Találatok a következő kifejezésre: Ha ma együtt a párommal, de (14 db)

Tegnap ovu teszteltem, és szép pozitív lett. A baj csak az, hogy nem voltunk együtt a párommal. De a mai tesztem is pozi lett. Ez esetben nem történt meg a tüsző repedés? MA még nagy ésélyünk van a terhességre, ha össze bújunk?

Legjobb válasz: Ajjaj...hát persze! Ha még ma is pozi az ovuteszted, akkor valszeg holnap hajnalban lesz pé-d. Ha már megtörtént volna a tüszõrepedés, nem lenne pozi a teszt.

Ajjaj...hát persze! Ha még ma is pozi az ovuteszted, akkor valszeg holnap hajnalban lesz pé-d. Ha már megtörtént volna a tüszõrepedés, nem lenne pozi a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ennek nagyon örülök. A kisfiamnál annno, Az egyik nap totál negatív, a másik nap full pozitív, a harmadik nap ismét negatív lett az ovu tesztem. Akkor nem volt okom ilyeneken agyalni, hogy akkor mikor is volt tüszõ repedésem. Össze is jött a baba akkor.
Ha még pozitív, akkor még nem volt meg a tüszõrepedésed, 1-2 napig simán lehet pozitív az ovuteszt. Viszont jobb lenne a délutáni órákban csinálni, akkor pontosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, most csináltam még egy tesztet, ez még erõsebb lett.

Ha ma voltunk együtt a párommal, de holnap vagy holnapután van peteérésem, akkor is teherbeeshetek?

Legjobb válasz: Igen.Mert a sperma még él.De szeretkezzetek holnap után is.Így tutibb.

Igen.Mert a sperma még él.De szeretkezzetek holnap után is.Így tutibb.
Én így estem teherbe. A hímivarsejtek átlagosan 48 óráig életképesek. Szerintem kétnaponta érdemes együtt lenni. Szerintem még egyszer legyetek együtt, úgy a biztosabb.

Mikor kell? 4-én jött meg 8-ig tartott! Olyan 2-3 körül fog megjönni (de jó lenne ha nem jönne) mikor legyek együtt a párommal hogy összejöjjön a baba? Ma van tojásfehérjeszerű folyásom!

Legjobb válasz: ma mindenképpen, mert ma vagy a 13. napon, holnap a 14. nap, az a legjöbb de csak akkor ha 28 napos a ciklusod. sztem ma meg holnap meg utána is, mert ezek a legfogékonyabb nepok. nem baj ha mindennqap egyöützt vagytok. drukkolok.

ma mindenképpen, mert ma vagy a 13. napon, holnap a 14. nap, az a legjöbb de csak akkor ha 28 napos a ciklusod. sztem ma meg holnap meg utána is, mert ezek a legfogékonyabb nepok. nem baj ha mindennqap egyöützt vagytok. drukkolok.
A kérdező hozzászólása: köszi:) :) :)

Jan 3-án volt meg a menszeszem, párommal együttvoltunk ciklusom 7, 10, 14 napján de szerintem a peteérésem tegnap volt mert éreztem hogy fáj a hasam, ha ma együtt leszünk akkor is terhes lehetek?

ezekszerint nem eshettem teherbe a ciklusom 7,10 napján, mert tegnap volt peteérésem és állítólag akkor nem kéne megéreznem ha összejött volna a baba.Vagy akkor hogy is van ez?A ciklusom a ciklus.hu szerint 25naposak

Legjobb válasz: Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Ha jól emlékszem júli 5-én volt meg utoljára. Éa 26-án voltunk együtt a párommal. Teherbe eshettem? Július 31-én barnás folyás volt meg másnap is. De csak minimális. Ma meg valami nagyon kevés eddig. Ma hajnali 2-kor hányingerem volt.

