Találatok a következő kifejezésre: Ha ma együtt (194 db)

Az ovu tesztem ma pozitiv lett. Ha ma együtt leszek a párommal, összejöhet a baba?

Legjobb válasz: Szia! Ma mindenképpen,lehet holnap is pozitív lesz tehát mától a második negatív napig a legvalószínûbb. Bár én 4 hónapja ovutesztelek,együtt is vagyunk,mégsem jön össze. :( Sok sikert! :) A.

Szia! Ma mindenképpen, lehet holnap is pozitív lesz tehát mától a második negatív napig a legvalószínûbb. Bár én 4 hónapja ovutesztelek, együtt is vagyunk, mégsem jön össze. :( Sok sikert! :) A.

Jan 3-án volt meg a menszeszem, párommal együttvoltunk ciklusom 7, 10, 14 napján de szerintem a peteérésem tegnap volt mert éreztem hogy fáj a hasam, ha ma együtt leszünk akkor is terhes lehetek?

ezekszerint nem eshettem teherbe a ciklusom 7,10 napján, mert tegnap volt peteérésem és állítólag akkor nem kéne megéreznem ha összejött volna a baba.Vagy akkor hogy is van ez?A ciklusom a ciklus.hu szerint 25naposak

Legjobb válasz: Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Nekem nem jól jelölte be a ciklus.hu a pé napját. Én elküldtem a hõgörbémet a babát tervezõk otthonán lévõ szakembernek és õ bejelölte rendesen. Tuti, hogy akkor volt, mert minden tünetem ezt igazolta és a cikusim is minden hónapban ezt igazolták. Amúgy ha a pé elõtt 4-5 nappal is együtt vagytok, már akkor is megtermékenyülhet. Még talán ma is van esély, hiszen egy napig él a petesejtünk. Még talán odaérnek a randira a kiskatonák!!! MIndent bele!!!

Ma szúrkál a petefészkem, késő, ha ma együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Miért lenne késõ? Legyetek Együtt!

Miért lenne késõ? Legyetek Együtt!
Nem! Ma is, és ezután is 2 naponta legyetek együtt.

Ez az első clostys hónapom, ma vagyok a 17. napon. Tegnap 36, 2 volt a hőm, ma reggelre 36, 6-ra felugrott. Ha ma együtt leszek a párommal, az még jó időpont a babához?

Legjobb válasz: Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Az okosok szerint amikor már felugrik a hõd a hirtelen leesés után már késõ, ekkor már megtörtént az ovuláció. Szerintem tegnap volt peteérésed. Kívánom a legjobbakat, és azt hogy ne legyen igazam, és ma sikerüljön összehozni :)

Ha ma fehéres krémes folyásom van akkor jó ha ma együtt vagyunk? Lehet belőle baba?

Legjobb válasz: peteérésre gyanakszol? hány naposak a ciklusaid és ma hányadikon vagy?

peteérésre gyanakszol? hány naposak a ciklusaid és ma hányadikon vagy?
Amúgy valószínû, igen, hogy te is peteérés körül járhatsz kedves 15:06-os! Mert a hasszurka ezt jelzi tényleg!
15:06-os! Te méred a hõdet? Abból sokkal többet meg lehet állapítani, abból, hogy milyen a folyás még nem sok mindenre lehet következtetni konkrétan! Nekem is mostanában arra utal a folyásom, már amikor van, meg az állaga, hogy peteérés körül járok, de hogy a tüszõm még nem repedt meg és nem szabadult ki a petesejt az tuti biztos! :)
nekem a hõm még nem ugrott fel, viszont tegnap kicsit nyúlós is volt a folyásom. de abból tudom hogy még nem repedt meg a tüszõm, hogy még nem emelkedett meg a hõm az alacsony szintrõl. Esni leesett 3 tizedet is, de még nem emelkedett meg!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! én is úgy tudom igen! de az nekem vasárnap reggel volt amikor felkeltem! most akkor nem tudom. enyhe hasszurkát meg most érzek. vasárnap még csak a 9. nap lett volna. lehet hogy olyan korán volt peteérésem?
hát a nyúlós az mindenképp jellemzõ, akkor szerintem a legesélyesebb!!! de a fehér folyás is peteérést jelez, ha meg nyúlós is, az szerintem még esélyesebb!
Én úgy tudom, akkor van peteérés, amikor a folyás vízszerû, nyúlós. De lehet, hogy tévedek. Tévedek?
Én is a 12. napomon vagyok, én most csak néha ilyen enyhe hasszurkát érzem, a hõm még ma reggel alacsony volt: 36, 3 és tegnap is ennyi...nálam szerintem majd csak most fog következni az ovuláció. A fehér folyás egy pici volt tegnap és elõtte napokon a bugyimon. Nálam szerintem most fog kezdõdni. Mostanában kellene nekünk is együtt lennünk a párommal.
A kérdező hozzászólása: Ria! Fogunk! (remélem) Mert már nagyon szeretnék egy kis pocaklakót!! :)
Szerintem mindenképp próbálkozzatok!
A kérdező hozzászólása: ja és a 12. napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: elvileg ciklus.hu szerint holnap lesz peteérésem. eddig 26 napos volt átlagban, de most 32 napra jött meg augusztusba. ma olyan fura volt a mellem is kicsit feszült pedig nem szokott.
Nem muszáj tojásfehérjeszrûnek lenni, ha erre gondoltál.Elég ha krémes, nekem is csak olyan van, és volt/van peteérésem. Szerintem érdemes próbálkozni minden másnap, az a tuti :)

Holnap lesz a várható PÉ-m, ha ma együtt voltunk a párommal, mennyi esélye van, hogy összejöhet a bébi?

