Találatok a következő kifejezésre: Ha ma előtt egy (10 db)

Nagyon szánalmas ha ma-a születésnapomon-egyedül ülök a gép előtt, az asztalon egy bögre teával és a gyakori kérdések "családi kapcsolatok" témakörében válaszogatok a kérdésekre?

Legjobb válasz: Attól függ.. Ha meg akarsz felelni valami külsõ elvárásnak, ami szerint a szülinapot egy 24 órás mulatsággal kell egybekötni, minden bizonnyal szánalmasnak tûnhetsz. Boldog születésnapot!

Attól függ.. Ha meg akarsz felelni valami külsõ elvárásnak, ami szerint a szülinapot egy 24 órás mulatsággal kell egybekötni, minden bizonnyal szánalmasnak tûnhetsz. Boldog születésnapot!
Nem annyira... Én egy bögre forralt borral ünneplek magamnak, a gyerekem és a férjem már alszik, de az ünnep alkalmából mi jól összevesztünk. Azt hiszem, ez szánalmasabb...
15 évesen elõtted az élet. Sok-sok jót kívánok. Lesz jobb és rosszabb is. BUÉK
Boldog születésnapot! Én majdnem ugyanezt csináltam, csak a gép elõtt ülve tanultam. Nem éreztem magam rosszul miatta. Se buli, se torta, se semmi. Úgy volt, h ajándék se lesz, de aztán mégis kaptam sok-sok teát ^^
Kedves Kérdezõ, Boldog születésnapot! A többieknek pedig, akárkik is legyenek, mindenkinek Boldogabb Új Évet, mindenkinek erõvel és reménnyel teli 2011-et!!!! Nem vagyunk egyedül, még ha csak itt a Gyakori Kérdéseken is. Fel a fejjel, és elõre a jövõbe!
A kérdező hozzászólása: Neked is ma van a születésnapod? Különben nem 15 éves vagyok..
Még öt perc és itt az újév! Gondoljunk egymásra és a szebb jövõre!!!!!!BUÉK! Mindenkinek!
Boldog szülinapot! Én is egyedül vagyok a kutyáimmal .A párommal összevesztem , mert fontosabb neki a barátaival való bulizás mint én!
Sztem nem. Legalább segítesz vkinek :) . Én is itt ülök a gép elõtt sósperecet eszegetve, háttérben HS7... mondjuk kicsit el vagyok kenõdve, mert az összes igen jó barátom hazament vidékre szilveszterezni (ugyan pesti haverok hívtak, de diszkóba nem akarok menni, nem bírom azt a zenét töményen meg a tömeget sem, és olyan emberek hívtak meg, akikkel amúgy sem szívesen mennék bulizni).
Hát ha nem is szánalmas, mindenesetre rendhagyó:D Én nem tudnám(akarnám) itthon tölteni a szilvesztert, de te tudod:) Beteg vagy? Vagy miért nem mentél bulizni? Mindenesetre boldog születésnapot így utólag is, és B.Ú.É.K:)
relatív. nekem is ez a program már egy jóideje, születésnapomon is ezt csináltam, karácsonykor is. én azért jobban örülnék ha változna a helyzet, de szánalmasnak nem gondolnám. szilveszterkor sem mentem sehová, nem foglalkoztam idén az "ünnepekkel". majd ha fordul a kocka akkor lehet még elég boldog karácsonyom-szilveszterem-születésnapom. van úgy, hogy az embernek rossz idõszaka van. 23f
Én Szilveszterkor soha nem megyek sehová. Van néhány élményem, az aluljáróban petárdával focizó rendkívül jól szórakozó emberkékrõl, vagy az autóból felém hajított petárdákról, köszönöm szépen, nekem ennyi elég. Õk a szánalmasak, nem én. Én inkább itthon maradok és vigyázok a kutyáimra, aztán megpróbálom megtalálni annak a sok kóbor kutyának a gazdáját, akikkel hamarosan találkozni fogok lépten nyomon az utcán. Amúgy én baromi jól éreztem magam tegnap, csináltam finom sütiket, Apukám fõzött, kicsit csatatér volt a konyha, tanulgattam kicsit az olaszt, mert végre volt rá egy kis idõm, aztán megnéztünk egy nagyon jó filmet, amit elõre mi választottunk ki. Igaz, a legizgalmasabb résznél félbehagytuk egy fél órára, mert éjfél lett és koccintottunk, aztán meg a petárdázások alatt 3 kutya ült az ölemben egyszerre... De mindezzel együtt nagyon jó kis nap volt.
No gyerekek több érettségrõl tettetek tanúbizonyságot, mint sok nagykorú. Én a kötelezõ "ereszd el a hajam, vár a detoxikáló" stílusú év végi bulizót tartom szánalmasnak! Mi lesz más a naptári napon kívül? No jó az adó és az áremelések, de az más tészta... Így utólag is boldog születésnapot :)
