Találatok a következő kifejezésre: Ha ma a (2577 db)

Mivel nyugtassam magam, ha ma a leendő barátom elment bulizni nélkülem?

Még nem járunk, de azért frusztrál, hogy nem látom hány csajjal kavar ma este...

Legjobb válasz: Ha már épp ilyen helyzetbe kerültél, akkor próbálj meg bízni benne, hidd el, hogy ha már most az elején nem tudsz bízni benne, akkor késõbb sem fogsz, amikor már együtt lesztek. Õ is csak pasiból van és ha igazán kedvel, akkor ha flörtöl is ma mással, nem fog az többet jelenteni neki, viszont ha téged otthagy egy másikért, akkor tudhatod, hogy mennyit jelentettél neki és nincs amiért idegesítsd magad. 21 évesen több tapasztalat és jobban kialakított bizalmad és önkontrollod kéne legyen!

Ha már épp ilyen helyzetbe kerültél, akkor próbálj meg bízni benne, hidd el, hogy ha már most az elején nem tudsz bízni benne, akkor késõbb sem fogsz, amikor már együtt lesztek. Õ is csak pasiból van és ha igazán kedvel, akkor ha flörtöl is ma mással, nem fog az többet jelenteni neki, viszont ha téged otthagy egy másikért, akkor tudhatod, hogy mennyit jelentettél neki és nincs amiért idegesítsd magad. 21 évesen több tapasztalat és jobban kialakított bizalmad és önkontrollod kéne legyen!
A kérdező hozzászólása: Pont az a baj, hogy ennyi idõsen eljutottam odáig, hogy szinte egyáltalán nem bízom a férfiakban. Rengetegszer csalódtam már bennük, volt aki csak azt akarta és a csillagokat is lehazudta nekem (soha nem kapott meg:D). Ezért vagyok ilyen bizalmatlan..de egyébként õ is lelkisérült, csak õ ugye a lányokban csalódott sokat. Próbálom én is úgy felfogni ahogy te mondtad, kedves 4., csak nehéz...ezért kértem segítséget, hogy hátha el tudjátok terelni a figyelmem:)
én a helyedbe tuti elmennék bulizni, de ne oda ahova õ, mert akkor tudja, hogy féltékeny vagy. ne hogy már csak õ érezze magát jól(NÉLKÜLED) ha kiderülne hogy több csajnak csapta a szelet, már össze se jönnék vele.:D

Ha ma a peteérést jelző teszt pozitívat mutatott, akkor mikor kell együtt lennünk a teherbeesés érdekében?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ma és minden eggyes alkalommal amikor jólesik nektek :)

Szia! Szerintem ma és minden eggyes alkalommal amikor jólesik nektek :)
Hát ma tutira! Peteérés elõtt 3-4 nappal (de ezt most lekéstétek, és érdemes próbálkozni peteérés után 2-3 nappal is! Sok sikert!

Nagy baj, ha ma a kislányom a didin kívül nem hajlandó mást elfogadni?

Lassan 7 hónapos lesz a kislányom. Már egy hónapja szépen eszeget mást is. Ebédre zöldségpürét,uzsira pedig gyümölcspürét kap. Eddig minden rendben volt,mindig szépen megette,a nem kis mennyiséget:) Ma viszont,mikor a szájába raktam a falatot elkezdett öklendezni és sírt:( Pedig olyat adtam neki,amit nagyon szeret. A didit viszont elfogadta,és most jollakottan alszik:) Mi lehet a baj? Miért nem fogadta el? Az nem baj,ha egy nap csak didizik?

Legjobb válasz: Ugyan ez volt nálunk tegnap és ma is. Szerintem nem volt elég éhes amikor etetni akartam vagy nem izlett neki. Próbálkozzunk du. is a fõzelékkel. Most elhatároztam hogy nem adok neki szopit amig nem hajlandó enni.

Ugyan ez volt nálunk tegnap és ma is. Szerintem nem volt elég éhes amikor etetni akartam vagy nem izlett neki. Próbálkozzunk du. is a fõzelékkel. Most elhatároztam hogy nem adok neki szopit amig nem hajlandó enni.
Az én kicsimnek is volt ilyen idõszaka. Néha "kitalálta", hogy "ma csaj tejcit iszom". Nem erõltettem a kaját, jóllakott a tejtõl is. Másnap meg majdnem dupla adagot evett a fõzelékbõl. Mondjuk nálunk sajnos akkor is ez volt, amikor megbetegedett. Napokig csak tejcin és hígított gyümölcslén élt, de aztán, amikor felépült, bepótolta az elmaradottakat. :) Nem lesz semmi baj.
Nálunk két napig ment ugyan ez (ahogy a szájához ért a kanál keserves sírásba kezdett), igaz az én lányom még csak 4 és fél hós (gyümit már elég szépen eszegetett...). Én nem is erõltetem, mi még nem késtünk el semmivel. De megnyugodtam, hogy nem csak nálunk van ez. Kicsit megijedtem, hogy beteg lesz...
Én voltam az utolsó. Az kimaradt, hogy az én lányom csak a tápszert hajlandó meginni.


