Találatok a következő kifejezésre: Ha ma a 22. napon (9 db)

27 napos ciklusnál ma, a 22. napon van a legnyákosabb napom. Akkor most lehetek még terhes, ha tegnap meg ma is szexelünk? Várhatóan meg fog jönni ha sikerült teherbe esnem, vagy akkor nem lesz mensi már?

CSak mert szerintem elég közel vagyom már a mensihez. Az is lehet, hogy beteg vagyok?a ciklus 9. napjától kezdtem el szedni a méhpempőt. Ilyen "nyúlós" sok nyákom még sosem volt, pedig van már egy kislányom :)

Legjobb válasz: Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.

Szerintem nagyon kicsi erre az esély. A peteérés utáni 14.napon jön meg a mensi elvileg, de ha már a 22. napon vagy és 27 napos a ciklusod, akkor ez nem peteérés.
A kérdező hozzászólása: De akkor mitõl van olyan nyúlós nyákom, amit a két ujjam között olyan 10cm-re ki tudok húzni? Bocsi a részletekért :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk érdekes valóban, mert a 14. napon volt erõs görcsöm a bal petefészekben, de akkor nem volt ennyire erõs a nyák, most meg 2 napja igen erõs, de ma a legdurvább.Kissé tanácstalan vagyok....ezért is kérdezek, mert fogalmam sincs mi van. 2 napja mondjuk érzem a mellbimbóm is érzékenyebb és kicsit duzzadtabbnak tûnik a mellem is. Most akkor mikor volt a pé? Vagy 2x volt? Vagy csak most van, és a 14.nap csak próbálkozott, de nem sikerült neki kiszakadnia?....passz
Azon még nem gondolkoztál el, hogy a méhpempõ kitolja a ciklust és most van peteérésed? Nem törvényszerû hogy most is 27 napos lesz, szerintem most van peteérés nekem is ilyen volt ahogy leírtad mind 3 nyákos napon együtt voltunk, most itt ugrál a pocakomba a fiam, nekem a 21. napon volt és 35 napos ciklusom lett:)
A kérdező hozzászólása: Jaaaj, de jó lenne! :) Akkor ma hajrá és aztán meglátjuk mi lesz! Utolsónak: Neked se 35 napos ciklusok szokott lenni egyébként?
A kérdező hozzászólása: Egyébként gratulálok a picihez ;) !
Nekem 21-46-ig minden volt már:)
Kedves kérdezõ! Sikerült a baba? Csak azért kérdezem, mert ebben a hónapban kezdtem el a méhpempõt. A ciklusom 26. napján u.azt tapasztaltam, mint te. A ciklusom 32-35 napos. Köszönöm, ha válaszolsz.

Ha a ciklus 15 és 16.17. napján pozitív volt az ovuteszt ma a 24. napon lehet tüszőrepedés? Utána már nem tudtam ovutesztelni, nem tudom mikor volt az első negatív nap, de ma voltam dokinál és egy 22, 8mm-es tüszőt látott.10, 3 a nyálkahártya.

Legjobb válasz: Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Nem. A + teszt utáni 24-36 órán belül van az ovuláció. De lehet, hogy még nem volt +, amit annak hittél (nem volt erõsebb a tesztcsík a kontrollnál, vagy ugyanolyan), akkor lehetséges.

Lehet beágyazódás? A 15 napon volt peteérésem, a 20. napon egy csepp barnás vért észleltem. Ciklusaim 28 naposak. Ha nem beágyazódásos vérzés, akkor mi lehet? Ma vagyok a 22. napon.

Egyébként olyan tüneteim vannak, mint a korábbi hónapokban (er?s mellfájdalom, alhasi fájdalom), de még soha nem tapasztaltam ilyen 2 csepp vérzést.

Legjobb válasz: Csak furcsa, hogy ettõl a kis vércsepptõl eltekintve, minden ugyanolyan, mint a korábbi hónapokban. Volt már vkinek, hogy ugyanolyan tünetekkel mégis terhes lett és nem a mensi jött?

