Találatok a következő kifejezésre: Ha ma a 22. napon és (5 db)

Ha ma vagyok a 22. napon és 30-33 naposak a ciklusaim, ha kisbaba van mit érezhetek?

Szeretnénk már nagyon babát! Várom a válaszokaT!

Legjobb válasz: Feszülnek a meleid és érzékenyek.Folyton aludnál,hányingered van meg ilyeneket.Sok sikert!

Feszülnek a meleid és érzékenyek.Folyton aludnál, hányingered van meg ilyeneket.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: És ha nem érzek ilyeneket attól még lehetek terhes?
Szia! Vannak akik semmit sem éreznek. Én egy kicsit fáradékonyabb lettem a mensi elõtt kb 1 héttel, és akkor kezdtem el érezni a mellfeszülést is. De ugye nem vagyunk egyformák.
szia.én fáradékony lettem ideges a párommal csak vitatkoztam.elkezdett szurkálni a hasam olyan mensi görcseim is lettek.ma már késik tegnap csináltam tesztet pozitiv.a lányok azt mondják higgyek neki mert igaz.ja és a melleim leakartak szakadni.mondjuk nagyok is de nem azért.régota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Január óta vagyunk rajta a dolgon! De már nagyon szeretnénk! Ti mióta próbálkoztok? (utolsó válaszoló)
Elméletileg a beágyazódás lehet most nálad, érezhetsz szurkálást, mellfeszülést, de mindenkinél más, van, aki semmit nem érez, van, aki még barnázik is ilyenkor.Nálam szurkálás volt, most várom, h ne jöjjön meg.Mi is január óta próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Én nem érzek nagyon semmit! A testvérem a 9. hétig nem produkált semmilyen tünetet! Abból tudta, hogy kismama, hogy nem jött meg neki! A 9. héttõl pedig elkezdõdött az émelygés, a hányinger, és a többi velejárója! Nagyon szeretnénk már babát! Remélem most összejött! :)

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

A menzesz napjatol szamolva a 22-dik napon is meg teherbeeshetek? Ma van az a napom! Es mit jelent az ha sarga folyasom van? Meg menzesz elott vagyok, a 14-dik napom 7-diken volt, mikor csina;hatok tesrhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják

Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják
kicsit zavaros a kérdésed...de próbáljuk meg!teherbe lehet esni bármelyik napon.nem tudhatod, hogy az adott hónapban mikor van peteérésed.bármikor lehet.a sárga folyás lehet felfázástól, vagy valamilyen gombától is.tesztet akkor csinálj mikor már 2-3 napja késik a mensid.azt te tudod mikor kell megjönnie.

Ma van a 22-dik napom a menzi elso napjatol szamolva. Ha a hom 36, 5-helyett ma mar 36, 8-az jelentheti aszt hogy osszejott a baba? Igaz este mertem. Es nagyon felvagyok puffadva. Mit figyeljek magamon?

Legjobb válasz: Reggel ágynyugalomban kell mérni! De sajnos ez így elég pici eltérés. Az elözõ hónapokban is mérted már magad? Mert akkor nagyjából már kirajzolódik, hogy mennyivel magasabb a hõd aznap, és kb hányadik napon van péd. De próbálkozzatok nyugodtan, akár minden nap ;) Sok sikert!

Reggel ágynyugalomban kell mérni! De sajnos ez így elég pici eltérés. Az elözõ hónapokban is mérted már magad? Mert akkor nagyjából már kirajzolódik, hogy mennyivel magasabb a hõd aznap, és kb hányadik napon van péd. De próbálkozzatok nyugodtan, akár minden nap ;) Sok sikert!
Szia! Van akinek a peteérésnél vérzése van, ezt közti vérzésnek hivják. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre még elég össze-vissza van, 5 hónapja hagytam abba a gyógyszert, a legrövidebb 23 a leghosszabb 30 napos volt.de akkor lehet, hogy ez a peteérés.valahogy most kell, hogy legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!