Már alig bírom kivárni a nemvárt mensit,hogy tesztelhessek! 3 napja fel van puffadva a hasam, és szédelgek. Kis hányingerem is van evés el?tt. Nem tudom mit?l lehet. Az eddigi ztesztjeim negatívak, de most mással próbálkozom. Hallottam hogy a Gabriel, a Clearblue és a Medilab elég jók. Most Clearbluet vettem, azzal tesztelek másfél hét múlva. Szorítsatok!

Legjobb válasz: Hajaj,nagyon is sok esélye van!Mivel a spermiumok 48 óráig élnek és holnap lesz peteérésed akkor a pete elindul és jó eséllyel találkozik a hímivarsejttel,a fiú gyors de kevés ideig él,a lány lomha de kitartó!Az utóbbira tippelnék a te esetedben!De ha ma voltatok eggyütt akkor kb 12 nap és kimutatja a teszt!NAGYON SZORÍTOK !ÍRJ IDE HA TESZTELTÉL!

Hajaj, nagyon is sok esélye van!Mivel a spermiumok 48 óráig élnek és holnap lesz peteérésed akkor a pete elindul és jó eséllyel találkozik a hímivarsejttel, a fiú gyors de kevés ideig él, a lány lomha de kitartó!Az utóbbira tippelnék a te esetedben!De ha ma voltatok eggyütt akkor kb 12 nap és kimutatja a teszt!NAGYON SZORÍTOK !ÍRJ IDE HA TESZTELTÉL!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Mindenképpen írok, ha sikerül a bébi! :)
Szia! Szerintem jó idõben voltatok együtt. De most már probálj másra gondolni. Tapasztalatból mondom. Én is túlságosan görcsösen akartam már terhes lenni. A ciklusom felétõl már szédültem, hányingerem volt. Már kezdtem beleélni magam, hogy igen sikerült. Aztán minden hónapban megjött. Ez volt négy hónapon keresztül. Elgondolkodtam azon, , hogy ez igy nem lesz jó. Elengedtem ezt a görcsös akarást, a köv. hónapban már nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: gratulálok 2. válaszoló! Remélem én is így leszek...

Tegnap este pozitív volt az ovu teszt, de sajna nem tudtunk együttlenni. Ha ma együtt leszünk az még jó? Tegnapelőtt és előtte is elég sok sűrűbb folyásom volt. Az baj?

De tegnapel?tt mikor együtt voltunk teljesen "kiszáradtam". Pedig napközben meg folyásom volt. Mi mért van?

Legjobb válasz: Ha ma bepotoljátok,hidd el nem késtek le semmiröl :-).A folyasra pedig ne hagyatkozz,sokszor nem jelent semmit.

Ha ma bepotoljátok, hidd el nem késtek le semmiröl :-).A folyasra pedig ne hagyatkozz, sokszor nem jelent semmit.
Ha tegnapelõtt együtt voltatok, és esetleg tegnap volt peteérésed, akkor nagy esélyed van a babára. Azért ma még mindent bele :-)
A kérdező hozzászólása: Csináljak ma is ovu tesztet? a "kiszáradás" mitõl lehet?
A poztív ovuteszt utáni negatív napon is együtt kell lenni! A pozitív után 36 órán belül várható a peterés! Úgyhogy hajrá! A folyás meg kit érdekel. :) Én végig száraz voltam, tojásos nyálka sem volt, azt hittem, nem is volt peteérésem, aztán abban a hónapban pozitív lett a terhességi teszt!
A kérdező hozzászólása: Na boldog lennék, ha összejönne!!! Rajtunk nem fog múlni:-)
A kérdező hozzászólása: azaz nagyon boldog lennék!!!!!!

Tegnap este nagyon sok, nyúlós nyákom volt és picit fáj a hasam alja, ha ma együtt leszünk, az jó időpont?

Legjobb válasz: Szerintem legyetek együtt,amennyit tudtok.Nézd mindig a peteérést,szex után ne kelj fel egybõl,legalább 1 órát pihenjél.Esetleg gyertyaállás.

Szerintem legyetek együtt, amennyit tudtok.Nézd mindig a peteérést, szex után ne kelj fel egybõl, legalább 1 órát pihenjél.Esetleg gyertyaállás.

Tegnap múlt el a menstruációm ha ma együtt leszünk a barátommal, szex közben megint beindulhat a vérzésem?

segítsetek, nagyon fontos....

Legjobb válasz: Ha már teljesen elmúlt (nincs pecsételés sem, semmi), akkor kicsi a valószínûsége. Nekem legalábbis nem szokott beindulni újra.

Ha már teljesen elmúlt (nincs pecsételés sem, semmi), akkor kicsi a valószínûsége. Nekem legalábbis nem szokott beindulni újra.
Nálam volt rá példa.
Nem.. Ha elmúlt akkor a szextõl miért indulna be ismét? Nekem soha nem volt ilyenre példa.
Nem. Legfeljebb a mozgástól még kifolyik a maradék, de azzal nincs semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) kezdtem parázni, mert eggyik barátnõm mondta h elkezdett vérezni....
Nálam ez olyankor szokott elõfordulni, mikor az utolsó napon csináljuk. Mikor még nem múlt el teljesen, kicsit barnás pecsételés van, akkor utána kicsit vérzek és 2 nappal megnyúlik.

23-24 kellene hogy legyen az ovum az jó ha ma együtt leszünk?

Legjobb válasz: jó, de még job ha holnapután is összebujtok. Sok szerencsét.

jó, de még job ha holnapután is összebujtok. Sok szerencsét.
és holnap is... többször :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!