM NÁLATOK IS BABA LESZ:) ))

A terhességi teszt halvány pozitiv lett mult hét csütörtökön. Ma (NEM) kellene megjönnie! 2 hete görcsölök. Baj ha ma jelentkezett vérzés? Eddig gyenge.

2 hete szúrkáló érzés van a melleimben,hányingerem van,bár ritkán.Szurkáló érzés van a hasamban alul,de ez a görcs most er?s!És a vérzés????Baj???

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, h. a szédülés, hányinger attól van, h. már nagyon szeretnél babát és idegeskedsz attól, h. megjön vagy nem. De ha ma vérezni kezdtél és ma lenne az ideje is, akkor sajnos most nem sikerült. Sokszor elõfordul olyan, h. annyira szeretne vki babát, h. beképzeli a tüneteket, én is jártam már így. Próbálj ne ilyen görcsös lenni. Sok sikert!

Elképzelhetõ, h. a szédülés, hányinger attól van, h. már nagyon szeretnél babát és idegeskedsz attól, h. megjön vagy nem. De ha ma vérezni kezdtél és ma lenne az ideje is, akkor sajnos most nem sikerült. Sokszor elõfordul olyan, h. annyira szeretne vki babát, h. beképzeli a tüneteket, én is jártam már így. Próbálj ne ilyen görcsös lenni. Sok sikert!
Csináltál már azóta tesztet??? amióta poz lett? ??? nagyon fontos lenne, mert ha terhes vagy és most görcsösen vérzel akkor val.színû baj van csinálj tesztet de sûrgõsen!!!!!!
:-(( Nagyon sajnálom, de ne add fel! Vagyis, tudod mit, add fel, akkor jön a baba. :-)
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap este orvosnál, mert nagyon magas lázam volt, s azt mondta, hogy korai terhesség lehetett.A teszt bennt is pozitiv volt, de már ....Ráadásul egy 45 mm-s cisztát talált, ami állitolag áttudja vágni a ter.tesztet.Feladom!!! Köszönöm a segítséget.
Egy hete is korai lenne, fõleg hogy 2 hete görcsölget. Két hét= 14 nap, azaz a peteérés ideje. Egyébként írja hogy a mostani tesztje negatív lett... De ne keseredj el, bár tudom, hogy mindannyian hónapról hónapra azt tesszük amikor megjön. :-(
Nem 2 hete, hanem egy hete lett neki halvány +, írta is, hogy múlt csütörtökön.
Állj. Ha 2 hete volt a pozitív teszt és ma kéne megjönnie, akkor 14 napja még csak peteérésed volt, azaz akkor tévedett a teszt. Hacsak nem az elõzõ hónapban fogant a baba. De a peteérést követõen kell 14 nap hogy felérjen a sejtecske és beágyazódjon, nameg hogy elkezdje a szervezeted a hcg-t termelni.
Szerintem a legjobb lenne egy orvost felkeresni megnézne ultrahangon bár lehet babát még nem lát ha van de ha valami baj van azt észreveszi!Remélem nincs baj és baba van a dologban!jó egézséget!
A 2. vagyok. Esetleg várj még reggelig és ha még mindig ugyanígy érzed magad, csinálj a reggeli vizeletbõl tesztet és ha pozitív, hívd fel az orvosod, fõleg, ha vérzel a + teszt mellett.
A kérdező hozzászólása: Most csináltam 2 perccel ezelött és negativ.Viszont a pg 53-as mikroszkopon akkorák a páfrányok még mindig.Sûrûn megyek pisilni, szédelgek, fõleg ma nagyon, s egyfolytában aludnék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Bár ugy lenne!!!

Tegnap halvány pozitív teszt majd, ma nagyon halvány pozitív egyik sem reggeli első vizeletből, ha nincs baba a 2. csík nem is látható, vagy akkor is észrevehető?

Legjobb válasz: A barátnõdé ilyesmi? Nekem ez elsõ pisibõl van! Tehát neki erõsebb lett volna elsõbõl, mint az enyém, ha így néz ki napközbenibõl! Amúgy gratulálok Neki!! :)