A kérdező hozzászólása: Csak furcsa, hogy ettõl a kis vércsepptõl eltekintve, minden ugyanolyan, mint a korábbi hónapokban. Volt már vkinek, hogy ugyanolyan tünetekkel mégis terhes lett és nem a mensi jött?
Nem tudom mitõl lehet, valami kis hormoningadozás lehet a hátterében. Legközelebb...
Simán lehet beágyazódástól. :)
28 naposak a ciklusaim, eddig ilyet még nem tapasztaltam, hogy a 21. napon véres barnás lett volna a betétemen. A múlt hónaban igen. Sokszor olvasom itt, hogy a 21. nap körül pecsételés, barnázgatás volt, amit a beágyazódásnak tulajdonítottak. Aztán hol lett baba, hol nem. Nos nekem most tuti nincs baba, mert nem próbáltuk, viszont 2 hete szedem a merckformint ami elvileg helyretesz peteérésileg.Hormonjaim rendben vannak, semmi eltérés nincsen, peteérés van, viszont nem olyan minõségûek a petesejtek, hogy alkalmasak legyenek a megtermékenyülésre. Vagyis remélem már azok lesznek. Tehát ez a 21. napi vérzés egyéb hormoningadozás is lehet. Én már nem hiszek semmiben. Szorítok hogy baba miatt legyen ez nálad. Majd írd meg hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Ma megjött sajnos. Így a 20. napi pecsételéssel a nem terhesek táborát gazdagítom. Majd jövõ hónapban ..

Ha ma vagyok a 22. napon és 30-33 naposak a ciklusaim, ha kisbaba van mit érezhetek?

Szeretnénk már nagyon babát! Várom a válaszokaT!

Legjobb válasz: Feszülnek a meleid és érzékenyek.Folyton aludnál,hányingered van meg ilyeneket.Sok sikert!

Feszülnek a meleid és érzékenyek.Folyton aludnál, hányingered van meg ilyeneket.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: És ha nem érzek ilyeneket attól még lehetek terhes?
Szia! Vannak akik semmit sem éreznek. Én egy kicsit fáradékonyabb lettem a mensi elõtt kb 1 héttel, és akkor kezdtem el érezni a mellfeszülést is. De ugye nem vagyunk egyformák.
szia.én fáradékony lettem ideges a párommal csak vitatkoztam.elkezdett szurkálni a hasam olyan mensi görcseim is lettek.ma már késik tegnap csináltam tesztet pozitiv.a lányok azt mondják higgyek neki mert igaz.ja és a melleim leakartak szakadni.mondjuk nagyok is de nem azért.régota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Január óta vagyunk rajta a dolgon! De már nagyon szeretnénk! Ti mióta próbálkoztok? (utolsó válaszoló)
Elméletileg a beágyazódás lehet most nálad, érezhetsz szurkálást, mellfeszülést, de mindenkinél más, van, aki semmit nem érez, van, aki még barnázik is ilyenkor.Nálam szurkálás volt, most várom, h ne jöjjön meg.Mi is január óta próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Én nem érzek nagyon semmit! A testvérem a 9. hétig nem produkált semmilyen tünetet! Abból tudta, hogy kismama, hogy nem jött meg neki! A 9. héttõl pedig elkezdõdött az émelygés, a hányinger, és a többi velejárója! Nagyon szeretnénk már babát! Remélem most összejött! :)

A menzesz napjatol szamolva a 22-dik napon is meg teherbeeshetek? Ma van az a napom! Es mit jelent az ha sarga folyasom van? Meg menzesz elott vagyok, a 14-dik napom 7-diken volt, mikor csina;hatok tesrhessegi tesztet?

Legjobb válasz: Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják

Ez így tök értelmetlen, fogalmazd át hogy tudjak segíteni :-) Amúgy a 22. nap is teherbe lehet esni, sõt! az ember érdekes lény, az evolúció ezért történt meg mert nem csak akkor és csakakkor lehet teherbe esni amikor azt gondolják
kicsit zavaros a kérdésed...de próbáljuk meg!teherbe lehet esni bármelyik napon.nem tudhatod, hogy az adott hónapban mikor van peteérésed.bármikor lehet.a sárga folyás lehet felfázástól, vagy valamilyen gombától is.tesztet akkor csinálj mikor már 2-3 napja késik a mensid.azt te tudod mikor kell megjönnie.

