Találatok a következő kifejezésre: Ha ma a (2490 db)

Mivel nyugtassam magam, ha ma a leendő barátom elment bulizni nélkülem?

Még nem járunk, de azért frusztrál, hogy nem látom hány csajjal kavar ma este...

Legjobb válasz: Ha már épp ilyen helyzetbe kerültél, akkor próbálj meg bízni benne, hidd el, hogy ha már most az elején nem tudsz bízni benne, akkor késõbb sem fogsz, amikor már együtt lesztek. Õ is csak pasiból van és ha igazán kedvel, akkor ha flörtöl is ma mással, nem fog az többet jelenteni neki, viszont ha téged otthagy egy másikért, akkor tudhatod, hogy mennyit jelentettél neki és nincs amiért idegesítsd magad. 21 évesen több tapasztalat és jobban kialakított bizalmad és önkontrollod kéne legyen!

Ha már épp ilyen helyzetbe kerültél, akkor próbálj meg bízni benne, hidd el, hogy ha már most az elején nem tudsz bízni benne, akkor késõbb sem fogsz, amikor már együtt lesztek. Õ is csak pasiból van és ha igazán kedvel, akkor ha flörtöl is ma mással, nem fog az többet jelenteni neki, viszont ha téged otthagy egy másikért, akkor tudhatod, hogy mennyit jelentettél neki és nincs amiért idegesítsd magad. 21 évesen több tapasztalat és jobban kialakított bizalmad és önkontrollod kéne legyen!
A kérdező hozzászólása: Pont az a baj, hogy ennyi idõsen eljutottam odáig, hogy szinte egyáltalán nem bízom a férfiakban. Rengetegszer csalódtam már bennük, volt aki csak azt akarta és a csillagokat is lehazudta nekem (soha nem kapott meg:D). Ezért vagyok ilyen bizalmatlan..de egyébként õ is lelkisérült, csak õ ugye a lányokban csalódott sokat. Próbálom én is úgy felfogni ahogy te mondtad, kedves 4., csak nehéz...ezért kértem segítséget, hogy hátha el tudjátok terelni a figyelmem:)
én a helyedbe tuti elmennék bulizni, de ne oda ahova õ, mert akkor tudja, hogy féltékeny vagy. ne hogy már csak õ érezze magát jól(NÉLKÜLED) ha kiderülne hogy több csajnak csapta a szelet, már össze se jönnék vele.:D

Ha ma a peteérést jelző teszt pozitívat mutatott, akkor mikor kell együtt lennünk a teherbeesés érdekében?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ma és minden eggyes alkalommal amikor jólesik nektek :)

Szia! Szerintem ma és minden eggyes alkalommal amikor jólesik nektek :)
Hát ma tutira! Peteérés elõtt 3-4 nappal (de ezt most lekéstétek, és érdemes próbálkozni peteérés után 2-3 nappal is! Sok sikert!

Nagy baj, ha ma a kislányom a didin kívül nem hajlandó mást elfogadni?

Lassan 7 hónapos lesz a kislányom. Már egy hónapja szépen eszeget mást is. Ebédre zöldségpürét,uzsira pedig gyümölcspürét kap. Eddig minden rendben volt,mindig szépen megette,a nem kis mennyiséget:) Ma viszont,mikor a szájába raktam a falatot elkezdett öklendezni és sírt:( Pedig olyat adtam neki,amit nagyon szeret. A didit viszont elfogadta,és most jollakottan alszik:) Mi lehet a baj? Miért nem fogadta el? Az nem baj,ha egy nap csak didizik?

Legjobb válasz: Ugyan ez volt nálunk tegnap és ma is. Szerintem nem volt elég éhes amikor etetni akartam vagy nem izlett neki. Próbálkozzunk du. is a fõzelékkel. Most elhatároztam hogy nem adok neki szopit amig nem hajlandó enni.

Ugyan ez volt nálunk tegnap és ma is. Szerintem nem volt elég éhes amikor etetni akartam vagy nem izlett neki. Próbálkozzunk du. is a fõzelékkel. Most elhatároztam hogy nem adok neki szopit amig nem hajlandó enni.
Az én kicsimnek is volt ilyen idõszaka. Néha "kitalálta", hogy "ma csaj tejcit iszom". Nem erõltettem a kaját, jóllakott a tejtõl is. Másnap meg majdnem dupla adagot evett a fõzelékbõl. Mondjuk nálunk sajnos akkor is ez volt, amikor megbetegedett. Napokig csak tejcin és hígított gyümölcslén élt, de aztán, amikor felépült, bepótolta az elmaradottakat. :) Nem lesz semmi baj.
Nálunk két napig ment ugyan ez (ahogy a szájához ért a kanál keserves sírásba kezdett), igaz az én lányom még csak 4 és fél hós (gyümit már elég szépen eszegetett...). Én nem is erõltetem, mi még nem késtünk el semmivel. De megnyugodtam, hogy nem csak nálunk van ez. Kicsit megijedtem, hogy beteg lesz...
Én voltam az utolsó. Az kimaradt, hogy az én lányom csak a tápszert hajlandó meginni.


