Találatok a következő kifejezésre: Ha ma halványan (47 db)

Lehet baba, ha ma teszteltem nagyon halványan, de pirosat, viszont semmi mellfeszülés, a hasamalja görcsölget mintha megjönne és a gyomrom reggelenként liftezik?

Ma kellett volna elvileg megjönnie!

Legjobb válasz: Ha ma jött volna meg, akkor ha terhes vagy, ami ugye valószínû mégha halvány is volt a csík, még nagyon az elején vagy. A tüneteket kb. 1-2 vagy akár három hét múlva fogod megérezni. Egyébként az alhasi görcsök, "minta megjönne" utalhat terhességre is.

Ha ma jött volna meg, akkor ha terhes vagy, ami ugye valószínû mégha halvány is volt a csík, még nagyon az elején vagy. A tüneteket kb. 1-2 vagy akár három hét múlva fogod megérezni. Egyébként az alhasi görcsök, "minta megjönne" utalhat terhességre is.
Nálam is görcsölgetéssel járt az elején a terhesség, bár a gyomrom semmit nem jelzett. Az elsõ három-négy hónapban azt hittem, hogy elmegy a baba, mert a menszesz idején görcsölgettem, pont, mint mielõtt megjön. Szóval könnyen lehet baba, de azért nézd meg pár nap múlva újra, mielõtt UH-ra mennél.

A terhességi teszt halvány pozitiv lett mult hét csütörtökön. Ma (NEM) kellene megjönnie! 2 hete görcsölök. Baj ha ma jelentkezett vérzés? Eddig gyenge.

2 hete szúrkáló érzés van a melleimben,hányingerem van,bár ritkán.Szurkáló érzés van a hasamban alul,de ez a görcs most er?s!És a vérzés????Baj???

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, h. a szédülés, hányinger attól van, h. már nagyon szeretnél babát és idegeskedsz attól, h. megjön vagy nem. De ha ma vérezni kezdtél és ma lenne az ideje is, akkor sajnos most nem sikerült. Sokszor elõfordul olyan, h. annyira szeretne vki babát, h. beképzeli a tüneteket, én is jártam már így. Próbálj ne ilyen görcsös lenni. Sok sikert!

Elképzelhetõ, h. a szédülés, hányinger attól van, h. már nagyon szeretnél babát és idegeskedsz attól, h. megjön vagy nem. De ha ma vérezni kezdtél és ma lenne az ideje is, akkor sajnos most nem sikerült. Sokszor elõfordul olyan, h. annyira szeretne vki babát, h. beképzeli a tüneteket, én is jártam már így. Próbálj ne ilyen görcsös lenni. Sok sikert!
Csináltál már azóta tesztet??? amióta poz lett? ??? nagyon fontos lenne, mert ha terhes vagy és most görcsösen vérzel akkor val.színû baj van csinálj tesztet de sûrgõsen!!!!!!
:-(( Nagyon sajnálom, de ne add fel! Vagyis, tudod mit, add fel, akkor jön a baba. :-)
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap este orvosnál, mert nagyon magas lázam volt, s azt mondta, hogy korai terhesség lehetett.A teszt bennt is pozitiv volt, de már ....Ráadásul egy 45 mm-s cisztát talált, ami állitolag áttudja vágni a ter.tesztet.Feladom!!! Köszönöm a segítséget.
Egy hete is korai lenne, fõleg hogy 2 hete görcsölget. Két hét= 14 nap, azaz a peteérés ideje. Egyébként írja hogy a mostani tesztje negatív lett... De ne keseredj el, bár tudom, hogy mindannyian hónapról hónapra azt tesszük amikor megjön. :-(
Nem 2 hete, hanem egy hete lett neki halvány +, írta is, hogy múlt csütörtökön.
Állj. Ha 2 hete volt a pozitív teszt és ma kéne megjönnie, akkor 14 napja még csak peteérésed volt, azaz akkor tévedett a teszt. Hacsak nem az elõzõ hónapban fogant a baba. De a peteérést követõen kell 14 nap hogy felérjen a sejtecske és beágyazódjon, nameg hogy elkezdje a szervezeted a hcg-t termelni.
Szerintem a legjobb lenne egy orvost felkeresni megnézne ultrahangon bár lehet babát még nem lát ha van de ha valami baj van azt észreveszi!Remélem nincs baj és baba van a dologban!jó egézséget!
A 2. vagyok. Esetleg várj még reggelig és ha még mindig ugyanígy érzed magad, csinálj a reggeli vizeletbõl tesztet és ha pozitív, hívd fel az orvosod, fõleg, ha vérzel a + teszt mellett.
A kérdező hozzászólása: Most csináltam 2 perccel ezelött és negativ.Viszont a pg 53-as mikroszkopon akkorák a páfrányok még mindig.Sûrûn megyek pisilni, szédelgek, fõleg ma nagyon, s egyfolytában aludnék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Bár ugy lenne!!!