Boldog szuletesnapot!:) szerintem nem vagy szanalmas:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, és mindenkinek, akinek a 2010-es év maga volt a rémálom, és most padlón van, egy sokkal sikeresebb és örömtelibb 2011-es évet kívánok! 15/F! Nálam dettó ugyanez.Hívtak, de nem mentem, most meg itthon "élvezem" az estémet.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! ( a szenilis vénhölg :) :) :) )Bocsi, hogy elsõkörben lemaradt!
A kérdező hozzászólása: :S Olyan rossz ez a mai nap...úgyérzem, hogy most csaptak össze a hullámok a fejem felett..
jaj drágám, boldog, boldog, boldog születésnapot, kívánjuk, h. legyen még sok ilyen szép napod !!!!! puszit is küldök neked, és ezt énekeltem :) ne légy szomi :)
Egyáltalán nem szánalmas! Én is itt ülök, a férjem alszik, a tévében nincs semmi jó! Boldog születésnapot kívánok neked! Ja és fél óra múlva ünnepelem súlyos autóbalesetem 36. évfordulóját, amit soha nem tudok elfelejteni.
Boldog szülinapot és BÚÉK!
Gondolj arra, kedves kérdezõ, hogy innen szép gyõzni! Innen már csak felfele mehetsz, ennél már csak jobb és szebb lehet az újév. BÚÉK mindenkinek!
Isten éltessen sokáig! Egyáltalán nem szánalmas, kellenek ilyen rendhagyó szülinapok is. Nekem olyan fura most itthon egyedül a kisbabámmal, semmi szilveszteri hangulat nincs, pedig azért készültem. Én nagyon nagy bulizós voltam a baba megérkezéséig, nem volt hétvége, hogy itthon ültem volna. Rengeteg haver, ismerõs, akik mára eltûntek, a szûk kis baráti köröm meg vidéken mulat egy bérelt házban. Azért fáj a szívem rendesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkine, és nektek is kellemes otthoni újévezést!
egyáltalán nem szánalmas az szerintem szánalmasabb hogy én el sem mentem bulizni pedig hívtak csak lemondtam és most itthon ülök 15/F
Nekem is fáj a szívem, hogy itthon [email protected] a rezet...
Nagyon-nagyon BUÉK mindenkinek. A Duna TV mûsora elég jó sztem. És a a legrosszabbtól is van még lejjebb. Sajnos. Éjfél után próbáljunk aludni. Mégegyszer BUÉK
Ki mondja meg, hogy mi a szánalmas, és miért higgyünk neki?! Hülyeség ez az egész. Vannak emberek, akik szerint meg az a szánalmas, hogy egy füstös szórakozóhelyen rázod magad neonfényben, vizezett sörrel a kezedben, miközben hatalmi harcot folytatsz néhány másik sráccal egy lány kegyeiért. Amúgy meg törekedj arra, hogy kihozd a pillanatból a maximumot: élvezd a teádat, és válaszolgass a kérdésekre. Boldog szülinapot, és B.ú.é.k.!
egyeltalán nem gáz...vannak akik totál részegen töltik a szülinapukat, vannak, akik mittomén kirándulni mennek, de SENKI SEM EGYFORMA, ha te úgy érzed magad jól, és épp nincs kedved elmenni sehova, csak bent lenni a szobádban, egy jó teával, és netezni, akkor csináld azt..én nem nagyon vagyok az az eljárós, bulizgatós típus, volt már, h szülinapomon kiránduli voltam(najó rokonok elvittek lengyelországba, tök jó volt:) ), volt, h barátnõkkel sétáltunk meg ökörködtünk, de nem egyszer volt, (okt.végi vagyok, sokszor rossz az idõ olyankor), hogy otthon a szobámban voltam, néztem a kedvenc filmemet, ettem a kedvenc kajámat, és nem éreztem egy cseppet sem hülyén magam, mert akkor éppen az esett jól..szval ha jól esik, ne gondold, h baj van ezzel, h otthon vagy...ha meg nem esik jól, akkor gondolkodj, mit csinálnál szívesen(ami meg is valósítható) és hajrá! Boldog szülinapot!20/L

Van egy fiú aki nekem tetszik es szerintem en is neki. Ma tart egy bulit a haverjaival es en is meg lettem hivva de nem altala. Szerintetek megmondjam a buli elott valahogy hogy megyek vagy legyen meglepetes? Nem lenne jobb ha szamit rám?