http://kepfeltoltes.hu/view/120430/P4195285_www.kepfeltoltes.. Nekem ilyen volt 5-hetesen szóval biztosan egészen aprócska még a kis ember :) )
Majd ird meg ha van kedved , hogy mizu ?:)
A pozitív teszt, az egy pozitív teszt. Tökmindegy, "melyik pisibõl"......
Szívesen!! De azért még halkan örüljenek!!! Remélem minden rendben lesz!!
A barátnõdé ilyesmi? Nekem ez elsõ pisibõl van! Tehát neki erõsebb lett volna elsõbõl, mint az enyém, ha így néz ki napközbenibõl! Amúgy gratulálok Neki!! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, ma reggeli pisibõl is nagyon halvány lett a 2. csík barátnõmnek, gondolom még 2-3 hetes lehet csak azért ennyire halvány.
Gratu
A kérdező hozzászólása: köszönöm és gratulálok jó egészséget nektek barátnõmé is pont ilyen volt habár a mai picit halványabb, megyek szólok is neki, hogy örülhetnek, köszönöm szia
Ha nem lennél terhes akkor nem jött volna ki a második csík halványan!!! Gratulálok!! Jó egészséget hozzá.
A kérdező hozzászólása: de jó, megköszönöm :D
Elsõ vagyok! Ha gondolod felrakom az én halvány csíkos tesztem, aki most 31 hetes pocaklakó! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ igen nagyon jó hír a barátnõmnek aki már 3-éve próbálkozik párjával a kistesóért és végre sikerült nekik, nem tudtuk, hogy lehet-e nagyon halvány csík vagy sem nem mertünk örülni, de most már boldogok lehetnek és én keresztanya lehetek :D
Ha nem lenne baba, nem látnál halvány csíkot sem!!! A hcg hormont jelzi a teszt, aminek a szintje akkor emelkedik meg, ha baba van a dologban!! Ez most jó hír Neked? :) Remélem igen!

Ma reggeli tesztemen, nagyon halványan látom a 2. csíkot? De igaz ha fényre viszem, akkor jobban?

A szellemcsík is rózsaszín? vagy milyen a halvány csík? A halvány csíkot látod ha leteszed az asztalra, vagy fényre kell vinni?

Legjobb válasz: a szellemcsík színtelen. ha neked halványan is de színes, akkor gratulálok!!

a szellemcsík színtelen. ha neked halványan is de színes, akkor gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem hogy tényleg baba van. Azért pár nap múlva újra tesztelek.

Ma 1 hete, hogy késik, a tesztem halvány pozitív lett, ebből lehet még baba? Ha 2 nap mulva tesztelek, akkor annak erősebbnek kell lennie? Vagy 3 nap mulva csináljak?

vagy lehet álpozitív?

Legjobb válasz: Halvány pozi is pozitív :) Gratulálok!! Teszel fel képet a tesztrõl?

Halvány pozi is pozitív :) Gratulálok!! Teszel fel képet a tesztrõl?
szerintem ez negatív...illetve nem látom a színét hogy rózsaszínes lenne
2 nap múlva csinálj még egyet, azon szerintem már erõsebb lesz a 2. csík :)
A kérdező hozzászólása: Értem, akkor 2 nap mulva tesztelek. Ez szellemcsíknak minõsül?
Én értem amit mondasz..sajnos nekem is volt ilyen..ez negatívnak számít..a csíkod az szürke..és ezért látod negatívba is
Szia igen, az szellemcsík..csak azért szólok, hogy ne éld bele magad!!! Amúgy a gabrielekrõl általános tapasztalat, hogy késõbb mutatják a babát.Vegyél egy másik fajtájút, 20-as érzékenységût, vagy 10-est(bár az sem olyan biztos).Mondjuk gravi-hcg-t Medilabot felejtsd el..azzal is sok a negatív tapasztalat.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam negatívba, és ott is látszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, eddig még ilyen se volt, csak fehér, de nekem a gabriel az elõzõ terhességemet is mutatta, szombaton minden kiderül, egyépbként sem élem magam bele, 12. hétig még bármi lehet.
Szerintem is van ott egy csik. :) Tesztelj par nap mulva is, sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de még kétkedve fogadom. De azért mégegyszer köszönöm
gratula mégegyszer! Sok egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: Remélem! Majd megpróbálom, és megírom!
Pár óra múlva szerintem ezen is erõsebb lesz a csík. Legalábbis nekem ilyen volt, néhány óra múlva meg már jól kivehetõ. 2 nap múlva meg már rögtön szép erõs.
Ez bizony halvány de pozitiv!!!!Gratulálok!!!!Boldog baba várást és sok egészséget nektek!Egyébként szerinzem 2 nap múlva szép erös két csikos teszted lesz ha tesztelsz!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/101014/DSCF1908_www.kepfeltoltes.hu_...
Attól, hogy pár napja még negatív volt, lehetsz terhes! Akkor még nem volt annyi hcg a szervezetedben, hogy kimutassa! :D Küldd a képet! :D
A kérdező hozzászólása: Persze, majd készítek képet, csak kint maradt a fényképezõ a kocsiba, de mindjárt kimegyek érte. Azért gondoltam, hogy nincs mert már teszteltem korábban, és az negatív volt, és már annyit csalódtam ebbe az 1 hétben. :(
Ha késik és pozitívat mutat, hogy ne lehetne baba??? Lehet azért halvány, mert késõbb volt péd. 2 nap és tuti szép erõs pozitív lesz! Gratula!
sztem felesleges még egyet csinálni. nekem még mindig megvan a halvány csíkos tesztem.. a lányom 8éves :D

Ha a menstruáció előtt 2 nappal végzett terhességi teszt halvány csíkot mutatott (2. vonal), ma reggel meg semmit (ugyanolyan teszttel végeztem), mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia! Ez engem is érdekelne, mert én is hasonló cipõben járok, csak én már menstruáció után vagyok jópár nappal! Mindegyik tesztet reggeli vizeletbõl csináltad?