Az baj ha ma a kutyám 5 csirkefarhátot kapott?

Legjobb válasz: hát ha csivaváról van szó, akkor igen, de ha egy KÁJ-ról akkor annyira nem vészes.

hát ha csivaváról van szó, akkor igen, de ha egy KÁJ-ról akkor annyira nem vészes.
Kutya méretétõl függ, és hogy egyáltalán megette-e mindet.
Egy 30-40 kg-os kutyának pl. rengeteg. Azért leírhattad volna, hogy mekkora a kutyád.
Egy farhát olyan 300 gr körül mozog, 5 farhát másfél kiló, ha BARFot számolok 2, 5 százalékkal, ez egy 150 kilós kutya napi csontos hús adagja.
A kérdező hozzászólása: Kaukázusink van, nem tudom pontosan mekkora 60 kg körül
Rengeteg. Egy kaunak farhátméret függõ, de 2-3 kell kb.
Egy kaunak 2-3???Ugye viccelsz? Nekem a staffom kap napi 2-t és van köztük kb 30 kg kül.
Nem viccelek. A pásztorkutyák egyik fõ erénye, hogy kis mennyiségû és gyengébb minõségû táplálékra van szükségük. A pásztorok nem voltak gazdagok, kenyér, szalonna. A pásztorkutyák pedig többnyire savót kaptak kis hússal, szalonna bõrrel, stb. A 65kg-os komondorom 2-3 csirkefarhátat eszik. Nyáron sokszor csak 2 naponta.

Ha ma a Real Madrid rúg egy gólt az 2 gólnak számít?

Legjobb válasz: Nem,akkor számit kettõnek hogyha az összesítésben döntetlen (a gólarány)és az egyik csapat idegenben rúg gólt.

Nem, akkor számit kettõnek hogyha az összesítésben döntetlen (a gólarány)és az egyik csapat idegenben rúg gólt.

Van még esély ha ma a doki nem látta szívhangot?

11 hetes lennék, és ma a doki nem látta a szívhangot. A múltkor is alig látszodott. A mérete 1 héttel kisebb elvileg, de ez eddig is így volt. Volt már valaki akinél a finomabb m?szer látta a szívhangot? Émelygés meg minden megvan.

Legjobb válasz: a doki mit mondot?

a doki mit mondot?
A kérdező hozzászólása: Diplomatikus volt. Nem nagyon bíztatott, de azt sem mondta hogy tuti.
Irany egy 4D rendelo, holnap telefonalj es kerj idopontot , mondd meg, h nem babamozizini akarsz, hanem szivhangot keresni!!!
A kérdező hozzászólása: Elküldött a doki. Igaz nem 4D-re hanem egy sokkal érzékenyebre a rendelõintézetbe. Lehet hogy még megvan?
fölösleges a 4d én pont ma jelentkeztem be gy szonográfushoz, és azt mondta a 4d mozizni van a simma is kimutatja ha baj van és az 6ezer ft, nem 12ezer, hát nem akarlak el keseriteni de nekem 10hetesen nem volt szivhang elhalt a baba
A 4D-t azert irtam, mint rendelo, ott jok a gepek, meg tudjak nezni 2D-vel a szivhangot! De a lenyeg h nem utott kopott uh. gep van, mint sok korhazban v magandokinal.
Hát a szivhangot nekem már 8 hetesen látta a doki. Nem akarlak megijeszteni, de tényleg menj el egy jobb UH-ra. Remélem nincs semmi, de biztos ami biztos, mihamarabb menj el vhova, ha várni kell, a másikra akkor menj el gyorsan tényleg egy 4D-re és ott is van finomabb felbontású mûszer. Bár nem tudom hüvelyi Uh-val csinálta a doki? Mert azzal jobban lehet látni ebben a terhességi korban.
A kérdező hozzászólása: Nálam is látot szívhangot 8 hetesen akkor se elsõre. De most nem látszodott sajnos. Próbálok reménykedni.

