Találatok a következő kifejezésre: Ha ma előtt (39 db)

Pg53 mikroszkópom csak 1 napig volt páfrányos, valami csoda folytán épp aznap amikorra a Ciklus.hu is húzta a pé-t. Pé előtt nem tudtunk együtt lenni. Ha ma már megint krumplit mutat a mikroszkóp, ma esti együttlétből tuti nem sikerülhet?

Legjobb válasz: Hát õszintén, kicsi az esély. A petesejt ugye 12-24 órát életképes csak. De ezek a mikroszkópok sokat tévednek,szóval mindenképpen legyetek együtt!

Hát õszintén, kicsi az esély. A petesejt ugye 12-24 órát életképes csak. De ezek a mikroszkópok sokat tévednek, szóval mindenképpen legyetek együtt!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ. Azért kérdezem csak, mert itt aztán olvasok mindent.. Van aki szerint az 1. páfrányos nap a tuti, de van aki azt írja, hogy a páfrány után reped csak meg a tüszõ.. Másfél év után az ember már kapaszkodik minden szóba.. :)

Ha ma jött meg a menzeszem, és elég rendszertelen, mikor ovu teszteljek? Adhatok a megérzéseimre? Ovu elött is legyünk együtt vagy csak ovu napján? Mikor a legideálisabb?

Legjobb válasz: Biztos le leszek pontozva, de.... sokan akár mensturációkor is terhesek lesznek, persze ez ritka, de ha úgy vesszük, akkor ne így álljatok neki, mikor kéne csinálni.... szerintem úgy a legkevesebb az esélye a terhességnek. Nézd meg a sok nemkívánt terhességet, hányszor olvasni olyanokról, na õk nem görcsöltek rá, nem néztek ovulációt stb mégis terhesek lettek, sokan évekig hiába próbálkoznak és nem sikerül, feladják és aztán mégis jön a baba. Nem ez az általános, de valahol ezek igaz dolgok. Amúgy én is néztem ovulációt, mert a dokim sem volt biztos abban, hgoy van-e egyáltalán, mert nagyon elhúzódó és 2 havonta jött meg. de mégis sikerült :) és viszonylag hamar. De ha ennyire tudományos akarsz lenni, akkor úgy 3 naponta érdemes, mert addig termelõdik elegendõ sperma.

Biztos le leszek pontozva, de.... sokan akár mensturációkor is terhesek lesznek, persze ez ritka, de ha úgy vesszük, akkor ne így álljatok neki, mikor kéne csinálni.... szerintem úgy a legkevesebb az esélye a terhességnek. Nézd meg a sok nemkívánt terhességet, hányszor olvasni olyanokról, na õk nem görcsöltek rá, nem néztek ovulációt stb mégis terhesek lettek, sokan évekig hiába próbálkoznak és nem sikerül, feladják és aztán mégis jön a baba. Nem ez az általános, de valahol ezek igaz dolgok. Amúgy én is néztem ovulációt, mert a dokim sem volt biztos abban, hgoy van-e egyáltalán, mert nagyon elhúzódó és 2 havonta jött meg. de mégis sikerült :) és viszonylag hamar. De ha ennyire tudományos akarsz lenni, akkor úgy 3 naponta érdemes, mert addig termelõdik elegendõ sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem vagy lepontozva..:) Igazából nagyon rá stresszelek a dolgokra, bár ez a kilencedik hónapja , hogy nem sikerül. Az ovu jeleit megérzem, eddig kevés sikerrel jártam. Ma reggel, rózsaszínes folyásom volt, fájt a hasam, de nem olyan erõs a vérzésem, mint pl. mult hónapban. Mit tegyek hogy be segitsek a dolgoknak? Van valami tea, vagy készítmény ami befolyásolja a teherbeesést, vagy megkönnyítí?
Illetve írtad, hogy nagyon rá vagy görcsölve, hát próbálj ne görcsölni, tudom nehéz :) !!!! de valahogy úgy fogd fel, hogy ezt nem te irányítod, ez tényleg a természeten múlik, nem olyan, mint meg akarok nézni egy filmet a tv-ben és bekapcsolom :) hanem majd egyszercsak összejön a baba. Tegyetek meg mindent, rendszeresen szexeljetek, de ne azért mert ovu van. a spermák több napig életképesek, lehet mikor már érzed az ovut, mire találkoznak a katonák :) már késõ. Bár nem tudom mennyi idõs vagy lehet egy nõgyógyászati vizsgálat sem ártana, fölösleges várni, hátha valami probléma van odabent, nem feltétlenül komoly, de lehet kell egy kis rásegítés, akkor minek hónapokig várni, de az is lehet, hogy a párodnál van gond. Én biztos el mennék a helyedben dokihoz, max 1-2 hónapot várnék.
Nem nekem szóltak a válaszok, de én is köszönöm. Ugyanúgy vagyok, mint a kérdezõ, nálunk is a 9. hónapnál tartunk és semmi. Elvileg egészségesek vagyunk, már van egy gyerekünk, aki 5 hónap alatt sikerült (ovu teszt segítségével, mert marha rendszertelen nálam is az ovu), de most hiába :(