Szia! Ez engem is érdekelne, mert én is hasonló cipõben járok, csak én már menstruáció után vagyok jópár nappal! Mindegyik tesztet reggeli vizeletbõl csináltad?
A Garbrielrõl, Lillyrõl, Clearblue-ról mondják, hogy megbízhatóak. De szerintem is várd meg a mensi elmaradását, mert mint az elõzõ válaszoló is írta, egy korai "volt" terhességet is kimutat.
Végülis ha belegondoltok 12 hete van a szervezetnek eldöntetni, hogy megtartja e a babát, vagy sem. Ha egyszer pozitív volt, arra tényleg azt mondják, hogy ott baba is van, mert különben nem lenne HCG hormon termelés! Vagy már a fene tudja! Vannak érdekes dolgok! Kitartás mindenkinek!
2.válaszoló vagyok.én nem mensi elõtt csináltam!!!
Az a baj ezekkel a nem várt menstruáció elõtt csinált tesztekkel, hogy azt a terhességet is kimutatják, ami még lehet hogy a késõbbiek folyamán elmegy... Remélem veled nem ez történt! Szerintem várj még pár napot és tesztelj újból!!!!
Velem is ugyanez történt! Pozitív medi-lab, majd pár nap után megjött... :-((
A kérdező hozzászólása: Én is a medi-labbal csináltam
sziasztok, nekem 2 tesztem lett halvány csíkos!annyira boldog voltam!mindenki azt írta, halvány csík is csík!!!/medi-labot csináltam/de nem volt baba.azt hittem nem élem túl!!!
A kérdező hozzászólása: Igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, venni fogok többfajta tesztet is.
Vásárolj egyet gyogyszrertárban éás azzal is probáld ki!Ha annak az eredménye sem megnyugtató számodra akkor orvoshoz fordulj!
A kérdező hozzászólása: hát már 2 nap van a nemvártig inkább kivárom, mert 10 én irta a dokim hogy akkor kell teszteljek megvárom ... ha meg addig megjön..
Sok sikert a babucihoz:-)Én a 14.dpo-n teszteltem és kimutatta!Elõbb másik kérdésnél láttam a görbéd..nagyon jó eddig!!!Hajrá!
Bocsi, de, ha arra a kérdésre gondolsz utolsó válaszoló, ami úgy kezdõdik, hogy "Lehet "szebb" a görbe..." Akkor ezt a kérdést más tette fel, mint a mostani kérdezõ!
Pedig a görbe nekem tökre egyformának tûnik...
A kérdező hozzászólása: én nem tettem fel egy görbét sem.
Nekem is szellemcsíkos volt a teszveszes teszt anno többször is. Az sajnos negatív. Ha sasolni kell, az már rég nem jó... Amikor pozitív, akkor a teszveszes is pozitív lesz, és nem fogsz kételkedni, hidd el! :)
szia, Mi lett végül, van baba a pocidban?Kérlek írj
Vajon lett baba?
Szia!Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm és remélem igazad van.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy mikor nem jött meg? Én nagyon érdekes eset vagyok. 1 hónap kimaradt. Junius 15-én volt meg utoljára és a héten derült ki hogy terhes vagyok. Nagyon drukkolok neked hogy legalább 1, 5 évig ne jöjjön meg. :)
Remélem, hogy babás vagy, de napközben mindig emelkedik a hõ.Ha van baba, ha nincs...
Gratulálok. :) Te mikorra nem vártad? Én is így vagyok, de nem merek tesztelni. Én csak csütörtökre nem várom. Remélem válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: Még kérnem kell idõpontot, de szerintem jövõhéten.
Gratulálok!Ez tök jó, mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Nem birtam ki és csináltam tesztet . pozitív lett . :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én is csütörtökön tesztelek újra. Majd ird meg légyszi mi lett az eredmény , de remélem babásak vagyunk:)
Nekem is hasonló. Reggel 5-kor 36, 9 volt, most 37, 5. Remélem mindketten babásak vagyunk. Nagyon drukkolok mindkettõnknek. Nekem is volt már 1 halvány pozitív tesztem, de most már megvárom csütörtökön a nemvártat a következõ teszttel, ha még lesz értelme. :)
Szerintem baba van a dologban, ha terhes vagy hõemelkedés napközben is van(nekem volt), úgyhogy jó jel!Gratulálok!
Az esti hõd azonban nem utal semmire.
Utsó vagyok. Nagyon-nagyon gratulálok. :) Rremélem nekem is ilyen szerencsém lesz. :) Ha nem jön meg addig, akkor reggel tesztelek. Majd írd meg mi volt az orvosnál, nagyon kiváncsi vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!