Legjobb válasz: Ha kicsit hosszabbak a ciklusaid általában, akkor igen. Barna folyást nem biztos, hogy összefüggésbe hoznám ezzel, hányinger pedig még nagyon korai lenne. Elvileg akkor még csak 4 hetes lehetsz, és az inkább a 6-7 hét környékén kezdõdik általában. Persze kivételek mindig lehetnek :)

Ha kicsit hosszabbak a ciklusaid általában, akkor igen. Barna folyást nem biztos, hogy összefüggésbe hoznám ezzel, hányinger pedig még nagyon korai lenne. Elvileg akkor még csak 4 hetes lehetsz, és az inkább a 6-7 hét környékén kezdõdik általában. Persze kivételek mindig lehetnek :)
26-a óta nem telt el annyi idõ, hogy érezhess bármit is a terhességbõl, ez 6 napja történt, a beágyazódáshoz 7-10 nap kell, még kapcsolat sincs a sejtecske és az anya között. Tehát a hányinger nem terhességi tünet ebben az esetben.
másodiknak: nem lehet 4 hetes, 6 napja volt az aktus. Tudom én, hogy az elõzõ menstruációt kell figyelembe venni, de mivel tudja pontosan, hogy mikor voltak együtt, így egyértelmûen nem terhességet jelez a hányinger.
A kérdező hozzászólása: Az ovulációs kalkulátorba kiszámoltam, hogy 19-én volt ovulációm. És az együttlét pedig 7 napra volt 26-án. Akkor most lehetséges a baba?
a baba bármikor lehetséges, a ciklus különbözõ szakaszaiban több, illetve kevesebb esély van rá jelenleg nincs az a teszt, orvos, vérvétel, ami ki tudná mutatni, hogy terhes vagy-e vagy sem, mert 6 nap után nem mutatkoznak még ennek a jelei lehetsz terhes is és meg is jöhet, lehet hormonproblémád is, ami miatt barnázol normál vérzés helyett várni kell, legkorábban az aktustól számított 14. napon tesztelhetsz, de még az sem mindig ad pontos eredményt
Ha csak az az egy együttlét volt, vagy csak az az egy esélyes, mert a többin mondjuk védekeztetek, akkor nem valószínû a terhesség, mert annak még nem éreznéd jelét, pláne nem hányinger formájában. Vagyis pontosítok, a tüneteid még biztosan nem az okozza, még akkor sem, ha esetleg mégis besikerült a 26-i együttlétbõl.

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".

Ha mondjuk tegnap volt a peteérésem, és akkor pont voltunk együtt párommal, de előtte igen, meg ma is majd, akkor attól még lehet baba ugye?

Nagyon szeretnénk picurit.Nem vagyok benne biztos, hogy tegnap volt a peteérésem, de tegnap nem tudtunk együtt lenni...na de majd ma:)de ha esetleg tegnap volt, és ma vagyunk együtt az is jó ugye?

Legjobb válasz: Jaj bocsi, most látom, kihagytam egy szót...szóval "akkor pont NEM voltunk együtt párommal" bocsi...

A kérdező hozzászólása: Jaj bocsi, most látom, kihagytam egy szót...szóval "akkor pont NEM voltunk együtt párommal" bocsi...
Szia!Mi mikor sürün voltunk eggyütt akkor nem estem teherbe.Mikor összejött , akkor abban a hónapban csak 3szor tudtunk eggyütt lenni, ebbõl 2 két egymást követõ napon volt.Pl 21-22.én voltunk eggyütt, és ha jól emlékszem 23.án volt a peteérérsem.Szóval összejöhet a baba, ha elõtte pár nappal eggyütt vagytok, azt hogy utánna hogy müködik nem tudom, de szerintem inkább elõtte és aznap legyetek eggyütt:-)Sok sikert!17hetes kismami
Csatlakozom az elsõ válaszadóhoz!Amíg figyeltem a pé-t, és sûrûn voltunk együtt, akkor nem estem teherbe több évig.Aztán mikor besokaltunk, és azt mondtuk pihenõ, akkor nem néztük a pé-t, és jó ha voltunk együtt 2x-3x abban a hónapban, eszünkbe sem jutott, hogy baba lehet "ebbõl".Annyira hanyagoltuk a témát, hogy csak 9 napos késésnél kaptunk észbe, hogy hé, van itt valaki?Azóta 3 éves:) Most tesót akarunk, számolgatás, sûrû együttlét már 1.5 éve, semmi.Ebben a hónapban nem számolunk, és csak akkor szeretkezünk, ha akarunk, ha épp csak 2x ebben a hónapban, akkor csak 2x:) Majd meglátjuk!Még csak most kezdõdött 5-én a ciklusom!
A pete csak egy napig életképes. Szóval ha peteérés/tüszõrepedés után egy nappal vagytok együtt, akkor az már "csak" az élvezetért van, nem a babáért. Elõtte viszont minél többet érdemes együtt lenni, mert a hímivarsejtek sokkal hosszabb életûek: alapjáraton 3 napig életképesek a petevezetékben, de mértek már 8 napot is. (Ez orvosilag bizonyított.) Mi 2-3 naponta voltunk együtt. Tüszõrepedés elõtt 2 nappal, és a tüszõrepedés reggele estéjén, késõ éjjel. Nem tudjuk, melyikbõl jött össze a baba.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Hát azért mázlisták vagytok, hogy 2-3 alakalomból összejött:) Remélem nekünk is összejön, bár mi többet vagyunk együtt:)