Legjobb válasz: hát én megmondanám valahogy. hogy xy meghívott, de mégis az õ bulija, ok-e, hogy megyek. vagy valami. sztem nem lehet csak úgy beállítani. de mondjuk én extrém udvarias vagyok.

hát én megmondanám valahogy. hogy xy meghívott, de mégis az õ bulija, ok-e, hogy megyek. vagy valami. sztem nem lehet csak úgy beállítani. de mondjuk én extrém udvarias vagyok.
Ha biztosan tudod hogy örülne ha mennél akkor szerintem nem.kell szólnod. De ha egy pici kétség is van benned akkor kérdezd azért meg....ez mégis az õ bulija ahogy az elõttem levõ ember mondta:)

Ha ma megyek beiratkozni kresz-re akkor még belefér a vizsga sulikezdés előtt? Meddig tart egy ilyen tanfolyam?

Legjobb válasz: Én hétvégi oktatára jártam, ez 4 hétvégén volt + 5. akalom (hétköznap) a vizsga. Ha esetleg ilyenre mész, akkor nem biztos, h suliig meglesz. S persze attól is függ, hogy hanyadikra sikerül majd a vizsga!!

Én hétvégi oktatára jártam, ez 4 hétvégén volt + 5. akalom (hétköznap) a vizsga. Ha esetleg ilyenre mész, akkor nem biztos, h suliig meglesz. S persze attól is függ, hogy hanyadikra sikerül majd a vizsga!!
A kérdező hozzászólása: köszi
40 órás. Attól függ milyen ütemben csinálják. Ilyenkor nyáron intenzivek vannak, szal bele fog férni addig, nekem 3 hetes volt anno.
Sikerült végigcsinálnod a jogsit? Sok sikert!

Hogy érzi magát a babátok csupaszon? Ma levettem fürdés előtt egy fél órával a pelust, hát szegénykém meg volt ijedve. Gondoltam jobb ha egy kicsit szellőzik a feneke.

Legjobb válasz: Kismanóm imádja 4,5 hós.Mekkora a babád?A nagyon pici babák nem szeretnek meztelen lenni.Mi kb.1 hós kortól szeretünk pelus nélkül.

Kismanóm imádja 4, 5 hós.Mekkora a babád?A nagyon pici babák nem szeretnek meztelen lenni.Mi kb.1 hós kortól szeretünk pelus nélkül.
:D Mi belepisiltünk a saját fülünkbe. :) Nagyon szeretünk csupaszkodni, fürcsi elõtt mindig mesztelenkedünk, nagyon élvezi. A fürdés is nagy kedvenc, és csak az öltözködésnél szokott eltörni a mécses. De ott rendszerint.....(5 hós kisfiú) :)
az enyém nagyon imádja, fürdés elõtt mindig pucérkodunk egy kicsit:D 5, 5 hós kisfiú
3 hós 3 hetes es 3 napos a bébim. imad pucér lenni, nagyokat nevet, amikor nevetni kezd, a ferjem mar menekul, mert tudja, hogy most le fog pisilni valakit (fiú) (osztott már áldást a dokinak, védõnõnek, mindenkinek, nekünk, sõt, azt is élvezi, hogy a saját szájába tud pisilni :D) (fürdéskor meg a vízbe :)
A kérdező hozzászólása: 4 és fél hos a baba.ma volt elöször csupaszon fél óráig.lehet még furi neki.köszi a válszokat.
Én egy pelust (textil) teritettem rá, ha csupasz volt ackis hasára, igy nem érezte meztelennek magát, egy idõ utàn már az sem kellett. Nálunk ez vált be.

Ha ma (mensi előtt egy nappal) a Lilly teszt nem mutatta ki, akkor holnap a One Step kimutathatja, ha esetleg terhes vagyok?

Nagyon türelmetlen vagyok...

Legjobb válasz: Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:)Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)

Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:) Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor szerda reggel tesztelek :) )))
Ismét én:) )Inkább várj péntekig, biztos ami biztos:) És ha negativ akkor rá két napra csinálj másikat!Drukkkk:) )

Vasárnap múlt el a mensesem. Tegnap barna folyásom volt. Ma szúrkál a petefészkem. Mitől lehet? Ha megjött a mensim, godolom terhes nem lehetek? Mensi előtt egy két nappal is együttvoltunk.