Ma van a 22-dik napom a menzi elso napjatol szamolva. Ha a hom 36, 5-helyett ma mar 36, 8-az jelentheti aszt hogy osszejott a baba? Igaz este mertem. Es nagyon felvagyok puffadva. Mit figyeljek magamon?

Legjobb válasz: Reggel ágynyugalomban kell mérni! De sajnos ez így elég pici eltérés. Az elözõ hónapokban is mérted már magad? Mert akkor nagyjából már kirajzolódik, hogy mennyivel magasabb a hõd aznap, és kb hányadik napon van péd. De próbálkozzatok nyugodtan, akár minden nap ;) Sok sikert!

Reggel ágynyugalomban kell mérni! De sajnos ez így elég pici eltérés. Az elözõ hónapokban is mérted már magad? Mert akkor nagyjából már kirajzolódik, hogy mennyivel magasabb a hõd aznap, és kb hányadik napon van péd. De próbálkozzatok nyugodtan, akár minden nap ;) Sok sikert!
Igen, menj vissza a pénztárhoz, és mondd, hogy nem 28 napos bérletet kértél, hanem 30 naposat.
Sajnos nem , mert a BKK februárt is teljes hónapnak veszi. ( Kötelezettséged csak neked van a BKK értelmezése szerint , és mint azt számtalan példa mutatja , nekik nincs ! )
A helyedben nem fáradnék, mert a 30 napos bérlet nem 30 napos. Hanem mindig válás napját követõ hónap -1 nap. Azaz február 22-március 21. Ez 28 nap. De pl. a márciusban váltott bérlet 31 napos lesz 30 helyett. Tehát a "30 napos" bérlet vagy 28 vagy 29 vagy 30 vagy 31 napos.
"Kötelezettséged csak neked van a BKK értelmezése szerint , és mint azt számtalan példa mutatja , nekik nincs ! )" A rendszeres bérletváltók egy évben +5 napot kapnak így. Ha úgy gondolod, hogy a BKK sért téged, a +5 nap díját befizetheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát ez szívás. A 140 km-es bérlet nem két forint, és ez a 2 nap mínusz nem jött jól, nem így kalkuláltam...
VOLÁN, nem BKK bérletrõl írt a kérdezõ. Reklamálni nincs oka, úgy van, ahogy a 3-as válaszíró írta. A VOLÁN díjszabási tájékoztatójának hivatalos megfogalmazása szerint "...a 30 napos bérlet pedig az utas által kívánt és a bérleten feltüntetett naptári nap (az érvényesség elsõ napja) 0.00 órától a következõ hónap ugyanazon naptári napját megelõzõ nap 24.00 óráig érvényes."
Elsõ vagyok. Itt ki tudod számolni. Nem biztos, hogy így van, de támpontot tud adni. :) De menstruációd alapján 12hetes 4 napos vagy!
http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator/ Itt 4 kalkulatort talalsz. Itt ki tudod szamolni mikor hany hetes vagy het alapjan a napot, vagy nap alapjan a hetet, a fogantatas valoszinu napjat, stb. Jo keresgelest!
A kérdező hozzászólása: A kalkulátorok szerint is 15-22 közé esik. De az ultrahang szerint ma már 13 hetes, 3 napos vagyok. A kettõ nem fér össze.Az ultrahang eredménye a baba nagyságától függ.De az enyém, 5 nappal nagyobb, mint kellene.Lehet hogy ezért van ez az eltérés?
Szia! Van akinek a peteérésnél vérzése van, ezt közti vérzésnek hivják. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre még elég össze-vissza van, 5 hónapja hagytam abba a gyógyszert, a legrövidebb 23 a leghosszabb 30 napos volt.de akkor lehet, hogy ez a peteérés.valahogy most kell, hogy legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!