28 naposak a ciklusaim, a 11. en kaptam choragont. Szerintetek ha ma, a 24. napon az LH teszten még halványan sem jelenik meg 2 csík akkor tuti nincs baba? (jóstesztelést akartam elkezdeni, de nincs rajta halvány 2. csík sem)

Legjobb válasz: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

A kérdező hozzászólása: Köszi, de félre értettél. Az LH teszt nem terhességi teszt, hanem ovu teszt és jóstesztelésre használják, amikor a terhességi teszt még nem mutat semmit. Az ovu teszten a nemvárt elõtt erõsödnek a csíkok, ha baba van. A kérdést azért tettem fel, mert nekem nincs mi erõsödjön, meg se jelenik a 2. csík és érdeklõdtem, hogy aki jóstesztelt annak hogy volt.

Ha ma + volt az ovu tesztem tegnap halvány, akkor ma együtt leszünk az jó, és ha holnap az is jó lessz?

Legjobb válasz: Igen jó. Holnap lehet még erõsebb lesz a csík, ezért érdemes ma is, holnap is, sõt még az elsõ negatív napon is esetleg reggel.

Igen jó. Holnap lehet még erõsebb lesz a csík, ezért érdemes ma is, holnap is, sõt még az elsõ negatív napon is esetleg reggel.

Ha ma délután halványan 2 csík volt az ovulációs tesztemen, akkor már biztos, hogy 1-2 napon belül peteérésem lesz?

Legjobb válasz: Csináld tovább a tesztelést! Normál esetben megfog érkezni a sötétebb tesztcsík, de én például 12 napja tesztelek, és még mindig csak halvány az ovuteszt, ami sajna negatív. :(

Csináld tovább a tesztelést! Normál esetben megfog érkezni a sötétebb tesztcsík, de én például 12 napja tesztelek, és még mindig csak halvány az ovuteszt, ami sajna negatív. :(
Nekem pl. nem volt meg a hasznalati utasitas szerinti igazi poz., azaz nem volt egyszer sem erosebb a teszt csik a kontrollnal, max. egyformat sikerult produkalnom. De biztos, h ez is poz. volt, mert baba lett abban a ciklusban :) Nekem pont ennel a babas ciklusnal volt cn. 12-n halvany csik, cn. 13-on egyforma, majd 14-en ismet halvany. Es baba lett :) Sok sikert!
Elõzõ válaszolónak: Ez simán lehetett, mert csak akkor negatyv, ha nincs rajta tesztcsík, vagy halványabb mint a kontrollcsík. Ha ugyanolyan színûek, akkor az pozitívat jelent! Gratulálok a kis Utódhoz!
SZIA NEKEM IS AZ EGYIK NAGYON VASTAG VOLT, A MÁSIK MEG NAGYON HALVÁNY....ÉS BABA LETT BELÕLE:) )))) EGY 28HETES KISMAMA:) ) SZÓVAL REMÉLEM NÁLATOK IS BABA LESZ:) ))

Ha hétfőn halvány csikos lett a teszt, meg előtte csütörtökön is, ma pedig már nincs halvány csík, akkor nincs baba ugye?