Ha ma (mensi előtt egy nappal) a Lilly teszt nem mutatta ki, akkor holnap a One Step kimutathatja, ha esetleg terhes vagyok?

Nagyon türelmetlen vagyok...

Legjobb válasz: Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:)Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)

Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:) Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor szerda reggel tesztelek :) )))
Ismét én:) )Inkább várj péntekig, biztos ami biztos:) És ha negativ akkor rá két napra csinálj másikat!Drukkkk:) )

Nagyon szánalmas ha ma-a születésnapomon-egyedül ülök a gép előtt, az asztalon egy bögre teával és a gyakori kérdések "családi kapcsolatok" témakörében válaszogatok a kérdésekre?

Legjobb válasz: Attól függ.. Ha meg akarsz felelni valami külsõ elvárásnak, ami szerint a szülinapot egy 24 órás mulatsággal kell egybekötni, minden bizonnyal szánalmasnak tûnhetsz. Boldog születésnapot!

Attól függ.. Ha meg akarsz felelni valami külsõ elvárásnak, ami szerint a szülinapot egy 24 órás mulatsággal kell egybekötni, minden bizonnyal szánalmasnak tûnhetsz. Boldog születésnapot!
Nem annyira... Én egy bögre forralt borral ünneplek magamnak, a gyerekem és a férjem már alszik, de az ünnep alkalmából mi jól összevesztünk. Azt hiszem, ez szánalmasabb...
15 évesen elõtted az élet. Sok-sok jót kívánok. Lesz jobb és rosszabb is. BUÉK
Boldog születésnapot! Én majdnem ugyanezt csináltam, csak a gép elõtt ülve tanultam. Nem éreztem magam rosszul miatta. Se buli, se torta, se semmi. Úgy volt, h ajándék se lesz, de aztán mégis kaptam sok-sok teát ^^
Kedves Kérdezõ, Boldog születésnapot! A többieknek pedig, akárkik is legyenek, mindenkinek Boldogabb Új Évet, mindenkinek erõvel és reménnyel teli 2011-et!!!! Nem vagyunk egyedül, még ha csak itt a Gyakori Kérdéseken is. Fel a fejjel, és elõre a jövõbe!
A kérdező hozzászólása: Neked is ma van a születésnapod? Különben nem 15 éves vagyok..
Még öt perc és itt az újév! Gondoljunk egymásra és a szebb jövõre!!!!!!BUÉK! Mindenkinek!
Boldog szülinapot! Én is egyedül vagyok a kutyáimmal .A párommal összevesztem , mert fontosabb neki a barátaival való bulizás mint én!
Sztem nem. Legalább segítesz vkinek :) . Én is itt ülök a gép elõtt sósperecet eszegetve, háttérben HS7... mondjuk kicsit el vagyok kenõdve, mert az összes igen jó barátom hazament vidékre szilveszterezni (ugyan pesti haverok hívtak, de diszkóba nem akarok menni, nem bírom azt a zenét töményen meg a tömeget sem, és olyan emberek hívtak meg, akikkel amúgy sem szívesen mennék bulizni).
Hát ha nem is szánalmas, mindenesetre rendhagyó:D Én nem tudnám(akarnám) itthon tölteni a szilvesztert, de te tudod:) Beteg vagy? Vagy miért nem mentél bulizni? Mindenesetre boldog születésnapot így utólag is, és B.Ú.É.K:)
relatív. nekem is ez a program már egy jóideje, születésnapomon is ezt csináltam, karácsonykor is. én azért jobban örülnék ha változna a helyzet, de szánalmasnak nem gondolnám. szilveszterkor sem mentem sehová, nem foglalkoztam idén az "ünnepekkel". majd ha fordul a kocka akkor lehet még elég boldog karácsonyom-szilveszterem-születésnapom. van úgy, hogy az embernek rossz idõszaka van. 23f
Én Szilveszterkor soha nem megyek sehová. Van néhány élményem, az aluljáróban petárdával focizó rendkívül jól szórakozó emberkékrõl, vagy az autóból felém hajított petárdákról, köszönöm szépen, nekem ennyi elég. Õk a szánalmasak, nem én. Én inkább itthon maradok és vigyázok a kutyáimra, aztán megpróbálom megtalálni annak a sok kóbor kutyának a gazdáját, akikkel hamarosan találkozni fogok lépten nyomon az utcán. Amúgy én baromi jól éreztem magam tegnap, csináltam finom sütiket, Apukám fõzött, kicsit csatatér volt a konyha, tanulgattam kicsit az olaszt, mert végre volt rá egy kis idõm, aztán megnéztünk egy nagyon jó filmet, amit elõre mi választottunk ki. Igaz, a legizgalmasabb résznél félbehagytuk egy fél órára, mert éjfél lett és koccintottunk, aztán meg a petárdázások alatt 3 kutya ült az ölemben egyszerre... De mindezzel együtt nagyon jó kis nap volt.