Ha a görbém szerint ma reggel esett le a hőm, de ma semmi képpen nem tudok együtt lenni a párommal, akkor ebben a hónapban már elúszott az esély a babára?

Legjobb válasz: Akk biztos ma van a peteérésed, de nem biztos hogy a tüszõrepedés is megtörténik, lehet csak holnap vagy holnapután, ugyhogy minden esélyetek megvan akkor is ha holnap tudjátok csak csinálni! Mindent bele!!!!

Akk biztos ma van a peteérésed, de nem biztos hogy a tüszõrepedés is megtörténik, lehet csak holnap vagy holnapután, ugyhogy minden esélyetek megvan akkor is ha holnap tudjátok csak csinálni! Mindent bele!!!!
Tegnap + ma + holnap is jó ha együtt vagytok.. de sajnos igen elúszott. És mindíg ezen a 3 napon jó ha van sex.
Lehet, hogy èn tudom rosszul de nem akkor van a tüszôrepedès amikor leesik a hô ? Szerintem ha tegnap voltatok együtt az nagyon jò ès mèg talàn a holnap is belefèr.
Ha felmegy, akkor történik meg a tüszõrepedés is, és legalább 3-4 tizedet kell emelkedni, hogy igazolja a hõ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem az utolsó hozzászólónak lesz igaza.
Akkor már megrepedt amikor fel megy a hõ! Hiszen a trepedéskor kiszabaduló progeszteron emeli meg a hõt.

Mai uh leletemen azt olvasom, hogy egy 18mm es és egy 13 mm es tüsző van jelen bal ovariumban, de deformált, a méhnyálkahártya vastagsága 9 mm, ez elégséges lehet teherbeeséshez, ha ma és az elkövetkező napokban együtt lennénk párommal?

Legjobb válasz: A méhnyálkahártya vasatgsága tökéletes, még vastagodni fog! a deformált tüszõ viszont annyira nem hangzik jól! Az elkövetkezendõ héten 2 naponta legyetek együtt, akkor megadtok minden esélyt a babónak!

A méhnyálkahártya vasatgsága tökéletes, még vastagodni fog! a deformált tüszõ viszont annyira nem hangzik jól! Az elkövetkezendõ héten 2 naponta legyetek együtt, akkor megadtok minden esélyt a babónak!

Lehet terhesség jele, ha kb. 2 hete voltam a párommal együtt és ma pontosan megjött, de nem úgy ahogy szokott, alig van valami és az is inkább barnásnak tűnik?

Meg elég rosszul érzem magam, kicsit szédülök is és nekem nem igazán szokott fájni a hasam, de most néha érzek ilyen szúrás szer? f?jdalmat. Meg úgy érzem, mindtha émelyegnék.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy terhes vagy. A beágyazódáskor is lehet barnázni. Én azt javaslom, hogy légy türelmes, még várj egy pár napot és csinálj egy tesztet! Sok sikert!! :)

Elõfordulhat, hogy terhes vagy. A beágyazódáskor is lehet barnázni. Én azt javaslom, hogy légy türelmes, még várj egy pár napot és csinálj egy tesztet! Sok sikert!! :)
szia! nekem is megjött, vagyis barna volt 2 napig, aztán semmi, a teszt negatív volt, 2 is! majd megint barna 1-2 csepp és már 25 hetes terhes vagyok. vegyél tesztet, valószínûleg terhes vagy. nálam legalábbis így volt. örültem mikor a 3ik teszt pozitív lett, akkor már 8 hetes terhes voltam. addig se rosszullétem semmi nem volt, csak a gyanús folyás. sok sikert!
Nagyon babagyanús adolog!Várj még egy kicsit aztán jöhet a teszt!Gratula!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!