Legjobb válasz: egyébként egy hete késik.és a mai tesztõl nagyon boldogtalan lettem!!!

A kérdező hozzászólása: egyébként egy hete késik.és a mai tesztõl nagyon boldogtalan lettem!!!
A kérdező hozzászólása: szia az nem baj, állitólag nagyon sokak pecsételnek.engem már a tesztek borítanak ki!!!lehetséges hogy ami másnak ki mutatja, az nekem nem???már teljesen ki vagyok!!!legalább te légy nyugodt, ha már én nem!!!szerintem menj dokihoz, az a biztos, mostmár alig várom a hétfõt, és irány a doki!még mielõtt megõrülök!
Én szintén ebbe a cipõbe járok. Egy hete késik, de van egy nagyo nagyon kevés barna folyásom. Az baj? Tesztet még nem mertem csinálni.
ne aggódj bisztosan babd lesz. elõzõ válaszoló.
én nemis mertem csinálni tesztet én inkább a dokit választottam.
A kérdező hozzászólása: és neked pozitív lett a teszted?
na a hõd nem terhességre utal, de ettõl még lehetsz terhes ne keseredj el. örülj mert már 1 hete késik. szerintem menj el orvoshoz. én is oda készülõk, mert nekem 3 hete késik, és én a tesztbe nem úgy bízom.
A kérdező hozzászólása: 36, 2 a hõm.de sajnos nem tudom hogy ez mit jelent!jót????
Menj el dokihoz
Szia, én is így vagyok. Csütörtökön két tesztem is halvány lett, ma pedig semmit sem mutatott.kedden kellet volna megjönnie, hozzá teszem késni sosem szokott , a melleim majd leszakadnak és a derék fajásom is elmaradt.Csak remélem hogy egy újabb bébi.
szerintem babad lesz. 2 tesz pozirív 1 negatív akkor a kettõnek kell hinni, meg amenzid késésének. De kiváncsi lennék hogy most menyi a hõd. mérd már meg lecci.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, és a reményt amit kaptam:-)
szia! én is igy voltam mint te most 20 hetes terhes vagyok és szerintem babád lessz.
menj el és vegyél egy harmadik féle tesztet...annyi fajta van...és remélem pozítiv lesz! szorítok!!

Ha ma délután volt egy halványka + tesztem reggel ugyanaz a fajta erősebb lehet, ha valóban van baba?

Legjobb válasz: Téves negatívot mutathat a teszt, de téves pozitívat nem. Ha azt mutatja, hogy pozitív akkor az pozitív. Én a helyedben azért csinálnék még egy tesztet, de nagyon nagy a valószínûsége, hogy terhes vagy.

Téves negatívot mutathat a teszt, de téves pozitívat nem. Ha azt mutatja, hogy pozitív akkor az pozitív. Én a helyedben azért csinálnék még egy tesztet, de nagyon nagy a valószínûsége, hogy terhes vagy.
Jól mondja az elsõ. HA ott a 2 csík akkor ott baba van. Nekünk is tök halvány volt.
Baba bizony! Nekem is halvány volt 2, 5 évvel ezelõtt is és most is :) ! Gratula!

Ma halvány pozitívat teszteltem, 1 nappal a nem várt előtt. Szúrkálnak a jobb és a bal oldalon is, ugye ez nem ikerterhességre utal? Ha nem történik változás, mikor jön el az idő orvoshoz menni?

Legjobb válasz: Az ikerterhességet ebbõl nem lehet kikövetkeztetni! Ha nem jön meg, és + marad, akkor olyan 6-8 hetesen érdemes elmenni! Az utolsó menstruációdtól számolva! Sok sikert, és gratulálok! 31 hkm

Az ikerterhességet ebbõl nem lehet kikövetkeztetni! Ha nem jön meg, és + marad, akkor olyan 6-8 hetesen érdemes elmenni! Az utolsó menstruációdtól számolva! Sok sikert, és gratulálok! 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, remélem minden rendben lesz, és végre örülhetünk :)
Gratulálok! Ikerterhességre nem lehet ebbõl következtetni, csak uh-n látják majd. Nekem is szurkált mindenhol, mind a két terhességemnél. Ha amúgy nincs panasz, elég 2 hét múlva menni elõször orvoshoz. Minden jót és sok boldogságot! 2 kicsi lány anyukája
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a lányokhoz :) Még nem élem bele magam nagyon, de izgulok, hogy semmi probléma se legyen...
Az ikerterhességre sokkal inkább utalhat egy nagyon erõsen pozi teszt, a magasabb hormonszint miatt, de az még szintén nem jelent semmit.