No gyerekek több érettségrõl tettetek tanúbizonyságot, mint sok nagykorú. Én a kötelezõ "ereszd el a hajam, vár a detoxikáló" stílusú év végi bulizót tartom szánalmasnak! Mi lesz más a naptári napon kívül? No jó az adó és az áremelések, de az más tészta... Így utólag is boldog születésnapot :)
Boldog szuletesnapot!:) szerintem nem vagy szanalmas:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, és mindenkinek, akinek a 2010-es év maga volt a rémálom, és most padlón van, egy sokkal sikeresebb és örömtelibb 2011-es évet kívánok! 15/F! Nálam dettó ugyanez.Hívtak, de nem mentem, most meg itthon "élvezem" az estémet.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! ( a szenilis vénhölg :) :) :) )Bocsi, hogy elsõkörben lemaradt!
A kérdező hozzászólása: :S Olyan rossz ez a mai nap...úgyérzem, hogy most csaptak össze a hullámok a fejem felett..
jaj drágám, boldog, boldog, boldog születésnapot, kívánjuk, h. legyen még sok ilyen szép napod !!!!! puszit is küldök neked, és ezt énekeltem :) ne légy szomi :)
Egyáltalán nem szánalmas! Én is itt ülök, a férjem alszik, a tévében nincs semmi jó! Boldog születésnapot kívánok neked! Ja és fél óra múlva ünnepelem súlyos autóbalesetem 36. évfordulóját, amit soha nem tudok elfelejteni.
Boldog szülinapot és BÚÉK!
Gondolj arra, kedves kérdezõ, hogy innen szép gyõzni! Innen már csak felfele mehetsz, ennél már csak jobb és szebb lehet az újév. BÚÉK mindenkinek!
Isten éltessen sokáig! Egyáltalán nem szánalmas, kellenek ilyen rendhagyó szülinapok is. Nekem olyan fura most itthon egyedül a kisbabámmal, semmi szilveszteri hangulat nincs, pedig azért készültem. Én nagyon nagy bulizós voltam a baba megérkezéséig, nem volt hétvége, hogy itthon ültem volna. Rengeteg haver, ismerõs, akik mára eltûntek, a szûk kis baráti köröm meg vidéken mulat egy bérelt házban. Azért fáj a szívem rendesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkine, és nektek is kellemes otthoni újévezést!
egyáltalán nem szánalmas az szerintem szánalmasabb hogy én el sem mentem bulizni pedig hívtak csak lemondtam és most itthon ülök 15/F
Nekem is fáj a szívem, hogy itthon [email protected] a rezet...
Nagyon-nagyon BUÉK mindenkinek. A Duna TV mûsora elég jó sztem. És a a legrosszabbtól is van még lejjebb. Sajnos. Éjfél után próbáljunk aludni. Mégegyszer BUÉK
Ki mondja meg, hogy mi a szánalmas, és miért higgyünk neki?! Hülyeség ez az egész. Vannak emberek, akik szerint meg az a szánalmas, hogy egy füstös szórakozóhelyen rázod magad neonfényben, vizezett sörrel a kezedben, miközben hatalmi harcot folytatsz néhány másik sráccal egy lány kegyeiért. Amúgy meg törekedj arra, hogy kihozd a pillanatból a maximumot: élvezd a teádat, és válaszolgass a kérdésekre. Boldog szülinapot, és B.ú.é.k.!
egyeltalán nem gáz...vannak akik totál részegen töltik a szülinapukat, vannak, akik mittomén kirándulni mennek, de SENKI SEM EGYFORMA, ha te úgy érzed magad jól, és épp nincs kedved elmenni sehova, csak bent lenni a szobádban, egy jó teával, és netezni, akkor csináld azt..én nem nagyon vagyok az az eljárós, bulizgatós típus, volt már, h szülinapomon kiránduli voltam(najó rokonok elvittek lengyelországba, tök jó volt:) ), volt, h barátnõkkel sétáltunk meg ökörködtünk, de nem egyszer volt, (okt.végi vagyok, sokszor rossz az idõ olyankor), hogy otthon a szobámban voltam, néztem a kedvenc filmemet, ettem a kedvenc kajámat, és nem éreztem egy cseppet sem hülyén magam, mert akkor éppen az esett jól..szval ha jól esik, ne gondold, h baj van ezzel, h otthon vagy...ha meg nem esik jól, akkor gondolkodj, mit csinálnál szívesen(ami meg is valósítható) és hajrá! Boldog szülinapot!20/L