A kérdező hozzászólása: Ebbõl adhatok neki még a héten meg jövõhéten, nem romlott meg az újrafagyasztás miatt?
Nem lesz baja az újrafagyasztás miatt. Egy kutya gyomra sok mindent megemészt, amit emberé nem. Miért nem osztod el az egészet adagokra?
A kérdező hozzászólása: El vannak osztva külön 2 kg-os csomagokban. És az is jó ha délbe kapja a csontos húst, este pedig a sima húst? Mert délután egy kicsit mozgatom a kutyát, sétáltatom, tehát addig megemészti a csontosat?

Az baj ha ma a kutyám 5 csirkefarhátot kapott?

Legjobb válasz: hát ha csivaváról van szó, akkor igen, de ha egy KÁJ-ról akkor annyira nem vészes.

hát ha csivaváról van szó, akkor igen, de ha egy KÁJ-ról akkor annyira nem vészes.
Kutya méretétõl függ, és hogy egyáltalán megette-e mindet.
Egy 30-40 kg-os kutyának pl. rengeteg. Azért leírhattad volna, hogy mekkora a kutyád.
Egy farhát olyan 300 gr körül mozog, 5 farhát másfél kiló, ha BARFot számolok 2, 5 százalékkal, ez egy 150 kilós kutya napi csontos hús adagja.
A kérdező hozzászólása: Kaukázusink van, nem tudom pontosan mekkora 60 kg körül
Rengeteg. Egy kaunak farhátméret függõ, de 2-3 kell kb.
Egy kaunak 2-3???Ugye viccelsz? Nekem a staffom kap napi 2-t és van köztük kb 30 kg kül.
Nem viccelek. A pásztorkutyák egyik fõ erénye, hogy kis mennyiségû és gyengébb minõségû táplálékra van szükségük. A pásztorok nem voltak gazdagok, kenyér, szalonna. A pásztorkutyák pedig többnyire savót kaptak kis hússal, szalonna bõrrel, stb. A 65kg-os komondorom 2-3 csirkefarhátat eszik. Nyáron sokszor csak 2 naponta.

A Bayern München - Real Madrid közül ki jut tovább, ha ma a Bayern München 1-0-ra nyer?

Tehát összesítésben 1-1 és az idegenben lõtt gólok száma is ugyanannyi.

Legjobb válasz: Hosszabbításról hallottál már? :D Nah ha igen akkor jó mert ilyenkor az lesz.

Hosszabbításról hallottál már? :D Nah ha igen akkor jó mert ilyenkor az lesz.
Na igen, a hosszabbitas! :)
Akkor hosszabbítás lesz kedves kérdezõ és ha akkor sem dõl el, akkor 11-es rúgások.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, hallottam már a hosszabbításról. :) Egyébként rosszul tettem fel a kérdést, mert az idegenben lõtt gólok száma 0 lenne, de mindegy, mert megkaptam a választ. :)

Ha azt mondom Nektek, hogy politikus vagyok és ha ma a pártom jól szerepel akkor lehet, hogy listán bejutok a parlamentbe, akkor mit mondanátok nekem "útravalónak"?

Legjobb válasz: ne lopj ne csalj ne fogadj el kenõpénzt és számoltasd el a többieket akik ezt csinálják

ne lopj ne csalj ne fogadj el kenõpénzt és számoltasd el a többieket akik ezt csinálják
Ne legyél túl éhes, mert éhesen kifordulsz magadbol. 😁
Hogy csapold ki a tejet a nemi szervembõl és edd meg a felesleges salakanyagomat.
Én kérdeznék: mennyire gátlástalan kampányt folytattál? Sok segget kinyaltál? Sok embert kihasználtál? Jól sikerült a kampány?
Nem gúnyosan kérdezem, tényleg érdekel. Várom a privátot!
Ne a saját, hanem az ország érdekeit nézd. Gondolkozz hosszabb távban: Mi éri meg? Most jól kormányozni, és egy élhetõbb országot teremteni, ami azzal jutalmaz, hogy ad neked még 4 évet, vagy jól megtömni a zsebed, de 4 év múlva good bye? Jól vezesd az országot, tégy meg mindent érte, és nem 4 hanem 8 évig "tömheted a zsebed". Másrészt állíts fel prioritásokat, legyen hasznos célod, és "építkezz", ne "rombolj". Figyeld meg azoknak az országoknak a stratégiáit, ahol jólét van és szégyentelenül próbáld utánozni, hogy mit csinálnak jól. (ezt gazdaságilag értem, nem pedig kulturálisan)

Ha ma a Real Madrid rúg egy gólt az 2 gólnak számít?