Mit jelenthet az, ha ma a CTG-n a méhtevékenységet jelző görbe nem ment le 50 alá?

Folyamatosan 50 környékén volt a méhtevékenységet jelz? görbe. A minimuma 40 volt a maximum pedig 65-nél.

Legjobb válasz: ha folyamatosan annyi akkor elfelejtette az aszisztens beállítani. mikor felrakják van egy gomb amivel leviszik azt hiszem 10 környékére. Akkor van fájás ha lassan elindul a görbe felflele 40-ig keményedés 60 már szülési fájás és szép lassan vissza esik, vagy is egy nagyobb ív lesz. ha kiugró akkor meg a baba iszonyat nagy rugással pont a készülék alatt rugdal, de az kiugró és az nem fájás.

ha folyamatosan annyi akkor elfelejtette az aszisztens beállítani. mikor felrakják van egy gomb amivel leviszik azt hiszem 10 környékére. Akkor van fájás ha lassan elindul a görbe felflele 40-ig keményedés 60 már szülési fájás és szép lassan vissza esik, vagy is egy nagyobb ív lesz. ha kiugró akkor meg a baba iszonyat nagy rugással pont a készülék alatt rugdal, de az kiugró és az nem fájás.
A kérdező hozzászólása: Beállította a gépet. Tudom, hogy a fájások, ilyen kis hullámok, mert már volt máskor, hogy mutatta, de ma végig ilyen magas értéken volt. Igaz, hogy közben végig feszült a hasam és fájt is. Lehet, hogy ezért? Éjjel többször is volt jóslóm és még ma délelõtt is elõ-elõfordult, de nem volt rendszeres. A ctg alatt viszont folyamatosan fájt és feszült a hasam.

Ha ma a teszt negatív (dél körül csináltam, 2. pisi), vajon biztos? Elég bonyolult helyzet.

November 1-jén időre megjött, de nagyon halvány volt és semmi görcs, majd rá kb. 1,5 héttel megint, úgyhogy azt se tudom, mihez számoljam, de már biztosan késik. 3 napja időnként émelygek, de ez ugye mástól is lehet. A mellem mikor érzékeny, mikor nem... Ma csináltam egy IntiMed tesztet, negatív. Szerintetek bízhatok benne? A hasam időnként mintha görcsölne, de lehet, hogy csak beképzelem mert várom... Időközben volt egy elég durva felfázásom és sokat stresszelek, ettől késhet, ha amúgy pontos (30 napos)?

Legjobb válasz: Ha 3 napja biztosan késik, és negatív, szerintem nem vagy várandós, bár lehet érdemes 1-2 napot még várnod! Ha az ünnepek alatt sem jön meg, menj orvoshoz, mert lehet más a baj! A stressz is okozhatja a késést! Ne aggódj, semmi baj! Kellemes Ünnepeket!

Ha 3 napja biztosan késik, és negatív, szerintem nem vagy várandós, bár lehet érdemes 1-2 napot még várnod! Ha az ünnepek alatt sem jön meg, menj orvoshoz, mert lehet más a baj! A stressz is okozhatja a késést! Ne aggódj, semmi baj! Kellemes Ünnepeket!
Menj be a gyógyszertárba és vegyél egy 10-es érzékenységû tesztet, a Walentin pl. elég megbízható. Csináld meg reggeli elsõbõl és az elég tuti eredményt ad.

Nagyon szánalmas ha ma-a születésnapomon-egyedül ülök a gép előtt, az asztalon egy bögre teával és a gyakori kérdések "családi kapcsolatok" témakörében válaszogatok a kérdésekre?

Legjobb válasz: Attól függ.. Ha meg akarsz felelni valami külsõ elvárásnak, ami szerint a szülinapot egy 24 órás mulatsággal kell egybekötni, minden bizonnyal szánalmasnak tûnhetsz. Boldog születésnapot!