Elég érdekesen is jött meg.El?z? szombaton kis vérzés.Maj hétf?n barna.Szerdán kis vérzés és csütörtökön jött meg azt mondhatom rendesen.

Legjobb válasz: Hát mikor a fiaimmal voltam terhes,nekem is megvolt,csak nem figyeltem mennyi meg hogyan.Késõbb kiderült,hogy babát várok!Nem gondoltam volna én se!Csinálj 1 tesztet hétvégén a reggeli vizeletbõl!

Hát mikor a fiaimmal voltam terhes, nekem is megvolt, csak nem figyeltem mennyi meg hogyan.Késõbb kiderült, hogy babát várok!Nem gondoltam volna én se!Csinálj 1 tesztet hétvégén a reggeli vizeletbõl!
Nálam hajnali fél háromkor volt egy nagy hasmenés, teljesen kitisztultam, még aznap meg is szültem.
Én még csak a 30. hétben vagyok, de tök gyakran van hasmenésem, és amikor nem f***sok, akkor is tök lágy a székletem és naponta 2x is menni kel, holott régebben meg a terhesség elején olyan szorulásom volt, hogy napokig nem is bírtam kakilni. Normális ez?
Hat nalam meg pont az ellenkezöje van.Eleg ritkan jön ram a kakilhatnek es akkor is alig birom kinyomni (majdnem hogy meg kell szülnöm)olyan kemeny es nagy.BOCS, de maskepp hogy fogalmazzam meg.;)De különben szerintem sincs mar sok hatra a kerdezönek.
Ez a f__tam, nagyon jó:) Komolyan rég nevettem ekkorát:) Ma tiszta nyûg voltam a front miatt, de most hangosan nevettem:) A kérdésre viszont sajnos nem tudok válaszolni, de ezt muszály volt megírnom:) Ha esetleg úgy alakul, könnyû, gyors szülést kívánok! 39 hetes km
És vajon otthon vagy még, kedves kérdezõ? Elvileg már fájásokkal :) ?
Kérdezõnk, hol vagy? Nincs komment??? Szerintem... akkor... ez annak a jele volt... (Utólagos diagnózis a legbiztosabb. (-:) Veled vagyok!!!
Szia! Nálam ez már 1hete megy, és egyben vagyunk még. Semmi jel, görcs, se jósló, se nyákdugó, se arctorzulás. Nst sem mutat még hajlandóságot sem hogy szülni fogok. Szeptember 30-ra vagyok kiírva.
A kérdező hozzászólása: Vagyok még kedveseim sajna. Köszi a válaszokat. Mondjuk már a szám is akkor, amintha szilikonnal nyomtam volna tele, úgyhogy csak nincs már messze. Könnyû szülést nektek!
A kérdező hozzászólása: Amúgy ez a sokszor megyek WCre és hígabb a széklet, ez nekem is megy egy ideje. Csak ez egy olyan hirtelen jött 1X-i f**ás volt, azán gondoltam hátha. :)

Jövő hét szombatra nem várom. Voltak furi tüneteim (alhasi és derék fájás), és elmentem ma a dokihoz végül, mert féltem, hogy felfázás. Milyennek kell lennie a méhnyálkahártyának egy héttel a menszi előtt ha nem várom?

Lehet egy kis hugyuti gyulladásom, hétf?n mennem kell laborba. Továbbá a bal petefészkemben van 2 db cysta. Az egyik 2.5 cm, a másik 1,5 cm. Rákérdeztem, hogy milyen a méhnyálkahártyám, és azt válaszolta rá, hogy: "Vastag, vastag, mint amilyennek lennie kell menszesz el?tt". Akkor ezek szerint nem vagyok babás :(

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy milyennek kell lenni elötte.ha nem vagy terhes tuti vékony mert a méhnyálkahártya leválik és az löködik ki menzi formájában..ha terhes vagy akkor nagyon vastag..nekem 5 hetesen irtozatosan vastag:Dvárj még egy kicsit..csak mert az elsö gyerekem ciszta mellett fogant .és 6 hos terhes voltam vele amikor felszivodott..ugyhogy csak türelem.hátha nem jön meg..bár amikor cisztám volt már 2,5 hos terhes voltam a lányommal..addig menzisztem

azt nem tudom hogy milyennek kell lenni elötte.ha nem vagy terhes tuti vékony mert a méhnyálkahártya leválik és az löködik ki menzi formájában..ha terhes vagy akkor nagyon vastag..nekem 5 hetesen irtozatosan vastag:Dvárj még egy kicsit..csak mert az elsö gyerekem ciszta mellett fogant .és 6 hos terhes voltam vele amikor felszivodott..ugyhogy csak türelem.hátha nem jön meg..bár amikor cisztám volt már 2, 5 hos terhes voltam a lányommal..addig menzisztem
Mensi elõtt is vastag, hiszen azért vastag, hogy biztosítsa a beágyazódást, ha nem történik meg akkor elvékonyodik és levállik. De kívánom neked hogy maradjon jó vastag, és furakodjon oda be a babókád! :)