Ha ma teszteltem halvány pozitívat és szept.26-án jött meg utoljára, akkor szerintetek mennyi idõ múlva menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Pár nap múlva tesztelj még egyet és utána elmehetsz szerintem. 6-7 hetesen már láthatnak szívmûködést.

Pár nap múlva tesztelj még egyet és utána elmehetsz szerintem. 6-7 hetesen már láthatnak szívmûködést.
Ha szeptember 26.-án volt meg utoljára, akkor már hét hetesnek kellene lenned a héten, szóval bármikor mehetnél már dokihoz. Viszont ha ma is még csak halvány pozitívat teszteltél, akkor iszonyat késõn lehetett a peteérésed, szóval várj még legalább egy hetet. Gondolom már késik egy ideje a menzeszed. Eddig végig nagatívat teszteltél?
Az én dokim azt szereti, ha 8-10 hetesen megyek elõször. De 6-7 hetesnél elõbb nem érdemes igazán, kivéve ha esetleg volt már vetélésed, vagy van valami más problémád.
Ezen a héten leszel 7 hetes, mehetsz dokihoz nyugodtan, õ úgyis megkérdezi, mikor volt az utolsó mensid.
Én elmennék már, mert már nagyon erõs pozitívat kellett volna tesztelned. Eddig nem teszteltél? Tünetek vannak?
Nekem is szept 27 jött meg legutobb, s a kövnek okt végén kellett volna. Várt mensi elött 2 nappal már csináltam tesztet, mert vmit éreztem.. pozi lett halványan.. rá 1 hétre megint, kétcsikos teszt, másnap megint 2csikos. Én még nem voltam dokinál, jövöhéten tervezek. Én sem tudom hogy mikor lát már valamit a doki, ezért olvasgatok, s látom egy cipöben járunk :)
szia én szept 30 ra nem vártam, de még nem mentem dokihoz, majd 1-2 hét múlva... várj amíg szerintem betöltöd a 7-8 hetet
sziasztok, nekem Október 8-án volt meg utoljára és November 1-én pozitívat teszteltem. A nem várt elõtt 2 nappal. Még én se tudom mikor menjek dokihoz . Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Szóval nálam az van, hogy eddig negatívat teszteltem, mert mostanában 40-46 naposak a ciklusaim, ugyanis májusig szoptattam és még nem állt vissza a "régi" rend.Az elsõ babámnál is 2 hét késés után lett pozitív.Majd jövõhéten kérek akkor egy idõpontot a rá következõ hétre, holnap pedig tesztelek, hogy erõsebb lett-e.Remélem tényleg pozi, félek, mert nagyon halvány a második csík.

Szülés után 10 hónappal ha ma nagyon nagyon halvány pozi a teszt, holnap reggel erősebb lesz?

Menzeszem még nincs, azért kezdtem el gyanakodni mert elkezdtem barnázni nagyon minimálisan, pár napig tartott! A teszt nem reggeli első vizeletből csináltam.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül lesz erõsebb. Terveztétek a babát vagy becsúszott?

Nem feltétlenül lesz erõsebb. Terveztétek a babát vagy becsúszott?
Hát holnap még nem feltétlenül lesz erõsebb. Jobb lenne ha holnapután ismételnéd, mert 2 nap alatt viszont már termelõdik annyi hcg, hogy erõsebb legyen a teszten a csík.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk kis tesót :) Köszönöm az eddigi válaszokat
várj 2 napot és reggelibõl tesztelj annak már erösödnie kell.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!