Attól függ.. Ha meg akarsz felelni valami külsõ elvárásnak, ami szerint a szülinapot egy 24 órás mulatsággal kell egybekötni, minden bizonnyal szánalmasnak tûnhetsz. Boldog születésnapot!
Nem annyira... Én egy bögre forralt borral ünneplek magamnak, a gyerekem és a férjem már alszik, de az ünnep alkalmából mi jól összevesztünk. Azt hiszem, ez szánalmasabb...
15 évesen elõtted az élet. Sok-sok jót kívánok. Lesz jobb és rosszabb is. BUÉK
Boldog születésnapot! Én majdnem ugyanezt csináltam, csak a gép elõtt ülve tanultam. Nem éreztem magam rosszul miatta. Se buli, se torta, se semmi. Úgy volt, h ajándék se lesz, de aztán mégis kaptam sok-sok teát ^^
Kedves Kérdezõ, Boldog születésnapot! A többieknek pedig, akárkik is legyenek, mindenkinek Boldogabb Új Évet, mindenkinek erõvel és reménnyel teli 2011-et!!!! Nem vagyunk egyedül, még ha csak itt a Gyakori Kérdéseken is. Fel a fejjel, és elõre a jövõbe!
A kérdező hozzászólása: Neked is ma van a születésnapod? Különben nem 15 éves vagyok..
Még öt perc és itt az újév! Gondoljunk egymásra és a szebb jövõre!!!!!!BUÉK! Mindenkinek!
Boldog szülinapot! Én is egyedül vagyok a kutyáimmal .A párommal összevesztem , mert fontosabb neki a barátaival való bulizás mint én!
Sztem nem. Legalább segítesz vkinek :) . Én is itt ülök a gép elõtt sósperecet eszegetve, háttérben HS7... mondjuk kicsit el vagyok kenõdve, mert az összes igen jó barátom hazament vidékre szilveszterezni (ugyan pesti haverok hívtak, de diszkóba nem akarok menni, nem bírom azt a zenét töményen meg a tömeget sem, és olyan emberek hívtak meg, akikkel amúgy sem szívesen mennék bulizni).
Hát ha nem is szánalmas, mindenesetre rendhagyó:D Én nem tudnám(akarnám) itthon tölteni a szilvesztert, de te tudod:) Beteg vagy? Vagy miért nem mentél bulizni? Mindenesetre boldog születésnapot így utólag is, és B.Ú.É.K:)
relatív. nekem is ez a program már egy jóideje, születésnapomon is ezt csináltam, karácsonykor is. én azért jobban örülnék ha változna a helyzet, de szánalmasnak nem gondolnám. szilveszterkor sem mentem sehová, nem foglalkoztam idén az "ünnepekkel". majd ha fordul a kocka akkor lehet még elég boldog karácsonyom-szilveszterem-születésnapom. van úgy, hogy az embernek rossz idõszaka van. 23f
Én Szilveszterkor soha nem megyek sehová. Van néhány élményem, az aluljáróban petárdával focizó rendkívül jól szórakozó emberkékrõl, vagy az autóból felém hajított petárdákról, köszönöm szépen, nekem ennyi elég. Õk a szánalmasak, nem én. Én inkább itthon maradok és vigyázok a kutyáimra, aztán megpróbálom megtalálni annak a sok kóbor kutyának a gazdáját, akikkel hamarosan találkozni fogok lépten nyomon az utcán. Amúgy én baromi jól éreztem magam tegnap, csináltam finom sütiket, Apukám fõzött, kicsit csatatér volt a konyha, tanulgattam kicsit az olaszt, mert végre volt rá egy kis idõm, aztán megnéztünk egy nagyon jó filmet, amit elõre mi választottunk ki. Igaz, a legizgalmasabb résznél félbehagytuk egy fél órára, mert éjfél lett és koccintottunk, aztán meg a petárdázások alatt 3 kutya ült az ölemben egyszerre... De mindezzel együtt nagyon jó kis nap volt.
No gyerekek több érettségrõl tettetek tanúbizonyságot, mint sok nagykorú. Én a kötelezõ "ereszd el a hajam, vár a detoxikáló" stílusú év végi bulizót tartom szánalmasnak! Mi lesz más a naptári napon kívül? No jó az adó és az áremelések, de az más tészta... Így utólag is boldog születésnapot :)
Boldog szuletesnapot!:) szerintem nem vagy szanalmas:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, és mindenkinek, akinek a 2010-es év maga volt a rémálom, és most padlón van, egy sokkal sikeresebb és örömtelibb 2011-es évet kívánok! 15/F! Nálam dettó ugyanez.Hívtak, de nem mentem, most meg itthon "élvezem" az estémet.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! ( a szenilis vénhölg :) :) :) )Bocsi, hogy elsõkörben lemaradt!