Ha ma megyek beiratkozni kresz-re akkor még belefér a vizsga sulikezdés előtt? Meddig tart egy ilyen tanfolyam?

Legjobb válasz: Én hétvégi oktatára jártam, ez 4 hétvégén volt + 5. akalom (hétköznap) a vizsga. Ha esetleg ilyenre mész, akkor nem biztos, h suliig meglesz. S persze attól is függ, hogy hanyadikra sikerül majd a vizsga!!

Én hétvégi oktatára jártam, ez 4 hétvégén volt + 5. akalom (hétköznap) a vizsga. Ha esetleg ilyenre mész, akkor nem biztos, h suliig meglesz. S persze attól is függ, hogy hanyadikra sikerül majd a vizsga!!
A kérdező hozzászólása: köszi
40 órás. Attól függ milyen ütemben csinálják. Ilyenkor nyáron intenzivek vannak, szal bele fog férni addig, nekem 3 hetes volt anno.
Sikerült végigcsinálnod a jogsit? Sok sikert!

Baj az, ha ma a vérvétel előtt vizet ittam? Nem túl sokat, de kortyokat, mert hányingerem volt az idegességtől, de nem tudom miért izgultam nem először vettek vért.

Legjobb válasz: Mikor terhes voltam,néha rosszul lettem.Orvosom azt tanácsolta fél liter folyadékkal kezdjem a napot,mikor vérvételekre jártam akkor is ittam elõtte bõven mielõtt a földrõl kapartak volna össze,semmi gondot nem okozott az egész.