Mensi előtt vagyok kb. egy héttel, tegnap barna folt a bugyin, ma már semmi. Ha nem baba akkor mitől lehet ez? Hormonprobléma esetleg? Teszt nega

Legjobb válasz: Beágyazódás? Az is járhat pecsételõs vérzéssel. Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani. Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..

Beágyazódás? Az is járhat pecsételõs vérzéssel. Elég kevés az infó ahhoz, hogy erre lehessen valamit mondani. Ha esetleg most ágyazódott be, akkor a teszt is felesleges volt..
én úgy tudom hogy a progihiány barnázása menstruációig kitart.. ha nem tart ki addig akkor az inkább beágyazódásos vérzés lehet így a vége felé. de ha hosszabbak a ciklusaid akkor én inkább egy késõi peteérésre tippelnék az esetedben, remélem voltatok együtt és akkor ha nem jön meg, 14 nap múlva tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Igen, elképzelhetõ, hogy alacsony progi szint...nem tudom. A hormonleletemen nemrég 88 volt a progi szintem a 21. napon. De lehet, hogy valamiért most kevesebb.
bocsánat progeszteron. Elõzõ voltam...
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna. Nekem ugyanez volt ez elmúlt két hónapban (sajna nem lett belõle baba), és egyre több helyen olvasom, hogy ez hormonprobléma lehet (alacsony prolaktin szint). Ami miatt vagy nem jön össze a baba vagy vetélés is lehet. Emiatt eléggé beparáztam és gondolkozom hogy elmennék orvoshoz, mert semmiképpen nem akarnám elveszíteni. Vagy lehet hogy csak felnagyítom? 4 hónapja próbálkozunk... Aki okosabb az írjon, én is kíváncsi lennék...
A kérdező hozzászólása: Ha 28 napra számolok akkor holnap kéne megjönnie! Akkor is korai beágyazódásnak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot. :) 32-35 naposak a ciklusaim. Tehát kb még egy hét van. Rettenetesen fáj a mellem is. Már két éve próbálkozunk....
hááát beágyazódásnak korai, peteérésnek kései... hány naposak a ciklusaid?
simán lehet baba még! tesztelj pár nap múlva megint, drukkolok
A kérdező hozzászólása: Gondolod? Akkor még reménykedem. De a múlthónapban is ez volt és nem volt baba....ilyen még soha nem volt idáig csak múlt hónapban és most...
A kérdező hozzászólása: köszönöm frászkarikaborsó! :) Hát, nagyon csodálkoznék, ha baba lenne...

Barátnőm ma érettségizik, amikor végez, jó meglepetés lenne, ha egy szál vörös rózsával várnám a sulija előtt? : )

Legjobb válasz: Szerintem igen *.* :) biztos, hogy nagyon örülne neki ;) sajna manapság nagyon kevés az ilyen romantikus srác... maradj meg ilyennek :D

Szerintem igen *.* :) biztos, hogy nagyon örülne neki ;) sajna manapság nagyon kevés az ilyen romantikus srác... maradj meg ilyennek :D
Na vittél neki?:) )
Fõleg akkor ha meghúzták és nem sikerült neki.
Ne keverd már a szezont a fazonnal. Hagyd békén.
Még szép hogy igen! :) Figyeld majd az osztálytársai képét milyen lesz az irigységtõl! :) Amúgy tök rendes tõled szerintem!!!
ha õ is tud róla hogy õ a barátnõd, akkor valószínû örülni fog neki.
3. ! Mivel ma van péntek, erre a hétre vége van az érettséginek, és maximum már csak 1 választott tárgyból lesz érettségije jövõ héten vagy 2 hét múlva, de az is lehet hogy a mai nappal már végzett az írásbelikkel..szóbeli meg júniusban van és még a jó kislányok is max 1-2 hetet tanulgatnak rá, szóval nem értem miféle vizsgákra kéne itt koncentrálni :DD:
Hagyd inkább tanulni és a vizsgákra koncentrálni -.-
Aha, jóféle ötlet:) Esetleg még menjetek el valahova:P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Igen, vittem és nagyon örült neki. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!