A kérdező hozzászólása: :S Olyan rossz ez a mai nap...úgyérzem, hogy most csaptak össze a hullámok a fejem felett..
jaj drágám, boldog, boldog, boldog születésnapot, kívánjuk, h. legyen még sok ilyen szép napod !!!!! puszit is küldök neked, és ezt énekeltem :) ne légy szomi :)
Egyáltalán nem szánalmas! Én is itt ülök, a férjem alszik, a tévében nincs semmi jó! Boldog születésnapot kívánok neked! Ja és fél óra múlva ünnepelem súlyos autóbalesetem 36. évfordulóját, amit soha nem tudok elfelejteni.
Boldog szülinapot és BÚÉK!
Gondolj arra, kedves kérdezõ, hogy innen szép gyõzni! Innen már csak felfele mehetsz, ennél már csak jobb és szebb lehet az újév. BÚÉK mindenkinek!
Isten éltessen sokáig! Egyáltalán nem szánalmas, kellenek ilyen rendhagyó szülinapok is. Nekem olyan fura most itthon egyedül a kisbabámmal, semmi szilveszteri hangulat nincs, pedig azért készültem. Én nagyon nagy bulizós voltam a baba megérkezéséig, nem volt hétvége, hogy itthon ültem volna. Rengeteg haver, ismerõs, akik mára eltûntek, a szûk kis baráti köröm meg vidéken mulat egy bérelt házban. Azért fáj a szívem rendesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkine, és nektek is kellemes otthoni újévezést!
egyáltalán nem szánalmas az szerintem szánalmasabb hogy én el sem mentem bulizni pedig hívtak csak lemondtam és most itthon ülök 15/F
Nekem is fáj a szívem, hogy itthon [email protected] a rezet...
Nagyon-nagyon BUÉK mindenkinek. A Duna TV mûsora elég jó sztem. És a a legrosszabbtól is van még lejjebb. Sajnos. Éjfél után próbáljunk aludni. Mégegyszer BUÉK
Ki mondja meg, hogy mi a szánalmas, és miért higgyünk neki?! Hülyeség ez az egész. Vannak emberek, akik szerint meg az a szánalmas, hogy egy füstös szórakozóhelyen rázod magad neonfényben, vizezett sörrel a kezedben, miközben hatalmi harcot folytatsz néhány másik sráccal egy lány kegyeiért. Amúgy meg törekedj arra, hogy kihozd a pillanatból a maximumot: élvezd a teádat, és válaszolgass a kérdésekre. Boldog szülinapot, és B.ú.é.k.!
egyeltalán nem gáz...vannak akik totál részegen töltik a szülinapukat, vannak, akik mittomén kirándulni mennek, de SENKI SEM EGYFORMA, ha te úgy érzed magad jól, és épp nincs kedved elmenni sehova, csak bent lenni a szobádban, egy jó teával, és netezni, akkor csináld azt..én nem nagyon vagyok az az eljárós, bulizgatós típus, volt már, h szülinapomon kiránduli voltam(najó rokonok elvittek lengyelországba, tök jó volt:) ), volt, h barátnõkkel sétáltunk meg ökörködtünk, de nem egyszer volt, (okt.végi vagyok, sokszor rossz az idõ olyankor), hogy otthon a szobámban voltam, néztem a kedvenc filmemet, ettem a kedvenc kajámat, és nem éreztem egy cseppet sem hülyén magam, mert akkor éppen az esett jól..szval ha jól esik, ne gondold, h baj van ezzel, h otthon vagy...ha meg nem esik jól, akkor gondolkodj, mit csinálnál szívesen(ami meg is valósítható) és hajrá! Boldog szülinapot!20/L

Baj az, ha ma a vérvétel előtt vizet ittam? Nem túl sokat, de kortyokat, mert hányingerem volt az idegességtől, de nem tudom miért izgultam nem először vettek vért.

Legjobb válasz: Mikor terhes voltam,néha rosszul lettem.Orvosom azt tanácsolta fél liter folyadékkal kezdjem a napot,mikor vérvételekre jártam akkor is ittam elõtte bõven mielõtt a földrõl kapartak volna össze,semmi gondot nem okozott az egész.

Mikor terhes voltam, néha rosszul lettem.Orvosom azt tanácsolta fél liter folyadékkal kezdjem a napot, mikor vérvételekre jártam akkor is ittam elõtte bõven mielõtt a földrõl kapartak volna össze, semmi gondot nem okozott az egész.
A kérdező hozzászólása: Hû, akkor megnyugodtam. Köszönöm
Vizet inni szabad, sõt, még jót is teszel vele a nõvérkének, mert könnyebben megtalálja a vénádat, mert hígabb a véred!:-) Csak arra kell ügyelni, hogy ne cukros italt igyál, mert az változtathat a véreredményeden.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!