Mikor terhes voltam, néha rosszul lettem.Orvosom azt tanácsolta fél liter folyadékkal kezdjem a napot, mikor vérvételekre jártam akkor is ittam elõtte bõven mielõtt a földrõl kapartak volna össze, semmi gondot nem okozott az egész.
A kérdező hozzászólása: Hû, akkor megnyugodtam. Köszönöm
Vizet inni szabad, sõt, még jót is teszel vele a nõvérkének, mert könnyebben megtalálja a vénádat, mert hígabb a véred!:-) Csak arra kell ügyelni, hogy ne cukros italt igyál, mert az változtathat a véreredményeden.
A kérdező hozzászólása: Tegnap éjjel arra ébredtzem hogy iszonyu nagyot nyilalt az alhasamba meg mellbenyillalást érzek.
szia! sztem nov.18-án nyugodtan...bár addig még van pár nap.Idegörlõ, de kitartás:)
Az hogy most fönt van a hõd sajnos még nem jelent semmit, mert ilyenkor mindenképp fönt kell lennie. Az a kérdés, hogy 18-a körül leesik-e, vagy sem. Ha nem, akkor valószínûleg sikerült. Addig türelem! Egyéb tünetek vannak?
Szia, ez engem is érdekelne , mert hasonlo cipöben vagyok, a pém nekem is akkor volt, és most 3napja mensiszerü görcseim vannak, neked van valami tüneted?
A kérdező hozzászólása: sZIASZTOK MÁR NEM TUDTAM VÁRNI 18-IG IGY CSINÁLTAM MA EGY TESZTET AMI HALVÁNY POZITIV LETT ÛGYHOGY SIKERÛLT TERHES VAGYOK:) :) :)

Ha tegnap poz. és ma meg még erősebben pozitív az lh tesztem, akkor a holnap reggeli akció jó lesz? Tegnap és tegnap előtt voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.
Én biztos nem bírnám ki reggelig. Ilyenkor már azért nagy eséllyel este is kimutatja. Reggel bekukkolok ide, hogy mi lett! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: oké:) köszi
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Pozitív lett ma reggel a tesztem:) Jó babavárást mindenkinek, akinek pedig még nem jött össze, annak mindent bele:)
A kérdező hozzászólása: ja és nagyon gratulálok. Milyen teszttel csináltátok?
én DÉLUTÁN teszteltem augusztus 24-én +-ot reggel újra mert kettõ teszt volt a dobozban és biztos ami biztos.Drukkolok!
Szia! Nekem tegnap nem jött! MA teszteltem Délben! És +om lett!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. MIvel volt egy miss ab mûtétem jövõ hétre behívott a doki. Szóval akkor talán már egy kis megerõsítést kapok. Jó lenne...:)
GRATULA
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyosak vagytok!
gratulálok, sok sikert a babóhoz :)
Gratulálok!!! én voltam az augusztus 24-i.Kívánom neked is ilyen mozgós babád legyen enyém ugyanis meg sem áll.Egy hétbõl fél napot kíván aludni.A legeslegjobb élményeid következnek, jó egészséget!!!
Gratulálok! :) ))
reggeli vizelet a legbiztosabb
szerintem reggel már ki fogja mutatni bár volt olyan akinek csk 10 hetes korban muttta ki!szortok h baba legyen!majd rj h mi volt!
irj h mi az eredményed.szoritunk, h babás légy, üdv
Én Gabriellel!
A kérdező hozzászólása: köszi aranyosak vagytok. Megpróbálom azért megvárni a reggelt. Nehéz lesz:)
Szia:) ! Gratulálok:) !

Tegnap és tegnap előtt az ov teszt pozitív lett, a ma reggeli hő felment 36, 8-ra. Ha a héten 2 naponta együtt voltunk, meg a 2. pozitív napon és ma reggel is;sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!

Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!