Legjobb válasz: Nem,akkor számit kettõnek hogyha az összesítésben döntetlen (a gólarány)és az egyik csapat idegenben rúg gólt.

Nem, akkor számit kettõnek hogyha az összesítésben döntetlen (a gólarány)és az egyik csapat idegenben rúg gólt.

Van még esély ha ma a doki nem látta szívhangot?

11 hetes lennék, és ma a doki nem látta a szívhangot. A múltkor is alig látszodott. A mérete 1 héttel kisebb elvileg, de ez eddig is így volt. Volt már valaki akinél a finomabb m?szer látta a szívhangot? Émelygés meg minden megvan.

Legjobb válasz: a doki mit mondot?

a doki mit mondot?
A kérdező hozzászólása: Diplomatikus volt. Nem nagyon bíztatott, de azt sem mondta hogy tuti.
Irany egy 4D rendelo, holnap telefonalj es kerj idopontot , mondd meg, h nem babamozizini akarsz, hanem szivhangot keresni!!!
A kérdező hozzászólása: Elküldött a doki. Igaz nem 4D-re hanem egy sokkal érzékenyebre a rendelõintézetbe. Lehet hogy még megvan?
fölösleges a 4d én pont ma jelentkeztem be gy szonográfushoz, és azt mondta a 4d mozizni van a simma is kimutatja ha baj van és az 6ezer ft, nem 12ezer, hát nem akarlak el keseriteni de nekem 10hetesen nem volt szivhang elhalt a baba
A 4D-t azert irtam, mint rendelo, ott jok a gepek, meg tudjak nezni 2D-vel a szivhangot! De a lenyeg h nem utott kopott uh. gep van, mint sok korhazban v magandokinal.
Hát a szivhangot nekem már 8 hetesen látta a doki. Nem akarlak megijeszteni, de tényleg menj el egy jobb UH-ra. Remélem nincs semmi, de biztos ami biztos, mihamarabb menj el vhova, ha várni kell, a másikra akkor menj el gyorsan tényleg egy 4D-re és ott is van finomabb felbontású mûszer. Bár nem tudom hüvelyi Uh-val csinálta a doki? Mert azzal jobban lehet látni ebben a terhességi korban.
A kérdező hozzászólása: Nálam is látot szívhangot 8 hetesen akkor se elsõre. De most nem látszodott sajnos. Próbálok reménykedni.

Mit jelenthet az, ha ma a CTG-n a méhtevékenységet jelző görbe nem ment le 50 alá?

Folyamatosan 50 környékén volt a méhtevékenységet jelz? görbe. A minimuma 40 volt a maximum pedig 65-nél.

Legjobb válasz: ha folyamatosan annyi akkor elfelejtette az aszisztens beállítani. mikor felrakják van egy gomb amivel leviszik azt hiszem 10 környékére. Akkor van fájás ha lassan elindul a görbe felflele 40-ig keményedés 60 már szülési fájás és szép lassan vissza esik, vagy is egy nagyobb ív lesz. ha kiugró akkor meg a baba iszonyat nagy rugással pont a készülék alatt rugdal, de az kiugró és az nem fájás.

ha folyamatosan annyi akkor elfelejtette az aszisztens beállítani. mikor felrakják van egy gomb amivel leviszik azt hiszem 10 környékére. Akkor van fájás ha lassan elindul a görbe felflele 40-ig keményedés 60 már szülési fájás és szép lassan vissza esik, vagy is egy nagyobb ív lesz. ha kiugró akkor meg a baba iszonyat nagy rugással pont a készülék alatt rugdal, de az kiugró és az nem fájás.
A kérdező hozzászólása: Beállította a gépet. Tudom, hogy a fájások, ilyen kis hullámok, mert már volt máskor, hogy mutatta, de ma végig ilyen magas értéken volt. Igaz, hogy közben végig feszült a hasam és fájt is. Lehet, hogy ezért? Éjjel többször is volt jóslóm és még ma délelõtt is elõ-elõfordult, de nem volt rendszeres. A ctg alatt viszont folyamatosan fájt és feszült a hasam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!